Whatsapp Anket Acma Haberleri

WhatsApp yedeklenmeyen mesajları geri getirme - Yedekleme yapılmayan WhatsApp mesajları geri gelir mi? Yedekleme yapılmayan WhatsApp mesajları nasıl geri gelir?

WhatsApp'ta yedeklenmeyen mesajları geri getirmek oldukça zordur çünkü mesajlar sadece yedekleme dosyalarında saklanır. Eğer mesajların kaybolduğu düşünülürse ilk olarak yerel yedekleme kontrol edilir. WhatsApp, Android telefonlarda her gün otomatik olarak yerel bir yedekleme oluşturur. Yedeklemeyi geri yüklemek için WhatsApp’ı kaldırıp yeniden yüklemek gerekir. Uygulamayı yeniden yükledikten sonra, kurulum sırasında “Geri Yükle” seçeneğini seçerek en son yerel yedeği yüklenebilir.

Haber 2024-09-18 16:30:53

Aileden şeytani planlar! Resmen sabote etmişler; Sadece Salim Güran değil 6 kişi mesajlarını silmiş bunlardan 3’ü amca…

Türkiye günlerdir Narin Güran’ın öldürülmesi ile ilgili gerçeğin arka planında yer alan haberleri konuşuyor. Ortaya çıkan son haberler ise oldukça çarpıcı iddiaya göre Narin’in arama çalışmaları sırasında aile üyelerinin 20 ‘patates’ telefon hattıyla aramaları baltalamak için sahte ihbarlarda bulunduğu belirlendi. Öte yandan amca Salim Güran’ın karısının ifadesi de ortaya çıkarken 6 kişinin whatsapp görüşmelerini sildiği öğrenildi; bunlardan 3’ü amca…

Haber 2024-09-14 07:44:41

Kritik güne az kaldı... Reuters ve AA Finans anket yaptı! Merkez'in faiz kararı için tahminler merak konusu oldu!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), son 5 aydır politika faizini sabit tutuyor. Eylül ayında Amerika Merkez Bankası'nın (Fed), politika faizinde indirim yapacağına dair beklenti ve ekonomi uzmanlarının Merkez için faiz indirimi tahminleri doğrultusunda 2024 Eylül ayı için verilecek karar merak konusu oldu. İşte faiz kararı açıklanmadan önce Reuters ve AA Finans'ın yaptığı anketler...

Finans 2024-09-13 17:07:23

Whatsapp’tan mesajlar istenmişti! Meta, Narin Güran hakkında açıklama yaptı...''Hiçbir şartta...''

Türkiye, Narin Güran’ın ölüm haberinin ardından neden ve nasıl öldüğünü merak ediyor. 21 Ağustos’ta kaybolmasıyla ülke gündemine bomba gibi düşen Narin Güran olayında her detayı insanın içini acıtırken, son olarak amca Salim Güran ve itirafçı N.B.’nin tutuklanmasına karar verilmişti. Narin’in kaybolduğu gün Whatsapp mesajlarını silen amca Salim Güran’ın mesajları Meta’dan istenmişti. Meta, mesajlar hakkında açıklamada bulundu.

Haber 2024-09-11 16:24:31

14 Mayıs seçimlerini doğru bilmişti! SONAR ve BETİMAR son anketini yayınladı... AK Parti ile CHP arasındaki fark ilk kez bu seviyeye çıktı

Anket çalışmaları vatandaşlar tarafından yakından takip edilmeye devam ediliyor. 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinin ardından 31 Mart seçimlerine de anket şirketleri damga vurmuştu. 14 Mayıs seçimlerini doğru bilen SONAR Araştırma ise yeni bir anket yayınladı. 'Bugün seçim olsa kime oy verirsiniz?' sorusuna yanıt aranan çalışmada AK Parti ve CHP arasındaki fark ilk defa bu kadar yüksek çıktı. Öte yandan bir anket de BETİMAR'dan geldi. İşte sonuçlar...

Haber 06-09-24 09:12

Son ankette dikkat çeken sonuç! Erdoğan'a meydan okuyor diyerek paylaştı: Aradaki fark...

Erken seçim tartışmaları devam ederken, son anket çalışmasındaki sonuçlar dikkat çekti. 'Liderlerin görev onayı' başlıklı anketini sosyal medya hesabından paylaşan MetroPOLL Araştırma'nın Kurucusu Özer Sencar "Erdoğan’a meydan okuyor" ifadelerini kullandı. Liderler arasındaki farkta ise Temmuz ve Ağustos aylarındaki değişim ise gündem oldu.

Haber 05-09-24 08:55

Duruşma yapılmıştı! Dilan Polat'ın savunması ortaya çıktı: Ben Engin’i Google’da ‘kara para ne demek’ diye arattığını gördüm

Kara para akladıkları gerekçesiyle yargılanan Dilan Polat savunmasında, “Eşime güvendiğim için hiçbir şekilde soğuk cüzdan, kara para, bahis gibi bir bağlantısı olmadığına çok eminim” dedi. Whatsapp grubu üzerinden ‘mesajları silin’ şeklindeki yazışmalarının sorulması üzerine Dilan Polat, “Benim şahsi fotoğraflarım vardı, bölgesel incelme fotoğraflarım oluyor. Tanınan bir insan olduğum için bunların silinmesini istemiştim” diye cevap verdi.

Magazin 04-09-24 16:55

Enflasyon beklentisinde beklenmeyen düşüş! Ağustos ayı anketi sonuçlandı

Son yıllarda enflasyon etkileri zam olarak em üreticiyi hem tüketiciyi oldukça etkiliyor. Türkiye İstatistik Kurumu bu etkilerin doğru analizi yapmak için 11 ekonomistin katılımıyla yaptığı anket sonucunu açıklandı. Buna göre, Ağustos ayında Tüketici Fiyat Endeksi'nin (TÜFE) yüzde 2,64 arttığını tahmin ediyor.

Finans 30-08-24 12:29

Merkez Bankası enflasyon beklentisi anket sonuçlarını açıklandı! Son üç ayın en yüksek düzeyini gördü

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Ağustos ayı anket sonuçlarını açıkladı. Anket sonucuna göre, hane halkının enflasyon beklentilerinin yükseldiğini, reel sektörün ise gerilediği görüldü.

Finans 27-08-24 11:05

Turkcell'den CHP'li Deniz Yücel için açıklama: O iddiaları kabul ettiler! 'Sahte kimlik' detayı

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel, WhatsApp hesabının nasıl ele geçirildiğini açıklayarak Turkcell'i hedef almıştı. Yücel, Turkcell'e dava açacağını belirtirken konuya ilişkin şirketten açıklama geldi. İddiaları doğrulayan Turkcell, resmi evrakta sahtecilik suçu işleyen kişiler hakkında suç duyurusunda bulunduklarını ve sürecin devam ettiğini kaydetti.

Finans 22-08-24 13:28

CHP’li Deniz Yücel açıkladı detayları duyanlar inanamadı: ‘WhatsApp hesabım ele geçirildi, Turkcell'e dava açacağım'

CHP Sözcüsü Deniz Yücel, WhatsApp hesabının ele geçirilmesine ilişkin açıklamasında "Kimsenin haberleşme hürriyeti güvende değil" diyerek Turkcell'e dava açacağını belirtti. Yücel ayrıca, WhatsApp profil fotoğrafının Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir fotoğrafıyla değiştirildiğini duyurarak herkese gönderilen mesajın detaylarını da paylaştı.

Haber 22-08-24 07:30

Okan Buruk'tan beklenmedik karar! Young Boys maçını Whatsapp'tan yönetecek

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, UEFA Disiplin Kurulu’nun verdiği ceza nedeniyle Young Boys maçını tribünden takip edecek. Yaşanan bu durum sonrası deneyimli çalıştırıcının takımı WhatsApp aracılığıyla yönetmesi bekleniyor. İşte detaylar...

Spor 20-08-24 13:07

ANKET | Sosyal medya alev aldı! Dilan Polat'a tahliye kararı sizce doğru mu?

Sosyal medyada hızlı yükselişi, gösterişli hayatı ve skandallarıyla tanınan Dilan Polat 9 ay aranın ardından cezaevinden çıktı. Sosyal medyanın 1 numaralı gündemi haline gelen tahliye kararı yeni bir tartışmayı da başlattı. Peki sizce Dilan Polat'ın tahliye kararı doğru mu? Buyurun ankete...

Haber 19-08-24 21:13

ANKET | Restoran fiyatlarına yetişebilene aşk olsun! Günden güne gelen zamların ana nedeni sizce nedir?

Son yıllarda baş gösteren fahiş fiyatlar yaz aylarında iyice tavan yaptı. Son dönemde ise restoran fiyatları her gün bir başka adisyonla gündem oluyor. Kebap, döner, lahmacun derken ayran fiyatları bile tartışılmaya başlandı. Türkiye'deki restoranlarda her geçen gün giderek artan ve fahiş fiyatlar noktasına gelen ücretlerin ana nedeni sizce nedir? Buyurun ankete...

Finans 16-08-24 10:46

Fenerbahçeliler ankete buyrun! Şampiyonlar Ligi'nden elenilmesinin sorumlusu kim? Orta saha, şanssızlık, kadro tercihleri...

ANKET | Fenerbahçe, Fransız ekibi Lille karşısında dün akşam adeta direkleri dövdü! İki şut direkten dönerken şans bir türlü sarı lacivertlilerin yüzüne gülmedi ve üst tura yükselen ekip Lille oldu. Jose Mourinho, maç sonrası hakemi eleştirdi. Taraftarlar ise orta saha transferi yapmayan yönetimi suçladı. Sizce Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nden elenmesinin sebebi ne?

Spor 14-08-24 09:36

ANKET | Madalya sıralamasında 60. sıradayız! Uganda, Kuzey Kore hatta savaştaki Ukrayna'nın bile gerisinde kaldık... Siz ne düşünüyorsunuz?

Paris Olimpiyatları tüm hızıyla devam ederken turnuvanın 13. gününde madalya sıralamasında Türkiye için acı tablo ortaya çıktı. 80 ülke madalya alma başarısı gösterirken Türkiye kendine 60. sırada yer buldu. Türkiye'nin önünde ise Kuzey Kore, Uganda ve savaştaki Ukrayna'nın yer alması dikkatlerden kaçmadı. Peki Türkiye'nin madalya sıralaması hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

Spor 09-08-24 11:41

Canlı yayında telefonunu çıkartıp, o uygulamayı silmişti! Maduro'dan WhatsApp'a yeni suçlama

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, ülkede bazı kesimlerin WhatsApp üzerinden şiddet ve nefret yaydığını gerekçe göstererek, söz konusu uygulamayı canlı yayında telefonundan sildi. Venezuela halkına çağrıda bulunan Maduro, yeni yaptığı açıklamada ise sosyal medya ve haberleşme platformunun bir casusluk sistemi olduğunu iddia etti.

Haber 08-08-24 09:02

Son ankette Mansur Yavaş öne geçti: Ekrem İmamoğlu'na kötü haber!

Siyasette, gelecek seçimlerde muhalefetin cumhurbaşkanı adayının kim olacağına dair tartışmalar sürüyor. Bununla ilgili paylaşılan anket sonuçları da merakla takip ediliyor. Muhalefetin konuşulan iki ismi olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş arasında hangi ismin öne çıktığı da merak edilirken paylaşılan son anketten çarpıcı sonuçlar geldi.

Haber 07-08-24 11:40

ANKET | Uyanır uyanmaz sabah rutiniydi... Instagram kapandıktan sonra en çok nerede vakit geçiriyorsunuz? YouTube, TikTok, Twitter, Facebook...

Instagram yasağında 4 gün geride kalırken, BTK ile META yetkilileri arasında dün gerçekleşen toplantıdan da sonuç çıkmadı. Instagram'a erişim engeli sürerken, diğer sosyal medya platformlarında geçirilen sürenin ise arttığı görüldü. Peki siz Instagram kapalıyken en çok nerede vakit geçiriyorsunuz?

Haber 06-08-24 09:06

ANKET | Instagram'ın erişime kapatılması konusunda ne düşünüyorsunuz? Doğru mu yanlış mı?

Instagram'a erişimin engellenmesi tartışmaları beraberinde getirdi. Hamas lideri İsmail Haniye suikastı sonrası platformda paylaşılan başsağlığı mesajlarının yasaklanması, kısıtlanması üzerine BTK, Instagram'a erişimi engelledi. Peki bu karar hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

Haber 02-08-24 14:48

Son anket paylaşıldı! Erdoğan'ı geride bıraktı... Mansur Yavaş ve Özgür Özel detayı dikkat çekti!

Türkiye'de en beğenilen siyasetçi sizce kimdir? Bu soru vatandaşlara soruldu. ASAL Araştırma'nın 10-17 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirdiği araştırmaya göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan en çok sevilen 2. siyasetçi oldu. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu araştırmada 3. sıraya yerleşirken 1. sıradaki siyasetçi %20.7 oy aldı. İşte listenin tamamı!

Haber 02-08-24 09:37

Ne yaptıysa beğendiremedi! Mehmet Şimşek vatandaştan kırık not aldı: AK Parti ve MHP detayı

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek için anket yapıldı. Vatandaşlara ‘Mehmet Şimşek'i beğeniyor musunuz?’ sorusu soruldu. En dikkat çeken yanıtlar AK Parti ve MHP’li katılımcılardan geldi. Toplamda ise yüzde 60’lık bir kesim Şimşek’i beğenmediğini dile getirdi.

Finans 30-07-24 15:45

Naci Görür'ü isyan ettiren anket sonuçları: Neler neler var! Olmayan ne biliyor musunuz?

Prof. Dr. Naci Görür bu kez bir araştırma firmasının anket sonucuna isyanıyla gündemde. ASAL Araştırma, katılımcılara "Türkiye'nin en önemli sorununu" sordu. Açık uçlu soruya gelen yanıtlar "ahlaki değer kaybı", "Her şey sorun", "sorun yok" gibi çok çeşitli oldu. Sonuçları televizyondan öğrenen Görür, "Ankette neler neler var, olmayan ne biliyor musunuz?" diyerek Türkiye'nin değişmez gerçeğini hatırlatınca sosyal medyada ses getirdi.

Haber 28-07-24 11:30

Son seçim anketini canlı yayında açıkladı: Hilmi Daşdemir'den CHP'nin oy oranı hakkında çok konuşulacak sözler

Seçim anketleri son günlerde yine çok konuşulmaya başladı. 31 Mart yerel seçimlerinde birinciliği elde edilen CHP, devamında da anketlerde birinci sırayı kazanmaya başlamıştı. Bu sırada ilginç bir anket sonucu da canlı yayında paylaşıldı. Optimar Araştırma Başkanı Hilmi Daşdemir bugün seçim olsa CHP'nin tarihinin en yüksek oyunu alabileceğini öne sürdü.

Haber 26-07-24 08:58

Turizmin Seçil Erzan'ı patladı! WhatsApp grupları kuruldu, şikayetler edildi ama 1 kişi bile tatile gidemedi

Gün geçmiyor ki yeni bir dolandırıcılık türü ortaya çıkmasın. Bu kez de ucuza tatil hayali kuranların hevesleri kursaklarında kaldı. Yaptığı oyunlar yüzlerce kişi mağdur eden Selin Çakmak 'turizmin Seçil Erzan'ı' olarak anılmaya başlandı. Söz konusu vurgunda ise 80 milyon TL ortadan kayboldu.

Haber 25-07-24 09:14

Son ankette tablo tersine döndü: Fark bıçaksırtı! Özgür Özel Keyfimiz yerinde demişti

CHP lideri Özgür Özel erken seçimi gündeme getirmeye devam ederken bazı anket sonuçlarını da açıklamıştı. Bu sırada MAK Araştırma'nın temmuz ayı seçim anketi sonuçları ortaya çıktı. AK Parti ile CHP'nin ilk iki sırayı paylaştığı ankette iki parti arasındaki fark bıçaksırtı. Seçmenlerin 14 Mayıs 2023'teki tercihleri de soruldu; bu tercihler dikkate alındığında Temmuz 2024'te iki partinin de oylarında büyük değişim olduğu görüldü.

Haber 23-07-24 08:51

Son seçim anketi yayınlandı! Bu zamana kadarki en dikkat çeken oran: Zirvede 1.7 puanlık fark

Temmuz ayında yapılan ve 2 bin katılımcının olduğu son anket Asal Araştırma ve Danışmanlık şirketi tarafından yayınlandı. Vatandaşlara 'Bu pazar milletvekili seçimi olsa kime oy verirsiniz? sorusu yöneltildi. CHP birinci parti çıkarken son yerel seçimlerde olduğu gibi AK Parti yine ikinci parti olarak çıktı. Zirvedeki rekabette puan farkının 1.7 olması ise dikkat çekti.

Haber 20-07-24 09:43

Trump'a suikast girişimi sonrası anket sonuçları paylaşıldı! Kamala Harris detayı dikkat çekti

5 Kasım'da ABD'de yapılacak başkanlık seçimlerine yaklaşılırken heyecan giderek artıyor. Eski ABD Başkanı Donald Trump'a düzenlenen suikast girişimi sonrası tüm gözler anket sonuçlarına çevrilmişti. CBS News, başkanlık seçimlerine ilişkin anketini yayınladı. Ankette Kamala Harris detayı dikkat çekti.

Haber 20-07-24 00:19

Gazeteci Fevzi Çakır, 'Sizin döneminizde marketlerdeki fiyatlar durağanlaştı' deyip Bakan Ömer Bolat'ı övdü! Aynı kanaldaki gazeteci Açıl Sezen kendisini tutamadı! Stüdyoda sessizlik

Türkiye'de yapılan bütün sosyal anketlerde yaşamı sürdürmedeki en büyük zorluğun hayat pahalılığı olduğu gün gibi ortada. Hem yazılı hem dijital basın, hem de anket firmaları bu durumu sık sık gündeme getiriyor. Marketlerdeki pazarlardaki ani ve ekstra zamlar, fiyatlardaki ulaşılamazlık tabiri caizse ailelerin belini büküyor.

Finans 19-07-24 11:19

Kocasının tatildeki isteğini duyunca inanamadı! 'Antalya'ya gidince...' diyerek ifşa etti! Esra Ezmeci anket başlattı

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci sosyal medya üzerinden de danışanları tarafından gelen soruları yanıtlıyor. Gelen sorular karşısında bazen çok şaşıran Ezmeci defa kocasını ifşa eden bir kadının itirafı üzerine sosyal medyada anket başlattı. Esra Ezmeci'ye gelen o soruyu duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi.

Magazin 16-07-24 15:33

WhatsApp'ta anket nasıl yapılır? WhatsApp'ta anket yapma

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp, nispeten yeni olan anket özelliğiyle birlikte ön plana çıkar. Kullanıcılar, bu özellik sayesinde akıllarındaki soruları arkadaşlarına sorarak anket oluşturabilir ve ekledikleri seçeneklerle anket sonuçlarını ekranlarında rahatça takip edebilirler. Bu özelliği henüz keşfetmemiş olanlar, nasıl anket oluşturulacağını merak etmektedir. Peki, Whatsapp anket yapma özelliği nasıl kullanılır?

Haber 05-07-24 21:29

WhatsApp görüntülü arama yapamıyorum sorunu ve çözümü: WhatsApp görüntülü arama niye olmuyor?

Kullanıcılar, WhatsApp'ta görüntülü görüşme yapmaya çalışırken olumsuz deneyimler yaşayabilir. WhatsApp, kullanıcılarına iyi bir internet bağlantısıyla uzun süreli telefon görüşmeleri yapma imkanı sunar. Bu özellik neredeyse tüm internet kullanıcılarının yararlandığı bir imkan olsa da bazı kullanıcılar görüşme sırasında beklenmedik sorunlarla karşılaşabilir. İşte WhatsApp görüntülü arama yapamıyorum sorunu çözümü...

Haber 05-07-24 21:18

WhatsApp görüntülü arama nasıl yapılır? Whatsapp görüntülü konuşma kaç kişi ile yapılabilir? WhatsApp görüntülü arama ayarları

WhatsApp, hayatımızın vazgeçilmez bir parçası hâline gelmiştir. İlk olarak bir mesajlaşma uygulaması olarak başlayan WhatsApp, artık sesli ve görüntülü aramalar için de kullanılır. WhatsApp'ın sunduğu görüntülü arama özelliği sayesinde, tüm WhatsApp kullanıcılarıyla yüz yüze görüşme yapabilmek mümkündür. Ayrıca, Android telefonlar bu görüşmeleri kaydetme imkanını da sunmaktadır. Peki, WhatsApp görüntülü arama nasıl yapılır?

Haber 05-07-24 21:17

Sandıklar Türkiye'de de kuruldu! İran 9. cumhurbaşkanını seçiyor: Anket sonuçları o adayı işaret ediyor.

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi’nin helikopter kazasında yaşamını yitirmesi sonrası İran halkı 9. cumhurbaşkanını belirlemek için bugün sandık başında. Türkiye'de de 7 ilde sandıklar kuruldu. İran dini lideri Hamaney de oyunu kullandı. 4 adayın yarıştığı seçimde anketlerde ipi göğüsleyen isim reformistlerin adayı Pezeşkiyan. İşte İran cumhurbaşkanlığı seçiminden detaylar ve görüntüler...

Haber 28-06-24 11:46

HSK üyesinin fotoğrafını da göndermiş! İhraç edilen hakimin ‘büyücü’ ile yazışmaları ortaya çıktı…

Hakkındaki skandal iddiaların ardından görevden ihraç edilen hakim G.A.'nın hakim ve savcıların soruşturmalarına bakan HSK üyesinin fotoğrafını göndererek bir büyücüden yardım istediği ortaya çıktı. Skandal hakimin sözde büyücü ile yaptığı whatsapp yazışmaları da ortaya çıktı.

Haber 26-06-24 07:40

WhatsApp durum sözleri: Kısa, güzel, yaratıcı, dikkat çeken, komik WhatsApp durum sözleri

WhatsApp, günümüzde milyonlarca kullanıcıya sahip olan popüler bir anlık mesajlaşma uygulaması hâline gelmiştir. Bu uygulama, mesajlaşma, görüntülü ve sesli görüşme imkanı sunmanın yanı sıra kullanıcıların durumlarını da paylaşmalarına olanak tanır. Kullanıcılar genellikle WhatsApp durum, biyografi ve profillerinde durum sözleri paylaşır. WhatsApp durum özelliği için kısa, uzun, etkileyici ve anlamlı birçok söz bulunmaktadır.

Haber 25-06-24 18:53

Şifre: Kuğu emojisi! Yazdıkları ilaç başına paranın yarısını aldıkları iddiası... O doktorlara soruşturma

Bolu’da İzzet Baysal Devlet Hastanesi ile İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli ortopedi doktorlarının ilaç mümessilleri ile ortak çalışarak hastaya uygulanan ilaçtan gelen kazancın yarısını aldıkları iddiasıyla 4 doktor hakkında soruşturma başlatıldı. Bazı doktorların hastalara verdikleri her bir ilacın kupürü için ilaç mümessiline WhatsApp aracılığıyla kuğu emojisi gönderdiklerine ilişkin kayıtlar soruşturma dosyasına girdi.

Haber 25-06-24 12:39

İki kritik anket birden! CHP'nin oy oranı damga vurdu: Erken seçim isteyenlerin yüzdesi de belli oldu

31 Mart yerel seçimlerinin ardından 3,5 ay geçti. CHP'nin ilk kez AK Parti'yi geçtiği sonuçların ardından yeni anketler de merak ediliyordu. ORC 'Bu pazar seçim olsa kime oy verirdiniz?' sorusu üzerinden son çalışmasını yayınladı. CHP'nin yine birinci parti çıktığı çalışmada oy oranı da dikkat çekti. Öte yandan anket çalışmasına göre erken seçim isteyenlerin de yüzdesi belli oldu.

Manşet 18-06-24 12:50

Tüketici Güven Endeksi nedir? Tüketici Güven Endeksi nasıl hesaplanır?

Tüketici güven endeksinin hesaplanması için aylık olarak uygulanan bir anket bulunur. Bu anketin içerdiği sorulara verilen yanıtlar pozitif veya negatif yöndedir. Tüketici güven endeksinin hesaplanmasında da bu cevapların birbirine olan oranı dikkate alınır. Böylelikle tüketicilerin ekonomik büyüme ihtimaline olan yaklaşımları ve tasarruf/ harcama eğilimleri üzerine inceleme yapılması mümkün olur.

Finans 17-06-24 12:15

Özgür Özel sık sık dillendiriyordu, 26 ilden 'Hayır' geldi: 'Erken seçim' anketinde ezici fark çıktı

2023 ve 2024'te peş peşe seçimleri geride bırakan Türkiye'de son günlerde erken seçim de konuşulmaya başladı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel "Böyle giderse erken seçimi millet ister, önünde kimse duramaz" çıkışıyla konuyu gündemde tutmuştu. Son gelen anket sonucu ise Özel'i şaşırtacak cinsten...

Haber 10-06-24 09:03

300 bin TL'lik bilezikleri bir anda alıp kaçtı! Kuyumcuların WhatsApp grubunda paylaştılar, tüm illere bilgi gidince...

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde kuyumcu dükkanında tezgahta incelediği 300 bin lira değerinde dört adet bileziği kaşla göz arasında alıp kaçan hırsız, kuyumcuların hızlı refleksi sayesinde saatler içinde yakalandı. Hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansırken, çaldığı bileziklerin ikisini Düzce’de bozdurduktan sonra kalan iki bileziği de Bolu’da bozdurmaya çalışırken yakalanan şahıs tutuklandı.

Haber 08-06-24 13:19

31 Mart sonrası 2 ayda oyları eridi! YRP detayı... Son seçim anketinde CHP ile AK parti arasındaki fark dikkat çekti

Son seçim anketi yayımlandı. Yöneylem Araştırma tarafından yapılan anket çalışmasında 31 Mart seçimlerinde birinci parti olan CHP ile AK Parti arasındaki fark dikkat çekti. Seçim anket sonuçlarına damga vuran ise Yeniden Refah Partisi'nin (YRP) oy oranındaki düşüş oldu. 31 Mart'ta üçüncü parti olan YRP'nin oy oranının yüzde 4,4'e kadar gerilediği görüldü. Peki MHP, İYİ Parti, Zafer Partisi ve TİP'in son oy oranları ne? İşte seçim anketinin detayları...

Manşet 06-06-24 11:34

Cumhurbaşkanı Erdoğan-Özgür Özel anketi dikkat çekti! Sürpriz sonuç: Son 2 ayda her şey değişti

Siyasilerle ilgili yapılan anketler ve sonuçları yakından takip ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile ilgili yapılan bir anketin sonuçları dikkat çekti. Anket ile birlikte 2 aylık değişim gözler önüne serildi.

Manşet 31-05-24 16:21

Instagram, WhatsApp ve Discord çöktü mü? Instagram, WhatsApp ve Discord neden açılmıyor? 30 Mayıs WhatsApp’ta erişim sorunu!

Instagram, WhatsApp ve Discord çöktü mü? sorusunun yanıtı 30 Mayıs 2024 Perşembe günü kullanıcılar tarafından araştırılıyor. Çünkü kullanıcı raporları, Instagram, WhatsApp ve Discord'ta problemlerin olduğuna işaret ediyor. Peki, Instagram, WhatsApp ve Discord çöktü mü, Instagram, WhatsApp ve Discord'a ne oldu? WhatsApp neden açılmıyor? İşte detaylar...

Haber 30-05-24 14:36

Gazeteci Zafer Şahin 'Muhalefeti üzecek anket' diye paylaştı! AK parti diyenler çoğunlukta…

Gazeteci Zafer Şahin'in sosyal medyadan paylaştığı anketin sonuçları dikkat çekti. Yapılan ankette vatandaşlar "En beğendiğiniz siyasetçi kimdir?" sorusuna Cumhurbaşkanı Erdoğan yanıtını verdi. "Türkiye'nin ekonomik sorunlarını hangi parti çözer?" sorusuna ise çoğunluk AK Parti dedi.

Manşet 29-05-24 16:59

Sunturlu küfürleri onlara etmiş! Astrolog Meral Güven: WhatsApp grubunda kafamı çıplak bedenlere yerleştirip fotoğrafımı paylaştılar

Galatasaray şampiyon olduktan sonra sosyal medyadan ağza alınmayacak küfürler yağdıran astrolog Meral Güven hakkında gelişmeler yankı bulmaya devam ediyor. Gözaltına alındıktan sonra emniyetteki ifadesi ortaya çıkan Güven, küfürlü paylaşımlarını kimlere yönelik yaptığını açıkladı. Güven'in ayrıca bir WhatsApp grubunda yaşananlarla ilgili söyledikleri dikkat çekti.

Spor 28-05-24 13:43

14 Mayıs'ta İmamoğlu ya da Yavaş aday olsaydı! Metropoll'den çok konuşulacak seçim anketi! Merak konusu olmuştu

31 Mart seçimlerinde muhalefet büyük bir başarıyla çıkarken akıllara "14 Mayıs’ta Kılıçdaroğlu yerine İmamoğlu ya da Yavaş olsaydı seçimi kazanır mıydı?" geldi. Metropoll Araştırma, İmamoğlu ya da Yavaş'ın aday olması halinde Cumhurbaşkanlığı seçiminde durumun ne olabileceğiyle ilgili anket çalışması yaptı. Açıklanan anket sonuçları gündem yarattı.

Manşet 26-05-24 14:08

Merkez Bankası duyurdu! Finansal hizmetlere güven arttı

Finansal Hizmetler Güven Endeksi (FHGE), mayısta geçen aya göre 2,9 puan artışla 160,3 seviyesine çıktı. Verileri Merkez Bankası açıkladı. Endeksi oluşturan anket sorularına ait yayılma endeksleri incelendiğinde, FHGE'yi, son 3 aydaki iş durumu ile gelecek 3 aydaki hizmetlere olan talep beklentisi artış, son 3 aydaki hizmetlere olan talep azalış yönünde etkiledi.

Finans 24-05-24 11:47

Maliye ihbar için harekete geçti! Artık WhatsApp, X ve Instagram da dahil!

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın kayıt dışı ekonomiyle mücadele çalışmaları hızlandırdı. Maliye, ihbar kanallarını genişlettiğini duyurdu. Vatandaşlar artık ihbarlarını WhatsApp, X ve Instagram gibi sosyal medya kanallarından da yapabilecek. İhbar edilebilecek konular arasında düşük KDV oranı uygulanması, fiş/fatura verilmemesi, personel ücretinin elden ödenmesi gibi başlıklar yer alıyor.

Finans 22-05-24 15:14