Whatsapp Anket Nasil Yapilir Haberleri

WhatsApp'ta anket nasıl yapılır? WhatsApp'ta anket yapma

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp, nispeten yeni olan anket özelliğiyle birlikte ön plana çıkar. Kullanıcılar, bu özellik sayesinde akıllarındaki soruları arkadaşlarına sorarak anket oluşturabilir ve ekledikleri seçeneklerle anket sonuçlarını ekranlarında rahatça takip edebilirler. Bu özelliği henüz keşfetmemiş olanlar, nasıl anket oluşturulacağını merak etmektedir. Peki, Whatsapp anket yapma özelliği nasıl kullanılır?

Haber 2024-07-05 21:29:40

DEPREM DAYANIKLILIK TESTİ NEDİR, NASIL YAPILIR? Evim depreme dayanıklı mı? 6,4 ve 5,8'lik Hatay depremleri sonrası risk tespiti işlemi

Deprem dayanıklılık testinin nasıl yaptırılacağı 10 ilde büyük yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki Kahramanmaraş merkezli depremlerden tam 14 gün sonra, Hatay'da 6 kişinin hayatını kaybettiği 6,4 ve 5,8'lik depremler sebebiyle tekrar merak konusu oldu. Herkesin aklında tek bir soru var: Evim depreme dayanıklı mı? İstanbul ve Ankara, İzmir, Bursa ve Kocaeli gibi büyükşehirlerde yaşayan kişiler internette araştırma yapıyor. Peki, deprem dayanıklılık testi nedir, nasıl yapılır?

Haber 2023-02-21 08:56:45

İşte WhatsApp'ın 'bir yerlerden tanıdık gelen' yeni özelliği! Yine de kullanıcılara Aaa dedirtecek

Dünyanın en popüler sosyal medya uygulamalarından biri olan WhatsApp anket özelliğinin dışında yeni özellikler üzerinde çalışmaya devam ediyor. WhatsApp anket oluşturma özelliği sunarak ise "WhatsApp'ta anket nasıl yapılır?" diye soran kullanıcılarına cevap vermişti. Şimdi WhatsApp'ın yeni bir özellik üzerinde çalıştığı fark edildi. WhatsApp'ın yeni özelliği sizlere de bir yerlerden tanıdık gelecek. Yine de kullanıcılara "Aaa" dedirtecek. Yeni özellik, WhatsApp Desktop beta sürümünde keşfedildi.

Haber 2022-11-23 17:49:37

WhatsApp anket açma özelliği nasıl kullanılır? WhatsApp anket oluşturma özelliği eklentisinin kullanışı!

WhatsApp anket açma özelliğinin nasıl kullanılacağı popüler anlık mesajlaşma uygulamasının son güncellemesi sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Günümüzde kullanılan mesajlaşma araçlarının en popüleri olan bu uygulamanın sunduğu yeni özellikle iletişim trafiği daha da renklenecek. Peki, WhatsApp anket açma özelliği nasıl kullanılır? Yeni özellik eklentisi ile WhatsApp anket oluşturma nasıl yapılır? İşte detaylar...

Haber 2022-11-17 13:19:07

2022 YKS EK TERCİH İŞLEMİ NASIL YAPILIR? YKS ek tercih ücreti ne kadar?

YKS ek tercih süreci ÖSYM tarafından yapılan açıklamanın ardından 7 Eylül 2022 Çarşamba günü başladı. Üniversitelerin 2 ve 4 yıllık bölümlerine yerleşemeyen adaylar tarafından araştırılıyor. YKS ek tercih süreci ile ilgili son dakika açıklaması 7 Eylül 2022 Çarşamba günü ÖSYM tarafından yapıldı. Peki, YKS ek tercih işlemi nasıl yapılır, YKS ek tercih ücreti ne kadar?

Egitim 08-09-22 09:18

Kollarını sıvadı: WhatsApp, anket özelliği üzerinde çalışıyor!

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni özellikler üzerinde çalışmaya devam ediyor. Platformun son olarak uygulama içi anket özelliği üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Yeni özellik, WhatsApp'ın uygulamasını daha iyi hale getirmesine katkı sağlayacak. Kullanıcılar anket davetini reddetmekte ise özgür olacak.

Haber 05-09-22 10:11

WhatsApp'ın yeni özelliği sizi de şaşırtacak! Sohbetleriniz çarpıcı bir şekilde değişmek üzere

WhatsApp, iOS ve Android kullanıcılarına yeni özellikler sunmak için çalışmalarına devam ediyor. Yapılan tespitlere göre, Meta çatısı altındaki WhatsApp gruplara anket seçeneği getirmeye hazırlanıyor. Böylece WhatsApp grup sohbetlerinde çarpıcı bir değişiklik yaşanacak.

Haber 07-04-22 10:24

Telegram'da 2018'den beri var! O özellik sonunda WhatsApp'a da geliyor

WhatsApp yeni özellikler üzerinde çalışmayı sürdürüyor. Meta'ya ait popüler uygulamanın, son olarak kullanıcıların WhatsApp grupları içinde anket yapmasına izin verecek yeni bir özelliğin üzerinde çalıştığı keşfedildi. WhatsApp'ın rakibi Telegram ise 2018'den beri kullanıcılarının anket oluşturmasına izin veriyor.

Haber 07-03-22 14:28

Facebook, Viewpoints ile anket doldurarak para kazandıracak!

WhatsApp ve Instagram gibi popüler uygulamaların sahibi Facebook, yeni uygulaması Facebook Viewpoints’i yayınladı. Facebook Viewpoints ile kullanıcılar anket doldurarak para kazanabilecek.

Trend 26-11-19 22:05

BTK'dan WhatsApp anketi! BTK, WhatsApp yerine alternatif mi arıyor?

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma ve sohbet uygulaması WhatsApp ile ilgili olarak BTK, resmi Twitter hesabından bir anket açtı. BTK'nın "WhatsApp olmasaydı hangi uygulamayı kullanırdınız?" diye sorması kullanıcıların aklına "WhatsApp engellenecek mi ?" Sorusunu getirdi. Peki BTK'nın WhatsApp anketinde hangi sohbet uygulamaları var?...

Haber 09-05-17 10:06