Yali Capkini Seyran Haberleri

Saçlarını kestirdiği sanılmıştı! Afra Saraçoğlu'nun son hali gündemde

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği 'Seyran' karakteri ile adını geniş kitlelere duyuran Afra Saraçoğlu son haliyle sosyal medyayı salladı. Setten bir kare paylaşan ünlü ismin kısa saçları dikkatlerden kaçmadı. Saraçoğlu'nun saçlarını kestirip kestirmediği merak edilirken gerçek bakın ne çıktı.

Magazin 2024-08-31 08:00:31

Afra Saraçoğlu ve arkadaşlarının videosu dile düştü! Afra ne yapsa olmadı

Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor ile başrolleri paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde "Seyran" karakterine hayat veren Afra Saraçoğlu arkadaşlarıyla tatilde. Bir grup arkadaşıyla video çeken oyuncu sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 2024-08-19 10:00:11

Yalı Çapkını'nın güzeli Afra Saraçoğlu plajda görüntülendi! 'Ayrılık yaramadı'

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği 'Seyran' karakteri ile adını geniş kitlelere duyuran Afra Saraçoğlu son dönemde dizideki rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile yaşadığı bir dargın bir barışık ilişkisi ile gündemde. Son olarak ayrıldıkları söylenen çiftin yeniden bir arada görülmesi beklenirken Afra Saraçoğlu arkadaşlarıyla tatile çıktı. Plajda görüntülenen ünlü ismin mutsuz hali dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 2024-08-18 08:33:27

29 şehit verilen eylemlerde onun parmağı vardı! Kırmızı kategorideki terörist etkisiz hale getirildi

Ağrı'nın Doğubayazıt kırsalında "Gürz-7" operasyonu düzenlendi. Operasyonda kırmızı kategoride aranan "Bervar" kod adlı terörist Seyran Çomak etkisiz hale getirildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya teröristin 29 şehit verilen 16 eylemin talimatını verdiğini ve bu eylemlere bizzat katıldığını açıkladı.

Haber 2024-08-14 19:22:10

Afra Saraçoğlu tatil pozlarını peş peşe paylaştı! Ünlü isimden tepki gecikmedi

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği 'Seyran' karakteri ile adını geniş kitlelere duyuran Afra Saraçoğlu son dönemde dizideki rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile yaşadığı bir dargın bir barışık ilişkisi ile gündemde. Son olarak ayrıldıkları söylenen ünlü çiftten Saraçoğlu soluğu Avusturya'da aldı. Ünlü ismin tatil pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 09-08-24 09:17

New York tarzı hiç beğenilmedi! Afra Saraçoğlu'nun son pozlarına yorum yağdı

Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği Seyran karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Afra Saraçoğlu başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çekiyor. Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren ünlü oyuncu dizisinin sezon finali yapmasının ardından soluğu tatilde aldı. Son olarak New York'a giden Saraçoğlu'nun son pozlarına yorum yağdı.

Magazin 23-07-24 09:17

Yalı Çapkını'nın güzeli Afra Saraçoğlu o yorumlara daha fazla dayanamadı! Savcılığa koştu

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği 'Seyran' karakteri ile adını geniş kitlelere duyuran Afra Saraçoğlu son dönemde kendisine yapılan çirkin yorumlara daha fazla dayanamadı. Ünlü oyuncunun ajansı nitelikli hakaretler ve iftiralar için Savcılığa başvuru yapıldığını duyurdu.

Magazin 09-07-24 15:01

Gül detaylı bikinisiyle poz verdi! Afra Saraçoğlu hayranlarını mest etti

Yalı Çapkını'nda hayat verdiği Seyran karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Afra Saraçoğlu sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Oyuncu son olarak Instagram hesabından gül desenli bikinisi ile verdiği pozlarını paylaştı. Saraçoğlu'nun paylaşımına hayranları tarafından yorum yağdı.

Magazin 24-06-24 16:21

Yalı Çapkını'nın güzeli Afra Saraçoğlu tüm hünerlerini sergiledi! Önce çılgınca dans etti sonra bateri çaldı! Sevgilisi Mert Ramazan Demir ile sarmaş dolaş...

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği Seyran karakteri ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan Afra Saraçoğlu dizisinin final kutlamasında tüm hünerlerini sergiledi. Önce çılgınca dans eden Saraçoğlu sonra bateri bile çaldı. Ünlü ismin sevgilisi Mert Ramazan Demir ile sarmaş dolaş görüntüleri de sosyal medyayı salladı.

Magazin 11-06-24 10:18

Yalı Çapkını'nın güzeli Afra Saraçoğlu imaj tazeledi! Son hali hiç beğenilmedi

Yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgiyle izlenen Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği 'Seyran' karakteriyle büyük bir çıkış yakalayan Afra Saraçoğlu başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de adından söz ettiriyor. Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Saraçoğlu bu defa yaptığı imaj değişikliğiyle gündem oldu. Saraçoğlu'nun yeni görüntüsü hiç beğenilmedi...

Kulis 08-06-24 08:54

Herkes onu doğal güzel zannediyordu! Yalı Çapkını'nın yıldızı Afra Saraçoğlu'nun eski halini görenler şoke oldu

Son dönemde yıldızı parlayan isimlerin başında gelen Afra Saraçoğlu, Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği 'Seyran' karakteri ile büyük beğeni topladı. Özel hayatı, başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çeken ünlü isim bu defa eski haliyle gündem oldu. Herkesin doğal güzel olduğunu düşündüğü Saraçoğlu'nun eski halini görenler çok şaşırdı.

Kulis 15-05-24 08:53

Yalı Çapkını'nın güzeli Afra Saraçoğlu ödül töreni tarzıyla dikkat çekti! Beğeni butonu çöktü

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği Seyran karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Afra Saraçoğlu başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de adından söz ettiriyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çeken ünlü oyuncu şimdi de ödül töreni tarzıyla çok konuşuldu. Ünlü ismin son pozlarına beğeni yağdı.

Kulis 10-05-24 15:29

Afra Saraçoğlu ödül töreninde zor anlar yaşadı! Yapılan temastan rahatsız oldu

Yalı Çapkını dizisinde "Seyran" karakterini canlandıran ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu bir üniversitenin ödül törenine katıldı. 3 ödülü birden alan Saraçoğlu'nun ödülü alırken temastan rahatsız olduğu anlar sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 09-05-24 21:46

3 ödül birden aldı ama yetmedi! Yalı Çapkını'nın güzeli Afra Saraçoğlu’na okul hayatı sorulunca... O değil annesi gerildi

Başrolünü sevgilisi Mert Ramazan Demir ile paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği 'Seyran' karakteri ile adını geniş kitlelere duyurmayı başaran Afra Saraçoğlu bir üniversitenin düzenlediği törende “En İyi Kadın Oyuncu Ödülü” dahil 3 ödül birden aldı. Saraçoğlu'na okul hayatı sorulunca annesi gerildi. Lütfiye Saraçoğlu kızını eleştirenlere sert çıktı.

Magazin 09-05-24 11:37

Yalı Çapkını'nın yıldızı Afra Saraçoğlu kapak kızı oldu! Pozlarına beğeni yağdı

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği Seyran karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Afra Saraçoğlu başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çekiyor. Dizideki rol arkaşı Mert Ramazan Demir ile aşk yaşayan Saraçoğlu bu defa son pozlarıyla olay oldu. Ünlü ismin pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 01-05-24 13:15

Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu küvet önünde poz verdi! 'Beklenen post geldi'

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği Seyran karakteri ile büyük bir hayran kitlesine sahip olan Afra Saraçoğlu başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çekiyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan Saraçoğlu bu defa küvet önündeki pozlarıyla olay oldu.

Magazin 29-02-24 12:09

Üstünü havluyla kapatıp paylaştı! Afra Saraçoğlu kendinden geçti

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği Seyran karakteri ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan Afra Saraçoğlu başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de adından söz ettiriyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da sıkça gündeme gelen Saraçoğlu bu defa üstünü havluyla kapatıp paylaştı...

Magazin 16-02-24 09:28

Erzincan Valisi Aydoğdu’nun acı günü

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu’nun babaannesi Seyran Aydoğdu hayatını kaybetti.

Yurthaber 24-01-24 11:02

Fragmana tepki göstermişti! Yalı Çapkını'nın yıldızı Afra Saraçoğlu diziden ayrılıyor mu? Gerçek ortaya çıktı

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını yayınlandığı günden bu yana fırtınalar estiriyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran dizinin yayınlanan son fragmanı da çok konuşulmuştu. Dizinin başrol oyuncu Afra Saraçoğlu fragmana "Bölümde Seyran yok galiba" diyerek tepki göstermişti. Güzel oyuncunun yaptığı yorumun sırrı çözüldü.

Magazin 08-01-24 14:40

Derin yırtmaçlı elbisesi gündem oldu! Afra Saraçoğlu iddialı pozlarını peş peşe paylaştı: Nurgül Yeşilçay kayıtsız kalamadı: Bomba yorum!

Yalı Çapkını'nda hayat verdiği Seyran karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Afra Saraçoğlu başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de adından söz ettiriyor. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından paylaştığı son pozlarıyla da adından söz ettirdi. İddialı pozları gündem oldu.

Magazin 06-01-24 07:35

YALI ÇAPKINI 52. BÖLÜM İZLE! Yalı Çapkını hangi kanalda, saat kaçta? Son bölüm özeti

Yalı Çapkını 52. bölüm canlı izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun başrolde olduğu reyting rekortmeni dizi geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümüyle reytinglerde yükselişe geçmişti. Yayınlanan fragmana göre Ferit Pelin'in dayısı Şehmuz'un karşısında sıkışır. Yalı Çapkını canlı izle ekranı sorgulanıyor. Peki, Yalı Çapkını hangi kanalda, saat kaçta? Son bölüm özeti

Magazin 29-12-23 19:00

Herkes onu doğal güzel sanıyordu! Yalı Çapkını'nın yıldızı Afra Saraçoğlu'nun estetiksiz haliyle şoke etti

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği Seyran karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Afra Saraçoğlu başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de adından söz ettiriyor. Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Saraçoğlu'nun estetiksiz hali ortaya çıktı.

Magazin 29-12-23 12:53

YALI ÇAPKINI 51. BÖLÜM İZLE! Yalı Çapkını saat kaçta başlıyor, yeni bölümde neler olacak? Star TV yayın akışı

Yalı Çapkını 51. bölüm Star TV canlı izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun başrolde olduğu Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümüyle reytinglerde yükselişe geçmişti. Yayınlanan fragmana göre Ferit Pelin'in dayısı Şehmuz'un karşısında sıkışır. Yalı Çapkını canlı izle ekranı sorgulanıyor. Peki, Yalı Çapkını saat kaçta başlıyor? Son bölüm özeti ve Star TV yayın akışı

Magazin 22-12-23 19:40

100 bin TL'lik kira çok geldi! Yalı Çapkını'nın yıldızı Afra Saraçoğlu taşınıyor

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği 'Seyran' karakteriyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Afra Saraçoğlu geçtiğimiz ay Bağdat Caddesi'nden Bebek'e taşınmıştı. 100 bin liraya kiralık daire tutan Saraçoğlu’nun taşınmak için yeniden ev baktığı ortaya çıktı.

Magazin 19-12-23 14:29

YALI ÇAPKINI CANLI İZLE! Yalı Çapkını saat kaçta başlıyor? 50. özeti ve Star TV yayın akışı

Yalı Çapkını 50. bölüm Star TV canlı izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun başrolde olduğu Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümüyle reytinglerde yükselişe geçmişti. Yayınlanan fragmana göre Ferit Pelin'in dayısı Şehmuz'un karşısında sıkışır. Yalı Çapkını canlı izle ekranı sorgulanıyor. Peki, Star TV Yalı Çapkını saat kaçta başlıyor? Son bölüm özeti ve Star TV yayın akışı

Magazin 15-12-23 19:44

Sakla Beni dizisine bomba transfer! Yalı Çapkını'na Seyran için gelmişti şimdi de İncila için geliyor

Başrollerini Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel ve Asude Kalebek'in paylaştığı ilk bölümünden itibaren büyük ses getiren Sakla Beni dizisine yeni bir isim daha katılıyor. Diziye Yalı Çapkını'ndan bomba transfer gerçekleştirildi. Yalı Çapkını'na Seyran için gelen o isim şimdi de İncila için geliyor.

Magazin 11-12-23 14:38

YALI ÇAPKINI 49. BÖLÜM FULL İZLE! Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman, saat kaçta? 8 Aralık Star TV yayın akışı

Yalı Çapkını 49. bölüm Star TV canlı izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun başrolde olduğu Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümüyle reytinglerde yükselişe geçmişti. Yayınlanan fragmana göre Ferit Pelin'in dayısı Şehmuz'un karşısında sıkışır. Peki, Star TV Yalı Çapkını saat kaçta başlıyor? Son bölüm özeti ile Yalı Çapkını 49. bölüm detayları ve Star TV yayın akışı

Magazin 08-12-23 19:11

Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu'na bir bakan bir daha baktı! Sanki yataktan kaldırıp getirmişler

Star TV'de yayınlanan "Yalı Çapkını" dizisinde "Seyran" karakterine hayat veren Afra Saraçoğlu Altın Kelebek gecesinde boy gösterdi. Partneri ve eski aşkı Mert Ramazan Demir gecede yer almazken güzel oyuncunun tarzına da yorum yağdı.

Magazin 04-12-23 09:22

YALI ÇAPKINI 48. BÖLÜM STAR TV CANLI! Yalı Çapkını saat kaçta başlayacak? Son bölüm özeti

Yalı Çapkını 48. bölüm Star TV canlı izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun başrolde olduğu Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümüyle reytinglerde yükselişe geçmişti. Yayınlanan fragmana göre Ferit Pelin'in dayısı Şehmuz'un karşısında sıkışır. Peki, Star TV Yalı Çapkını saat kaçta başlıyor? Son bölüm özeti ile Yalı Çapkını 48. bölüm detayları ve Star TV yayın akışı

Magazin 01-12-23 19:03

YALI ÇAPKINI 47. BÖLÜM CANLI İZLE! Yalı Çapkını saat kaçta başlıyor? Son bölüm özeti ve Star TV yayın akışı

Yalı Çapkını 47. bölüm Star TV canlı izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun başrolde olduğu Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümüyle reytinglerde yükselişe geçmişti. Yayınlanan fragmana göre Ferit Pelin'in dayısı Şehmuz'un karşısında sıkışır. Peki, Star TV Yalı Çapkını saat kaçta başlıyor? Son bölüm özeti ile Yalı Çapkını 47. bölüm detayları ve Star TV yayın akışı

Magazin 24-11-23 19:22

Yalı Çapkını'nın Ferit'i ve Seyran'ı aslında bakın kim olacakmış! Senaryoyu beğenmeyip teklifi reddetmiş

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Cuma akşamlarına damga vuran dizi oyuncu kadrosu ve hikayesiyle beğeni topluyor. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrolünü paylaştığı dizide aslında Seyran ve Ferit rolü için başka isimlere teklif gitmiş. Meğer o isim senaryoyu beğenmeyip teklifi reddetmiş...

Magazin 23-11-23 15:24

YALI ÇAPKINI 46. BÖLÜM İZLE! Star TV Yalı Çapkını saat kaçta başlıyor? Son bölüm özeti

Yalı Çapkını 46. bölüm Star TV canlı izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun başrolde olduğu Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümüyle reytinglerde yükselişe geçmişti. Yayınlanan fragmana göre Ferit Pelin'in dayısı Şehmuz'un karşısında sıkışır. Peki, Star TV Yalı Çapkını saat kaçta başlıyor? Son bölüm özeti ile Yalı Çapkını 46. bölüm detayları ve Star TV yayın akışı

Magazin 17-11-23 18:58

Dengesini kaybedip Porsuk Çayı'na düşen kadın, can simidiyle kurtarıldı!

Eskişehir'de Porsuk Çayı'nın etrafında dolaşan Seyran T. dengesini kaybederek suya düştü. Suya düşen kadın, çevredekilerin attığı can simidiyle kurtarıldı.

Haber 16-11-23 00:33

Yalı Çapkını'nın yıldızı Afra Saraçoğlu yeni evine taşındı! Kira fiyatı dudak uçuklattı

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği 'Seyran' karakteriyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Afra Saraçoğlu yeni evine taşındı. Ünlü ismin taşındığı bölgedeki kira fiyatları ise dudak uçuklattı.

Magazin 15-11-23 15:30

YALI ÇAPKINI STAR TV CANLI İZLE! Yalı Çapkını saat kaçta, yeni bölüm ne zaman? 45. bölüm detayları

Yalı Çapkını 45. bölüm Star TV canlı izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun başrolde olduğu Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümüyle reytinglerde yükselişe geçti. Yayınlanan fragmanla birlikte heyecan iyice arttı. Peki, Yalı Çapkını saat kaçta, yeni bölüm ne zaman? 45. bölüm detayları ve Star TV yayın akışı

Magazin 10-11-23 18:42

Yalı Çapkını'nın Kazım'ı Diren Polatoğulları'na Fransa'dan ödül! Hayranları izdiham yarattı

Yalı Çapkını dizisi büyük bir ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Dizide Seyran ve Suna'nın babası Kazım Ağa'yı canlandıran Diren Polatoğulları da en sevilen karakterlerden biri. Fransa'da düzenlenen bir ödül töreninde 'Yılın En Sevilen Dizi Oyuncusu' ödülünü alan Polatoğulları için adeta izdiham oluştu. O anlar çok konuşuldu.

Magazin 04-11-23 22:52

YALI ÇAPKINI 44. BÖLÜM İZLE! Yalı Çapkını yeni bölümde neler olacak? Son bölüm özeti ve Star TV yayın akışı

Yalı Çapkını 44. bölüm canlı izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun başrolde olduğu Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi geçtiğimiz hafta milli yas nedeniyle ertelenen bölüm sebebiyle perşembe ve cuma günleri ekrana geldi. Yayınlanan fragmanda Suna ile Kaya'nın yakınlaştığı görülüyor. Peki, Yalı Çapkını 44. bölümde neler olacak, bu akşam mı? İşte Yalı Çapkını 44. bölüm izle ekranı ve Star TV yayın akışı

Magazin 03-11-23 23:51

YALI ÇAPKINI 43. BÖLÜM STAR TV CANLI! Yalı Çapkını bu akşam var mı? Son bölüm özeti ve Star TV yayın akışı

Yalı Çapkını 43. bölüm canlı izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun başrolde olduğu Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi geçtiğimiz hafta milli yas nedeniyle yayınlanmadı. Açıklanan son bilgiye göre dizi bu hafta iki bölüm olarak yayınlanacak. Peki, Yalı Çapkını 43. bölüm ne zaman, bu akşam mı? İşte Yalı Çapkını 43. bölüm izle ekranı ve Star TV yayın akışı

Magazin 27-10-23 19:01

YALI ÇAPKINI 42. BÖLÜM İZLE! Yalı Çapkını 42. bölüm ne zaman, bu akşam mı? Star TV yayın akışı

Yalı Çapkını 42. bölüm canlı izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun başrolde olduğu Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi geçtiğimiz hafta milli yas nedeniyle yayınlanmadı. Açıklanan son bilgiye göre dizi bu hafta iki bölüm olarak yayınlanacak. Peki, Yalı Çapkını 42. bölüm ne zaman, bu akşam mı? İşte Yalı Çapkını 42. bölüm izle ekranı ve Star TV yayın akışı

Magazin 26-10-23 18:32

Yalı Çapkını'nın yıldızı Afra Saraçoğlu'nun reklam kazancı dudak uçuklattı! Rekor ücrete imza attı

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği Seyran karakteri ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Afra Saraçoğlu özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Güzel oyuncu bu defa reklam kazancıyla çok konuşuldu. Saraçoğlu, rekor ücrete imza attı...

Magazin 21-10-23 14:55

YALI ÇAPKINI BUGÜN YAYINLANMAYACAK MI? Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman, saat kaçta? 42. bölüm tarihi ve 20 Ekim 2023 Star TV yayın akışı

Yalı Çapkını dizisinin yeni bölümünün bugün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Beril Pozam gibi oyuncuların rol aldığı Yalı Çapkını dizisi her hafta cuma günleri yayınlanıyor. Peki, Yalı Çapkını bu akşam var mı, yok mu? Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman? İşte, 20 Ekim 2023 Star TV yayın akışı...

Magazin 20-10-23 19:01

Yalı Çapkını'nın güzeli Afra Saraçoğlu'nun çantasının fiyatı ağızları açık bıraktı! Duyanlar inanamadı

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği Seyran karakteri ile büyük beğeni toplayan Afra Saraçoğlu özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Geçtiğimiz günlerde dizideki rol arkadaşı Öznur Serçeler'in rol aldığı bir müzikali izlemeye giden Saraçoğlu'nun spor tarzı dikkat çekmişti. Güzel oyuncunun çantasının fiyatı dudak uçuklattı.

Magazin 20-10-23 17:30

YALI ÇAPKINI 41. BÖLÜM TEK PARÇA! Yalı Çapkını ne zaman başlıyor? Son bölüm özeti

Yalı Çapkını 41. bölüm canlı izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun başrolde olduğu Star TV'nin reyting rekortmeni dizisinin yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Marmaris'te yeni bir mağaza açmak üzere harekete geçen Halis Ağa, Nükhet'in de isteğiyle bu iş için Ferit ve Kaya'yı görevlendirdi. Peki, Yalı Çapkını hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? İşte Yalı Çapkını 41. bölüm izle ekranı ve Star TV yayın akışı

Magazin 13-10-23 19:19

Yalı Çapkını'nın Seyran'ı masanın üstünde dans etti! Mustafa Sandal bakın ne dedi

Yalı Çapkını'nın son bölümünde Afra Saraçoğlu'nun hayat verdiği Seyran karakteri masanın üzerine çıkıp dans edince Ferit çılgına döndü. Şarkıcı Mustafa Sandal'dan dans sahnesiyle ilgili yorum geldi.

Magazin 09-10-23 15:21

YALI ÇAPKINI 40. BÖLÜM STAR TV CANLI İZLE! Yalı Çapkını hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? Son bölüm özeti

Yalı Çapkını 40. bölüm canlı izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun başrolde olduğu Star TV'nin reyting rekortmeni dizisinin yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Kaya ve Nükhet'in yalıya gelmesiyle işlerin iyice karıştığı son bölümün ardından yeni bölümde yaşanacaklar merak edildi. Peki, Yalı Çapkını hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? İşte Yalı Çapkını 40. bölüm canlı izle ekranı ve son bölüm özeti ile Star yayın akışı

Magazin 06-10-23 19:30

Yalı Çapkını'nın Kazım Ağa'sı Diren Polatoğulları'nın sır gibi sakladığı eşi ortaya çıktı! Güzelliğiyle olay oldu

Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda Seyran ve Suna'nın babası "Kazım Ağa" karakterine hayat veren Diren Polatoğulları başarılı oyunculuğu ile dikkat çekiyor. Özel hayatı merak edilen ünlü ismin sır gibi sakladığı eşi ortaya çıktı. Diren Polatoğulları'nın eşi Sena Polatoğulları duru güzelliğiyle gündem oldu.

Magazin 06-10-23 17:32

Yalı Çapkını'nın güzeli Beril Pozam kumsala sere serpe uzandı! Pozları olay oldu

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerini paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği Suna karakteriyle büyük beğeni toplayan Beril Pozam güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla dikkat çekiyor. Dizide Afra Saraçoğlu'nun hayat verdiği Seyran karakterinin ablası rolünde olan Beril Pozam son paylaşımıyla sosyal medyayı salladı. Güzel oyuncu kumsal pozlarını peş peşe paylaştı.

Magazin 04-10-23 12:54

Bomba iddia! Yalı Çapkını'nda Afra Saraçoğlu o sahneye dayanamadı! Diziden ayrılırım

Cuma akşamlarının sevilen dizisi Yalı Çapkını’nda Mert Ramazan Demir ile başrolü paylaşan Afra Saraçoğlu Seyran karakterine hayat veriyor. Güzelliği ve oyunculuğuyla beğeni toplayan Saraçoğlu’nun Seyran karakterinin değişimine tepki gösterdiği iddia edildi. Güzel oyuncunun fragmanda yayınlanan bir sahne ile ilgili "O sahneyi yayınlarsanız diziden ayrılırım" dediği öne sürüldü.

Magazin 03-10-23 17:35

YALI ÇAPKINI 39. BÖLÜM CANLI İZLE! Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman? Son bölüm özeti ve Star TV yayın akışı

Yalı Çapkını 39. bölüm canlı izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun başrolde olduğu Star TV'nin reyting rekortmeni dizisinin yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Kaya ve Nükhet'in yalıya gelmesiyle işlerin iyice karıştığı son bölümün ardından yeni bölümde yaşanacaklar merak edildi. Peki, Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman? İşte Yalı Çapkını 39. bölüm canlı izle ekranı ve son bölüm özeti ile Star TV yayın akışı

Magazin 29-09-23 18:29