Yarin Okullar Tatil Haberleri

Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya ve Kerem Alışık aşk yaşıyor! Londra'da tatil

Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya 'Aşk Biter Mi?' adlı tiyatro oyunundaki rol arkadaşı Kerem Alışık ile aşk yaşamaya başladı. İkili beraber yurt dışına tatile çıktı.

Magazin 2024-10-22 12:50:36

Çocuk tema parkındaki kıyafeti uygunsuz bulundu! 'Burada çocuklar var' denilerek tepki yağdı.. Sosyal medyadan tepki çekti

Disney tema parkında kıyafet seçimi nedeniyle eleştirilen 21 yaşındakli Jessie Lee, sosyal medya üzerinden tepkilere sert çıktı. Florida'daki Disney parkında çalıştığı dönemde çekilen pozlarını paylaşan Lee, internette kısa süre sonra alacağı tepkilerden habersizdi. Lee'nin özellikle tatil günlerinde tema parkını gezmek için tercih ettiği kıyafetler sosyal medya kullanıcılarından, "Çocuklar var" tepkisini çekti.

Trend 2024-10-22 12:41:08

28 Ekim pazartesi tatil mi? Çalışanlara 4 gün izin fırsatı... Cumhuriyet Bayramı için geri sayım

Yaklaşan Cumhuriyet Bayramı nedeniyle çalışanlara 4 gün izin kullanma fırsatı doğdu. Bu yıl 101. yıldönümü kutlanacak olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı salı gününe denk gelirken, 28 Ekim pazartesi günü de yarım gün tatil olacak. Pazartesi günü yarım gün izin dolduracak olan çalışanlar ise hafta sonuyla birlikte 4 gün izin yapmış olacak.

Finans 2024-10-22 09:39:57

Malatya'da depremden etkilenen 21 okulda eğitim yeniden başladı

Malatya'nın Kale ilçesinde 16 Ekim Çarşamba günü meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki depremden etkilenen ve 3 gün tatil edilen 21 okulda eğitim, onarım çalışmalarının ardından yeniden başladı.

Yurthaber 2024-10-21 10:26:49

One Direction'un eski yıldızı Liam Payne'ın sevgilisi Kate Cassidy ölümünün ardından ilk açıklamasını yaptı

One Direction grubundan ayrıldıktan sonra kariyerine solo şekilde devam eden İngiliz şarkıcı Liam Payne, Arjantin'de kaldığı otelin balkonundan düşerek hayatını kaybetmişti. Payne'in Arjantin'de sevgilisi Kate Cassidy ile tatil yaptığı biliyordu. Payne'in vefat etmesinden 2 gün önce Arjantin'den ayrılan Kate Cassidy ölen sevgilisinin ardından ilk açıklamasını yaptı.

Trend 19-10-24 15:53

28 Ekim resmi tatil mi, yarım gün mü? 28 Ekim okullar tatil mi?

29 Ekim Cumhuriyet bayramı, her yıl şenliklerle kutlanır. Bu bayram, takvime göre hafta içi veya hafta sonu olarak, farklı bir güne denk gelebilir. 29 Ekim, milli bayramlarımızdandır ve tam gün resmî tatildir. Okullar ve resmî kurumlar o gün tatil edilir. Peki, 28 Ekim resmi tatil midir?

Haber 18-10-24 22:41

29 Ekim resmi tatil mi, 29 Ekim okullar tatil mi? 29 Ekim tatili kaç gün?

Tarihimizin en önemli günlerinden biri de 29 Ekim 1923 tarihidir. Bu tarihte cumhuriyet ilan edilmiştir. Cumhuriyetin ilanı, başkent Ankara başta olmak üzere, ülkenin dört bir yanında büyük bir coşku ve şenliklerle kutlanır. 29 Ekim'in resmi tatil olup olmadığı konusu ise kimi zaman birçok kişi tarafından merak konusu olmaktadır.

Haber 18-10-24 21:20

Kocaeli'de okulu tatil ettiren panik: Herkes apar topar tahliye edildi, 3 kişi hastanelik oldu!

Kocaeli'de bir ortaokulda panik dolu anlar yaşandı. Laboratuvara götürülmek istenen cıva tüpü yere düşüp kırılınca okuldaki herkes apar topar tahliye edildi. Bir öğrenci ve iki okul çalışanı hastaneye kaldırıldı. Okul tatil edildi.

Haber 17-10-24 15:43

Valilik açıkladı! Malatya'da okullar yarın da tatil edildi

Malatya'da, Kale ilçesinde meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki deprem sonrasında kentte okullar 1 gün süreyle tatil edildi.

Haber 16-10-24 22:25

Deniz bir anda kana büründü! Köpek balığı saldırısından kıl payı kurtuldu... Köpek balığını cezalandırmak için sopayla dövdüler

Honduras'ın tatil beldesi Tela'daki yerliler, 38 yaşındaki turist Roberto Carlose Bu Mejia'ya köpek balığının saldırması üzerine kendilerince bir ceza yöntemi tercih etti. Yerliler turiste saldıran köpek balığını cezalandırmak için sopayla dövdüler. O anlar saniye saniye cep telefonuyla kaydedildi.

Trend 16-10-24 17:24

Boşanacakların dikkatine! Boşanma davalarında değişikliğe gidiliyor... O süre 3 yıldan 1 seneye düşürüldü

AK Parti, Grup Başkanı Abdullah Güler başkanlığında yeni yargı paketine ilişkin çalışmalarını tamamladı. 22 maddelik kanun teklifinin, noterliklerin tatil günlerinde çalışması, boşanma davaları ve istinaftaki yargılama süreçlerine yönelik düzenlemeleri içermesi planlanıyor. Teklifin, bu hafta TBMM'ye sunulması bekleniyor.

Haber 16-10-24 16:48

Nasıl bir bungalov kiralamalıyım? diyenler için bungalov kiralama rehberi

Tatil planları yapılırken bungalov evler, doğanın içerisinde hem huzurlu hem de sessiz bir kaçış arayanlar için harika bir seçenek sunuyor. Ahşap yapıları, doğal dokusu ve samimi atmosferiyle bungalovlar, farklı bir tatil deneyimi yaşamak isteyenler için mükemmel bir alternatif. Ancak doğru bungalovu bulmak ve sorunsuz bir kiralama deneyimi yaşamak için bazı önemli hususlara dikkat edilmeli. Bu yazımızda sizlere bungalov kiralarken göz önünde bulundurmanız gereken ana faktörlerden söz edeceğiz.

Trend 15-10-24 17:26

35 yaşındaki İskoç kadının 19 yaşındaki Türk sevgilisi! Kızıyla aynı yaştaki sevgilisini öve öve bitiremedi ama tepkiler gecikmedi: Vizenin peşinde...

Haziran ayında Marmaris'e tatil için geldiğini dile getiren 35 yaşındaki Rachel McIntyre isimli bir kadın, kızıyla aynı yaşta olan 19 yaşındaki bir Türk gençle tanıştı. İkili arasındaki arasındaki arkadaşlık kısa sürede aşka dönüşürken 35 yaşındaki McIntyre, Mirror'a yaptığı açıklamasında ailesinin kendisini sürekli olarak uyarmasından yorulduğunu ve 19 yaşındaki genç Türk'ü sevdiğini söyledi.

Trend 15-10-24 14:18

Alanyaspor maçında çok etkisiz kalmıştı! Mauro Icardi maç biter bitmez İstanbul'dan ayrıldı

Alanyaspor karşısında mücadeleye ilk 11'de başlayan ancak etkisiz futboluyla maçın son bölümünde oyundan alınan Mauro Icardi eleştirilere maruz kalırken, Arjantinli futbolcu maçın ardından tatil için İstanbul'dan ayrıldı. Bu durum bazı taraftarların eleştirilerine neden oldu. İşte detaylar...

Spor 07-10-24 11:20

Sosyal medyada gündem yaratan açıklama! O kadar çok 'fazla mesai' yaptı ki... Tatile çıkma cezası aldı

Almanya'da çalışan bir Türk iş yerinde yaşadığı ilginç bir durumdan söz ettiği paylaşımı sayesinde kullanıcıların ilgisini çekti. Görüntülerde şantiye şefinin 'fazla mesai' yaparak çok çalıştığını söyleyen kadın, "Tatil cezası verildi. Tatile çıkmak zorunda. Şantiyeye girişi yasaklandı" dedi.

Trend 04-10-24 14:56

Öğrenciler meraklanıyordu... MEB açıkladı: O tarihlere dikkat, tatil olacak

İlk ve ortaöğretim ve lisede eğitim gören öğrencilerin heyecanla beklediği tarih kesinleşti. Milli Eğitim Bakanlığı açıkladı! O tarihlerde okullar tatil olacak.

Haber 04-10-24 13:09

Atını üzerine sürdü, kırbacıyla vurdu! Kayseri'de çekilen görüntüler infial yarattı: Tatil için gelen aile hayatının şokunu yaşadı

Kayseri'de akılalmaz olay! İstanbul'dan Kayseri'ye tatil için gelen ve yılkı atlarını görmek isteyen aileden para istendi. Aile karşı çıkınca atlarıyla arabanın önünü kestiler. Yetmedi kırbaçlarıyla vurdular. Görüntüler infial yaratırken ekipler gözü dönmüş 4 kişiyi gözaltına aldı.

Haber 02-10-24 11:01

Bakan Yusuf Tekin'e ateş püskürdü! Fatih Portakal Azıcık utanmanız varsa istifa edersiniz diye veryansın etti: Türkiye Yüzyılı modelinden bahsediyor, okullar çöplük içinde

Başta Ankara'dakiler olmak üzere Türkiye genelinde okullardaki kirlilik velileri isyan ettiren bir hal aldı. Temizlik sorunu bulunan okullardaki görüntüleri izleten gazeteci Fatih Portakal da Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e ateş püskürdü. "Türkiye Yüzyılı modelinden bahsediyor, okul çöplük içinde" diyen Portakal, Tekin'i istifaya çağırdı.

Haber 01-10-24 09:59

İnci Taneleri'nin Dilber'i tatile doymadı! Hazar Ergüçlü bikinili pozlarıyla bakana bir daha baktırdı

Yılmaz Erdoğan'ın hem senaryosunu kaleme aldığı hem de başrolünde yer aldığı İnci Taneleri dizisinde hayat verdiği 'Dilber' karakteri ile büyük bir çıkış yakalayan Hazar Ergüçlü yeni sezon öncesi tatilden tatile koştu. Yaz boyunca tatil kareleriyle adından söz ettiren Ergüçlü bu defa bikinili pozlarıyla beğeni topladı.

Magazin 30-09-24 15:20

'Bu paraların nereye aktığı belirsiz' Devlet okulları içinde özel okul kuruyorlar! Çocuk kulüpleri hakkında tartışma yaratan iddia

Devlet okullarında 'çocuk kulübü' adı altında özel okullar kurulduğu şeklinde tepki çeken bir iddia gündeme geldi. Son ders zilinin ardından başlayan çocuk kulüplerinde iddiaya göre bazı ilkokul müdürlerinin okul dışından anlaştığı ekipler eğitim veriyor. 6 derse 51 bin TL ödeniyor! Bu şekilde 200'den fazla okul olduğunu belirten gazeteci İsmail Saymaz "Binlerce TL okul müdürlerinin açtığı banka hesaplarına akıyor. Bu para nereye gidiyor, belirsiz" dedi.

Egitim 30-09-24 10:11

Sevgilisiyle sosyal medya akımını denemek istedi! 'Dirty Dance (Kirli Dans)' akımı pahalıya mâl oldu: Burnu ve dişleri kırıldı

27 yaşındaki Flo Bragg, Fransa'nın Provence bölgesinde tatil yaparken , Jennifer Grey ve Patrick Swayze'nin ünlendirdiği 1987 yılındaki meşhur dans figürünü denemeye karar verdi. Havuzun içinde sevgilisiyle dans hareketini gerçekleştirmeye çalışırken işler hiç hesapladıkları gibi gitmedi. Genç kadın bir anda dengesini kaybedip suya düşünce burnu ve dişleri kırıldı.

Trend 27-09-24 15:31

Yiğit Poyraz ile tatildeydi! Yasmin Erbil'den dekolteye kolla sansür

Yasmin Erbil, özel hayatıyla magazin gündeminde adından söz ettiriyor. Erbil son olarak, Survivor yarışmasıyla tanınan sevgilisi Yiğit Poyraz ile Bali'ye gitmişti. Tatil pozlarını paylaşan Erbil iddialı dekoltesini koluyla sansürledi.

Magazin 26-09-24 13:52

Mini buzdolabı ne kadar elektrik tüketir? Mini buzdolabı çok elektrik yakar mı?

Mini buzdolabı, normal buzdolaplarına kıyasla daha küçük hacme sahip olup daha az yiyecek ve içecek depolamak için kullanılan bir buzdolabı türüdür. Genellikle otellerde veya tatil köylerinde konforlu bir konaklama deneyimi sunmak için kullanılır. Mini buzdolabının elektrik tüketimi kullanım koşullarına bağlıdır. Buzdolabının sıcak bir ortamda çalıştırılması, açılıp kapatılması gibi etkenler enerji tüketimini artırabilir.

Haber 25-09-24 13:54

Ders kitabı masrafı çıkartan okullar yandı! MEB düğmeye bastı: 81 ile yazı gönderildi, cezasız kalmayacak

MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi. Bakanlığın dağıttığı ücretsiz ders kitapları yerine başka kitaplar okutan özel okullar mercek altına alınacak. Ücretsiz ders kitabını kullanmayan özel okullara ceza kesilecek. 2024-2025 eğitim-öğretim yılından itibaren tüm özel okulların derslerde bakanlık onaylı ücretsiz ders kitaplarını okutması zorunlu hale getirilmişti.

Egitim 25-09-24 13:26

Güney Lübnan boşaltılıyor! İsrail'in saldırılarının ardından halk kuzeydeki bölgelere kaçıyor

İsrail ordusunun hava saldırılarını yoğunlaştırması nedeniyle Lübnan'ın güneyinde özellikle sınır bölgelerine yakın yerleşimlerdeki halk ülkenin kuzeyine doğru kaçmak zorunda kaldı. Lübnanların araçlarla bölgeden ayrılmasının ardından kuzeye giden yollarda yoğun trafik oluştu. Diğer yandan Lübnan'da okulların da tatil edildiği belirtildi.

Haber 23-09-24 16:13

Avustralya’dan Türkiye'ye tatil için gelmişlerdi! Dişlerini yaptırıp geri gittiler: Avustralya'da aynı işlem için 3 katı fiyat: Türkiye'de 900 dolar, Avustralya'da 3000 dolar...

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede gündeme yerleşti. Avustralya’dan Türkiye'ye tatil için gelen bir kişi gelmişken diş hekimine gitti. Türkiye'de iki kişi diş tedavisini yaptırdıklarını dile getiren kadın, "Toplam 5 dolgu ve 1 kanal tedavisine 900 dolar (yaklaşık 20 bin TL) ödedik" dedi.

Trend 20-09-24 07:46

2025'te 14 gün yerine 45 gün tatil yapabilirsiniz! İşte tüm çalışanları ilgilendiren o izin yöntemi

Çalışanlar şimdiden resmi tatilleri, bayramları ve yıllık izinlerini hesaba katarak ne kadar tatil yapabileceğini hesaplamaya başladı. 2025 yılında resmi ve dini tatillerin toplamı (arefe günleri hariç) 14 gün olacak. 2025'te bayram tatillerinin hafta sonuna, resmi tatillerin de hafta sonuna denk gelmesi sebebiyle alışılan uzun tatilleri kapsamıyor olsa da tatil planı yapmak isteyenler için hala imkan var. İşte kalem kalem hesaplandığında çalışanların kullanabileceği izinler...

Finans 16-09-24 10:04

Hem tatil yapın hem kazanın: Hayalinizdeki tatilin keyfini sürerken yatırım yapmak mümkün mü?

Tatil, çoğu insan için yılın en heyecanla beklenen zamanlarından biri. Şehirden uzaklaşmak, denizin ve güneşin tadını çıkarmak, günlük hayatın stresinden arınmak… Ancak tatil bittiğinde geriye sadece anılar kalıyor. Peki ya tatil sadece geçici bir keyif değil de uzun vadeli bir yatırım fırsatına dönüşse?

Haber 13-09-24 13:52

Lahmacun'dan sonra şimdi de cevizli sucuk... Duygu Özaslan 'en köylü özelliğim' dedi! Sosyal medya yıkıldı

Her açıklaması ve her paylaşımıyla dikkat çeken sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan son olarak tatil için gittiği Bodrum'da lahmacun için ödediği para ile gündem olmuştu. Bir lahmacuna 1.250 TL verdiğini söyleyen Özaslan şimdi de 'en köylü özelliğim' diyerek cevizli sucuk yediği anları paylaştı. Ünlü ismin o paylaşımına kısa sürede yorum yağdı.

Magazin 13-09-24 09:58

Dizi aşkı gerçek olmuştu! Halit Özgür Sarı ile Simay Barlas'tan üzen haber geldi! Yabani'de senaryo bile değişti

Yabani dizisinde birlikte rol alan Halit Özgür Sarı ile Simay Barlas'ın aşkı belgelenmiş ünlü çiftin görüntüleri herkesi heyecanlandırmıştı. Geçtiğimiz yaz birlikte tatil bile yapan ünlü çiftten üzen haber geldi. Halit Özgür Sarı ile Simay Barlas'ın ayrılığının ardından dizi senaryosu bile değiştirildi....

Magazin 12-09-24 16:15

Üniversite kayıt işlemleri ve e-Kayıt nasıl yapılır? E-Devlet'ten üniversite kaydı yapılır mı?

Her yıl gerçekleştirilen ÖSYM (Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi) sınavları sonucunda alına puanlara göre tercihler yapılır. Tercih süreçlerinin sonlanmasının ardından yapılan yerleştirmelerden sonra öğrencilerin kayıt yaptırabilecekleri okullar netleşir. Kayıt işlemleri de hem online hem de şahsen okula gidilerek beli tarihler arasında yapılmalıdır. Peki, üniversite kayıt işlemleri ve e-Kayıt nasıl yapılır? E-Devlet'ten üniversite kaydı yapılır mı?

Haber 12-09-24 02:46

İnci Taneleri'nin Dilber'i Hazar Ergüçlü tatil pozlarını peş peşe paylaştı! Yorum yağdı: Dilber hâlâ evsiz mi?

İnci Taneleri'nde Dilber rolüne hayat veren Hazar Ergüçlü şu sıralar tatilin tadını çıkarıyor. Tatilden pozlarını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen Ergüçlü'nün yeni pozlarına yorum yağdı.

Magazin 11-09-24 20:48

Adrasan nerede? Adrasan'a nasıl gidilir? Adrasan yol tarifi

2 kilometrelik kumsalı ve tarihi yerleri ile turistlerin uğrak noktalarından biri olduğu bilinen Adrasan, Akdeniz Bölgesi’nde bulunan bir tatil beldesidir. Muğla ve Antalya illerinin arasında kalan bir bölgede konumlanan bu turistik rotanın hangi şehre ve ilçeye bağlı olduğu merak edilir. Bu kapsamda Adrasan’a gidip incelenen yerleşim yerindeki antik kentleri, plajları ve doğal alanları keşfetmek isteyenler için ayrıntılı bilgiler derlenmelidir.

Haber 09-09-24 19:06

Yunan da fırsatını buldu! Bodrum, Çeşme’de fiyatlar uçunca akın etmişlerdi: Türk’e ucuz tatil yaptırmayacaklar, vergi geliyor

Türk turizminde fahiş fiyatlar yaza damgasını vururken, vatandaşlar kapıda vize uygulaması ile yarı fiyattan daha ucuz olan Yunan Adaları’na akın etmişti. Ancak Yunanistan da fazla turizmin olumsuz etkilerini önlemek amacıyla turistlerden vergi almaya hazırlanıyor. Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, adalara gelen tüm yolculardan ek ücret alınacağını ve konaklama vergilerinin artırılacağını da söyledi.

Finans 09-09-24 10:01

Talep arttı, dolandırıcılar türedi! Dikkat, paranızı bunlara kaptırmayın: 4500 liradan başlıyor

Her alanda olduğu gibi tatil rezervasyonlarında da talebin artmasıyla beraber dolandırıcılar burada da türedi. Sahte hesaplar açıp olmayan odaları kiralayan dolandırıcılar hem tatil yapmak isteyenleri parasından ediyor hem de ekonomiye zarar veriyor. TURVİB Başkanı Erdal Okurgan, "Gösterilen belgelerin mutlaka Kültür ve Turizm Bakanlığı ile TÜRSAB'ın web sitelerindeki sorgulama bölümünden takibi yapılmalı." uyarısında bulundu.

Haber 07-09-24 13:37

Şovu gören bir daha baktı! Marmaris'te bir eğlence mekanında vitrin dansı... Gözlerimize inanamadık

Türkiye'nin gözde tatil lokasyonlarından biri olan Marmaris'teki bir eğlence mekanındaki turistlere özel olarak hazırlanan dans gösterisi bir görene bir daha baktırdı. Mekana özel olarak inşa edilen bir camekandaki dansçıların performansı sokaktan geçen bir Türk'ü şaşkına çevirdi. O anlara sosyal medyadan yorum yağdı.

Trend 07-09-24 07:53

Nöbetçi eczane - En yakın nöbetçi eczane nasıl bulunur? e-Devlet nöbetçi eczane sorgulama

Sağlık sisteminin önemli bir parçası olan eczaneler hastaların ilaç ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla sağlık hizmetlerine büyük oranda katkı sağlar. Hastaların sağlık hizmetlerine hem daha kolay hem de daha fazla erişim sağlayabilmesi için de nöbetçi eczaneler bulunur. Nöbetçi eczaneler sayesinde vatandaşlar gece ya da tatil günlerinde ihtiyaç duydukları ilaçlara kolaylıkla ulaşım sağlayabilir.

Haber 06-09-24 21:57

İBB duyurdu! İstanbul’da 7'den 70’e toplu taşıma ücretsiz olacak

9 Eylül Pazartesi günü okullar açılıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 9 Eylül Pazartesi 06.00-16.00 saatleri arasında toplu ulaşım araçlarının ücretsiz olacağını duyurdu.

Haber 06-09-24 11:52

Popülerliği arttıkça artıyor! Tatilciler arasında 'İznik' akımı başladı, fiyatlar en fazla 4 bin TL oynuyor: Müstakil villalara talep artıyor

Tatil döneminde Ege ve Akdeniz'deki yoğunluk yerine daha sakin ve müstakil bir tatil adresi arayanların yeni gözdesi Bursa'nın İznik ilçesi oldu. İznik doğal güzellikleriyle büyülediği gibi dört imparatorluğun başkenti olarak tarihi atmosferiyle de etkiliyor. İznik'teki müstakil havuzlu villaların popülerliğinin gitgide artacağı konuşuluyor.

Finans 06-09-24 10:43

Burcu Özberk Mykonos tatilinden paylaştı! Parıltılı bikini-şort kombini mest etti

Yazı bol bol tatil yaparak geçiren Burcu Özberk bu sefer de Mykonos'tan paylaştı. Burcu Özberk'in parıltılı tarzına "Her zaman güzel ve büyüleyici" yorumları yağdı.

Magazin 05-09-24 14:42

Bu yaz tatile doyamadı! Fahriye Evcen'den oğulları Karan ve Kerem ile plaj pozu

Sevilen oyuncu Fahriye Evcen bu yazı bol bol tatil yaparak geçirdi. Son tatilinden paylaşımlar yapan Evcen, oğulları Karan ve Kerem ile plaj pozu verdi.

Magazin 04-09-24 17:47

Eylül geldi, yaz bitti! Sonbaharda bizi bekleyen 5 şey

Yaz tatili bitti, şehre dönüş başladı. Okullar yavaş yavaş açılırken sonbahar kendini iyice hissettiriyor. Peki bu sonbaharda bizi neler bekliyor? Hazırsan hep birlikte öğrenelim.

Trend 04-09-24 16:41

Müstehcen fotoğrafları yüzünden ailesiyle arası açılmıştı! Lottie Moss Türkiye'den paylaştı

Bir dönem podyumda fırtınalar estiren Kate Moss'un kendisi gibi model olan üvey kardeşi Lottie Moss, geçtiğimiz yıllarda müstehcen fotoğraflarını bir yetişkin sitesinde satışa çıkarmıştı. Bu hareketi yüzünden ailesiyle arası açılan Moss tatil için Türkiye'ye geldi.

Magazin 04-09-24 14:13

Türkiye kırtasiye sektöründe dünya 5'incisi! Ancak pazarın yarısı sahte ürün... Bakanlık üç tır ürün yakaladı

Okullar pazartesi günü açılıyor. Velilerin okul hazırlığı telaşı ise devam ediyor. Okul kıyafetlerinden kırtasiye eşyalarına kadar yoğun bir alışveriş halinde olan veliler için kırtasiye ürünleri hakkında uyarıda bulunuldu. Adel/Faber-Castell'in CEO'su Oğuz Uçar, sektörün büyüklüğünden bahsederek neredeyse yarısının taklit ürün olduğunu aktardı.

Finans 04-09-24 10:36

Lüks otelde yaptığı tatil kabusu oldu! Akrep cinsel organını soktu...Tüm hayatımı mahvetti

ABD'nin Las Vegas kentindeki lüks otel odasında 62 yaşındaki Michael Farchi isimli bir adam gece yarısında büyük bir acıyla uyandı. Otel odasında cinsel organı akrep tarafından sokulan adam tedavi masraflarıyla birlikte oteli dava etti. Farchi, yaşadığı yaralanmanın tüm hayatını değiştirdiğini söyledi.

Trend 03-09-24 13:33

Tuvalete gittiğinde aniden karşısına çıktı! Bir daha tuvalete gitmeye cesaret edemedim dedi... Sosyal medyada gündem yarattı

TikTok'ta 'favislandhome' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kişi Güney Pasifik Okyanusu'ndaki Vanuvatu Adası'nda tatil yaparken yaşadığı deneyimi anlatınca gündem yarattı. Yaklaşık 20 milyon izlenen TikTok paylaşımında adam tuvalete gittiğinde karşısında devam büyüklükteki davetsiz misafirleri görünce şaşırarak, "Bir daha tuvalete gitmeye cesaret edemedim" dedi.

Trend 03-09-24 11:00

Ödenekler yatırıldı: Yüzde 192 oranında zam yapıldı

Okullar önümüzdeki pazartesi günü açılıyor. Okulların açılmasına 1 haftadan az bir zaman kala Milli Eğitim Bakanlığı öğretmenlere verilen 'Öğretim yılı hazırlık ödeneğine' yüzde 192 oranında zam yaptı.

Finans 02-09-24 17:24

Öğrenciler için okul çantası uyarısı! Yüzde 10 kuralına dikkat: Dikkat edilmezse hastalıklara neden oluyor

Eylül ayı geldi. Yakında okullar yeni eğitim ve öğretim dönemine başlayacak. Okullar açılmadan önce uzmanlar bazı uyarılarda bulunuyor. Doç. Dr. Ayça Uran Şan, çocuklarda uygunsuz çanta kullanımının ciddi kas-iskelet sistemi sorunlarına yol açtığını belirterek, "Sırt çantası ağırlığının çocuğumuzun kilosunun yüzde 10'unu geçmemesi lazım." dedi.

Kadin 01-09-24 15:57

Düzensizlik canınızı sıkmasın! Adet döngüsünü düzenlemek için bunları yapın

Yaz aylarında sıcak hava, tatil planları ve değişen yaşam alışkanlıkları, kadınların adet döngülerini etkileyebiliyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Matanat Chankaya, sıcak havalarda ve mevsim geçişlerinde adet döngüsünü düzenlemenin yollarını açıklayarak, kadınların bu dönemde daha rahat bir süreç geçirmelerine yardımcı olacak bilgiler verdi.

Kadin 01-09-24 14:48