Yeni Akit Gazetesi Haberleri

Şahan Gökbakar'dan cevap! Yeni Akit benim için şöyle yazmış...

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, akaryakıt zammını eleştirdiği için, Yeni Akit gazetesinde haber oldu. Gazeteye, sosyal medyadan tepki gösteren Gökbakar, "Ben halkın bir ferdiyim birader. Norveç vatandaşı mıyım? Zamlar da hepimizin cebini etkiliyor! Allah akıl versin!" dedi.

Magazin

Tuğba Özay'dan Yeni Akit Gazetesi'ne suç duyurusu!

Manavgat'taki çiftliğiyle ilgili video çekerek yardım çağrısında bulunan ve daha sonra fenalık geçirerek hastaneye kaldırılmasının ardından bir açılışa katılması gerekçesiyle sosyal medyada tepkilere neden olan Tuğba Özay, yardım çağrısı yaptığı yayın ile ilgili yazılan bir habere ilişkin bir Yeni Akit Gazetesi hakkında suç duyurusunda bulundu.

Magazin

Yeni Akit yazarı Ali Karahasanoğlu'ndan 'alkol satışı' çıkışı: Sarhoş kafalılar, zıkkımlanacaklar

Tam kapanma sürecindeki alkol satış yasağını eleştirenlere atıf yapan Ali Karahasanoğlu, "Bugün 17 Mayıs, haydi sarhoşlar koşun!" başlıklı yazında "Şimdi tekel bayilerinin önünde kuyruk olup, istedikleri kadar zıkkımlanacaklar" ifadelerini kullandı.

Haber

Yeni Akit’ten tepki çeken başlık! Beren Saat'i hedef gösterdiler

Yeni Akit gazetesi ünlü oyuncu Beren Saat’in başrolünü oynadığı Atiye dizisi hakkında ‘rezil sahneler’ ifadesini kullandı. Atiye dizisinin 2. sezonun yayın tarihini duyuran haberi manşetine taşıyan gazetenin kullandığı ifadeler sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Magazin

Yeni Akit Gazetesi

Yeni Akit Gazetesi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yeni Akit Gazetesi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

AK Parti'li kadınlardan Abdurrahman Dilipak'a suç duyurusu

Gaziantep, Adıyaman, Şanlıurfa, Kilis, Kahramanmaraş ve Malatya'da partili kadınlar, Dilipak hakkında suç duyurusunda bulundu

Yurthaber

Yeni Akit yazarı Mehtap Yılmaz: Erdoğan'ın elinde güçlü bir koz var

ABD Başkanı Donald Trump'ın Türkiye aleyhine yaptığı hamleler tepki çekmeye devam ederken, Yeni Akit Gazetesi yazarı Mehtap Yılmaz, ABD ve Avrupa'yı uyardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elinde 'güçlü bir koz' olduğunu belirten Yılmaz, "Türkiye’yi pazularını göstermek zorunda bırakmasınlar" dedi.

Haber

Kadir Demirel'in kızına acı haberi veremediler

Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel cinayetiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Kayınpederi Kadir Demirel'i öldüren Cemil Yavuz Karanfil aranırken, ağır yaralanan Esma Karanfil kendine geldi. Esma Karanfil, ilk olarak "Babam nerede? Babama ne oldu?" diye sordu. Yakınları ise Kadir Demirel'in öldüğünü gizleyerek "Başka hastaneye yatırıldı" dedi. Esma Karanfil'in dayısı Erdal Üstündağ, damadın psikopat olduğunu belirterek olayların arka planını anlattı.

Haber

İmam Hatip Lisesi'nde Hadise krizi

Yeni Akit gazetesi, İmam Hatip Okulları'na dağıtılan İngilizce ders kitaplarında şarkıcı Hadise'ye yer verilmesine tepki gösterdi. Gazete, 'İmam Hatip Okulları'na dağıtılan İngilizce kitabında her fırsatta kendi vücudunu teşhir etmekten başka hiçbir meziyeti olmayan, Hadise isimli şarkıcı ve dansözün 'örnek' olarak gösterildiği belirlendi' ifadelerini kullandı.

Magazin

Yeni Şafak ve Yeni Akit gazetelerine eş zamanlı saldırı

İstanbul'da Yeni Şafak ve Yeni Akit gazetelerine silahlı ve molotof kokteylli saldırı gerçekleştirildi.

Haber

Atatürk'e hakaret eden Yeni Akit Gazetesi protesto edildi

Yeni Akit Gazetesi sosyal medya hesabından Atatürk'e hakaret eden fotoğraflar paylaştı. Yeni Akit Gazetesi'nin Atatürk'e bu haraketi gazete binasının önünde ve sosyal medyada protesto edildi.

Haber

Yeni Akit Gazetesi önünde protesto

Yeni Akit Gazetesi, sosyal paylaşım sitelerinde "akitgazetem.com" hesabından yayımlanan Atatürk'e hakaret içeren fotoğraflar nedeniyle protesto edildi.

Haber

Yeni Akit'ten tepki çeken yayın

Yeni Akit gazetesi İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırısını gerekçe göstererek skandal bir yayına imza attı.

Haber

Başbakan Erdoğan kimi dövdü?

Erdoğan o teklife işte böyle cevap verdi!

Haber