Vefa Tanir Neden Oldu Haberleri

Engin Polat'ın tahliyesi herkesi aynı düşüncelere sevk etti! Ağırel mesajları paylaştı: Adalet duygusunun kaybolmasının vereceği zararın farkında değil

Milyonlarca lira kara para aklaması suçlamasıyla tutuklanan ve ardından 10 ay sonra tahliye edilen Dilan-Engin Polat çiftinin tahliyesi toplumun bazı kesimlerinde 'adalet' kavramının sorgulanmasına neden oldu. Gazeteci Murat Ağırel kendisine gelen mesajları sosyal medya hesabından paylaştı. Ağırel paylaşımına, "İktidar adalet duygusunun kaybolmasının kendisine ve topluma nasıl bir zararı dokunduğunun farkında bile değil" notunu düştü.

Haber 2024-09-07 16:08:34

Sevgilisinin eski kız arkadaşıyla karşılaşınca sinirlerine hakim olamadı! Yürüyen merdivende bir anda saldırdı... Saniye saniye güvenlik kamerasında

Tayland'ta bir adamın eski ve yeni kız arkadaşının karşı karşıya geldiği olay gündem yarattı. Adamın yeni sevgilisi, eski kız arkadaşını yürüyen merdivende tesadüfen görünce sinirlerine hakim olamadı. Bir anda eski kız arkadaşına arkadan saldırdı ve kadının yürüyen merdivenden düşerek yaralanmasına neden oldu. Olay saniye saniye güvenlik kamerasına kaydedildi.

Trend 2024-09-07 14:52:13

Uçakta hareketli dakikalar! Sarhoş yolcu kokpite girmeye çalıştı... Alkışlar arasında böyle gözaltına alındı

Yunanistan'ın Kos adasına gitmek üzere Gatwick Havalimanı'ndan kalkan bir yolcu uçağında hareketli anlar yaşandı. İsmi açıklanmayan sarhoş yolcu 30.000 fit yükseklikte kokpite girmeye çalıştı. Sarhoş yolcunun uçak içi interkomu kırması ve havayolu personeli tarafından engellenmesi korku dolu dakikalara neden oldu.

Trend 2024-09-05 14:59:18

AK Parti’de ‘teğmen’ tartışması! Yiğit Bulut Çer çöpler dedi, Metiner ‘fitneci’ diyerek çok sert ifadeler kullandı

Kara Harp Okulu mezuniyet töreninde çekilen teğmenlerin görüntüleri AK Parti’de gerilime neden oldu. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut’un AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in ifadelerine destek vererek “Çer çöpün dışlanmışların, büyük Türk milleti ve Türk Silahlı Kuvvetler arasında fitne çıkarma çabası nafiledir!” demesi Mehmet Metiner’i kızdırdı. İşte sosyal medyada da gündem olan o tartışmanın detayları…

Haber 2024-09-04 08:49:10

Sinop’ta bir apartmanda çıkan yangın söndürüldü

Sinop’ta bir apartman dairesinde çıkan yangın hasara neden oldu.

Yurthaber 04-09-24 07:44

Sevgilisinin o özelliği ilişkisini bitirmesine neden oldu! 'Endişe verici' dedi: Garip bir şey fark etmeye başladım

23 yaşındaki moda fenomeni Sabrina Low sevgilisinin geçmişinde fark ettiği bir detayın ilişkisini bitirmesine neden olduğunu söyleyedi. Low'un paylaşımı sosyal medyada ilgi çekerken kullanıcıların bazıları ona hak verdiğini dile getirdi.

Trend 03-09-24 10:01

Başından bir an bile ayrılamadı! Tek teker şovu genç kızı hastanelik etti

Manavgat’ta seyir halindeyken motosikletin önünü kaldıran sürücü, arkasında bulunan yolcunun düşmesine neden oldu. Güvenlik kameralarına da yansıyan kazada kask sayesinde kazayı yaralı atlatan genç kızın başından ayrılmayan motosiklet sürücüsü, arkadaşına moral vermeye çalıştı.

Haber 01-09-24 11:19

Engin Altan Düzyatan'ın nasıl seçildiği belli oldu! İklim değişikliği konferansı için Türkiye'yi temsil etmesi çok konuşulmuştu

Engin Altan Düzyatan bu kez bir dizi, film projesiyle değil, Türkiye'yi temsil edeceği iklim değişikliği konferansıyla gündemde. Oyunculuğuyla şöhret olan, özellikle Diriliş Ertuğrul dizisindeki Gazi Ertuğrul rolüyle hafızalara kazınan Düzyatan'ın temsilcimiz olmasına Fatih Altaylı, Özgür Demirtaş gibi isimler tepki göstermişti. Düzyatan'ın nasıl, neden seçildiğine ilişkin İklim Değişikliği Başkanlığından açıklama geldi.

Magazin 31-08-24 17:45

35 bin TL'ye boğazda düğün yaptılar! Sosyal medyayı ikiye böldüler: İmkan ve ihtimal yok

İstanbul'da boğazda yapılan bir düğün sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti. Bir teknede gerçekleştirilen düğünün en çok fiyatı konuşuldu. Çünkü çift boğazda yaptıkları düğün için tam 35 bin TL ödedi. Düğünün fiyatı ise sosyal medya kullanıcılarını hem şaşırttı hem de tartışmalara neden oldu.

Trend 31-08-24 07:54

Kocaeli'de toplu taşıma araçlarına gelen mesaj panik yarattı! Acilen yolcuları indirin canlı bomba tehlikesi var

Kocaeli'de, belediyeye ait otobüsler ve özel halk otobüslerinde kullanılan bilgilendirme ekranlarına saat 16.20’de gelen 'Acilen yolcuları indirin canlı bomba tehlikesi var' mesajı paniğe neden oldu. Siber saldırı ihtimali üzerinde de durulurken Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ve ilgili firma yetkililerinden oluşan kriz masası kuruldu. Kentkart'tan toplu taşımaya gelen "canlı bomba" ihbarına ilişkin açıklama geldi. İşte detaylar...

Haber 30-08-24 18:45

Çekler 19 yıl sonra başardı olan bize oldu! Galatasaray'ın elenmesi sonrası ülke puanı alarm veriyor...

Galatasaray'ın Young Boys'a elenmesinin ardından gözler ülke puanına çevrilirken, bir sıra önümüzde bulunan Sparta Prag'ın 19 yıl sonra bir ilke imza atması farkın açılmasına neden oldu. İşte detaylar...

Spor 28-08-24 16:15

1 yaşındaki oğlunun çığlık sesiyle uyandı! Dadıyı güvenlik kamerası ele verdi: Şiddet görüntüleri saniye saniye kaydedildi

Singapur'da evde bulunan bir güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler tepkilere neden oldu. 1 yaşındaki çocuğun çığlık sesiyle gece yarısında uyanan anne ve baba bakıcıdan şüphelenerek kamera kayıtlarını kontrol etmek istedi. Kamerada ismi açıklanmayan Filipinli bakıcının çocuğa şiddet uyguladığı açık bir şekilde görüldü.

Trend 28-08-24 15:16

Eşinin tırnaklarını yiyerek kesen adam sosyal medyada gündem yarattı! İğrençliğin kaçıncı seviyesi

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekerek gündem yarattı. Görüntülerde bir adamın eşinin elindeki tırnaklarını dişleriyle koparttığı görüldü. Eşinin yerine onun tırnaklarını yiyen adamın halinden memnun görüntüsü sosyal medya kullanıcılarının tepkisine neden oldu.

Trend 28-08-24 08:05

Patlayan klima ünitesi yangına neden oldu! Ev harabeye döndü

İstanbul Avcılar’da 2 katlı binanın birinci katında klima ünitesinin patlaması sonucu yangın çıktı. Çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken, dairede büyük maddi hasar oluştu.

Haber 27-08-24 20:43

İzmir'de iğrenç olay! Alsancak'ta 2 kişi çevresindekilere aldırış etmeden cinsel ilişkiye girdi... Genç kız 'Erkeklere güven olmaz' diyerek uzaklaştı

İzmir Alsancak Kordon'da sabah saatlerinde bir çiftin sokak ortasında cinsel ilişkiye girdiği görüntüler tepkilere neden oldu. Olaya tanık olan bir kişi tarafından saniye saniye kaydedilen görüntülerde çevredekilerin duruma tepki göstermeden bankta oturdukları, yürüyüş yaptıkları ve balık tuttukları görüldü. Görüntüler kısa sürede sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 27-08-24 12:02

Öğrenci yurdunda toplu tecavüz skandalı! 6 öğrenci 13 yaşındaki iki kız öğrenciye saldırdı... Olay ülkede infiale neden oldu

Tayland'ın Kanchanaburi bölgesindeki bir spor yurdunda 6 erkek öğrenci, 13 yaşındaki iki kız öğrenciye cinsel saldırıda bulundu. Tecavüzcü öğrencilere aynı zamanda mağdurları gerçeği söylememesi için tehdit ederek şantajda bulundu. Olay ülkede infiale neden oldu.

Trend 27-08-24 10:22

Fransa ile Rusya arasında 'Telegram' krizi! Nota verildi, Macron'dan Pavel Durov açıklaması geldi: 'Siyasi bir karar değil'

Fransa ile Rusya arasında 'Telegram' krizi yaşanıyor. Telegram'ın kurucusu ve Üst Yöneticisi (CEO) olan Rusya'nın Mark Zuckerberg'i olarak da anılan Pavel Durov'un Azerbaycan'dan özel jetle geldiği Paris'de havalimanında gözaltına alınması tartışmalara neden oldu. Rusya, Fransa'ya Pavel Durov’a erişimi talep eden nota verirken, Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'dan açıklama geldi. Gözaltı kararının nedenini açıklayan Macron, "Bu hiçbir şekilde siyasi bir karar değildir" dedi.

Haber 26-08-24 20:25

O ili de sel vurdu! Kayseri'de bir kişi aranıyor

Sağanak haberleri peş peşe geldi. Kayseri'nin Bünyan ilçesinde etkili olan sağanak yağış sele neden oldu. Selin vurduğu ilçede geniş çapta maddi hasar oluşurken, kayıp olan 1 kişiyi arama çalışması sürüyor.

Haber 25-08-24 00:14

Kayseri, Kırşehir ve Kapadokya'yı sel vurdu! 1 kişi hayatını kaybetti! AFAD'dan açıklama geldi

Nevşehir’in Göreme beldesinde sağanak sonrası meydana gelen sel hasara neden oldu. Sağanağın ardından meydana gelen sel nedeniyle düşen kaya parçaları araçları ezdi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Karadeniz ve İç Anadolu bölgesinde aşırı yağışlar sonucu sel ve su baskınları meydana geldiğini ve müdahale çalışmalarının devam ettiğini açıkladı. Sel nedeniyle Kırşehir’de bir vatandaş hayatını kaybetti. Kayseri’de ise sele kapılan 1 kişiyi arama çalışmaları devam ediyor.

Haber 24-08-24 21:15

Lise müdürü ve maskottan tuhaf dans! Görüntüler sosyal medyada tepkilere neden oldu... Müdür görevinden uzaklaştırıldı

Kaliforniya'daki bir lisenin müdürü, okul maskotuyla yaptığı dansı cep telefonuyla kaydedilerek sosyal medyadan paylaşılmasının ardından görevinden uzaklaştırıldı. Görüntüler sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Trend 23-08-24 09:41

Sosyal medya bu sünnet düğününü konuşuyor! Oryantal çağırdılar, çocuklara para taktırdılar... Yok daha neler?

Sosyal medyadan paylaşılan bir sünnet düğünü kullanıcılar arasında popüler oldu. Sünnet düğünde çocuklar kendileri için oluşturulan alanda otururken ortalarında bir oryantalin dans ettiği görüldü. Küçük çocukların oryantale para taktığı anlar sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Trend 22-08-24 14:56

Metroda gizlice kendisini videoya çeken adama sert tepki gösterdi! O anlar sosyal medyada gündem yarattı... Bu resmen taciz

Metroda kaydedilen bir görüntü sosyal medyadan paylaşılınca tepkilere neden oldu. görüntülerde bir adamın ayakta duran bir kadın yolcuyu gizlice cep telefonuyla videoya çekmeye çalıştığı anlar yer aldı. Kadın durumu fark edince adamla yüzleşerek ona bir tokat attı. O anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 22-08-24 14:33

Bu sübyancıya iyi bakın! 18 suç kaydı var sokak ortasında hamile kadın dövüyor, talihsiz kadın 14 yaşından beri bu Yılmaz Akman isimli bu caniyle birlikte...

Dün ortaya çıkılan görüntüler Türkiye genelinde infiale neden oldu. Manisa'nın Akhisar ilçesinde, bir süre önce ayrıldığı cani Yılmaz Akman tarafından çocuğunun önünde şiddet gören Sudenaz A.'nın 19 yaşında olduğu annesiz büyüdüğü ve 14 yaşından beri dayakçıyla birlikte yaşadığı ortaya çıktı.

Haber 22-08-24 14:28

Aldatmaya bakış açısı sosyal medyada tartışma yarattı! Kahkahalarla anlattı: Senden başka şansı yok ki...

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kullanıcılar arasında popüler olmayı başardı. Görüntülerde son model arabasını süren bir kişinin aldatmaya bakış açısı tepkilere neden oldu. “Sadık erkek yoktur” düşüncesini paylaşan bir sosyal medya kullanıcısının sözleri yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 21-08-24 10:48

Kocamı böyle yaparken yakalasam... Spor salonunda spor yaptığını sanıyordu! İçeri girince şoke oldu

ABD'de yaşayan bir kadın, kocasının neden bu kadar uzun süre egzersiz yaptığını sorgulamaya başladı. Araştırmaya başlayan kadın, kocası içerideyken spor salonunun kapısını açıp içeri girdiğinde, onu çok farklı bir şey yaparken yakaladığında şoke oldu. Sosyal medyada paylaşılan o videoya yorum yağdı.

Kadin 21-08-24 10:34

Trendeki hırsızlığın cezası ağır oldu! Telefon çaldığı iddia edilen küçük çocuk darp edildi... O anlar bir de saniye saniye kaydedildi

Hindistan'da trende telefon çaldığı iddia edilen küçük bir çocuğun vahşice dövdüğü anlara ait görüntülerin sosyal medyada paylaşılması tepkilere neden oldu. Hırsızı yakaladığını iddia eden bir adamın çocuğun saçından tutarak fotoğraf çekilmesi sosyal medyayı resmen ikiye böldü.

Trend 21-08-24 10:02

Coca Cola büyüme hedefini düşürmesi sonrası Fatih Altaylı'dan ilginç sözler: 'Filistin'de Coca Cola el üstünde tutuluyor!' Rakamları paylaştı destek verdi

Birçok ülkede boykot edilen Coca Cola'nın karlılık verileri açıklandı. Veriler boykot taraftarı olan ve olmayan iki çevrede de tartışmalara neden oldu. Fatih Altaylı da Coca Cola'nın Filistin'de dahi protesto edilmediğini belirterek, "Coca Cola Filistin'de değil protesto edilmek, el üstünde tutuluyor." ifadesinde bulundu.

Haber 21-08-24 09:58

Halkı çileden çıkartan görüntüler! Mezarlığın önünde kıyafetlerini çıkartarak suya girip gönüllerince yüzdüler: Söyleyecek kelime bulamıyorum

İtalya'nın Venedik şehrinde kaydedilen görüntüler tepkilere neden oldu. İsmi açıklanmayan iki turistin Venedik'teki bir mezarlığın önündeki suya girerek şakalaşarak yüzdükleri anlar infial yarattı. O anlara sosyal medyadan tepki yağdı.

Trend 20-08-24 15:42

Tren istasyonunda ortalık bir anda karıştı! Kavga eden iki adamı topuklu ayakkabıyla müdahale ederek ayırdı

İngiltere'nin Essex bölgesindeki bir tren istasyonunda iki adam arasında başlayan kavgayı trende bulunan bir kadın yolcu topuklu ayakkabısını kullanarak ayırdı. Kafalarına topuklu ayakkabıyla vurarak duruma müdahale eden kadın adamların yaralanmasına neden oldu. Polis güvenlik kamerası görüntülerini paylaşarak her yerde saldırganı aradıklarını belirtti.

Trend 20-08-24 14:37

Galatasaray zehirlendiğini açıkladı! Barış Alper Yılmaz Şampiyonlar Ligi Young Boys maçında forma giyemeyecek

Son dakika... Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi play-off turundaki Young Boys maçı kamp kadrosu belli oldu. Sarı - kırmızılılardan yapılan açıklamada takımın yıldız isimlerinden Barış Alper Yılmaz'ın yaşadığı gıda zehirlenmesi nedeniyle kadroya alınmadığı açıklandı. Bu durum Galatasaray cephesinde endişeye neden oldu. İşte detaylar...

Spor 20-08-24 11:47

Mide bulandıran olay! İneğe tecavüz etmeye çalışan adam suçüstü yakalandı... Olay infiale neden oldu

Tayland'ın Surat Thani eyaletinde bir ineğe tecavüz etmeye çalışan adam suçüstü yakalandı. Tayland'daki haberlere göre, bir kurtarma ekibi adamın hayvana cinsel tacizde bulunmaya çalıştığı anlarda hayvanın saldırısı sırada olay yerine geldi. İsmi açıklanmayan adam yaka paça gözaltına alındı. O anlar saniye saniye kaydedilirken olay ülkede infiale neden oldu.

Trend 20-08-24 08:06

Muş'ta korkutan deprem! Kısa süreli paniğe neden oldu

Muş'un Varto ilçesinde 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kısa süreli paniğe neden olan deprem, yerin 7 kilometre derinliğinde meydana geldi.

Haber 18-08-24 00:29

Sosyal medya fenomeni Natasha Newcombe, 16 yaşındaki sevgilisiyle gündemdeydi! İlişkileri tepki çekince böyle savundu

21 yaşındaki İngiliz sosyal medya fenomeni Natasha Newcombe, 16 yaşındaki sevgilisiyle birkaç aydır ilişki yaşadıklarını anlatınca tepkilerin odağına yerleşti. Aralarında 5 yıllık yaş farkı olmasına rağmen sevgilisinin henüz reşit olmaması fenomen ismin eleştiri oklarının hedefi haline gelmesine neden oldu. Newcombe, 16 yaşındaki sevgilisini, "Çok nazik ve sevgi dolu" diyerek savundu.

Trend 15-08-24 13:22

Eski sevgili dehşet saçtı! TikTok videosu çekerken vurularak öldürüldü... Cinayet anları saniye saniye kameraya yansıdı

Üç çocuk annesi bir kadın mutfağında arkadaşıyla birlikte TikTok videosu çekerken eski sevgilisi tarafından vurularak öldürüldü. O anlar saniye saniye cep telefonu kamerasına yansırken cinayet TikTok'ta paylaşılınca infiale neden oldu.

Trend 15-08-24 09:03

Bakıcıdan korkunç hareket! Bebeği sallayarak beyin kanaması geçirmesine neden oldu... Yüzünde morluklar vardı

Bakıcı olarak çalışan Kimberly Dow isimli bir kadın bakımı altındaki 5 aylık bebeği uzun bir süre boyunca salladı ve beyin kanaması geçirmesine neden oldu. Dow, cinayete teşebbüsten suçlu bulundu. Olaya ilişkin soruşturmanın devam ettiği söylendi.

Trend 15-08-24 08:36

Sosyal medyada gündem yaratan görüntüler! Marketin ortasında iç çamaşırını çıkartıp ekmek rafına koydu... Tepkiler gecikmedi

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcılar arasında tepkilere neden oldu. İsmi açıklanmayan bir sosyal medya kullanıcısı marketin ortasında iç çamaşırını çıkartarak ekmek rafına koydu ve ardından hızla uzaklaştı. Olay tepki çekti.

Trend 14-08-24 08:02

Kıyıdan sadece birkaç metre uzaklıkta görüldü! Plajdakiler büyük bir panikle izledi... Bu alışılmadık bir durum

Amerika Birleşik Devletleri'nin New Jersey bölgesindeki bir sahilde kıyıya oldukça yakın bir kesimde köpek balığı görüldü. Çocukların yakınında gizlenen 1,8 metrelik bir dev köpek balığı dehşete dolu anlara neden oldu.

Trend 13-08-24 08:50

Gazzeliler hastalıklarla boğuşuyor! Dışkıyla kirlenmiş su... Hızla yayılıyor 'Susadığımda tuzlu su içiyorum' 85'ten 40 bine çıktı

Gazze'nin su altyapısının büyük bir kısmı hasar gördü veya yok oldu. Bu durum temiz su eksikliğine yol açtı ve özellikle küçük çocuklar için büyük bir krize neden oldu. Bölgede cilt enfeksiyonları ve hepatit hızla yayılırken kirlenmiş ve arıtılmamış suyu içmek ve bu suda banyo yapmak zorunda kalan insanlarda vaka sayıları günden güne artıyor.

Haber 12-08-24 10:21

Şener Şen'in tiyatro oyununa saldırı! Korku dolu anlar yaşandı... Cam şişe fırlatıldı, oyuna ara verildi

Usta tiyatro sanatçısı Şener Şen'in Zengin Mutfağı isimli tiyatro oyununa saldırı düzenlendi. Oyun sürdüğü esnada alanın dışından önce bir grup seslerini yükseltirken ardından da duvarın arkasından izleyicilere cam şişeler fırlatıldı. O anlar büyük paniğe neden oldu.

Magazin 10-08-24 07:22

Töre infazında karar! Baldızıyla yasak ilişki yaşadı… Ses dosyası ortaya çıkardı

Diyarbakır’da baldızı ile 20 yıllık yasak ilişki yaşayan 7 çocuk babası taksici Şemsettin A.’nın telefonundaki ses kayıt dosyaları töre infazına neden oldu. Baldızından bir de kız çocuğu olduğu çıkan taksicinin infaz edilmesi davası hakkında karar çıktı.

Haber 06-08-24 10:15

Taciz anları saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı! Yavaşça yaklaşıp önündeki kadının saçlarını kokladı

Uttar Pradesh'in Bisauli bölgesinde bir mağazanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde ismi açıklanmayan bir kişi önündeki bulunan kadın müşterinin saçlarını koklayarak onu taciz etti. Güvenlik kamerası görüntüleri sosyal medyadan paylaşılınca tepkilere neden oldu.

Trend 06-08-24 09:43

MYNET ÖZEL | BIST 100 endeksinde derin kayıp! Tüm dünya borsaları çakıldı ama o 3. oldu! Borsa yeniden yükselecek mi? ‘Merkez Bankası da ayak uyduracak…’

Fed’in faiz hamlesine ilişkin beklentiler piyasaları alt üst etti. Tüm dünya borsaları adeta çökerken piyasalarda ‘Kara Pazartesi’ yaşandı. Düşüşten en çok etkilenen 3. borsa ise BIST 100 oldu. Dün iki kez devre kesen endekste kapanış yüzde 5,5 ekside gerçekleşti. Peki borsa neden düştü? Ne zaman yükselir? Ekonomist Doç. Dr. Batuhan Tufaner, “Uzun vadede risklerin azalması ve dünyada faiz indirimlerinin başlaması ve bunu da TCMB’nin takip etmesi BIST 100 açısından olumlu olacaktır” dedi.

Finans 06-08-24 07:25

Instagram ne zaman açılacak? Neden kapandı? 48 saat detayı... Türkiye taleplerini iletti! İşte son durum

BTK tarafından erişime engellenen Instagram'ın ne zaman açılacağı merak konusu oldu. Milyonlarca kullanıcı Instagram açıldı mı? Instagram ne zaman açılacak? sorularına yanıt ararken, 48 saat detayı dikkat çekti. 50 saati aşkındır kapalı olan Instagram'daki sorunun aşılması için Türkiye'nin taleplerini ilettiği toplantının detayları da belli oldu.

Haber 04-08-24 10:06

Bu yüzden Türkiye'yi seçmişler! Dünyanın konuştuğu rehine takasında talep önce o ülkeden gelmiş

Ankara'da gerçekleşen tarihi rehine takası ses getirmeye devam ediyor. Operasyonun detayları gün yüzüne çıktı. Talebin Almanya'dan geldiği, bunun üzerine Türkiye'nin baş rolü üstlendiği öğrenildi. Ayrıca takas operasyonu için neden Türkiye'nin seçildiği de belli oldu.

Haber 02-08-24 15:37

Doğum günü kutlamasında kaza! Havai fişekler yangına neden oldu

Hatay’da çocuğunun doğum gününü kutlayan bir haneden atılan havai fişek eğlencesi bahçede yangına neden oldu. Bahçede bir anda çıkan yangında 30 arı kovanı zarar görürken, bahçe sahibi komşusundan şikayetçi olmadı.

Haber 01-08-24 09:52

Nihat Kahveci'den olay yaratan sözler! Belki de son maçıydı, uçağa binip gitse kimse neden demez!

Fenerbahçe Lugano'yu iki maçta da mağlup etse de gösterilen performans otoritelerin eleştirilerine neden oldu. Ünlü yorumcu Nihat Kahveci de Sarı-Lacivertliler'in oyununu yetersiz bulurken, dikkat çeken ifadeler kullandı. İşte detaylar...

Spor 31-07-24 15:38

Fenerbahçe'nin yeni transferi Allan Saint-Maximin'in görüntüsü olay oldu!

Yeni sezon öncesi birçok yeni ismi kadrosuna katan Fenerbahçe'de son transfer Allan Saint-Maximin'in görüntüsü eleştirilere neden oldu. İşte detaylar...

Spor 31-07-24 12:26

Mourinho'nun o kararı sonrası demediğini bırakmadı! 'Hata yapıyor, anlayamıyorum, macera arıyor'

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Lugano'yu uzatma dakikalarında 2-1 mağlup eden Fenerbahçe, iki maçta da rakibi karşısında geriye düşerken oynanan oyun eleştirilere neden oldu.

Spor 31-07-24 09:40

Batman'da TIR faciası! Düğünden çıkan davetlilerin arasına daldı: 1'i bebek 4 kişi hayatını kaybetti

Batman’da kontrolden çıkan TIR faciaya yol açtı. Düğün töreni çıkışında davetlilerin arasına dalan TIR, 1’i bebek 4 kişinin ölümüne neden oldu. Feci olayda 2 kişi de yaralandı.

Haber 28-07-24 23:17