Vebitcoin Haberleri

Muğla'da 365 kişinin mağdur edildiği öne sürülen Vebitcoin iddianamesinin detayları ortaya çıktı

Muğla'da 365 kişinin mağdur edildiği öne sürülen "Vebitcoin" iddianamesinin detayları ortaya çıktı

Yurthaber

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan Vebitcoin iddianamesi kabul edildi

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan Vebitcoin iddianamesi kabul edildi

Yurthaber

Vebitcoin soruşturmasında yeni gelişme! İddianame kabul edildi

Muğla merkezli Vebitcoin soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı. Şirketin tutuklu sanığı İlker Baş ve 16 kişi hakkında, 365 mağdur/müştekiye yönelik eylemleri nedeniyle hazırlanan iddianame kabul edildi.

Haber

16 milyon lirasını kaptırmıştı! Vebitcoin mağduruna ikinci şok

Vebitcoin şirketindeki 16 milyon TL'lik hesabı bloke edilen ve ismi açıklanmayan müşteri, ikinci şoku yaşadı. Avukatıyla Muğla'daki Vebitcoin merkezine gitti ve şirketin CEO'su İlker Baş tarafından tehdit edilip, içeri alınmadığını belirten Vebitcoin mağduru, Baş'ın kendisi hakkında 'hukuki alacağın tahsili amacıyla yağma' iddiasıyla açtığı davayı duyunca şaştı kaldı.

Haber

Vebitcoin

Vebitcoin Hakkındaki Haberler Mynet'te. Vebitcoin Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Vebitcoin soruşturmasında 5 gözaltı

Muğla merkezli kripto para işlem platformu Vebitcoin'in faaliyetlerini durdurduğunu açıklamasından sonra yürütülen soruşturmada şirketin CEO’su İlker Baş ve 'Hanımağa' lakaplı eşi Güliz Baş'la birlikte 4 kişinin tutuklandığı soruşturma kapsamında 5 şirket çalışanı daha gözaltına alındı.

Haber

Vebitcoin müşterilerinin hesapları 1 ay önce bloke edilerek içi boşaltılmış

Kripto para piyasasında dolandırıcılıkla gündeme gelen Vebitcoin'in, müşterilerinin hesaplarını 1 ay öncesinden bloke ettiği ve yurt dışına milyarlarca liralık kripto para transferi gerçekleştirdiği belirtildi.

Haber

Muğla'da kripto para platformu Vebitcoin soruşturmasında gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı

Muğla'da kripto para platformu Vebitcoin soruşturmasında gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı

Yurthaber

Muğla'da, kripto para platformu Vebitcoin soruşturmasında gözaltına alınan 4 şüphelinin işlemleri sürüyor

Muğla'da, kripto para platformu Vebitcoin soruşturmasında gözaltına alınan 4 şüphelinin işlemleri sürüyor

Yurthaber

Vebitcoin'in Baron lakaplı CEO'su ve Hanımağa lakaplı eşi, çete lideri çıktı

Muğla merkezli kripto para işlem platformu Vebitcoin'in faaliyetlerini durdurduğunu açıklamasından sonra gözaltına alınan şirketin 'Baron' lakaplı CEO'su İlker B., ile 'Hanımağa' lakaplı eşi Güliz B.'nin yasa dışı bahis çetesinin 4 kişilik lider kadrosunda oldukları öğrenildi. Çiftin, Muğla 3. Asliye Ceza Mahkemesi'nde tutuksuz olarak yargılandıkları ortaya çıktı. İlker B. ilk ifadesinde aylık gelirinin 1 milyon 500 bin lira olduğunu belirtti.

Haber

Vebitcoin CEO'sundan tepki çeken paylaşım: Panik yok

Muğla merkezli kripto para işlem platformu Vebitcoin'in faaliyetlerini durdurduğunu açıklaması sonrası başlatılan operasyonda çarpıcı detaylar ortaya çıktı. Gözaltına alınan şirketin CEO'su İlker B.'nin 2 yıl önce Karadağ'dan vatandaşlık aldığı öğrenildi. Sorgusu süren İlker B.'nin gözaltı işlemleri sürürken, dün saat 21.43’te sosyal medya hesabından yapılan paylaşım dikkat çekti. İlker B.'nin "Vebitcoin batmadı. Panik yapmayın arkadaşlar” paylaşımına çok sayıda tepki geldi.

Haber

Kripto para piyasasında üçüncü şok! GoldexCoin’e de erişim sağlanamıyor

Kripto para borsasında çalkantılar devam ediyor. Geçtiğimiz gün yatırımcıları mağdur eden Thodex ve Vebitcoin’in ardından, geceden beri GoldexCoin’e de erişim sağlanamıyor. Şirket, internet sayfasından yaptığı açıklamada mükerrer işlemler tespit edildiğini bu nedenle sistemsel problemlerin giderilmesi amacıyla çalışma başlatıldığını belirtti. Ancak yatırımcılar bu açıklamadan tatmin olmadı.

Haber

Vebitcoin sahibi İlker Baş kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte hayat hikayesi…

Türkiye’de kripto para borsası Thodex dolandırıcılığının ardından sular durulmuyor. Thodex gibi kripto para platformu olan Vebitcoin de mali zorluklardan dolayı faaliyetlerine ara verdi. Vebitcoin CEO’su İlker Baş, gözaltına alındı. MASAK, Vebitcoin’in tüm hesaplarına bloke koydu.

Haber