Yaparim Bilirsin Haberleri

Kenan Doğulu'nun Yılmaz Erdoğan'a sorduğu o soru Cansu Taşkın'ı kızdırdı! Sahte dünyanız sizin olsun

50. yaşını kutlayan Kenan Doğulu, bir süre önce Cansu Taşkın'la yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Yılmaz Erdoğan'a "Yılmaz hocam çok sevişmenin zararı var mı? Sen bilirsin" demesiyle gündem oldu. Cansu Taşkın bu anları görünce sinirlendi.

Magazin 2024-06-02 06:59:24

Son dakika: Trabzonspor, yeni sezon formalarını tanıttı! 6 dakikalık videoda dikkat çeken detay...

Spor Toto Süper Lig'de gelecek sezona iddialı bir şekilde girmeyi hedefleyen Trabzonspor'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Başkan Ertuğrul Doğan ve teknik direktör Nenad Bjelica yönetiminde yeni sezona hazırlanan bordo - mavililerin formaları da tanıtıldı. 'Gurbet' konusunun vurgulandığı tanıtım için 6 dakikalık bir video hazırlandı. Başkan Doğan, tanıtım öncesinde Twitter'dan yaptığı paylaşımda "Uzaklarda yaşadığın için hasret ne demek en iyi sen bilirsin…" ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Spor 2023-06-23 19:10:22

Volkan Demirel'in karısı Zeynep Sever paylaştı! Kime oy vereceğini sen bilirsin. Ben...

Hatayspor’un teknik direktörü Volkan Demirel’in eşi oyuncu ve model Zeynep Sever Demirel, sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Zeynep Sever yaklaşan seçimler öncesi yaptığı paylaşımlarla dikkat çekti. Sever "Bir kişiye bile dokunsam benim için kârdır" diyerek bakın ne dedi.

Magazin 2023-05-02 14:10:58

Kenan Doğulu klibi izleyince şaşkına döndü! Uyarı üzerine fark ettiği detay gündem oldu: AK Parti'nin seçim videosunda 'Yaparım Bilirsin' şarkısı kullanılmıştı

Seçim tarihi günden güne yaklaşırken siyasi partiler seçim kampanyalarını yayımlamaya başladı. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından paylaşılan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu ve yerli otomobil Togg'un görüntülerine yer verilen klipte Kenan Doğulu'nun 'Yaparım Bilirsin' şarkısı kullanılmıştı. O videoyu ilk kez sosyal medyada izleyen ünlü şarkıcı şaşkına döndü. Doğulu'nun açıklamasında belirttiği 'uyarı üzerine fark ettiği' detay gündem oldu.

Magazin 2023-03-29 09:26:48

Survivor Atakan sinirlendi! Survivor All Star'da dedikodu kazanı kaynıyor! Bir deli kuyuya bir taş atar, kırk akıllı çıkaramaz!

Survivor Atakan ile Anıl Berk Baki arasında ipler gerildi. Konseyde, arkadaşlarının hatırlattığını belirtip Avatar Atakan'ın bir şey söylediğini ifade eden Anıl Berk Baki ortamın bir anda gerilmesine neden oldu. Atakan'ın "Tavır değiştireceksen sen bilirsin demiştim" sözü üzerine, Anıl Berk Baki onu bu kadar mı diye sorgulayınca Atakan sert konuştu. İşte detaylar...

Magazin 30-05-22 09:08

Sen bilirsin ne demek? Sen bilirsin TDK sözlük anlamı nedir?

Deyimler, cümle veya söz öbeği olarak bulunabilirler. Deyimler, tıpkı atasözleri ve birleşik fiiller gibi kalıplaşmış ifadelerdir. Eski zamanlardan günümüze kadar gelmişlerdir ve söyleyeni belli değildir. Atasözlerinin ve birleşik fiillerin de oluşma zamanı bilinmez. TDK; deyimler, atasözleri ve birleşik fiilleri sözlükler yardımıyla listeler. Böylelikle bilinmeyen sözleri bulmak kolaylaşır. Sen bilirsin ifadesi de yaygın olarak kullanılan ve anlamı araştırılan sözlerden biridir. TDK sözlüğe göre Sen bilirsin ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 19:16

Samsunspor Başkanı Yıldırım ile taraftar arasında polemik

Samsunspor Futbol Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım sosyal medya üzerinden paylaştığı mesajda “Samsun’da kalite bu kadarmış!” sözleriyle taraftarın tepkisini çekti.Kullanıcı adı “Enes, @T.” olan bir Samsunspor taraftarı Yüksel Yıldırım’ı etiketleyerek “Lukaku’yu getirir zevk için Nadir’in yedeği yaparsın ama sen bilirsin başkan :d” ifadelerini kullandı.Bunu gören Yüksel Yıldırım mesajın fotoğrafını alıntılayarak “aptalca mesajlardan” yorulduğunu ifade etti.

Yurthaber 17-01-21 19:24

İki yıl arayla kanser olduklarını öğrenen çift hastalığı el ele yendi

Aydın'da, başka sağlık sorunları için gittikleri hastanede 2 yıl arayla akciğer kanseri teşhisi konulan Saygı çifti, hastalığı birbirlerine destek olup resim yaparak yendi - Emine Saygı: - "Erken teşhis elbette çok önemli ama biz birbirimizden hiç ayrılmadık, resim de bize ekstra moral oldu. Tüm bunların dışında tevekkül ettik. 'Rabb'im sen bilirsin' dedik. Çünkü Rabb'im kimseye çekemeyeceği yükü vermez" - Ahmet Saygı: - "Eşimi yanımda görünce yaşama daha bir sıkı sarıldım. Hep olumlu düşünerek devam ettik. Resimle uğraşarak hastalığı unuttuk"

Yurthaber 21-07-20 11:23

Diğer vali kar gördü mü tatil yapıyordu ama yine de sen bilirsin

Yurt genelinde etkili olan kar yağışı sonrası öğrenciler yaşadıkları kentin valilerine tatil beklentilerini, sosyal paylaşım sitelerinden yaptıkları tebessüm ettiren paylaşımlarla iletti - "Kar yağıyor lapa lapa, her yer bürünüyor beyaza, nolur tatil yap vali amca", "Vali bey çok güzel kar yağmıyor mu? Tam da tatil yapmalık", "Vali amca vali amca, bu çocuklar sen tatil yapınca mutlu olur anca. Nolur tatil yapsan vali amca?" paylaşımları dikkat çekti

Haber 19-12-18 15:22

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel:

"Mahir Ünal, sen siyasetin çöplüğünden geri dönüşümle gelmiş bir siyasisin. Sen siyasetin çöplüğünü bilirsin" - "(Bedelli askerlikteki 28 günlük eğitim) Bunun enine boyuna tüm gerekçeleriyle dinlenmesi lazım. Bu taleplere kulakları tıkamak doğru bir yaklaşım değil"

Haber 19-07-18 16:01

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Küçükçekmece'de halka seslendi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan: (1) - "Bu CHP'yi tanıyorsunuz değil mi? Ama ben size bir iki örnek vereyim. Bunlar geçmişte ne yaptılar biliyor musunuz? Bunlar açık oy, gizli tasnif yaptılar yani oyu kime veriyor ona baktılar. CHP'ye vermesi lazım. Sayımı da kendileri gizli yaptı ki istedikleri gibi rakam çıkardılar. CHP'nin cemaziyelevveli bu. Siz CHP'nin teşkilat mensuplarının vali olduğunu bilir misiniz? İl başkanı aynı zamanda vali. Bunların demokrasi anlayışı bu. Yarın bunlara bir Osmanlı tokadına var mıyız? Demokratik bir şekilde, hukuk içinde gereken dersi inşallah yarın bunlara veriyoruz" - "Göreve geldik, IMF'ye borcumuz 23,5 milyar dolardı, 2013'te bunu sıfırladık. Bay Kemal sen hesap uzmanısın ya iyi bilirsin bunu da öğren. Bay Muharrem sen fizik öğretmenisin anlamayabilirsin. Merkez Bankasının döviz rezervi neydi? 27,5 milyar dolar. Biz bunu şu anda 124 milyar dolara çıkarttık. Bu öyle lafla olmuyor, lafla peynir gemisi yürümez"

Haber 23-06-18 17:28

AK Parti Sultangazi mitingi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan: (2) - "Size birkaç gün içerisinde daha başka müjdelerimiz de olacak inşallah. Rabb'im Mehmetçiğimize güç, kuvvet versin. Biz bütün imkanlarımızla şu anda Mehmedimizin yanındayız, komutanlarımızın yanındayız" - "Çıkmış konuşuyor Bay İnce. Dördüncü köprüyü yapacakmış. Yap bakalım, nereye yapacaksın? Adres veremiyor, veremez. Bildiği yok. Ders çalışmamış. Biz şu anda Marmaray'ı yaptık mı, Avrasya Tüneli'ni yaptık mı, Osmangazi Köprüsü'nü yaptık mı? Ara sıra Bay Muharrem de istifade eder dedik. Yalova'da oturuyor ya, Yalovalı ya" - "Dünya beşten büyüktür derken, biz neyi kastediyoruz? Dünyada bütün ülkeler Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde yerini almalı diyoruz. Biz one minute derken neyi kastediyoruz? Bak sen bir siyonist olabilirsin, bir İsrailli olabilirsin ama sen öldürmeyi iyi bilirsin. Bunlar yediden yetmişe o Filistinli yavruları Gazze'de öldürenler değil mi? Bunlara karşı bu mücadeleyi veren Türkiye değil mi? Biz verdik. Çıkmış Bay Muharrem konuşuyor"

Haber 15-06-18 15:34

MHP'de kaldırılmayan afişler dikkat çekti

MHP'nin il merkezindeki “17-25 Aralık’ı sen bilirsin Türkiye” afişlerinin kaldırılmaması dikkat çekti

Haber 21-02-17 20:34

Kenan Doğulu'dan Sevgililer Günü'ne Özel Konser

Orhan SENCER / İSTANBUL, 1993 yılında yayımladığı ilk albümü "Yaparım Bilirsin"den bugüne birbirinden özel 13 stüdyo albümü ve 4 single

Yurthaber 23-01-17 12:31

''Korkunun Ecele Faydası Yok'' Atasözünün Hiç De Doğru Olmadığını Gösteren 26 Çift

''Ya sen bilirsin, girelim de bunlar çocuklara göre yani :\ Ben hiç korkmam''. (Altına sıçtı)

Trend 16-10-15 23:17

Vural: bizim Kime Nasıl Cevap Vereceğimizi En İyi Sen Bilirsin

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, TBMM’nin 25. Dönem 2. Yasama Yılında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Meclisi sadece...

Yurthaber 02-10-15 16:01

54. Bursa Festivali Kenan Doğulu Konseri Ile Son Buldu

Mehmet İNAN/BURSA, Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda düzenlenen festivalin kapanış konserinde sahne alan Doğulu, albümlerinde yer alan "Yaparım bilirsin, Kandırdım, Ben güzelden

Yurthaber 16-06-15 02:00

Sosyal Medyada Bir Türlü Bitmek Bilmeyen En İyi 'Yine de Sen Bilirsin' Ekolü

Twitter kullanıcıları tarafından başlatılan 'yine de sen bilirsin kanka' repliği gün geçmiyor ki güldürmesin. Her gün yeni bir 'yine de sen bilirsin' her gün 1 kg pirzola!

Trend 15-01-15 14:41

Torununun olunca Angry Birds’ü bilirsin

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ünlü bilgisayar oyunu Angry Birds'i geliştiren Rovio şirketini ziyaret etti.

Haber 06-11-13 13:33

'Yaparım Bilirsin' yayından kaldırıldı

Show TV ekranlarında yayınlanan "Yaparım Bilirsin" yarışması yayından kaldırıldı.

Magazin 27-03-13 12:25

Ekranda kucak kucağa

Show TV ekranlarındaki "Yaparım Bilirsin" isimli yarışmada eşler sırayla kucak kucağa oturunca sosyal medya yıkıldı.

Magazin 29-01-13 11:09

Ekranda kucak kucağa

Show TV ekranlarındaki "Yaparım Bilirsin" isimli yarışmada eşler sırayla kucak kucağa oturunca sosyal medya yıkıldı.

Magazin 29-01-13 11:06

Yaparım bilirsin

Metin Arolat'a klip çektirmek isteyen Ebru gündeş muradına erdi.

Magazin 18-08-12 16:43

Ferdi Tayfur 23 yıl sonra sinemada

Son olarak 1987 yılında ''Allahım Sen Bilirsin'' ile sinema seyircisi karşısına çıkan ünlü sanatçı Ferdi Tayfur, 23 yıl aradan sonra ''Yağmur Durunca'' adlı kitabını sinemaya uyarlamaya hazırlanıyor.

Haber 14-11-09 10:27
Haber 25-02-08 12:12