Uefa Avrupa Ligi Fenerbahce Rakipleri Haberleri

11 Gollü Şampiyonlar Ligi maçı sonrası beklenen gerçekleşti! Faturası ağır oldu...

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ilk hafta maçında Bayern Münih ile Dinamo Zagreb kozlarını paylaştı. Alman devi rakibini 9-2 gibi bir tarihi skorla mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Dinamo Zagreb, teknik direktör Sergej Jakirovic ile yollarını ayırdığını açıkladı.

Spor 2024-09-19 16:19:49

Şampiyonlar Ligi'nde tarihe geçen gol! Futbol tarihinde 90. dakikada ilk kez yaşandı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ilk hafta mücadelesine 6 maçla devam edildi. Bu sezon 36 takımlı lig formatına göre düzenlenen "Devler Ligi"nin ilk haftasının ikinci gününde 6 müsabaka yapıldı. Geceye PSG'nin oynadığı maç damga vurdu.

Spor 2024-09-19 12:27:46

TV yayın akışı 19 Eylül 2024 Perşembe! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

19 Eylül 2024 Perşembe günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 19 Eylül Perşembe akşamı Siyah Kalp, Password, Bir Gece Masalı, Olanlar Oldu, UEFA Şampiyonlar Ligi Grup Maçları "Feyenoord-Bayer Leverkusen", Kendi Yolumda ve MasterChef Türkiye programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 2024-09-19 07:24:17

Nuri Şahin yaptığıyla maçın kaderini değiştirdi! Şampiyonlar Ligi'ne galibiyetle başladı... Borussia Dortmund, Club Brugge'u deplasmanda 3-0 mağlup etti

UEFA Şampiyonlar Ligi yeni sezonun ilk maçında Club Brugge ile Borussia Dortmund karşı karşıya geldi. Belçika'da Jan Breydel Stadyumu'ndaki maçı Borussia Dortmund 3-0'lık skorla kazandı. Bu sonuçla birlikte teknik direktör Nuri Şahin ilk Şampiyonlar Ligi maçından galibiyetle ayrılmış oldu.

Spor 2024-09-19 00:08:32

TV yayın akışı 18 Eylül 2024 Çarşamba! Bugün kanallarda ne var? TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

18 Eylül Çarşamba akşamı Sandık Kokusu, Taş Kağıt Makas, Alan, Banker Bilo, UEFA Şampiyonlar Ligi Maçları "Bologna-Shakhtar Donetsk", Leyla: Hayat... Aşk... Adalet ve MasterChef Türkiye programları ekranda olacak. Kanal D, TV8, NOW, Show TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 18 Eylül Çarşamba TV yayın akışı...

Trend 18-09-24 07:21

UEFA Uluslar Ligi nedir, şampiyonu ne kazanıyor? UEFA Uluslar Ligi'nin formatı nasıl?

2020-2021 sezonunda formatı değiştirilen UEFA Uluslar Ligi kapsamında gerçekleştirilen karşılaşmalara 55 ayrı ülkenin milli takımları katılır. Bu organizasyonun Dünya Kupası ile ilişkili olduğu bilindiği için Uluslar Ligi şampiyonlarının nasıl belirlendiği açıklanmalıdır. Buna ek olarak ligi şampiyon olarak tamamlayan takımlara ne ödül verildiği de ele alınması gereken konular arasındadır.

Spor 17-09-24 18:51

TV yayın akışı 17 Eylül 2024 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, NOW, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

17 Eylül 2024 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı merakla araştırılıyor. 17 Eylül Salı Bahar, Taşıyıcı 3, Bir Gece Masalı, Düğün Dernek, UEFA Şampiyonlar Ligi Maçları "Young Boys-Aston Villa", Leyla: Hayat... Aşk... Adalet ve MasterChef Türkiye programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 , NOW yayın akışı nasıl? İşte 17 Eylül Salı 2024 TV yayın akışı...

Trend 17-09-24 07:38

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş için şaşırtıcı ihtimaller! En yüksek şampiyonluk oranı...

UEFA Avrupa Ligi'nin yeni formatıyla başlamasına az bir süre kaldı. Temsilcilerimiz Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın çeyrek final, yarı final ve şampiyonluk ihtimalleri paylaşıldı.

Spor 16-09-24 22:35

Galatasaray ve Beşiktaş'ın Avrupa Ligi'ndeki rakibi Ajax'tan tepki! Taraftarlar karakola saldırdı!

Temsilcilerimizden Galatasaray ve Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi olan Ajax'ın taraftarları sosyal haklar sebebiyle grev yapan polislere tepki göstererek karakola saldırdı.

Spor 16-09-24 22:00

Ajax'ın UEFA'ya yaptığı Beşiktaş taraftarı gelmesin başvurusuna yanıt geldi!

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde karşı karşıya geleceği Ajax'tan skandal bir hamle gelmişti. Siyah-beyazlı taraftarların, Hollandalı taraftarlara zarar verebileceğini düşünen Ajax yetkilileri, durumu UEFA'ya bildirmişti. UEFA, kendilerine ulaşan bu talebe cevap verdi.

Spor 12-09-24 12:29

Beşiktaş'ın yıldızı Paulista'dan UEFA Şampiyonluğu açıklaması!

Beşiktaş’ın tecrübeli savunmacısı Gabriel Paulista, UEFA Avrupa Ligi’nde gidebilecekleri en iyi yere kadar gitmek istediklerini söyleyerek, "Avrupa Ligi’ni kazanmak müthiş bir hayal, müthiş bir başarı olur. Biz adım adım bakıyoruz. Önemli olan rakiplerimizin arasından sıyrılıp bir sonraki aşamaya gelmek" dedi.

Spor 11-09-24 11:48

Fenerbahçe'ye UEFA'dan dev gelir! Kasasını doldurdu

UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam eden Fenerbahçe ilk maçına Union Saint-Gilloise karşısında çıkacak. Avrupa macerasına Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turundan başladı. Burada Lugano’yu saf dışı bırakan sarı-lacivertlilerin kasasına giren gelir belli oldu. İşte detaylar...

Spor 11-09-24 08:29

İzlanda maçının yıldızı Kerem Aktürkoğlu'nun nasıl 3 gol birden attığını böyle açıkladı!

A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup ikinci maçında İzlanda ile karşı karşıya gelirken mücadele Ay-yıldızlılar'ın 3-1'lik üstünlüğü ile tamamlandı. Millilerin golleri Kerem Aktürkoğlu'ndan gelirken spor yazarları kendisinden övgüyle bahsetti. İşte o yazılar...

Spor 10-09-24 08:34

Türkiye Milli Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella'dan Kerem Aktürkoğlu itirafı! ''Tıpkı 9 gibi...''

A Milli Takım, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup ikinci maçında İzmir'de İzlanda'yı 3-1'lik skorla kazandı. Bu karşılaşmanın ardından Vincenzo Montella dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte o sözler...

Spor 10-09-24 00:49

İlginç Kerem Aktürkoğlu detayı! İkisi de İzmir'de gerçekleşti...

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup ikinci maçında A Milli Futbol Takımı, İzlanda'yı Gürsel Aksel Stadı'nda ağırladı. Milliler, rakibini 3-1 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti ve puanını 4'e yükseltti. Karşılaşmada milli takım formasıyla ilk hat-trick'ini gerçekleştiren Kerem Aktürkoğlu'nun, Galatasaray formasıyla yaptığı ilk hat-trick'inde de İzmir'de olması dikkat çekti.

Spor 10-09-24 00:39

İzlanda maçında şov yapan Kerem Aktürkoğlu'ndan göndermeli sevinç! Tribünlere döndü ve...

A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup ikinci maçında İzlanda'yı konuk etti. Mücadelenin henüz 2. dakikasında topu ağlarla buluşturan Kerem Aktürkoğlu, takımımızı 1-0 öne geçirdi. Geçtiğimiz hafta Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu'nun gol sevinci sosyal medyada dikkatlerden kaçmadı. Maçın yıldızı seçilen Kerem, taraflı tarafsız tüm taraftarlardan alkış aldı.

Spor 10-09-24 00:01

Kerem Aktürkoğlu fırtınası! Milli Takımımız İzlanda'yı 3-1 mağlup ederek ilk galibiyetini aldı

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4.Grubu ikinci maçında İzmir'de İzlanda ile karşı karşıya geldi. Kerem Aktürkoğlu'nun yıldızlaşarak hat trick yaptığı mücadelede sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldık. Bu sonuçla birlikte turnuvadaki puanımızı 4'e yükselttik. Milliler, açılış karşılaşmasında Galler deplasmanında golsüz berabere kalmıştı.

Spor 09-09-24 23:35

Ajax'tan Beşiktaş taraftarı için UEFA'ya skandal başvuru! ''Gelmelerini istemiyoruz

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde karşı karşıya geleceği Ajax'tan skandal bir hamle geldi. Siyah-beyazlı taraftarların, Hollandalı taraftarlara zarar verebileceğini düşünen Ajax yetkilileri, durumu UEFA'ya bildirdi.

Spor 09-09-24 19:32

Cristiano Ronaldo durmuyor, İskoçya karşısında da yaptı! Hem de bu kez 88'de sahneye çıktı, galibiyeti getirdi

Portekiz, UEFA Uluslar Ligi Lig A 1 Grup maçında İskoçya'yı 2-1 mağlup eden Portekiz'e galibiyeti getiren gol 88. dakikada Cristiano Ronaldo'dan geldi. İşte detaylar...

Spor 09-09-24 07:47

Selçuk geliyor, gol de geliyor İzlanda'ya hazırız

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup ikinci maçında yarın İzmir'de karşılaşacağı İzlanda ile 14. randevuya çıkacak.

Spor 08-09-24 11:19

Dzeko'nun golü de yetmedi! Bosna Hersek, Hollanda'dan fark yedi

UEFA Uluslar A Ligi 3. Grup'ta Hollanda evinde Bosna Hersek'i 5-2 mağlup etti. Fenerbahçe'de forma giyen Edin Dzeko'nun gol attığı mücadelede yıldız oyuncunun golü Bosna'ya yetmedi.

Spor 08-09-24 09:31

Ahmet Çakar'ın Barış Alper Yılmaz hakkında yaptığı açıklama ile gündemi sarstı! ''Türkiye liginde atılmazdı...''

A Milli Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup ilk maçında Galler ile 0-0 berabere kaldı. Eski hakem ve günümüzde yorumcu olarak bilinen Ahmet Çakar, mücadelenin 62. dakikasında kırmızı kart gören Barış Alper Yılmaz hakkında yaptığı açıklamalarla gündemi sarstı.

Spor 07-09-24 01:29

Türkiye Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella'dan Galler maçı sonrası itiraflar! Arda Güler ve Hakan Çalhanoğlu sakatlık durumu...

A Milli Takım, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup ilk maçında Galler ile deplasmanda 0-0'lık skorla berabere kaldı. Bu karşılaşmanın ardından Vincenzo Montella dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte o sözler...

Spor 07-09-24 00:48

Milli oyuncumuz Hakan Çalhanoğlu'dan çarpıcı açıklamalar! ''Galler bizi zora soktu''

UEFA Uluslar Ligi B Ligi 4. Grup ilk haftasında Galler deplasmanından 0-0'lık beraberlikle ayrılan A Milli Futbol Takım kaptanı Hakan Çalhanoğlu, dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Spor 07-09-24 00:18

A Milli Takım, UEFA Uluslar Ligi ilk maçında Galler ile berabere kaldı!

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4.Grup açılış maçında Cardiff City Stadyumu'nda Galler'e konuk oldu. Kırmızı kart görüp 10 kişi kaldığımız mücadeleyi golsüz beraberlikle tamamladık. Bu sonuçla birlikte turnuvaya 1 puanla başlayan Ay-yıldızlılar, bir sonraki maçta İzmir Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda İzlanda'yı konuk edecek.

Spor 06-09-24 23:44

Türkiye - İzlanda maçının hakemi Enea Jorgji oldu

A Milli Futbol Takımı’nın, İzlanda ile oynayacağı UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup maçında Arnavutluk Futbol Federasyonu’ndan Enea Jorgji düdük çalacak.

Spor 06-09-24 15:25

UEFA Avrupa Ligi'nde favori açıklandı! Fenerbahçe ve Galatasaray'a eşit oran verildi...

UEFA Avrupa Ligi'nde ülkemizi temsil edecek olan Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin şampiyonluk oranları belli oldu. Turnuvanın favori takımı Totttenham olarak gösterildi. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin oranı eşit olarak verildi.

Spor 06-09-24 14:24

20 yıl sonra gelen galibiyet! San Marino, Lihtenştayn'ı 1-0 mağlup etti

UEFA Uluslar D Ligi 1. Grup'ta San Marino, sahasında Lihtenştayn'ı Sensoli'nin golüyle 1-0 mağlup ederek 2004 yılından bu yana ilk kez bir resmi maçtan galip ayrıldı.

Spor 05-09-24 23:53

Fenerbahçe'nin Milli stoperi Samet Akaydın'a Lokomotiv Moskova talip oldu! Avrupa Ligi kadrosuna yazıldı ama...

Fenerbahçe'nin milli stoperi Samet Akaydın'a sürpriz talip çıktı. Rus ekibi Lokomotiv Moskova, geçen sezonu Yunanistan'da kiralık geçiren milli oyuncuyla yakından ilgilendiği öne sürüldü.

Spor 05-09-24 21:19

Galler teknik direktörü Bellamy: Türkiye, EURO 2024'te iyi işler yaptı

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki ilk maçında yarın Türkiye ile karşı karşıya gelecek Galler'in teknik direktörü Craig Bellamy, yarın oynanacak maçın kendileri için iyi bir test olacağını söylerken, takım kaptanı Aaron Ramsey, EURO 2024'te iyi iş çıkaran Türkiye'ye karşı zorlu bir maç oynayacaklarını dile getirdi.

Spor 05-09-24 20:42

Fenerbahçe ve Galatasaray UEFA Avrupa Ligi kadrolarını bildirdi!

Şampiyonlar Ligi'nden elenerek yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek olan temsilcilerimiz Galatasaray ve Fenerbahçe Avrupa'da forma giyecek oyuncularının listesini UEFA'ya bildirdi.

Spor 05-09-24 16:56

Fenerbahçe'de Jose Mourinho UEFA Avrupa Ligi öncesi kararını verdi! 4 futbolcunun üstünü çizdi...

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jose Mourinho, UEFA'ya Avrupa Ligi kadrosunu bildirmek üzere geri sayıma geçti. Son transfer Sofyan Amrabat'la birlikte elinde 29 futbolcusu bulunan sarı - lacivertlilerde Portekizli teknik adam UEFA'ya bildirilecek Avrupa Ligi kadrosu için 22 oyuncuyu bildirecek. Tecrübeli çalıştırıcının ise kimleri dışarıda bırakacağı merak konusu oldu. İşte detaylar...

Spor 03-09-24 20:49

Beşiktaş, Sivasspor karşısında hata yapmadı! Immobile bu maçı da boş geçmedi... Kartal 3'te 3 yaptı!

Trendyol Süper Lig'e 6 puanla giriş yapan Beşiktaş, 4. hafta mücadelesinde evinde Sivasspor'u konuk etti. Hafta içi UEFA Avrupa Ligi'nde Lugano'yu eleyen siyah-beyazlılar, sahadan Ciro Immobile ve Gedson Fernandes'in attığı gollerle sahadan 2-0 üstün ayrıldı. Bu sonuçla birlikte Giovanni van Bronckhorst'un öğrencileri maç eksiğiyle puanını 9'a yükseltti.

Spor 01-09-24 23:11

UEFA Avrupa Ligi'nde lig aşamasının şampiyonu Galatasaray! Ünlü tahmin sitesi açıkladı...

UEFA Avrupa Ligi'nde bu sezon ilk kez gerçekleştirilecek olan sistem öncesi Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın rakipleri belli olurken temsilcilerimizin maç tarihleri de açıklandı. İlk maçların 25-26 Eylül tarihinde oynanacağı Avrupa Ligi için ünlü bir tahmin sitesi dikkat çeken bir simülasyon oluşturdu ve UEFA Avrupa Ligi'nin bitiş sırasını açıkladı. Sıralamanın zirvesinde Galatasaray'ın olması oldukça dikkat çekti. İşte detaylar...

Spor 01-09-24 21:51

UEFA Avrupa Ligi için en avantajlı takım açıklandı! Temsilcimiz ilk sırada... Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın fikstürleri incelendi!

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nde rakipleri belli oldu. Fenerbahçe'nin 2, Galatasaray'ın 3 ve Beşiktaş'ın 4. torbadan katıldığı kura çekiminde en zor fikstürü hangi takımın çektiği belirlendi.

Spor 31-08-24 19:20

Beşiktaş-Maccabi Tel Aviv maçı için şok gelişme! İstanbul'da oynanması mümkün görünmüyor!

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ın eşleştiği 8 takım arasında İsrail ekibi Maccabi Tel-Aviv de yer alıyor. İsrail basını, bu karşılaşma hakkında dikkat çeken bir iddiada bulundu.

Spor 31-08-24 17:19

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş ve Galatasaray ile eşleşmişti! Malmö'den temsilcilerimize mesaj

Temsilcilerimiz Beşiktaş ve Galatasaray ile UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaşacak olan İsveç ekibi Malmö mücadele öncesi temsilcilerimize sosyal medya hesabından bir mesaj gönderdi. İşte detaylar...

Spor 30-08-24 21:11

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray UEFA Avrupa Ligi'nde kaç puan toplar? Yapay zekaya sorduk... Şaşırtan yanıtlar

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimiz Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın lig aşamasında karşılaşacağı rakipleri belli olurken, puan hesapları da yapılmaya başlandı. Biz de Mynet ekibi olarak temsilcilerimizin kaç puan toplayacağını, nasıl bir performans sergileyeceğini ve hangi aşamaya kadar ilerleyebileceklerini Yapay Zeka'ya sorduk. İşte aldığımız yanıtlar...

Spor 30-08-24 19:07

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimiz Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kasası şimdiden doldu! Her galibiyette...

Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde 3 güçlü temsilcimiz Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray ülkemizi temsil edecek. Temsilcilerimizin rakipleri belli olurken Kupa 2'den elde edilecek gelir de merak konusu olmuştu. İşte detaylar...

Spor 30-08-24 18:46

Başakşehir'e zorlu kura! UEFA Konferans Ligi'ndeki temsilcimizin rakipleri belli oldu

UEFA Konferans Ligi'ndeki tek temsilcimiz konumunda bulunan Başakşehir'in Kupa 3'teki rakipleri, gerçekleştirilen kura sonrası belli oldu. İşte detaylar...

Spor 30-08-24 16:23

Galatasaray'un UEFA Avrupa Ligi'nde eşleştiği RFS'nin stadı şaşkına çevirdi!

Yoluna UEFA Avrupa Ligi'nden devam eden Galatasaray'ın rakipleri belli olurken, Sarı-Kırmızılılar'ın eşleştiği ekiplerinden Letonya kulübü RFS'nin stadı kura sonrası gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 30-08-24 15:51

SON DAKİKA: UEFA Avrupa Ligi'nde kuralar çekildi! İşte Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın rakipleri

Son dakika... UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın rakipleri çekilen kuranın ardından belli oldu. Fenerbahçe kuraya 2. torbadan katılırken, Galatasaray 3. torba, Beşiktaş ise 4. torbadan katıldı. İşte detaylar...

Spor 30-08-24 14:04

Torbalar kesinleşti, muhtemel rakipler belli oldu! İşte UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcilerimizin olası eşleşebileceği takımlar

Beşiktaş'ın da UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında Lugano'yu elemesi sonrası Avrupa'nın 2 numaralı organizasyonunda 3 takım ile temsil edilmemiz kesinleşirken, temsilcilerimiz Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın torbaları ile muhtemel rakipleri kesinleşti. İşte detaylar...

Spor 30-08-24 00:51

Beşiktaş evinde yüksekten uçtu! Siyah-Beyazlılar Lugano'ya gol olup yağdı ve Avrupa Ligi'nde yoluna devam etti

Beşiktaş, Avrupa Ligi play-off Eleme Turu rövanş maçında İstanbul'da karşı karşıya geldiği İsviçre temsilcisi Lugano'yu Ciro Immobile (2), Gedson Fernandes, Rafa Silva ve Salih Uçan'nın attığı gollerle 5-1 mağlup etti. Toplam 8-4'lük skorla rakibini eleyen siyah - beyazlılar, Avrupa Ligi'nde yoluna devam etti.

Spor 29-08-24 22:55

SON DAKİKA: Trabzonspor direndi ama kazanamadı! Bordo-mavililer UEFA Konferans Ligi'ne penaltı atışlarıyla veda etti

Son dakika... UEFA Konferans Ligi play-off turu rövanş mücadelesinde St. Gallen ile karşılaşan Trabzonspor, normal süresi 1-1 tamamlanan mücadelenin penaltı atışlarında rakibine mağlup olarak turnuvaya veda etti.

Spor 29-08-24 22:53

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yeni formatın ilk kura çekimi gerçekleşti! Lille, Fenerbahçe'yi elediğine bin pişman oldu! Öyle rakiplerle eşleştiler ki...

Bu sezon bambaşka bir formatta gerçekleşecek olan UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yeni sezonun ilk kura çekimi gerçekleştirildi. Birbirinden zorlu eşleşmelere sahne olan kura çekiminde temsilcimiz Fenerbahçe'yi eleyen Lille'in rakipleri göz korkuttu. İşte detaylar...

Spor 29-08-24 20:47

Yoluna Avrupa Ligi'nde devam edecek olan Galatasaray için UEFA resmi hesabından paylaşım!

Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Galatasaray yoluna UEFA Avrupa Ligi'nden devam ederken UEFA resmi hesabından Sarı-Kırmızılılar için paylaşım geldi. İşte detaylar...

Spor 29-08-24 16:48

UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi kuraları yarın çekilecek

UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi'nde 2024-2025 sezonu lig aşaması kura çekimi yarın yapılacak.

Spor 29-08-24 14:50

TV yayın akışı 29 Ağustos 2024 Perşembe! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

29 Ağustos 2024 Perşembe günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 29 Ağustos Perşembe akşamı Güldür Güldür Show, Tek Atış, Aykut Enişte 2, Trabzonspor-St. Gallen maçı, UEFA Şampiyonlar Ligi 2024-2025 Sezonu Kura Çekimi, Ne Olacak Halim ve MasterChef Türkiye programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 29-08-24 07:44