Ünal Yeter Haberleri

Güldür Güldür'ün Kudret'i Ünal Yeter'in sır gibi sakladığı eşi ve kızı şaşırttı! Babasına olan benzerliğini gören inanamıyor

Televizyon ekranlarının sevilen programlarından Güldür Güldür Show'da Kudret karakterini canlandıran ünlü oyuncu Ünal Yeter, oyunculuk performansı dışında özel hayatıyla da gündeme geliyor. Ünlü ismin sır gibi sakladığı eşi ve kızı şaşırttı.

Magazin

Güldür Güldür'ün Mesut’u Uğur Bilgin'i tiye aldı! Duyan inanamadı! Aradaki fark görünenden daha çok: Folik asit etkisi mi bu?

Güldür Güldür Show cumartesi akşamları yeni bölümleriyle izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Ali Sunal'ın sunduğu komedi programının oyuncuları, program ekrana gelmeden önce sosyal medya hesaplarından yeni bölümün bu akşam ekrana geleceğini duyurdu. Güldür Güldür'ün Kudert'i Ünal Yeter'in Mesut karakterine hayat veren Uğur Bilgin'e ilişkin yaptığı paylaşım ise görenleri gülümsetti.

Magazin

İtirazım Var oyununun galasına ünlü isimler katıldı

Oyuncu, yönetmen ve senarist Müfit Can Saçıntı: - "Sinemaya göre tiyatronun farkı, kahkahaları, alkışı canlı duyuyor, sevgiyi canlı görüyorsun. Bu çok büyük bir şans ve özellik" - "Mandıra Filozofu'nu devam ettirmek istemiyorum, ama bizim çizgimiz belli. Bu çizgi de ta Nasreddin Hoca'dan bu yana devam eden, sosyal içerikli bir mizah" - Oyuncu İlyas İlbey: - "Saçıntı, sahne üzerinde de beni çok şaşırttı. İnanılmaz bir performansı var. Güçlü kalemini ve seyirciyle iletişimini çok sevdim" - Oyuncu Hazım Körmükçü: - Müfit, çok samimi. Oyunculuğun temelinde yatan şey zaten samimi olmaktır. O samimiyeti de ister sahne üstünde ister kamera önünde yalın bir şekilde anlatmaktır"

Magazin

Altınsoylar dizisinde Ünal Yeter'e zabıta şoku

'Altınsoylar' dizisinde 'Mesut' karakterini canlandıran Ünal Yeter, senaryo gereği gözaltına alındı.

Magazin

Şebnem Bozoklu ekranlara dönüyor

En son FOX TV ekranlarında yayınlanan komedi dizisi Çifte Saadet'te oynayan Şebnem Bozoklu, yeni bir yapımla ekranlara dönüyor. Adı henüz netleşmeyen Kanal D ekranlarında yayınlanacak dizide Bozoklu'ya Ünal Yeter eşlik edecek.

Magazin