Yilbasi Otelleri Haberleri

Sosyal medyada gündem oldu! Çarpıcı iddia: 'Diyanet ihbar etti, Hac'a giden Türk vatandaşları gözaltına alındı'

Özel tur şirketleriyle Hac'a giden bazı Türk vatandaşları, otelleri basılıp gözaltına alındı. İddiaya göre Suudi Arabistan polisi, gözaltıları Diyanet İşleri Başkanlığının "Bunların hac vizesi yok" şeklindeki ihbarı sonrası gerçekleştirdi. Görüntülerde yaşadıklarını anlatan bir kadın "Sayın Cumhurbaşkanım sizden yardım bekliyoruz" dedi.

Manşet 2024-06-15 20:17:28

Ev fiyatına kiralık yazlık villa! Otelleri da solladı: Çeşme, Bodrum, Ayvalık... Aylık 3 milyon 300 bin TL isteyen bile var

Bu yaz tatil yapmak adeta lüks oldu. 'Oteller pahalı' diye tatil yapmak için kiralık ev bakanlar, ilan sitelerinde gördükleri fiyatlarla adeta şoke oldu. Otellerdeki tatil fiyatları cep yakarken, kiralık yazlık fiyatları ise otelleri bile geride bıraktı. Bodrum'da denize uzak dubleks evin aylık kirası 65 bin TL olurken, denize sıfır özel havuzlu, özel plajlı villa içinse 3 milyon 300 bin TL isteniyor.

Finans 2024-05-06 07:42:11

Birçok ilde otelleri vardı! Hülya Koçyiğit'in damadı Ender Alkoçlar'ın şirketi iflas etti

Sanatçı Hülya Koçyiğit'in damadı Ender Alkoçlar’a ait Alkoçlar Otelcilik A.Ş. iflas etti ve oteller birer birer kapatıldı. Temeli 75 yıl kadar önce atılan Alkoçlar Otelcilik'in Bursa Uludağ, Bodrum ve Antalya’da otelleri bulunuyordu.

Finans 2024-05-05 22:48:40

Sosyal medya bu skandalı konuşuyor! Otel sahiplerinden müşterilere küfür ve hakaret

Ankara'da iki otel sahibi, otelleri hakkında internette olumsuz yorum yapan müşterilere ağır hakaretler yağdırıp küfürler etti. Otel sahiplerinin skandal sözleri sosyal medyada gündem oldu. Vatandaşlar, otel sahiplerinin sözlerine büyük tepki gösterdi.

Haber 2024-04-28 17:31:02

Zaman yolcusu olduğunu iddia etti! Dünyadaki son kişiyim paylaşımı TikTok'u salladı.... 2021 ile 2027 arasında sıkışıp kaldım

TikTok'ta 'unicosbreviviente' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kişi zaman yolcusu olduğunu iddia ederek 2021-2027 yılları arasında sıkışıp kaldığını söyledi. 'Dünyadaki son kişi' olduğunu iddia ettiği paylaşımında Javier isimli kullanıcı boş sokakları, otelleri, metro istasyonunu ve süpermarketi görüntüleyerek paylaştı. Paylaşımı milyonlarca izlenmeye ulaştı.

Trend 26-04-24 09:37

Son dakika | İzmir bu otelleri konuşuyor! Düzensiz göçmenlere konaklama imkanı onlarcasının başını yaktı

Son dakika haberi: İzmir'de düzensiz göç sorununu derinleştiren otellere cezası kesildi. Basmane'de KALKAN-15 operasyonları düzenlendi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya o otellerle ilgili gelişmeyi ve operasyonların ayrıntılarını duyurdu.

Haber 17-03-24 08:47

Gazlı içeceklerin satışı yüzde 50'den fazla azaldı! Alternatifleri ise demirhindi ve ayran: 'Boykot bilinci canlı tutulmalı'

7 Ekim'de başlayan İsrail-Filistin çatışması sonrası İsrail'e destek veren firmalar için dünya çapında boykot çağrısı yapılmıştı. Türkiye'de de bu çağrı bazı yerlerde karşılık gördü. Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği (TÜRES) Başkanı Ramazan Bingöl, "Gazlı içeceklerin satışı yüzde 20 civarı düştü. Bu oranı marketler, lokantalar ve otelleri dahil ederek söylüyorum. Restoran ve lokantalarda gazlı içecek satışları yüzde 50'den fazla azaldı." ifadelerini kullandı.

Finans 18-02-24 13:54

Onun güzellik merkezi yok ama skandal iddialarla gündemde! 'Şifalı' eldiven sattığı öne sürülen fenomen Şüheda Kaya o masajı ve otelleri açıkladı

Dilan - Engin Polat çifti ile başlayan sosyal medya fenomenlerinin mercek altına alındığı furyaya bir süre önce, iddiaya göre "şifalı" eldiven satıp lüks yaşam süren Şüheda Kaya'nın adı katıldı. Fenomen genç kadının "şifalı" eldiven satışından kazandığı servetle geceliği 50 bin liralık otellerde kaldığı öne sürülüyordu. "Şifalı" eldiven sorusuna verdiği yanıtla dikkatleri üzerine çeken Kaya, gümüş eldivenli masajı anlatıp sahte olduğu öne sürülen belgelere de cevap verdi.

Magazin 12-11-23 07:57

Türkiye'de salgın böyle yayılıyor! Vakalar patladı: Utanıp söyleyemiyorlar, 5-6 ay kurtulamayan aileler var

Türkiye'de uyuz vakalarındaki artış giderek tedirgin edici bir hal alıyor. Prof. Dr. Gülsüm Gençoğlan, "4-6 ay sürekli bir türlü uyuzdan kurtulamayan aileler oluyor" diyerek çocukların okulda geçirdiği vakte yönelik uyarıda bulundu. Gençoğlan ayrıca otelleri işaret ederek tehlikeye dikkat çekti ve yapılmaması gerekenleri bir bir sıraladı.

Haber 24-10-23 12:20

Kültür ve Turizm Bakanlığınca düzenlenen festival Kapadokya'da otelleri doldurdu

Kültür ve Turizm Bakanlığınca düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali'nin ilk ayağı "Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali" turizmcileri sevindirdi.

Yurthaber 11-08-23 11:12

Resmi tatili fırsat bilip Türkiye'ye akın ettiler, caddeler doldu taştı! Geceleri eğlence, gündüzleri alışverişteler: İstanbul'a gitmemize gerek yok

Ülkelerindeki 5 günlük resmi tatili fırsat bilen İranlı turistlerin tercihi Van oldu. Van'a yakın olmalarını değerlendiren İranlılar sokakları da otelleri de doldurdu. İranlıların Van'a akın etmesi esnafın da yüzünü güldürdü. Turistler gece eğlence merkezlerinin tadını çıkarıp gündüzleri alışverişle geçiriyor.

Haber 31-07-23 11:36

Inter ile Manchester City maçını 1.5 milyara yakın insan izleyecek! Şampiyonlar Ligi için İstanbul'da turist yoğunluğu var...

UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde bu akşam Manchester City ile karşılaşacak Inter, hazırlıklarını tamamladı. Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak için İstanbul'a geldiklerini ve sezonu bu kupayla kapamanın kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. Dev maç için İstanbul'a akın eden turistler, İstanbul'daki tüm otelleri doldurdu.

Spor 10-06-23 09:34

Erciyes otelleri sömestire dolu girdi

17 pistin açık olduğu Erciyes Kayak Merkezi’ndeki otellerde sömestir öncesinde odalar doldu.

Yurthaber 20-01-23 14:07

Nuri ve Esra Yıldız çifti vahşice öldürülmüştü! Gözyaşlarına boğuldu, eve girer girmez yıkıldı

İstanbul'da otelleri bulunan Nuri Yıldız boş arazide başından vurulmuş olarak, eşi Esra Yıldız ise evinde boğazı kesilmiş halde bulunmuştu. Yıldız çiftinin öldürülmesinin üzerinden 389 gün geçerken mahkeme Esra Yıldız'ın öldürüldüğü evin teslim edilmesine karar verdi. Kızının evine ilk kez giden Yasemen Dallı, gözyaşları içerisinde kızının eşyalarına ve albümüne bakarak "Benim çiçeğimi soldurdular. Allah onların binlerce belasını versin" dedi.

Haber 06-11-22 13:34

Bodrum'da içme suyu isale hattı patladı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, içme suyu isale hattının patlaması nedeniyle bazı işletmeleri ve apart otelleri su bastı.

Haber 03-11-22 13:30

Avrupa'daki enerji krizi sağlık turizminde yaşlı nüfusun rotasını Türkiye'ye çevirebilir

Sağlıkta Kalite İçin İnovasyon Derneği Başkanı Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk: - "Avrupa'daki yaşlıların bu kışı, bundan sonraki kışları Türkiye'de geçirmesine imkan sağlanabilir. Böylelikle otellerimiz atıl kalmaz ve yeni bir iş imkanı, yeni bir gelir imkanı olarak karşımıza çıkar. Bu bir fırsattır" - "Türkiye; gelişmiş sağlık hizmeti, hastaneleri, otelleri ve kaliteli sağlık çalışanlarıyla bu turizm pastasından daha fazla pay alabilir"

Yurthaber 08-10-22 11:55

Diyarbakır merkezli, sözde turizm şirketlerine yönelik operasyonda 13 kişi yakalandı

Türkiye'nin farklı illerinde hedef olarak belirledikleri restoranları ve otelleri arayıp, sözde turizm şirketleri adına iletişim kurarak haksız kazanç sağladıkları tespit edilen zanlılardan biri hakkında 80 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi

Yurthaber 21-09-22 09:52

Fahiş kiralar karşısında öğrencilere güzel haber! Devlet yurtlarında yeni düzenleme

Okulların açılmasına bir ay süre kala öğrenci ve velileri yeni bir telaş sardı. Öğrenciler yurt arayışlarını sürdürürken, yüksek ev kiraları dikkat çekiyor. Kiralar ve özel yurt ücretlerindeki fahiş artış dolayısıyla devlet yurtlarına talebin artacağını öngören Gençlik ve Spor Bakanlığı; yurt kapasitesini 128 bin artırırken, devlet misafirhaneleri, özel yurtları ve gerekirse otelleri de öğrencilerin kullanımına sunmak için çalışma başlattı.

Egitim 11-08-22 08:10

İranlı turistler Vanlı esnafın bayram sevincini ikiye katladı

Van'ın Kapıköy Sınır Kapısı'ndan giriş yapan binlerce İranlı, otelleri doldurup yaptıkları alışverişle kentteki ekonomik canlılığı artırdı - Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva: - "Ocak ayından bu yana 155 bin 500 İranlı şehrimizi ziyaret etti. Temmuz ayının daha ilk haftasında 10 bin turist şehrimize geldi"

Yurthaber 08-07-22 11:04

Kakava Şenlikleri'nde Edirne'ye 100 bin ziyaretçi bekleniyor

Belediye Başkanı Recep Gürkan: - "Edirne'deki oteller zaten çok uzun süredir dolu. Tüm ilçelerimizin de otelleri dolmuş durumda. Günübirlik gelecekler var, geceyi yatmadan geçirecek gruplar var. 100 bin ziyaretçiyi bulacağız gibi duruyor"

Yurthaber 28-04-22 13:29

Ramazan Bayramı tatili için flaş açıklama! Oteller doldu…

Ramazan Bayramı tatilinin 9 gün olup olmayacağı daha netlik kazanmasa da bayram tatili planı yapanlar otelleri şimdiden doldurmaya başladı. TÜROB Başkanı yaptığı açıklamada İstanbul, Trabzon, Yalova, Sapanca, Bursa gibi yerlerde şehir otellerinin Ramazan Bayramı tatili için dolu olduğunu söyledi.

Finans 17-04-22 11:01

Turizmci kadın 5 yıldızlı otelleri bırakıp yerleştiği köyde doğal ürünler üretiyor

Turizm otelcilik ve işletme fakültelerini bitirip 5 yıl sektöre hizmet veren iki çocuk annesi Dilek Yorgan, İzmir'in Bayındır ilçesine yerleşerek kurduğu işinde 4 kadına istihdam sağlıyor - Yorgan: - "Kuşadası ve Çeşme'deki büyük otellerde uzun süre çalıştıktan sonra köye yerleşmek farklı bir duygu. Hiç pişman olmadım, bu işi yaptığım için çok çok mutluyum. Hiç, keşke demedim"

Yurthaber 13-03-22 11:11

Cıbıltepe'de kayak sezonu için yeterli seviyede kar bekleniyor

Sarıkamış Kayak Otelleri Derneği Başkanı Halit Taş: - "Meteorolojik verilere göre bugünden itibaren kar yağışı beklemekteyiz. Hatta salı, çarşamba günü kar yağışının yoğunlaşacağını öngörüyoruz. Muhtemelen önümüzdeki hafta sezonu açacağız"

Yurthaber 18-12-21 14:04

VİP 1 fuhuş operasyonunda yeni detaylar

Bursa ve İstanbul'da kadınları fuhşa zorlayan çeteye yönelik düzenlenen VİP 1 Operasyonu'nda gözaltına alınan 12 şüpheli adliyeye sevk edildi. 2 saat için 200 dolar fiyat belirleyen şüphelilerin, fuhuş için ayrıca lüks otelleri tercih ettiği ortaya çıktı. Kadınlarla para karşılığı birlikte olduğu tespit edilen çok sayıda kişi de emniyete çağrılarak ifadelerine başvuruldu.

Haber 02-12-21 16:41

Ara tatilde çocuklu ailelerin tercihi Antalya otelleri oldu

Yılın ilk ara tatilinde en çok İstanbul, Ankara, Antalya, İzmir ve Eskişehir’deki otellere rezervasyon yapılırken, çocuk dostu otel rezervasyonlarında ise ilk sırada Antalya yer aldı

Yurthaber 15-11-21 11:40

Öğrencilerin imal ettiği arı otelleri ormana yerleştirildi

Öğrencilerin imal ettiği "arı otelleri" ormana yerleştirildi

Yurthaber 21-10-21 17:15

Dünyanın en zengin 4. kişisi! Zincir otelleri satın alıyor, Türkiye'de de şubesi var!

Forbes Dergisi'nin dünyanın en zengin 4. kişisi seçtiği Microsoft'un kurucusu Bill Gates’in, sahibi olduğu yatırım şirketi Cascade Investment, Suudi Arabistan Prensi Talal’ın Four Seasons otellerindeki hisselerinin yarısını satın alma kararı aldı. Otel yönetimi kararı, kamuoyuna duyuran bir açıklama yaparak duyurdu. Açıklamada Gates’in şirketinin bu anlaşma için 2.21 milyar dolar ödeyeceği belirtildi. Türkiye'de de iki şubesi olan otelin birisi Sultanahmet'te diğeri ise Beşiktaş'ta yer alıyor.

Finans 09-09-21 12:00

Bendevi Palandöken: Turizm işletme belgesi almak 20 bin lirayı buluyor

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Turizm işletme belgesi, başvuru ücreti, sertifika ve diğer belgeler gibi açılışta birçok kalemde 20 bin liraya yakın ücret ödemek zorunda kalan butik esnaf otelleri başlangıçtaki bu yüksek ücretler nedeniyle devamlılığını sağlayamıyor” dedi.

Finans 20-08-21 16:22

Yasak Elma’nın Ender’i Şevval Sam'ın karavan tatili!

Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Ender karakteriyle beğeni toplayan ünlü oyuncu Şevval Sam, karavanıyla yaz tatilne çıktı. Lüks otelleri tercih etmeyen Şevval Sam, tasarımını kendi yaptığı ve 'Prenses' adını verdiği karavanıyla Marmaris'te güneşin ve denizin keyfini çıkarıyor.

Magazin 14-06-21 20:13

Pandemi tatil alışkanlıklarını komple değiştirdi! Artık yeni trend ‘İyi yaşam otelleri’ oldu

Pandeminin etkisiyle popüler hale gelen sağlıklı yaşam trendi tatil alışkanlıklarını da alt üst etti. ‘İyi yaşam oteli’ olarak adlandırılan merkezler, tatillerin arınma noktasına dönüştü. Merkezleri, Türkiye’den ve dünyadan ünlü isimler de tercih ediyor.

Trend 07-06-21 13:53

Merve Boluğur şoke etti! 'Gerçek olamaz'

Geçtiğimiz günlerde bedava tatil için otelleri aradığı iddia edilen Merve Boluğur sarı peruklu haliyle takipçilerini korkuttu.

Magazin 01-04-21 09:46

Gömeç Devlet Hastanesi’nde son viraj

Balıkesir’in Gömeç ilçesinde, Sağlık Bakanlığı tarafından sürdürülen inşaat aşaması tamamlanan ve geçici kabulü yapılan Devlet Hastanesi için geri sayım başladı.Bu kapsamda; donanım ve tefrişat çalışmalarının iki ay içerisinde tamamlanarak hizmete girmesi planlanan hastanenin son durumu ile ilgili AK Parti Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir’in yanı sıra Balıkesir İl Sağlık Müdürü Serkan Kadir Keskin, Balıkesir İl Halk Sağlığı Müdürü Refik Budak ile AK Parti Gömeç İlçe Başkanı Eşref Uslu incelemelerde bulundu.Hizmete girmesi için geri sayımın yapıldığı hastanedeki incelemelerinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan AK Parti Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir, hastanenin beklediğinde de erken hizmete girecek olmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti.Donanımı ile adeta 5 yıldızlı otelleri aratmayacak olan hastanenin yaklaşık 10 milyon liralık bütçesiyle Gömeç’in en önemli yatırımlarından biri olduğunu kaydeden Aydemir, “10 yataklı olarak yapılan hastanemizde 7/24 esasına göre acil sağlık, laboratuvar, röntgen grafik, ana-çocuk sağlığı, bulaşıcı hastalıklar, KETEM, yaşlı sağılığı, beslenme ve obezite ile mücadele hizmetleri gibi birinci basamak koruyucu hizmetleri verilecektir.

Yurthaber 20-03-21 20:20

Eyüpsultan’da otellerde normalleşme denetimi

Kontrollü normalleşme denetimleri tüm İstanbul’da devam ederken, Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara ilçedeki otelleri denetleyerek, korona virüs tedbirleri kapsamında uyarılarda bulundu.İstanbul’da pazar günü uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında kontrollü normalleşme tedbirleri kapsamında otellere yönelik denetimler gerçekleştirildi.

Yurthaber 07-03-21 16:02

Görenleri hayrete düşüren dünyanın en ilginç görüntüsüne sahip 10 ada!

Adalar, ana karayla doğal yollarla bağlantıları olmadığı için insanlarda her daim merak uyandıran ve tatili çağrıştıran yerler olmuştur. Bazıları, plajları, otelleri ve bitmek tükenmek bilmeyen eğlence hayatları ile turizmin gözdesiyken, bazıları ise insan yaşamına elverişli olmamaları, tuhaf özellikleri ve hikayeleri ile ilgi çeker. Sizler için dünyanın en ilginç görüntüsüne sahip 10 adayı araştırdık.

Trend 05-03-21 17:27

Lüks ve konforlu otelleri bile kıskandırabilecek kadar güzel olan İskandinav hapishaneleri!

Hapishanelerde süren hayatın ne kadar zor ve karmaşık olduğunu dizi ve filmlerden biliyoruz. Ülkemizde ‘Kader mahkumu’ olarak isimlendirilen hükümlülerin hayatlarını bir şekilde öğreniyoruz. Koğuş sisteminde ranzalarda süren yaşam İskandinav hapishanelerinde oldukça farklı! İskandinav hapishaneleri lüks otelleri bile kıskandıracak derecede konforlu ve rahat... Sizler için İskandinav hapishanelerinin özelliklerini derledik.

Trend 22-02-21 15:55

14 Şubat'ta Şile otelleri dolup taştı!

İstanbul'da 14 Şubat Sevgililer Günü'nde koronavirüsten uzaklaşmak isteyen onlarca kişi soluğu Şile'de aldı. Otellerin dolduğu Şile'ye gelen ziyaretçiler, pahalılıktan yakındı. Bazı vatandaşların uygun otel bulabilmek için onlarca telefon görüşmesi yaptığı öğrenildi.

Haber 14-02-21 11:34

Kayak merkezi otelleri için yeni korona kısıtlamaları

Samsun İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu’nca kayak merkezi otellerine yeni korona virüs kısıtlamaları getirildi.Samsun Valiliği, İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararlarını duyurdu.

Yurthaber 27-01-21 09:34

İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine kayak otelleri/tesisleri ile ilgili genelge gönderdi

İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine kayak otelleri/tesisleri ile ilgili genelge gönderdi.

Haber 26-01-21 14:53

Dünyanın en ilginç otelleri - Birbirinden şaşırtıcı 6 otel

Kimisi denizin metrelerce altında, kimisi bir uçurumun kenarında. Bu oteller sizi şaşırtacak! İşte dünyanın en ilginç otelleri...

Trend 22-01-21 13:51

Palandöken Kayak Merkezi nerede, hangi ilimizdedir? Palandöken Kayak Merkezi otelleri, fiyatları

Türkiye'de kayak deyince akla gelen ilk yerler Uludağ ve Palandöken Kayak merkezi oluyor. Uzun pistleri, gelişmiş imkanları ve donanımlı otelleriyle Palandöken, kış tatilini seven yerli ve yabancı turistleri ağırlıyor.

Trend 18-01-21 12:10

Başkan Ömeroğlu turizmcilerle bir araya geldi

AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, Palandökendeki otelleri ziyaret ederek turizm sektörü hakkında değerlendirmede bulundu.Pandemi tedbirleri kapsamında getirilen kayak yasağının yabancı turistleri de kapsaması, rezervasyon iptallerine neden olmuştu.

Yurthaber 14-01-21 12:26

Şirince’de butik oteller yeni yıla dolu girecek! Şirince nereye bağlı? Şirince’de nerede kalınır? Şirince’de gezilecek yerler

Köy turizmi ve butik otelleri ile tüm dünyanın ilgisini çeken Şirince, yeni yılı da doğayla baş başa karşılamak isteyenleri ağırlamaya hazırlanıyor. Peki, Şirince nereye bağlı? Şirince’de nerede kalınır? İşte Şirince’de gezilecek yerler...

Trend 25-12-20 15:49

Yılbaşı gecesi canlı müzikli programların iptali termal otelleri de vurdu

Termal tatil denildiğinde Türkiye’de ilk akla gelen yerlerden birisi olan Afyonkarahisar’da yılbaşı eğlencelerinin krona virüs (Covit-19) tedbirleri kapsamında iptal edilmesinin termal otelleri sıkıntıya düşürdüğü belirtilirken, otellerin rezervasyonlarda iptale gitmeye başladığı kaydedildi.İçişleri Bakanlığı tarafından alınan yılbaşı eğlencelerinin iptal kararı ile ilgili termal otellerin ilgili dernek başkanı Ali Gümüşhan, yılbaşı gecesi Afyonkarahisar’da hiçbir otelin müzikli program yapmayacağını ifade etti.

Yurthaber 23-12-20 23:11

Turizmdeki dijitalleşme turist sayılarına olumlu yansıyacak

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı Yönetim Kurulu Üyesi Cem Kınay: - "Türkiye'nin gelecekteki tanıtımının yeni yüzü, yeni devrimi 'GoTurkey' platformuyla gerçekleşecek. Dijital platform, daha çok insanın Türkiye'yi tanımasına vesile olacak" - "Turizm daha fazla dijitalleşerek, daha fazla ülkeye, insana ulaşarak, inşallah 2021'de önemli bir dönüşüm yakalayacak. Bu dijital platform 2021 turizm rakamlarına olumlu yansıyacak" - Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkan Yardımcısı Kaan Kavaloğlu: - "Aile tatillerinde de dijitalleşme çok önemli olacak. İnsanlar dijital ortamda pazarlama faaliyetleriyle otelleri görerek, rezervasyonlarını yine dijital ortamda yaptıracaktır"

Yurthaber 20-12-20 11:04

En pahalı ve konforlu otelleri bile kıskandırabilecek kadar güzel olan İskandinav hapishaneleri!

Hapishanelerde süren hayatın ne kadar zor ve karmaşık olduğunu dizi ve filmlerden biliyoruz. Ülkemizde ‘Kader mahkumu’ olarak isimlendirilen hükümlülerin hayatlarını bir şekilde öğreniyoruz. Koğuş sisteminde ranzalarda süren yaşam İskandinav hapishanelerinde oldukça farklı! İskandinav hapishaneleri lüks otelleri bile kıskandıracak derecede konforlu ve rahat... Sizler için İskandinav hapishanelerinin özelliklerini derledik.

Trend 17-12-20 16:11

Ağva nerede, gezilecek yerler nelerdir?

İstanbul’dan uzaklaşmadan gidebileceğiniz en sakin ve doğayla iç içe rotalardan biri olan Ağva; Karadeniz’e bakan deniz kıyısı, doğanın içindeki otelleri ve birbirinden güzel restoranlarıyla yaz kış demeden her zaman turistlerin ilgi odağı. Bu yazıda Ağva hakkında detaylı bilgilere ulaşabilir, Şile Ağva nerededir, Ağva’da nereye gidilir, Ağva’da nerede yemek yenir sorularına yanıt bulabilirsiniz. İşte detaylar…

Trend 16-12-20 14:55

Sokağa çıkma yasağında ‘kıyamet köyü’nde konaklamayı tercih ettiler! Şirince nerede, nereye bağlı? Şirince’de gezilecek yerler

Butik otelleri ve köy turizmiyle bilinen Şirince, sokağa çıkma kısıtlamasını tarihi evlerde doğayla iç içe geçirmek isteyenleri ağırladı. Peki, Şirince nerede, nereye bağlı? İşte Şirince’de gezilecek yerler…

Trend 07-12-20 16:15

Kayak merkezleri yılbaşında dolacak! İşte kışın kayak tatili için 10 öneri! Nerede kayak yapılır? Kayak yapılabilecek yerler

Kar yağışının başlamasıyla Türkiye'de 50'yi aşkın kayak merkezinde hazırlıklar tamamlandı. Koronavirüs nedeniyle kayak merkezi otelleri de Güvenli Turizm Sertifikası ile hizmet verebilecek. 3 günlük yılbaşı tatili için Uludağ, Kartalkaya, Erciyes, Palandöken ve Sarıkamış gibi kayak merkezlerinde talep patlaması yaşanıyor. Peki, nerede kayak yapılır? Kayak yapılabilecek yerler nereleri? İşte kışın kayak tatili için 10 öneri…

Trend 03-12-20 16:11