Whatsapp Silinen Mesaji Geri Yukleme Haberleri

WhatsApp yedeklenmeyen mesajları geri getirme - Yedekleme yapılmayan WhatsApp mesajları geri gelir mi? Yedekleme yapılmayan WhatsApp mesajları nasıl geri gelir?

WhatsApp'ta yedeklenmeyen mesajları geri getirmek oldukça zordur çünkü mesajlar sadece yedekleme dosyalarında saklanır. Eğer mesajların kaybolduğu düşünülürse ilk olarak yerel yedekleme kontrol edilir. WhatsApp, Android telefonlarda her gün otomatik olarak yerel bir yedekleme oluşturur. Yedeklemeyi geri yüklemek için WhatsApp’ı kaldırıp yeniden yüklemek gerekir. Uygulamayı yeniden yükledikten sonra, kurulum sırasında “Geri Yükle” seçeneğini seçerek en son yerel yedeği yüklenebilir.

Haber 2024-09-18 16:30:53

Narin'in amcasının telefonu çözüldü! Sildiği bilgiler geri getirildi, konuşmaları özel programla kaydetmiş: 'Henüz bende değil, daha ölmemiş'

Narin soruşturmasının 1 numaralı ismi amca Salim Güran olay günü bütün telefon kayıtlarını silmişti. Yapılan çalışmalar sonucunda telefon çözüldü ve bilgiler geri getirildi. Amca Salim Güran'ın telefonuna kendi bir program yüklediği ve yaptığı görüşmeleri kaydettiği tespit edildi. O gün silinen görüşmelere de ulaşıldı. Ayrıca tutuklanan amca Fuat Güran'ın eşi gözaltına alındı. Öte yandan R.A.'nın Güran'a gönderdiği mesaj da ortaya çıktı.

Haber 2024-09-13 16:58:55

Instagram silinen mesajları geri getirme: Instagram'da silinen mesajlar nasıl geri getirilir?

Instagram’da silinmiş mesajları tekrar görmek istemek, birçok Instagram kullanıcısı tarafından araştırılan konular arasındadır. Global olarak milyonlarca üyesi bulunan popüler sosyal medya platformu Instagram’da fotoğraf ve video postlarıyla birlikte mesajlaşma özelliği de sıklıkla kullanılır. Kullanıcılar DM üzerinden atılan mesajları bilerek veya bilmeyerek silebilmekte ve daha sonra da mesajların nasıl geri yükleneceğini merak etmektedir. Instagram'da silinen mesajlar nasıl geri getirilir?

Haber 2024-04-18 23:39:15

Instagram silinen gönderi geri getirme: Instagram'da silinen gönderi nasıl geri getirilir?

Her geçen gün kullanıcı sayısı artan, dünya çapında büyük ilgi gören sosyal medya platformlarından biri de Instagram'dır. Bu platformda hesabı olan her kişi platformun tüm özelliklerini bilmeyebilir. Instagram'dan silinmiş olan bir gönderiyi geri getirmek de bu az bilinen durumlar arasında yer alır.

Haber 2024-04-16 01:33:31

WhatsApp grubundan çıkarılınca sinirlenen kadın avukattan şok mesajlar! Şantaj yaptı: 'Kocanın beni taciz ettiğini söylerim'

İstanbul barosuna kayıtlı avukat Z.Ö., avukatların oluşturduğu WhatsApp grubundan hakaret nedeniyle çıkarıldı. Alınan karara sinirlenen Z.Ö. kendini geri almayan grup yöneticisine "Kocanın beni taciz ettiğini söylerim" diyerek şantaj yaptı.

Haber 30-10-23 07:45

WhatsApp'ta silinen mesajları geri getirme - WhatsApp silinen mesajlar geri gelir mi?

Akıllı telefonlar ile anlık mesajlaşma ve anlık iletişim sağlama amacı ile geliştirilmiş olan Whatsapp uygulaması platformlar arasında çalışabilme özelliğine sahiptir. Tüm cihazlarda, tüm marka ve modellerde tüm işletim sistemlerinde kullanabilirdir. Kablosuz ya da mobil ağlar aracılığı ile internete bağlanılan her durumda hem mobil cihazlarda hem masa üstü ya da diz üstü bilgisayarlarda Whatsapp iletişimi sağlanabilir.

Haber 28-10-23 16:56

HIDIRELLEZ MESAJI 2023: Whatsapp, Instagram ve Facebook için anne, baba, eş ve sevgiliye en yeni Hıdırellez resimli kutlama mesajları

Hıdırellez mesajları anne, baba, eş ya da sevgili için Whatsapp, Instagram ve Facebook'ta paylaşım yapmak isteyenler tarafından merak konusu oldu. Birçok kişi konuya ilişkin araştırma yapıyor. Bu gün, Hızır Aleyhisselam ile denizlerin hâkimi olduğuna inanılan İlyas'ın yeryüzünde buluştukları gün olarak kabul edilir. Whatsapp, Instagram ve Facebook için anne, baba, eş ve sevgiliye en yeni Hıdırellez resimli kutlama mesajlarını sizler için derledik. İşte resimli Hıdırellez mesajları...

Finans 05-05-23 09:23

AVUKATLAR GÜNÜ TEBRİK MESAJI 2023: Anne, baba, arkadaş ve sevgili için resimli 5 Nisan Dünya Avukatlar Günü kutlama mesajları İNDİR!

Avukatlar Günü mesajları; anne, baba, arkadaş ve sevgili için resimli ve özel seçenekleriyle internette yerini aldı. Bu 5 Nisan 1958 tarihinden her kutlanan bu özel gün için birçok kişi WhatsApp, Instagram, Facebook ve Twitter'da paylaşımda bulunacak. Biz de arkadaşa, eşe, sevgiliye, meslektaşa göndermeniz için resimli 5 nisan Dünya Avukatlar Günü kutlama mesajları ve sözlerini derledik. İşte, 5 Nisan Dünya Avukatlar Günü mesajları ve sözleri....

Haber 05-04-23 11:26

TFF'nin verdiği karara Eskişehirspor isyan ediyor! Bodrumspor maçı olaylı bitti...

Eskişehirspor U19 takımı, son hafta Bodrumspor deplasmanında 4 puan önde ve play-off'u garantilemiş şekilde gitti. TFF'nin maçtan önce Bodrumspor'un silinen 1 puanını geri verdiği ve durumu Eskişehirspor'a bildirmediği iddia edildi. Durumdan habersiz olan Eskişehirspor, Bodrumspor karşısına play-off'u cepte görerek rotasyonlu bir şekilde çıktı ve sahadan 3-0 mağlup ayrıldı. Bu skorun ardından play-off'a Bodrumspor kaldı.

Spor 29-03-23 14:50

RESİMLİ NEVRUZ MESAJI BURADA! 21 Mart 2023 en etkileyici, uzun, kısa ve öz, baharı müjdeleyen resimli nevruz mesajları İNDİR!

Nevruz mesajları; ilkbaharın müjdecisi Nevruz'un gelmesiyle birlikte resimli, en etkileyici, uzun, kısa ve öz seçenekleriyle internette yerini aldı. Biz de 21 Mart 2023 Salı günü WhatsApp, Facebook ya da Instagram'da paylaşımda bulunmak isyenler için en etkileyici, uzun, kısa ve öz, resimli nevruz mesajlarına haberimizde yer verdik. İşte resimli Nevruz mesajları...

Haber 21-03-23 09:45

Altı yıl boyunca istismar etmiş! Lise öğretmeninin zorla sildirdiği WhatsApp mesajlarını geri getirdi: Fotoğraf ve videolar iğrenç iddiadan sonra delil oldu

14 yaşından 20 yaşına dek lisedeki din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeninin tacizine uğradığını öne süren S. T. geçtiğimiz yıl şikayetçi oldu. Savcılık ise delil yetersizliğinden takipsizlik verdi. İstanbul'un Güngören ilçesinde öğretmenlik yapan tacizci M. D., S. T.'nin iddiasına göre, WhatsApp'tan S. T.'ye gönderdiği fotoğraf ve videoları sildirmişti. Ancak S. T., bir uygulama aracılığıyla o mesajları geri getirip yeniden şikayetçi oldu. Bu deliller sonrası savcılık soruşturma başlattı.

Haber 14-03-23 12:32

Yargıtay'dan boşanma davaları için emsal karar! O deliller dikkate alınmayacak

Yargıtay, boşanma davaları ile ilgili emsal teşkil edecek bir karara imza attı. Kendisini aldattığını düşündüğü eşinin telefonuna yüklediği program ile telefondan silinen kayıtların geri getiren kocaya Yargıtay'dan kötü haber geldi. Yüksek Mahkeme, silindikten sonra kurtarılan yazışma ve fotoğrafların hukuka aykırı olarak elde edilen delil niteliğinde olduğuna hükmetti. İşte dikkat çeken kararın detayları...

Haber 06-03-23 10:58

MİRAÇ KANDİLİ MESAJI! Hadisli, dualı, etkileyici ve resimli Miraç Kandili mesajları BURADA!

Miraç Kandili mesajları, İslam peygamberi Hazreti Muhammed'in (s.a.v.) göğe yükseldiği ve Allah'ın huzuruna çıktığı bu mübarek günü sevdiklerine anımsatmak isteyen kişiler tarafından cuma mesajları ile birlikte araştırılıyor. Biz de Sevdiklerinizi mutlu edeceğiniz dualı, etkileyici cuma ve resimli Miraç Kandili mesajlarını sizler için derledik. İşte WhatsApp, Facebook, Twitter ile Instagram'dan paylaşabileceğiniz en yeni, güzel, anlamlı ve resimli Miraç Kandili mesajları...

Haber 17-02-23 23:16

Boşanma aşamasındaki çiftler dikkat! Yargıtay son noktayı koydu, hukuka aykırı

Yargıtay'dan dikkat çeken bir karar geldi. Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, boşanma aşamasındaki bir erkeğin eşinin telefonuna kurduğu programla silinen kayıtları geri getirmesinin hukuka aykırı olduğuna hükmetti.

Haber 25-01-23 07:37

WhatsApp hesabı çalındı, hayatı kabusa döndü! 'Millet arayıp parayı geri istiyor'

İstanbul'da tekstil işiyle uğraşan Berkay'ın hayatı kabusa döndü. Berkay'ın WhatsApp'ını çalan dolandırıcılar kayıtlı listedeki herkesten borç para istedi. "Anne adı, babadı adı, kimlik numarama kadar nasıl aldıklarını bilmiyorum" diyen Berkay, "Millet beni arıyor şuan parayı geri istiyor" dedi. Dolandırıcılardan şikayetçi olan Berkay güveninin zedelendiğini belirtti.

Haber 21-01-23 07:44

Whatsapp silinen mesajlar geri gelir mi? WhatsApp silinen mesajlar nasıl geri yüklenir? WhatsApp’ta çok konuşulacak yeni özellik!

Whatsapp kullanıcıları için yeni özellikler geliştirmeye ve sunmaya devam ediyor. WhatsApp'ın yeni özelliklerine bir yenisi daha eklendi. WhatsApp yöneticisi Will Cathcart, uygulamada yanlışlıkla silinen mesajları geri almayı sağlayan yeni bir özellik getirdiklerini duyurdu. Peki, Whatsapp silinen mesajlar geri gelir mi? WhatsApp silinen mesajlar nasıl geri yüklenir? İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

Haber 21-12-22 11:52

WhatsApp, yeni müjdesini duyurdu! O yanlışlığın telafisi olacak

WhatsApp kullanıcıları için yeni özellik sunmaya devam ediyor. WhatsApp'ın yeni özelliklerine şimdi bir yenisi daha eklendi! Kullanıcıların faydalanacağı o özelliği WhatsApp'ın Başkanı Will Cathcart duyurdu. Bu özellik ile yanlışlıkla "benden sil" özelliğini kullanarak sildiğiniz bir mesajı birkaç saniye içinde geri getirebileceksiniz.

Haber 21-12-22 10:15

Instagram silinen hesabı geri alma: Silinen eski Instagram hesabımı geri almak için nasıl form doldurabilirim?

Instagram silinen hesabı geri açmak için verilen süre dolduğunda hesabı açmak için özel olarak başvurmak gerekir. Instagram eski hesapların geri alınabilmesi için öncelikle yardım merkezinden hesabı geri alma formu bulunmalı ve doldurulmalıdır. Instagram eski hesabı geri alma formu doldurulup yollandığında mail yolu ile dilekçe gönderilerek talebin doğrulanması mümkün olur. Instagram silinen hesabı geri alma formu nedir?

Haber 11-11-22 16:48

Instagram silinen mesajları geri getirme nasıl yapılır? Instagram silinen eski mesajları görme ve geri yükleme mümkün mü?

Instagram üzerinden konuşurken bazen yanlışlıkla bir mesajı silebiliyor, silinen mesajları görmek isteyebiliyoruz. Sildiğimiz bir mesajın pişmanlığı bizi bu mesajları geri getirmeye çalışma çabasına itebiliyor. Bu doğrultuda Instagram silinen sohbetleri görme yolları da dikkatle araştırılıyor. Instagram'da silinen mesajları geri getirme nasıl yapılır?

Haber 11-11-22 16:42

Tumblr kararından döndü: Müstehcen içerik yasağı kalktı! Tekrardan izin verilecek

Sosyal medya denildiğinde çoğu kişinin aklına Instagram, Facebook, Twitter ve WhatsApp geliyor. Ancak bazıları ABD menşeli sosyal ağ ve blog sitesi Tumblr'ı da unutamıyor. Müstehcen ve yetişkinlere yönelik içeriklerle çok kez gündeme gelmiş olan Tumblr, 2018'de bu konuda bir yasak getirmişti. Tumblr'ın yasak kararı, o dönem Tumblr kullanıcıları tarafından tepkiyle karşılandı. Ancak dört yıl sonra bu karardan geri dönüldü. Tumblr'da müstehcen içerik yasağı kalktı!

Haber 04-11-22 12:30

iCloud silinen fotoğrafları geri getirme nasıl yapılır? iCloud silinen fotoğrafları saklar mı?

iCloud fotoğraf ve videoları güvenli bir şekilde saklamak için Apple kullanıcılarına saklama alanı sunuyor. Saklama alanı zamanla dolunca kullanıcılar, alan açmak için bazı fotoğraflarını silebiliyorlar. Peki, yanlışlıkla fotoğraf silinmesi durumunda iCloud silinen fotoğrafları saklar mı? iCloud silinen fotoğrafları geri getirme nasıl?

Haber 19-10-22 21:29

Instagram'da silinen yorumu geri alma nasıl yapılır? Instagram’da silinen yorumu nasıl geri getirebilirim?

Milyonlarda kişi tarafından kullanılan sosyal medya platformlarından biri olan Instagram'ın sık tercih edilmesinin ana nedenlerinden biri, kullanıcıların birbirleri ile etkileşimde olmasıdır. Etkileşimin en kısa yolu ise yorumlaşmaktır. Kullanıcılar bazen herhangi bir gönderi altına yanlışlıkla yorum yapabilmektedir. Bu yorumların hızlı bir şekilde silinmesi mümkündür. Instagram silinen yorumu geri alma nasıl yapılır?

Haber 12-10-22 09:26

Instagram silinen videoları geri getirme adımları: Instagram'da silinen videolar nerede depolanır?

Instagram'da yanlışlıkla sildiğimiz bir videoyu tekrardan görmek isteyebiliriz. Bunun için videoyu geri getirme yöntemlerine başvurmak gerekir. Silinen gönderileri kurtarmak için bazı yöntemler mevcuttur. Instagram silinen videoları geri getirme yöntemi var mıdır? Instagram'da silinen videolar nerede kalır?

Haber 09-10-22 10:56

Format atılan bilgisayardan ve SSD'den veri kurtarma nasıl yapılır? Formattan sonra silinen dosyalar geri gelir mi?

Kullandığımız bilgisayara virüs yazılımlarının girme ihtimali çok yüksektir. Bu virüsler, tanımadığınız kişilerden mail ile gönderilen dosyaların indirilmesi veya virüslü bir USB belleğin bilgisayara takılması gibi güvenli olmayan işlemlerin gerçekleştirilmesinin ardından bilgisayara girebilir. Bu gibi durumlarda cihazı sıfırlamak en etkili yöntemlerdendir. Format öncesinde bilgisayarda bulunan veriler kaybolduğunda nasıl kurtarılırlar? Format atılan bilgisayardan veri kurtarma nasıl olur?

Haber 08-10-22 18:22

Telefona format attıktan sonra silinen dosyaları geri getirme nasıl yapılır? iOS ve Android telefona format attıktan sonra silinen dosyalar nasıl geri gelir?

Telefona format attıktan sonra silinen dosyaları geri getirme işlemi çeşitli uygulamalarla yapılabilir. Android ve iOS telefonlarda format atma işlemi tamamlandıktan sonra kullanıcıların verilerini telefonlarına tekrar yükleyebilmeleri için bazı programlar bulunur. Telefonda format sonrası silinen dosyaları geri getirme nasıl yapılır? Telefona format attıktan sonra neler olur?

Haber 27-09-22 14:23

CUMA MESAJLARI 26 AĞUSTOS 2022! Resimli, ayetli, hadisli Cuma mesajları ve Hayırlı Cumalar paylaşımları

Cuma mesajları ile Hayırlı Cumalar sözleri vatandaşların yakından takip ettiği konular arasında. Duaların geri çevrilmediği bu cuma gününde, Müslüman vatandaşlar cuma mesajlarını paylaşıyor. Cuma mesajları ve Cumanız mübarek olsun sözleri, bu günü sevdiklerine, yakınlarına, arkadaş ve akrabalarına hatırlatmak isteyen kişiler tarafından merak konusu oldu. İşte WhatsApp, Instagram, Twitter ve Facebook'ta paylaşabileceğiniz en yeni dualı ve hadisli resimli cuma mesajları...

Haber 26-08-22 12:27

Telefona yüklenen programla ele geçirilen yazışmalar mahkemede delil sayılmadı

Yargıtay, cep telefonunda silinen belgeleri geri getirmeye yarayan programla elde edilen yazışmaların hukuka aykırı ele geçirildiğine ve boşanma davasında delil olarak kullanılamayacağına hükmetti

Yurthaber 10-07-22 11:02

WHATSAPP'TAN BAYRAM MESAJI nasıl toplu olarak gönderilir? WhatsApp toplu mesaj nasıl gönderilir?

WhatsApp'tan Bayram mesajı nasıl toplu olarak gönderilir? sorusunun yanıtı Ramazan Bayramı dolayısıyla merak konusu oldu. Birçok kişi, bu popüler anlık mesajlaşma uygulaması üzerinden toplu olarak Ramazan Bayramı mesajı göndermek istiyor. Biz de 'WhatsApp'tan Bayram mesajı nasıl toplu olarak gönderilir?', 'WhatsApp toplu mesaj nasıl gönderilir?' sorularının yanıtına ve uygulamada adım adım yapılması gerekenlere haberimizde yer verdik.

Haber 02-05-22 09:55

Mesaj atmadan önce bunu öğrenin! WhatsApp'ın çıldırtan özelliği değişiyor! Geri dönüşü...

WhatsApp sesli mesajlarda devrim niteliğinde değişiklikler geliyor. Kayıt alıpmesaj atarken yapılan hatalar, sohbet dışı oynatma gibi özelliklerin olmaması nedeniyle WhatsApp kullanıcıları büyük zorluk yaşıyordu. Ancak yeni güncellemeyle bu hatalara son verilecek. Böylelikle WhatsApp'ta sesli mesaj göndermek artık çok daha kolay olacak.

Haber 04-04-22 09:07

WhatsApp'tan geri vites! iOS kullanıcıları şikayet etti, o özelliği geri getirdi

WhatsApp, iOS kullanıcılarının telefondaki fotoğraflara ve videolara hızlı bir şekilde erişmesini sağlayan medya çubuğunu önceki beta sürümünden kaldırmıştı. Meta'ya ait anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, iOS için WhatsApp beta 22.5.0.71 sürümü ile medya çubuğunu geri getirdi.

Haber 23-02-22 15:49

Ronaldo'nun whatsapp yazışmaları sızdırıldı

Manchester United'da geri dönen Cristiano Ronaldo ile ilgili gündeme bomba gibi düşen bir iddia ortaya atıldı. Ronaldo'nun eski takım arkadaşlarıyla yaptığı whatsapp yazışmaları ortaya çıktı.

Spor 20-11-21 18:49

En güzel 30 Ağustos Zafer Bayramı şiirleri ve sözleri!

30 Ağustos Zafer Bayramı için geri sayım başladı. 30 Ağustos 1922'de Büyük Taarruz zaferle sona erdi ve bu zaferin ardından düşmanlar, işgal ettikleri toprakları terk etmek zorunda kaldı. Whatsapp, Instagram, Twitter gibi sosyal medya üzerinden 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı anmak için sevdiklerinize gönderebileceğiniz şiirler ve sözler haberimizde yer alıyor.

Haber 25-08-21 01:23

WhatsApp’tan Gizlilik İlkesi Güncellemesinde Geri Adım

Rekabet Kurumu’nun incelemesinin ardından WhatsApp, kulanıcılara zorunlu tuttuğu gizlilik politikası güncellemesi kapsamından Türkiye’yi çıkardı

Haber 21-05-21 16:02

WhatsApp yeni özelliğini test ediyor

WhatsApp iOS ve Android uygulamalarına yeni bir özellik getirmek için hazırlanıyor gibi görünüyor. Aktarılan bilgilere göre, WhatsApp yakında 24 saat sonra kendi kendine silinen mesajlar özelliğini bünyesine ekleyecek.

Haber 08-03-21 13:58

WhatsApp 'kendi kendini yok eden fotoğraflar' özelliği için çalışıyor!

Aktarılanlara göre mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kendi kendine silinen fotoğraflar özelliği için kollarını sıvadı. Daha önce süreli mesajlar özelliğini kullanıma sunan WhatsApp, kendi kendini yok eden fotoğraflar özelliği ile Snapchat veya Instagram Direct'te olduğu gibi seçili fotoğrafların sohbet sonrası silinmesini sağlayacak.

Haber 03-03-21 11:57

Yakın Zamanda Silinenler: Instagram'a silinen fotoğrafları geri getirme özelliği geldi!

Instagram silinen fotoğrafları geri getirmeyi sağlayan yeni bir özellik kazandı. ''Yakın Zamanda Silinenler'' adındaki yeni özellik ile birlikte 30 gün öncesine kadar silinen Instagram gönderileri kurtarılabilecek.

Haber 03-02-21 10:44

WhatsApp'tan geri adım

WhatsApp kullanıcılarını Facebook ile veri paylaşımına zorlayan gizlilik sözleşmesindeki yeni düzenlemenin 15 Mayıs'a ertelendiğini açıkladı.

Haber 16-01-21 10:36

WhatsApp Türkiye'de yasaklanacak mı? Güncelleme kararı sonrası tüm seçenekler masada

WhatsApp'ın gizlilik sözleşmesi kararı sonrası tepkiler çığ gibi büyüyor. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın "Ben de büyük ihtimalle kapatacağım WhatsApp'ı" derken, Rekabet Kurumu da şirket hakkında soruşturma başlattı. Geri adım atılmaması halinde hukukçular, Türkiye'nin WhatsApp'ı yasaklayabileceğini belirtiyor.

Haber 12-01-21 08:33

Yılbaşında eylem hazırlığındaki DEAŞ üyesi teröristler yakalandı

Ankara’da eylem hazırlığı içerisinde bulunan 1’i Mısır (Kadın) 3’ü Irak (Erkek) uyruklu olmak üzere 4 DEAŞ terör örgütü mensubu Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından alınan talimatlar doğrultusunda Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü tarafından Ankara ve Eskişehir ilinde yapılan operasyonlar neticesinde yakalanarak gözaltına alındı.Alınan bilgiye göre, şahısların dijital materyallerinde Siber Terör uzmanlarınca yapılan geri getirme neticesinde silinen dokümanlar ve resimler dijital kazıma yapılarak geri getirilmiş, yapılan incelemelerde çok sayıda bomba yapımı ile ilgili doküman, örgütsel resimler ve DEAŞ terör örgütünün eylem çağrısı yaptığı yayınlar olduğu ortaya çıkarılmış ve şahısların İfadelerinden DEAŞ terör örgütü adına Türkiye’de eylem yapmak amacıyla yazışmalar yaptıkları tespit edildi.Şüpheliler; Ankara Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde avukatları huzurunda alınan ifadeleri akabinde Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmişler ve 4 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Haber 26-12-20 13:25

WhatsApp'ta silinen mesajları geri getirme işlemi nasıl yapılır?

Yanlış yazılmış bir mesaj attığınızda ya da atılan mesaj gitmemesi gereken bir kişiye yollandığında WhatsApp’ın “mesajı herkesten sil” özelliği çok işe yarasa da karşı taraf için bu durum oldukça merak konusu olabilir. Peki size Whatsapp silinen mesajı görme imkanı sunuyor desek, buna tepkiniz ne olurdu?

Haber 27-10-20 10:19

WhatsApp‘ta silinen fotoğrafları geri getirmek mümkün mü?

WhatsApp‘ta karşımıza çıkabilecek en önemli sorunlardan biri kuşkusuz silinen bir fotoğrafa tekrar ihtiyaç duymak.

Haber 15-10-20 12:35

Kurban Bayramı mesajları 2020 (Resimli, kısa ve anlamlı bayram mesajları)

31 Temmuz'da başlayacak Kurban Bayramı için geri sayım bitti. 2020 Kurban Bayramı’nda sevdiklerinin yanında olamayanlar, 2020 anlamlı Kurban Bayramı mesajları en çok aradıkları konulardan birisi oldu. Uzaktaki sevdikleri ile 2020 resimli Kurban Bayramı mesajı paylaşmak isteyenler aynı zamanda, WhatsApp durum resimli Kurban Bayramı mesajı bir de Instagram için anlamlı en güzel Kurban Bayramı mesajları araştırmaya başladı. İşte resimli Kurban Bayramı kutlama mesajları...

Haber 30-07-20 07:41

Yahşihan Belediyesi sorunlarla her dakika mücadele ediyor

Kırıkkale’nin Yahşihan Belediye tarafından kurulan ’WhatsApp İhbar Hattı ve İrtibat Büroları’ ile ilçede vatandaşların sorunlarına anında müdahale ediliyor.Yahşihan Belediyesinde Yahşi Masa Whatsapp İhbar hattının kurulmasıyla birlikte vatandaşlar belediyeyi ilgilendiren her konuyu doğrudan ulaştırarak anlık problemlerle ilgili geri bildirim alıyor.

Yurthaber 12-06-20 15:50

Şahinbey Belediyesinden öğrencilere uzaktan eğitim

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde belediyeye bağlı sosyal tesis ve gençlik merkezlerinde eğitim gören ve korona virüs (Kovid-19) salgını nedeniyle tesislere gelemeyen öğrencilere sosyal medya üzerinden uzaktan eğitim vermeye devam ediyor.Sosyal tesislerinde ve gençlik merkezlerinde binlerce öğrenciye eğitim veren Şahinbey Belediyesi, öğrencilerin eğitimden geri kalmaması için sosyal medya üzerinden ders konularının anlatıldığı videolar paylaşırken öğrencilerin sorularına cevap vermek için de whatsapp hattı kurdu.

Yurthaber 02-04-20 17:57

Bir bu eksikti: Kabus uygulama WhatsApp Gold tekrar ortaya çıktı!

WhatsApp kullanıcılarının WhatsApp Gold geri döndü. Kullanıcılara kendini 'ücretli ve daha yetenekli WhatsApp' sürümü olarak tanıtan ancak zararlı yazılım içeren WhatsApp Gold, koronavirüs salgınından yararlandı ve yeniden ortaya çıktı. Peki nedir bu WhatsApp Gold?

Haber 27-03-20 14:52

20 bin kursiyere whatsapp üzerinden eğitim

Korona virüsü salgını nedeniyle Halk Akademisi eğitimlerine tedbir amaçlı ara veren Büyükçekmece Belediyesi, 20 bin kursiyerin derslerden geri kalmamaları için uzaktan eğitim sistemine başladı.21 halk eğitim merkezinde, 20 bin kursiyerin ücretsiz olarak eğitim aldığı Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi’nin eğitmenleri planlanan ders konularını video kaydına alarak whatsapp uygulamasıyla öğrencilerine iletiyor.

Yurthaber 16-03-20 12:17

WhatsApp kullananlar dikkat! Silinen mesajları okumanın yolu ortaya çıktı

2009 yılında kullanıcılara sunulan ve 2014 yılında Facebook tarafından satın alınan mesajlaşma uygulaması WhatsApp’ın yeni bir açığı ortaya çıktı. Bulunan bu açıkta size gönderilen ve daha sonra gönderilen kişi tarafından silinen mesajları okumanın bir yolu var. İşte WhatsApp’ta silinen mesajları okumak için yapmanız gerekenler…

Haber 21-01-20 08:29

Kullanıcıların gücü adına: WhatsApp tepki gören kararını geri çekti!

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, sosyal medya kullanıcılarının pek hoşuna gitmeyen reklam kararını sonunda rafa kaldırdı. Kullanıcılarından çok fazla tepki gören WhatsApp, Facebook’un kararıyla WhatsApp durumlarında reklam gösterme kararından şimdilik vazgeçti.

Haber 18-01-20 20:30

Başkan Ömer Günel açtığı hakaret davasını geri çekti

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, kendisine sosyal medya aracılığıyla hakaret eden bir şahıs aleyhinde açtığı davayı, şahsın sosyal medya üzerinden özür dilemesi üzerine geri çekti.Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Eylül ayında whatsapp ve sosyal medya aracılığıyla kendisine ve ailesine yönelik tehdit ve hakarette bulunan Kuşadalı esnaf Bilal Halıcıoğlu hakkında dava açtı.

Yurthaber 12-11-19 11:22