Ümraniye Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Haberleri

Hastane kapısındaki çifte infazda flaş gelişme

İstanbul'da yaşayan Ramazan Sarı ve eşi Suzan Sandıkçı Sarı Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisinin önünde vahşice öldürüldü. Çifte infaz anının kamera görüntüsü ortaya çıktı

Haber

Hastane önünde 2 kişinin öldüğü silahlı saldırıya ilişkin dava

Ümraniye'de hastane önünde silahlı saldırı düzenleyerek Ramazan ve Suzan Sarı'nın hayatını kaybetmesine neden olduğu iddiasıyla aranan Feyyaz Elik hakkında "tasarlayarak kasten öldürme" suçundan 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı - İddianamede, Elik'in annesi, babası ve dayısı hakkında öldürme eylemine yardım ettikleri iddiasıyla "tasarlayarak öldürmeye yardım" suçundan 20'şer yıla kadar hapis cezası talep edildi

Haber

Organ bağışı sayesinde ikinci baharını yaşayacak

Hepatit C'ye bağlı siroz ve karaciğer tümörü nedeniyle karaciğer yetmezliği tanısı alan 63 yaşındaki Zeynep Çaylak, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde hizmete başlayan Karaciğer Nakil Merkezi'nde gerçekleştirilen nakille sağlığına kavuştu - Hasta Zeynep Çaylak: - "İlk haberi aldığımda hiç kendimi bozmadım. Çünkü doktorum çok iyiydi. Bende hiç moral bozukluğu olmadı. Hiç kafama takmadım. Umutluydum" - İl Sağlık Müdürlüğü 2. Bölge Kamu Hastaneleri Başkanı Prof. Dr. Kamil Özdil: - "Biz bu konuda kamunun da mutlaka öncü olmasını istiyoruz. Bu alanda çok özveriyle çalışan ekiplerimiz var. Hastanemizde de kendisini bu işe adamış arkadaşlarımız sayesinde çok güzel bir nakil merkezi kurduk ve burada ilk kadavradan naklimizi yaptık"

Haber

Ümraniye'deki cinayette yeni gelişme! Gözaltına alındı

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisi önünde 2 kişinin öldüğü, 2 kişinin ise yaralandığı silahlı saldırıyla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

Haber

Ümraniye Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

Ümraniye Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ümraniye Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Hastane önünde silahlı saldırı: 2 ölü

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin acil servisi önünde silahlı saldırıya uğrayan karı koca, hayatını kaybetti

Haber

Hastane bahçesindeki tartışma kanlı bitti

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin bahçesinde tartıştıkları kişi tarafından bıçaklanan çift öldü, saldırgan olayın ardından yaşamına son verdi.

Haber