Walmart Haberleri

Mağaza savaş alanına döndü! Yangın tüpüyle püskürtmeye çalıştı: Walmart'ta kaos sosyal medyada viral oldu

Dünya çapında ün salmış Walmart mağazasında meydana gelen kavganın görüntüleri sosyal medyayı salladı. Vahşetin sınırlarının zorlandığı görülen olayda çoğunluğu kadın birçok kişinin ellerinde türlü nesneler veya yumruk ya da tekmelerle birbirine girdiği, mağazanın savaş alanına döndüğü görülüyor.

Haber

Walmart şoför maaşlarını 100 bin dolara yükseltti

Perakende satış yapan Amerikan mağazalar zinciri Walmart, yükselen müşteri talebini karşılayabilmek için şoför alımını sürdürüyor. Walmart, işe yeni başlayacak olan kamyon şoförlerinin maaşlarını yıllık yaklaşık 100 bin dolar (1 milyon 470 bin TL) seviyesine çıkararak işçi alımlarını hızlandırdı.

Finans

Liste açıklandı! İşte dünyanın en zengin 5 ailesi

En son güncellenen listeye göre dünyanın en zengin 5 ailesi açıklandı. İlk sırada, 141.9 milyar dolarlık toplam serveti ile binlerce mağazası olan Walmart'ın sahibi Walton ailesi yer alırken, beşinci sırada ise 100 milyar dolar toplam serveti ile Al Suud ailesi yer aldı.

Finans

Walmart, 1 ekimden itibaren Litecoin ile ödeme alacak iddiası yalanlandı

ABD'nin en büyük süpermarket zinciri Walmart, Litecoin ile işbirliğine gideceğine ilişkin çıkan haberleri yalanladı. İddianın duyulmasıyla birlikte Litecoin 172 dolardan 230 dolara fırladı.

Finans

Walmart

Walmart Hakkındaki Haberler Mynet'te. Walmart Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kervan Gıda, Walmart ve Amazon'la iş birliği yaptığını duyurdu!

Kervan Gıda, Walmart ile sözleşme imzaladığını Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bugün açıkladı. Kervan Gıda’dan yapılan açıklamada, Bebeto markalı ürünün İngiltere satışı için Amazon'la, ABD’de satışı için ise Walmart'la anlaşıldığı duyuruldu.

Finans

TikTok düğümü Oracle ve Walmart tarafından çözüldü

TikTok Oracle ve Walmart tarafından satın alındı. İşte satın alma işleminin detayları.

Haber

TikTok düğümü çözüldü: Oracle, Walmart ve ByteDance işbirliğinde TikTok Global kuruluyor

ABD'de yasaklanma tehlikesiyle karşı karşıya olan TikTok'un Çinli sahibi ByteDance, dünyanın en büyük ikinci yazılım şirketi Oracle ve perakende devi Walmart ile bir anlaşmaya vardı.

Haber

Walmart ile Microsoft TikTok için ortaklık yapmaya hazır

Eğer TikTok’un satışı olmazsa ABD’de kullanım dışı kalacak.

Haber

Amerikan perakende devi Walmart, TikTok'u almak için Microsoft ile iş birliği yapacak

ABD'nin perakende zincirlerinden Walmart'ın Çinli şirket ByteDance'a ait TikTok uygulamasını satın almak için Microsoft ile ortak olacağı bildirildi.

Haber

Siparişlere yetişemeyen süpermarket zinciri Walmart 150 bin kişiyi işe alacak

Koronavirüs salgını sonrası artan talebe yetişemeyen ABD merkezli süpermarket zinciri Walmart 150 bin yeni çalışan alacağını duyurdu. Ülkedeki hiçbir mağazasını kapatmayacağını duyuran şirket çalışanlarına da bonus dağıtma kararı aldı.

Finans

Perakende devi Walmart’tan koronavirüs önlemleri: Bazı ürünlere sınırlama, bazı mağazalar kapatılıyor, 60 yaş üzerine özel alışveriş saatleri

Dünyanın en büyük perakende satış markalarından biri olan Walmart, koronavirüs (Covid-19) pandemisine önlem olarak yeni kararlar aldığını açıkladı. Bebek bezi, ıslak mendil, süt, yumurta ve hijyen ürünleri gibi çok stok yapılan ürünlerde satış sınırlaması getirmeye hazırlanıyorlar.

Haber

Walmart Alphabot evlere otonom sipariş ulaştıracak

Süpermarket devi Walmart bir süredir otonom sipariş robotları üzerinde çalışıyordu. Şirketin ilk robot prototipi Walmart Alphabot şimdi bir mağazada hizmet vermeye başladı.

Haber

Walmart'tan silah satışlarını durdurma kararı

ABD'deki en büyük perakende mağaza zinciri Walmart, geçen ay El Paso ve Dayton'da düzenlenen silahlı saldırılar nedeniyle mağazalarında saldırı tarzı silah ve mühimmat satışını durdurma kararı aldı

Haber

Türkiye'nin 500 büyük şirketi satışta Walmart'a erişemedi

Türkiye'nin 500 büyük şirketinin toplam net satış geliri yaklaşık 300,2 milyar dolar olarak kayıtlara geçerken, bu rakam Fortune Global 500 listesinde başı çeken Amerikan perakende devi Walmart'ın satışlarının sadece yüzde 58,4'üne denk geldi - Fortune'nin Global 500 listesinde Walmart, 514,4 milyar dolarlık satış geliriyle ilk sırada yer aldı

Finans

Böyle olur Çin marketi

ABD merkezli dünyanın en büyük süpermarket zinciri Walmart'ın Çin şubesinde çekilen görüntüler diğerlerine hiç benzemiyor...

Haber

Walmart'tan çalışanlarına üniversite fırsatı

Şirket, okul ücreti, kitap ve diğer harç masraflarını karşılayarak çalışanlarına günde 1 dolara üniversite eğitimi fırsatı sağlayacak

Haber

Walmart'tan Hindistan'da dev anlaşma

ABD'li perakende devi, Hindistanlı Flipkart'ın yüzde 77'lik hissesi için 16 milyar dolar ödeyecek

Finans

Walmart silah satın alma yaş sınırını 21'e çekti

ABD'li perakende devi Walmart, ülkedeki mağazalarında silah satın alma yaş sınırını 21'e çektiğini duyurdu - Ülkenin en büyük spor ürünleri perakende zinciri Dick's Sporting Goods, mağazalarında silah satın alma yaş sınırını 21'e çekerken, artık taarruz tüfeği ve yüksek kapasiteli şarjör satışları yapmayacağını bildirdi ve yetkililere çağrıda bulundu

Haber