Yalniz Kalpler Dizisi Haberleri

Kavak Yelleri'nin Deniz'i ve Efe'si yıllar sonra ilk kez bir araya geldi! Unutulmaz ikilinin saçlarına aklar düştü

Bir dönemin efsane dizisi Kavak Yelleri oyuncularının değişimi merak ediliyor. Dizide Deniz rolüne hayat veren İbrahim Kendirci ve Efe rolüne hayat veren Dağhan Külegeç 13 yıl sonra ilk kez bir araya geldi. Saçlarına aklar düştüğü görülen ikilinin yıllar içerisindeki değişimi gündem oldu.

Magazin 2024-09-16 21:27:37

Emmy Ödülleri'nde Shogun şov yaptı! En İyi Drama, En İyi Erkek Oyuncu ve En İyi Kadın Oyuncu...

Televizyon dünyasının Oscar'ları olarak kabul edilen 76. Emmy Ödülleri'nde kazananlar belli oldu. Shogun dizisi, En İyi Drama, En İyi Erkek Oyuncu ve En İyi Kadın Oyuncu dahil olmak üzere 18 Emmy ödülü kazandı. The Bear, Hacks gibi yapımlar da gecede bolca ödül aldı.

Magazin 2024-09-16 09:40:49

Tüm zamanların en iyi 10 dizisi! Breaking Bad, Game of Thrones ve dahası...

Dünya’da ve Türkiye’de son dönemlerin en çok izlenen en iyi dizileri yer aldı. Tüm zamanların en iyi dizileri arasından adından en çok söz ettiren ve hayranlarının çıkacağı günü iple çektiği ‘Game of Thrones’ dizisi de ikinci sırada yer aldı.

Magazin 2024-09-15 15:22:22

Güzel Aşklar Diyarı’nın tanıtımı sosyal medyayı salladı! Söğüdün yaprağı narindir narin... Tüylerim diken diken oldu

Kanal D’nin yeni dizisi Güzel Aşklar Diyarı tanıtımıyla adından söz ettirdi. Özgü Kaya’nın kanlı gelinliğiyle ağladığı sahne, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Kıraç’ın yorumladığı “Söğüdün yaprağı narindir, narin” dizeleriyle başlayan ‘Zeynebim’ türküsü, izleyen herkesi duygulandırdı.

Magazin 2024-09-15 11:12:39

İlk ve Son dizisinin 2. sezonu geliyor! Başrollerini Hazal Subaşı ve Ulaş Tuna Astepe üstleniyor... Yeni afişi paylaşıldı

Blu Tv'nin sevilen yapımlarından "İlk ve Son" dizisi ikinci sezonuyla seyircisiyle buluşmak için hazırlanıyor. İkinci sezonda Hazal Subaşı Nilüfer ve Ulaş Tuna Astepe'nin Cihan karakteriyle seyircinin karşısına çıkacak dizi büyük bir heyecanla bekleniyor. Hazal Subaşı ve Ulaş Tuna Astepe’nin başrolleri paylaştığı dizinin yeni sezonundan bir afiş yayınlandı.

Trend 14-09-24 15:42

Kızılcık Şerbeti'nin Giray'ı Kaan Taşaner önce afişte olmayışına isyan etti sonra hesabını kapattı!

Show TV'nin rekortmen dizisi Kızılcık Şerbeti 3. sezona bomba gibi başladı. Oyuncuları arasında Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu ve Doğukan Güngör gibi isimlerin olduğu diziye Şebnem Bozoklu, Şebnem Dönmez ve Fırat Çelik dahil oldu. Dizide Giray rolüne hayat veren Kaan Taşaner yeni sezon afişinde olmayışına isyan ettikten sonra hesabını kapattı.

Magazin 14-09-24 11:51

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden Bahar'a transfer! Yayında ilk kez açıkladı

Oyuncuları arasında Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak gibi ünlü isimlerin yer aldığı Bahar dizisi 1. sezonunun ardından 16. bölümü ile sezon finali yapmıştı. Yakında kaldığı yerden devam edecek olan Bahar dizisine daha önce Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde canlandırdığı İzzet rolüyle hafızalara kazınan oyuncu Nizam Namidar dahil oluyor. Namidar, bu haberi katıldığı bir programda duydurdu.

Magazin 13-09-24 19:02

Sokak ortasında kavgaya tutuşmuş görüntü vermemek için çabalamıştı! Nilperi Şahinkaya'ya o gece soruldu...

Son olarak başrollerini Alp Navruz ve Sinem Ünsal ile paylaştığı Senden Önce dizisi ile izleyicisinin karşısına çıkan Nilperi Şahinkaya'nın ekran macerası kısa sürmüş dizisi reytinglere yenik düşünce final kararı verilmişti. Geçtiğimiz günlerde de sokak ortasında kavga görüntüleri ile gündeme gelen Şahinkaya'ya olaylı gecesi soruldu. Ünlü isim yanıt vermek istemedi...

Magazin 12-09-24 13:29

Yalı Çapkını'nın senaryosu onlar yüzünden değişti dendi... Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir biten aşkları hakkında konuşmadı ama Emre Altuğ sette yaşananları açık açık anlattı

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nın yeni sezon bölümleri büyük bir heyecanla bekleniyor. Cuma günü 74. bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak olan dizinin son yayınlanan fragmanı büyük ses getirdi. Gerçek hayatta aşk yaşayan ancak yazın ayrılan Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in biten aşkının senaryoyu değiştirip değiştirmediği merak konusuydu. Emre Altuğ ise sette yaşananları açık açık anlattı...

Magazin 12-09-24 11:28

Narin'i unutmadılar! Leyla: Hayat Aşk Adalet dizisindeki anlamlı mesaj sosyal medyada gündem oldu

Leyla: Hayat Aşk Adalet dizisi yayın hayatına başladı. Oyuncuları arasında Cemre Baysel, Gonca Vuslateri, Alperen Duymaz, Yiğit Kirazcı ve Halil İbrahim Ceyhan gibi isimlerin yer aldığı dizi Now TV'de ekrana geliyor. Dizinin ilk bölümünde Türkiye'yi derinden etkileyen Narin Güran cinayetine ithafen anlamlı bir mesaj yayımlandı.

Magazin 11-09-24 21:39

Kızılcık Şerbeti'nin yeni fragmanında Giray ve üvey annesinin arasında şaşırtan ilişki ortaya çıktı! Görkem'in bebeği Fatih'ten mi, Ömer'den mi?

Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nin merakla beklenen üçüncü sezon fragmanı geçtiğimiz günlerde yayımlanmıştı. Başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu ve Doğukan Güngör’ün paylaştığı dizinin kadrosuna Şebnem Bozoklu, Şebnem Dönmez ve Fırat Çelik dahil oldu. Diziden bir yeni fragman daha geldi. Giray ve üvey annesinin hain planı herkesi şaşkına çevirdi.

Magazin 11-09-24 20:02

Yalı Çapkını'ndan ayrılmıştı! Buçe Buse Kahraman fenomen diziye girdi

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği 'Pelin' karakteri ile dikkat çeken Buçe Buse Kahraman iki sezon boyunca rol aldığı diziden ayrılmıştı. Yeni sezonda hangi dizide rol alacağı merak edilen güzel oyuncunun yeni adresi belli oldu.

Magazin 11-09-24 16:42

Nicole Kidman'ın yeni Netflix dizisi The Perfect Couple beğenilmedi! İçi boş tavsiye etmem

Oyuncu Nicole Kidman'ın yeni Netflix dizisi The Perfect Couple pek çok seyirci tarafından beğenilmedi. Seyirciler diziyi Kidman'ın geçmişte oynadığı dizilere benzetti.

Magazin 11-09-24 15:26

Seyran'a yeni kaynana geliyor! Ünlü oyuncu Yalı Çapkını'nın kadrosuna dahil oldu!

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrolü paylaştığı Yalı Çapkını dizisi yeni sezon için gün sayıyor. Heyecanlı bekleyiş sürerken kadroya yeni isimler de dahil oldu. Ünlü oyuncu Derya Alabora, Seyran'ın yeni kaynanası olarak ekibe girdi. Alabora, Sinan'ın annesi Ayla'yı oynayacak.

Magazin 11-09-24 11:23

Yeni projesi merak ediliyordu! Demet Özdemir'e bomba partner! Yakışıklı oyuncuyla...

Son olarak Adım Farah dizisi ile ekranlarda boy gösteren Demet Özdemir'in yeni projesi büyük bir heyecanla bekleniyordu. Bir festival filmi ile izleyicisinin karşısına çıkacağını dile getiren Özdemir “Cinlerin Düğünü” filmi ile anlaşma sağladı. Ay sonu çekimleri başlayacak olan projede Özdemir'in partneri de belli oldu. Güzel oyuncu başrolü bakın kiminle paylaşacak.

Magazin 11-09-24 10:57

Kurtlar Vadisi'nde Süleyman Çakır'ın kızı Selvi'ydi! Oyunculuğu bırakıp maneviyata yöneldi! Fatma Büşra Ayaydın'ın son halini görenler çok şaşırdı

Türk televizyon tarihine adını altın harflerle yazdıran yapımlardan biri olan ve yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Kurtlar Vadisi dizisi son dönemde yeniden yayınlanacağına dair iddialarla gündeme gelmişti. Dizinin bu iddialarla gündeme gelmesinin ardından dizideki oyuncuların son halleri de yeniden merak konusu oldu. Dizinin efsane karakterlerinden Süleyman Çakır'ın kızı Selvi'ye hayat veren Fatma Büşra Ayaydın son hali ve yeni mesleğiyle herkesi şaşırttı.

Magazin 11-09-24 08:32

Sevilen film serisi Harry Potter geri dönüyor! Serinin dizisi için oyuncu seçmeleri başladı

Harry Potter hayranlarını sevindirecek haber kısa süre önce gelmişti. O ünlü film serisinin şimdi dizisi yapılıyor. Kadroda ise kimlerin olacağı merak konusu. HBO'da yayınlanacak olan ve 10 sene boyunca devam etmesi beklenen dizi için çalışmalar tam gaz sürüyor.

Trend 10-09-24 15:41

Kızılcık Şerbeti'nin set görüntüsü bütün sırrı bozdu! Herkes Görkem'i merak ediyordu...

Reyting rekorları kıran cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisi Kızılcık Şerbeti'nin 3. sezon çekimleri sürerken, bir kamera arkası görüntüsü ortalığı karıştırdı. Oyuncu Ceren Karakoç akıbeti belli olmayan Görkem karakterinin sırrını ortaya çıkardı.

Magazin 10-09-24 13:14

Gönül Dağı’ndan Kuruluş Osman’a flaş transfer

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı'nda Döndü rolüne hayat veren oyuncu Feyza Işık, Kuruluş Osman dizisine transfer oldu.

Magazin 09-09-24 20:42

Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman'ın diziden ayrılma nedeni şoke etti! Yapımcı 'ciddi problem yaşadık' diyerek anlattı

Show TV’nin, reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nin merakla beklenen üçüncü sezon fragmanı geçtiğimiz gün yayımlandı. Başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu ve Doğukan Güngör’ün paylaştığı dizinin kadrosuna Şebnem Bozoklu, Şebnem Dönmez ve Fırat Çelik dahil oldu. Dizide Alev rolüne hayat veren Müjde Uzman'ın fragmanda öldüğü görülürken oyuncunun diziden ayrılma nedeni de merak konusu olmuştu. Yapımcı gerçekleri sert bir dille anlattı.

Magazin 08-09-24 17:56

Pelin Akil Yalı Çapkını setinden paylaştı! Ferit ve Diyar'dan ilk poz

Ekranların sevilen dizisi Yalı Çapkını'nın yeni sezon çekimleri geçtiğimiz günlerde başladı. Dizide yeni isimler hikayeye dahil olurken hikayede iki yıl zaman atlaması yaşanacağı öğrenildi. Oyuncuları arasında Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Beril Pozam ve Emre Altuğ gibi ünlü isimlerin yer aldığı kadroya Pelin Akil Diyar rolü ile dahil oldu. Setten ilk paylaşımını yapan Akil, Mert Ramazan Demir ile poz verdi.

Magazin 06-09-24 23:52

Merakla bekleniyordu: Kızılcık Şerbeti'nden bomba fragman! Alev'i kaybettik

Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nin merakla beklenen üçüncü sezon fragmanı yayımlandı. Başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu ve Doğukan Güngör’ün paylaştığı dizinin yeni sezonunda kadrosuna başarılı oyuncular Şebnem Bozoklu, Şebnem Dönmez ve Fırat Çelik dahil oldu.

Magazin 06-09-24 20:30

Son dakika | Türkiye'de yayınlanmayacak! Tartışmaların odağındaki Famagusta dizisi için karar alındı

Son dakika haberi: Tartışmalara neden olan 'Famagusta' dizisi hakkında yeni bir karar alındı. RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin dizinin Türkiye'de yayınlanmayacağını duyurdu. Şahin kararı "Söz konusu yapım, sadece daha önce yayınlandığı ülkede (Yunanistan) Netflix kataloğuna girecek, Türkiye’de veya herhangi bir ülke kataloğunda yer almayacaktır" sözleriyle açıkladı.

Haber 06-09-24 16:37

Yalı Çapkını'nın merakla beklenen yeni sezon fragmanı yayımlandı! Yalı Çapkını 3. sezon tarihi

Star Tv'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını'nın yeni sezon fragmanı merakla bekleniyordu. İki sezonu geride bırakan dizinin üçüncü sezonunu dizi severler heyecanla bekliyor. Yalı Çapkını'nın üçüncü sezon tanıtım videosu yayımlandı. İşte Yalı Çapkını 3. sezon tarihi ve detaylar...

Magazin 05-09-24 00:04

TBMM, Türk askerini işgalci gösteren dizi 'Famagusta' için Netflix ile masaya oturdu

Rum yapımlı 1974 Kıbrıs Barış Harekatı’nı anlatan Netflix dizisi Famagusta’da (Magosa) olay oldu. TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı AKP'li Hüseyin Yayman, 20 Eylül'de Netflix'te gösterime girmesi beklenen ve Türk askerinin işgalci olarak yansıtıldığı Kıbrıs Rum Kesimi yapımı Famagusta adlı diziye tepki gösterdi. Yayman diziye ilgili Netflix Türkiye temsilcisi ile görüştüklerini dile getirdi. Dizinin puanı sosyal medyada oluşturulan kampanya sayesinde kısa sürede 4.4'e geriledi.

Haber 04-09-24 17:25

Yalı Çapkını dizisine bomba isim! Ferit'in gözdesi Diyar geliyor

Ekranların sevilen dizisi Yalı Çapkını'nın yeni sezon çekimleri başladı. Dizinin yeni sezonunda iki yıl zaman atlaması yaşanırken yeni isimler de hikayeye farklı bir soluk getirecek. Oyuncuları arasında Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Beril Pozam ve Emre Altuğ gibi ünlü isimlerin yer aldığı kadroya bomba bir isim dahil oldu. Yeni oyuncu dizide Diyar rolünü canlandıracak.

Magazin 04-09-24 16:40

Bahar dizisine bomba transfer! 'Başhekim Süreyya Biçer' geliyor

Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Bahar'a bomba bir transfer geliyor. Oyuncuları arasında Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak gibi ünlü isimlerin yer aldığı Bahar dizisi 1. sezonunun ardından 16. bölümü ile sezon finali yapmıştı. Yakında kaldığı yerden devam edecek olan Bahar dizisine 'Başhekim Süreyya Biçer' karakterini canlandırmak üzere ünlü bir isim katılıyor. Yeni karakterin dizideki tüm dengeleri değiştirmesi bekleniyor. İşte detaylar...

Magazin 02-09-24 20:06

Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu Mardin'de aşka geldi! Kalbini bakın kime kaptırdı

Ünlü oyuncu Sıla Türkoğlu'nun yeni aşkı Mardin'de belgelendi. Ekranların reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde 'Doğa' karakterine hayat veren Sıla Türkoğlu, gönlünü kaptırdığı Ata Ayyıldız ile Mardin'de bir düğünde görüntülendi.

Magazin 01-09-24 08:29

Aslıhan Malbora Venedik'ten peş peşe paylaştı! Festival tarzı beğenilmedi

Son olarak başrolünü Akın Akınözü ile paylaştığı Yaban Çiçekleri dizisi ile ekranlarda boy gösteren Aslıhan Malbora dizisinin apar topar final yapmasıyla birlikte bir süre ortalarda görünmedi. Şimdilerde 81'inci Venedik Film Festivali'ne giden ünlü isim festivalden karelerini peş peşe paylaştı. Malbora tarzına yorum yağdı.

Magazin 31-08-24 14:31

Saçlarını kestirdiği sanılmıştı! Afra Saraçoğlu'nun son hali gündemde

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği 'Seyran' karakteri ile adını geniş kitlelere duyuran Afra Saraçoğlu son haliyle sosyal medyayı salladı. Setten bir kare paylaşan ünlü ismin kısa saçları dikkatlerden kaçmadı. Saraçoğlu'nun saçlarını kestirip kestirmediği merak edilirken gerçek bakın ne çıktı.

Magazin 31-08-24 08:00

Sandık Kokusu'nda kriz çıktı! Biran Damla Yılmaz dizi başlamadan ayrıldı

Show Tv'nin büyük bir ilgiyle izlenen başrollerinde Demet Akbağ, Uğur Yücel ve Özge Özpirinçci'nin yer aldığı Sandık Kokusu dizisi için ikinci sezon hazırlıkları başladı. Dizinin yeni sezonunda kadroya dahil olan Biran Damla Yılmaz sete çıkmadan projeden ayrılma kararı aldı.

Magazin 30-08-24 15:07

Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i Özge Özacar 81. Venedik Film Festivali'ne damga vurdu! Beyazlar içinde kırmızı halıda yürüdü

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği 'Görkem' karakteriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Özge Özacar 81. Venedik Film Festivali'nde boy gösterdi. Beyaz ışıltılı ve kuyruk detaylı uzun elbisesiyle kırmızı halıda yürüyen Özacar bu haliyle büyük beğeni topladı.

Magazin 30-08-24 10:22

Merve Boluğur türbeye gidip başını örttü... O karesi gündem oldu! Görenler aynı şeyi söyledi

Bir dönemin büyük ilgiyle izlenen dizisi Acemi Cadı ile şöhreti yaklayan Merve Boluğur, uzun süredir ekranlarda görünmüyor. Son dönemde özel hayatı ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Boluğur şimdi de son paylaşımıyla dikkat çekti. Türbeye gidip başını örten ünlü ismin o karesi kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Boluğur'u gören herkes aynı şeyi söyledi...

Magazin 28-08-24 17:00

Şahmaran dizisinin 2. sezonun kamera arkası görüntüleri paylaşıldı! Hayranlarını mutlu eden kareler...

Serenay Sarıkaya, Burak Deniz ve Mert Ramazan Demir'in başrolünde yer aldığı Şahmaran dizisi 2. sezonuyla 8 Ağustos'ta hayranlarıyla buluşmuştu. Şahmaran kehanetinden yola çıkan dizinin yeni sezon bölümleri beğeni toplarken hayranlarıyla kamera arkası görüntüleri paylaşıldı. O anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 24-08-24 15:47

Uzun zamandır ekranlarda yoktu! Helin Kandemir o diziye dahil oldu

Son olarak televizyon ekranlarında Duy Beni dizisi ile boy gösteren Helin Kandemir dijital platformda yayınlanan Aşk-Memnu uyarlaması "Bihter" filminde hayat verdiği Nihal karakteriyle adından söz ettirmişti. Mesleğe çocuk oyuncu olarak başlayan Kandemir'in yeni adresi belli oldu.

Magazin 24-08-24 12:23

Reklam için para değil 5 bin öğrenciye burs istediği söylenmişti! Nejat İşler'den açıklama gecikmedi! Konuşması dikkat çekti

Son olarak Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrollerini paylaştığı Aile dizisi ile ekranlarda yer alan Nejat İşler'in son olarak bir banka reklamından teklif aldığı ancak ünlü ismin para yerine 5 bin öğrenciye burs istediği söylenmişti. Nejat İşler bu iddialara yanıt verdi. Ünlü ismin açıklama yaparken ki konuşması dikkat çekti.

Magazin 24-08-24 10:15

Burak Özçivit Arap filmi için kamera karşısına geçti! Güzel oyuncuyla...

Atv'nin reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman'da hayat verdiği 'Osman Bey' karakteri ile adından söz ettiren Burak Özçivit yeni sezon öncesi bir Arap filmi için kamera karşısına geçti. Türk – Dubai ortak yapımı “Mahmool Makfool” filminde rol alan Özçivit’e eşlik eden oyuncular arasında Pelin Uluksar da yer aldı.

Magazin 23-08-24 13:25

Bahar dizisi yeni sezona bomba isimler!

Başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak gibi oyuncuları buluşturan Bahar dizisine yeni oyuncular dahil oldu.

Magazin 22-08-24 15:37

Hande Ataizi gitti yerine o geldi! Ozan Güven'e bomba partner

Kanal D’nin MF Yapım imzalı sevilen dizisi “Taş Kağıt Makas”ın ikinci sezon hazırlıkları sürüyor. Yeni sezon çekimleri başlamadan diziye yeni isimler dahil oluyor. Sezon sonunda Hande Ataizi'nin veda ettiği projeye bakım kim getirildi.

Magazin 20-08-24 13:02

Siyah tulumuyla göz doldurdu... Yalı Çapkını'nın Pelo'su Buçe Buse Kahraman'a yorum yağdı

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği 'Pelin' karakteri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Buçe Buse Kahraman şimdilerde tatil pozlarıyla adından söz ettiriyor. Siyah derin göğüs ve sırt dekolteli tulumuyla pozlar veren Kahraman'a adeta yorum yağdı.

Magazin 18-08-24 15:59

Yalı Çapkını'nın güzeli Afra Saraçoğlu plajda görüntülendi! 'Ayrılık yaramadı'

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği 'Seyran' karakteri ile adını geniş kitlelere duyuran Afra Saraçoğlu son dönemde dizideki rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile yaşadığı bir dargın bir barışık ilişkisi ile gündemde. Son olarak ayrıldıkları söylenen çiftin yeniden bir arada görülmesi beklenirken Afra Saraçoğlu arkadaşlarıyla tatile çıktı. Plajda görüntülenen ünlü ismin mutsuz hali dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 18-08-24 08:33

Modaya uydu başını örttü! Nesrin Cavadzade tarzıyla dillere düştü

Son olarak Hilal Altınbilek ve Onur Tuna'nın başrollerini paylaştığı Şahane Hayatım dizisi ile izleyicisinin karşısına çıkan Nesrin Cavadzade dizisinin final yapmasının ardından soluğu tatilde almıştı. Tatilden dönen ünlü oyuncu Tersane İstanbul'daki bir etkinliğe katıldı. Modaya uyup başını örten ünlü ismin tarzı eleştiri yağmuruna tutuldu.

Magazin 18-08-24 07:53

Friends'in yıldızı Matthew Perry jakuzide ölü bulunmuştu! Son sözleri ve isteği ortaya çıktı

Ünlü TV dizisi Friends oyuncularından Matthew Perry'nin ölümüyle ilgili ABD'de yürütülen soruşturma, geniş bir ketamin ticareti ağını ortaya çıkarmıştı. Yeni ortaya çıkan belgelerde ünlü oyuncunun ölmeden önceki son sözleri de yer aldı.

Magazin 17-08-24 14:23

Deha oyuncuları kimler? Sete çıkan Deha'dan ilk kareler geldi... Bu ikili olmamış

Yeni sezonda Show TV’de izleyicilerle buluşacak, Ay Yapım’ın yeni dizisi ‘Deha’nın çekimlerinden ilk kareler yayınlandı. Aras Bulut İynemli ve Ahsen Eroğlu'lu kareler görenleri ikna edemedi.

Magazin 16-08-24 11:52

'Sıfır Bir' dizisiyle ünlenen Tümer Adakaner'ın vurulma anları ortaya çıktı! Şapka takıp koşarak geldi

Yayınlandığı dönemde sosyal medyada fenomen hale gelen şiddet ve küfürlü sahneleriyle dikkat çeken Sıfır Bir dizisi oyuncusu Tümer Adakaner dün kendi işletmesinde sırtından vuruldu. Adakaner'i kimin vurduğu belirlenemezken dehşet anlarının görüntüsü ortaya çıktı.

Haber 16-08-24 09:46

'Sıfır Bir' dizisinin bir oyuncusuna daha saldırı! Tümer Adakaner sırtından vuruldu

Adana'da çekilen 'Sıfır Bir' dizinin oyuncusu Tümer Adakaner, sahibi olduğu paça salonuna giren silahlı saldırgan tarafından sırtından vuruldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından oyuncusu Adakaner hastaneye kaldırıldı. Sıfır Bir ekibinin diğer dizisi Kıyma'nın başrol oyuncularından Cengizhan Yurdutek de dizi setine yapılan silahlı saldırıda yaralanmıştı.

Haber 15-08-24 17:06

Sandık Kokusu'na bomba transfer! Ünlü oyuncu kadroda

Demet Akbağ, Özge Özpirinçci, Necip Memili ve Seda Türkmen'in başrollerini paylaştığı Sandık Kokusu dizisi ikinci sezonuyla izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni sezonda diziye yeni isimler dahil olacak. Merakla beklenen diziye bomba bir isim daha dahil oldu.

Magazin 15-08-24 16:58

'The Gentlemen' dizisi 2. sezon onayını aldı! Hazırlıkları tam gaz devam ediyor

Guy Ritchie imzalı Netflix'in sevilen aksiyon-komedi türündeki dizisi 'The Gentlemen' ilk sezonuyla dünya genelinde geniş bir hayran kitlesine ulaşmıştı. Sevilen dizinin hayranları için ikinci sezon onayı geldi. Dizinin 2. sezon hazırlıkları başladı.

Trend 15-08-24 15:39

Emily in Paris dizisi 4. sezonuyla hayranlarının karşısında! İlk tanıtımı bile sosyal medyada ses getirdi

Netflix'in ilk 3 sezonuyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan dizisi "Emily in Paris" 4. sezonuyla geri döndü. 4. sezonun ilk kısmı 5 bölüm olarak 15 Ağustos'ta seyircisinin karşısına çıktı. 'Emily in Paris' hayranları sosyal medyadan yorumlarını iletmeyi ihmal etmedi.

Trend 15-08-24 15:16