Yks Aday Sifresi Nasil Alinir Haberleri

Son dakika | YKS tercih süresi uzatıldı! ÖSYM yeni kararı duyurdu: Depremzede aday kontenjanı için de güncelleme yapıldı

Son dakika haberi: Milyonlarca öğrencinin girdiği YKS ile ilgili ÖSYM'den yeni açıklama geldi. Alınan karara göre YKS tercih süresi uzatıldı. Ayrıca depremzede aday kontenjanıyla ilgili güncelleme de duyuruldu.

Egitim 2024-08-02 16:10:18

Sınavda epilepsi krizi geçirdi! Türkiye'de ilk kez uygulandı: ÖSYM'den 8 adaya özel YKS...

ÖSYM tarafından düzenlenen YKS'de epilepsi krizi geçiren bir adaya 8 başka aday yardım etti. Yardım etmeleri yüzünden mağdur olan adaylar için ÖSYM tarafından 8 adaya özel YKS düzenlendi. ÖSYM tarafından gerçekleştirilen bu uygulama Türkiye’de ilk oldu.

Haber 2024-07-28 11:10:05

SON DAKİKA | 2024 YKS sonuçları açıklandı! ÖSYM duyurdu

Son dakika haberi: Milyonlarca üniversite adayının beklediği 2024 YKS sonuçları açıklandı. ÖSYM Başkanı Ersoy, sonuçların açıklanmasıyla dereceye giren adayların da belli olduğunu belirtti. İstanbul'dan 5 aday 2024 YKS birincisi olurken Başkan Ersoy, dereceye giren isimleri de açıkladı.

Egitim 2024-07-16 07:41:12

Milyonlarca gencin kader günü! YKS'nin ilk oturumu başladı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) yurdun 81 ilinin yanı sıra Lefkoşa ve Zagreb'de düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu Temel Yeterlilik Testi (TYT) başladı. Sınava 3 milyondan fazla aday başvurdu. Sınav sonuçları ise 17 Temmuz'da açıklanacak.

Egitim 2024-06-08 09:01:57

ÖSYM ÇÖKTÜ MÜ SON DAKİKA! ÖSYM YKS tercih sonuçları ekranına neden girilemiyor? ÖSYM e-Devlet girişi ekranı

'ÖSYM çöktü mü?' ekranı YKS tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından gündem oldu. Sınav sonucunu öğrenmek isteyen milyonlarca aday ÖSYM sınav sonuç ekranına giriş yapmaya çalışıyor. Fakat YKS tercih sonuçları sayfasına ulaşılamıyor. Peki, ÖSYM ÇÖKTÜ MÜ? ÖSYM YKS tercih sonuçları ekranına neden girilemiyor? ÖSYM e-Devlet girişi ekranı

Haber 19-08-23 23:53
yks

2023 YKS EK YERLEŞTİRME: YKS ek tercihler ne zaman, ÖSYM tarihi açıkladı mı? Gözler sonuc.osmy.gov.tr'de!

YKS ek tercihlerin ne zaman yapılacağı merak konusu oldu. Üniversite tercih sonuçları ile ilgili ÖSYM'den son dakika açıklaması bekleyen çok sayıda aday konuya ilişkin araştırma yapıyor. Peki, 2023 YKS ek tercihler ne zaman? Üniversite ek tercih tarihleri belli oldu mu? İşte, 2023 YKS ek yerleştirme tarihi ile ilgili detaylar...

Egitim 17-08-23 12:07

YKS yerleştirme sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? ÖSYM YKS tercih sonuçları ekranı

YKS tercih sonuçları ile ilgili ÖSYM'den son dakika açıklaması bekleyen çok sayıda aday gelişmeleri yakından takip ediyor. 17 Haziran'da TYT ve 18 Haziran'da AYT ve YDT oturumlarının ardından heyecanla beklenen YKS sınavı sonuçları adayların erişimine açıldı. T.C. kimlik numarası ile şifrelerini girerek sisteme giriş yapan üniversite öğrencisi adayları hayallerindeki okul ve bölüm için tercihlerini yaptı. Peki YKS yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte ÖSYM YKS tercih sonuçları ekranı!

Egitim 17-08-23 08:27

YKS TERCİH SONUÇLARI 2023: YKS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak, bugün açıklanır mı? ÖSYM sonuc.osym.gov.tr ekranı

YKS sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak konusu olurken milyonlarca aday ÖSYM'den gelecek son dakika açıklamasına kilitlendi. 17-18 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilen üniversite sınav sonuçlarının açıklamasının ardından, tercih başvuruları 27 Temmuz- 8 Ağustos tarihleri arasında alındı. Peki, 2023 YKS sonuçları ne zaman açıklanacak, hangi tarihte? İşte sonuc.osym.gov.tr YKS tercih sonuçları ekranı ve ayrıntılar...

Egitim 16-08-23 07:34

YKS TERCİH SONUÇLARI 2023: ÖSYM YKS yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak, hangi tarihte belli olur? Sonuc.osym.gov.tr ekranı

YKS yerleştirme sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi (AİS) ekranından gerçekleştirilen tercih sürecinin sona ermesi sebebiyle merak konusu oldu. 27 Temmuz'da başlayan ve 8 Ağustos'ta biten tercih süreci sonrası açıklanacak olan üniversite tercih sonuçları ile 2 yıllık ve 4 yıllık programlara yerleşen kişiler, bir sonraki süreçte üniversite kayıtlarını yapacak. Peki, 2023 YKS yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, sonuc.osym.gov.tr YKS tercih sonucu ekranı..

Egitim 10-08-23 10:32

YKS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak, hangi tarihte? sonuc.osym.gov.tr ekranı

YKS tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi (AİS) ekranından gerçekleştirilen tercih sürecinin sona ermesinin ardından merak konusu oldu. Birçok kişi internette "2023 YKS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?" sorusuna yanıt arıyor. Sonuc.osym.gov.tr YKS tercih sonuçları ekranı ve detaylar haberimizde...

Egitim 10-08-23 09:03

EŞİT AĞIRLIK ÜNİVERSİTE BÖLÜMLERİ TABAN PUANLARI 2023! ÖSYM eşit ağırlık bölümleri başarı sıralaması, taban puanı ve kontenjanları

Eşit ağırlık üniversite bölümleri ve puan bilgisi merak ediliyor. YKS sınav sonuçları 20 Temmuz tarihinde adayların erişimine açıldı. Üniversite hayali kuran milyonlarda aday için tercih dönemi 27 Temmuz itibariyle başladı. AYT puanı ile 4 yıllık eşit ağırlık bölümleri tercih listesine eklemek isteyen adaylar sözel bölümlerinin puanları, kontenjanları ve başarı sıralamalarını araştırıyorlar. Peki, ÖSYM eşit ağırlık bölümler hangileri, puanları kaç?

Egitim 29-07-23 00:20

SAYISAL ÜNİVERSİTE BÖLÜMLERİ TABAN PUANLARI 2023! ÖSYM sayısal bölümler başarı sıralaması, taban puanı ve kontenjanları

Sayısal üniversite bölümleri ve puan bilgisi merak ediliyor. YKS sınav sonuçları 20 Temmuz tarihinde adayların erişimine açıldı. Üniversite hayali kuran milyonlarda aday için tercih dönemi 27 Temmuz itibariyle başladı. AYT puanı ile 4 yıllık sayısal bölümleri tercih listesine eklemek isteyen adaylar sayısal bölümlerinin puanları, kontenjanları ve başarı sıralamalarını araştırıyorlar. Peki, ÖSYM sözel bölümler hangileri, puanları kaç?

Egitim 28-07-23 23:45

SÖZEL ÜNİVERSİTE BÖLÜMLERİ TABAN PUANLARI 2023! ÖSYM sözel bölümler başarı sıralaması, taban puanı ve kontenjanları

Sözel üniversite bölümleri ve puan bilgisi merak ediliyor. YKS sınav sonuçları 20 Temmuz tarihinde adayların erişimine açıldı. Üniversite hayali kuran milyonlarda aday için tercih dönemi 27 Temmuz itibariyle başladı. AYT puanı ile 4 yıllık sözel bölümleri tercih listesine eklemek isteyen adaylar sözel bölümlerinin puanları, kontenjanları ve başarı sıralamalarını araştırıyorlar. Peki, ÖSYM sözel bölümler hangileri, puanları kaç?

Egitim 28-07-23 23:16

AYT 4 YILLIK ÜNİVERSİTE BÖLÜMLERİ 2023! ÖSYM lisans bölümleri başarı sıralaması, taban puanı ve kontenjanları

AYT 4 yıllık bölümler ve puan bilgisi merak ediliyor. YKS sınav sonuçları 20 Temmuz tarihinde adayların erişimine açıldı. Üniversite hayali kuran milyonlarda aday için tercih dönemi 27 Temmuz itibariyle başladı. AYT puanı ile 4 yıllık bölümleri tercih listesine eklemek isteyen adaylar lisans bölümlerinin puanları, kontenjanları ve başarı sıralamalarını araştırıyorlar. Peki, AYT 4 yıllık bölümler hangileri, puanları kaç?

Egitim 27-07-23 21:36

TYT 2 YILLIK ÜNİVERSİTE BÖLÜMLERİ 2023! ÖSYM ön lisans bölümleri başarı sıralaması, taban puanı ve kontenjanları

TYT 2 yıllık bölümler ve puan bilgisi merak ediliyor. YKS sınav sonuçları 20 Temmuz tarihinde adayların erişimine açıldı. Üniversite hayali kuran milyonlarda aday için tercih dönemi 27 Temmuz itibariyle başladı. TYT puanı ile 2 yıllık bölümleri tercih listesine eklemek isteyen adaylar ön lisans bölümlerinin puanları, kontenjanları ve başarı sıralamalarını araştırıyorlar. Peki, TYT 2 yıllık bölümler hangileri, puanları kaç?

Egitim 27-07-23 21:21

MARMARA ÜNİVERSİTESİ TABAN PUANLARI 2023! YKS ile 2 yıllık ve 4 yıllık Marmara Üniversitesi taban puanları, kontenjan ve başarı sıralamaları

YKS 2023 sonuçları geçtiğimiz gün açıklandı. Tercih süreci öncesi taban puanları, başarı sıralamaları ve Üniversitelerin kontenjanları internette araştırılıyor. Marmara Üniversitesi'ni hayal eden birçok aday tapan puanları, başarı sıralamaları ve kontenjanları ile ilgili detayları merak ediyor. ÖSYM her sene üniversite sınavının açıklanmasının ardından tercih kılavuzu yayımlıyor. Peki, 2023 Marmara Üniversitesi taban puanları, başarı sıralaması ve kontenjanları açıklandı mı?

Egitim 21-07-23 09:00

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ TABAN PUANLARI 2023! YKS ile 2 ve 4 yıllık Çukurova Üniversitesi taban puanları, kontenjan ve başarı sıralamaları

YKS 2023 sonuçları geçtiğimiz gün açıklandı. Tercih süreci öncesi taban puanları, başarı sıralamaları ve Üniversitelerin kontenjanları internette araştırılıyor. Çukurova Üniversitesi'ni hayal eden birçok aday tapan puanları, başarı sıralamaları ve kontenjanları ile ilgili detayları merak ediyor. ÖSYM her sene üniversite sınavının açıklanmasının ardından tercih kılavuzu yayımlıyor. Peki, 2023 Çukurova Üniversitesi taban puanları, başarı sıralaması ve kontenjanları açıklandı mı?

Egitim 21-07-23 09:00

GAZİ ÜNİVERSİTESİ TABAN PUANLARI 2023: YKS ile Gazi Üniversitesi taban puanları, başarı sıralaması ve kontenjanları açıklandı mı?

YKS 2023 sonuçları geçtiğimiz gün açıklandı. Tercih süreci öncesi taban puanları, başarı sıralamaları ve Üniversitelerin kontenjanları internette araştırılıyor. Gazi Üniversitesi'ni hayal eden birçok aday tapan puanları, başarı sıralamaları ve kontenjanları ile ilgili detayları merak ediyor. ÖSYM her sene üniversite sınavının açıklanmasının ardından tercih kılavuzu yayımlıyor. Peki, 2023 Gazi Üniversitesi taban puanları, başarı sıralaması ve kontenjanları açıklandı mı?

Egitim 21-07-23 08:51

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ TABAN PUANLARI 2023: YKS ile İstanbul Teknik Üniversitesi taban puanları, başarı sıralaması ve kontenjanları!

YKS 2023 sonuçları geçtiğimiz gün açıklandı. Tercih süreci öncesi taban puanları, başarı sıralamaları ve Üniversitelerin kontenjanları internette araştırılıyor. İstanbul Teknik Üniversitesi'ni hayal eden birçok aday tapan puanları, başarı sıralamaları ve kontenjanları ile ilgili detayları merak ediyor. ÖSYM her sene üniversite sınavının açıklanmasının ardından tercih kılavuzu yayımlıyor. Peki, 2023 İstanbul Teknik Üniversitesi taban puanları, başarı sıralaması ve kontenjanları açıklandı mı?

Egitim 21-07-23 08:49

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ TABAN PUANLARI 2023: YKS ile Dokuz Eylül Üniversitesi taban puanları, başarı sıralaması ve kontenjanları!

YKS 2023 sonuçları geçtiğimiz gün açıklandı. Tercih süreci öncesi taban puanları, başarı sıralamaları ve Üniversitelerin kontenjanları internette araştırılıyor. Dokuz Eylül Üniversitesi'ni hayal eden birçok aday tapan puanları, başarı sıralamaları ve kontenjanları ile ilgili detayları merak ediyor. ÖSYM her sene üniversite sınavının açıklanmasının ardından tercih kılavuzu yayımlıyor. Peki, 2023 İzmir Dokuz Eylül taban puanları, başarı sıralaması ve kontenjanları açıklandı mı?

Egitim 21-07-23 08:48

Son dakika: Öğrenciler dikkat! YKS için kritik kılavuz yayımlandı

Son dakika haberi: 2023-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Ön Kılavuzu, ÖSYM'nin internet sitesinde yayımlandı. YKS cevap kağıtları ve aday cevapları da, ÖSYM’nin ais.osym.gov.tr adresinden erişime açıldı.

Haber 20-07-23 17:12
yks

YKS ADAY ŞİFRESİ ALMA EKRANI: 2023 YKS aday şifresi nasıl alınır, nereden işlem yapılır? ÖSYM AİS şifresi ekranı

YKS aday şifresi alma ekranı ile ilgili sorgulamalar ÖSYM tarafından üniversite sınav sonuçlarının erişime açılması nedeniyle merak konusu oldu. ÖSYM şifrelerini unutan adaylar internette araştırma yapıyor. Peki, 2023 YKS aday şifresi nasıl alınır? İşte YKS sınav sonuçları için ÖSYM AİS şifresi ekranı...

Egitim 20-07-23 11:04

YKS TABAN PUANLARI VE KONTENJANLARI 2023 ÖSYM: AYT, TYT ve YDT hangi bölüm, kaç puanlar alım yapıyor? YKS taban puanları!

YKS taban puanları merak konusu oldu. ÖSYM'nin sınav sonuçları açıklaması için geri sayım sürerken birçok aday internette yaptıkları sorgulamalara hız verdi. 17-18 Haziran'da TYT, AYT ve YDT olmak üzere 3 oturumda gerçekleştirilen üniversite sınavı tercih süreci, sonuçların yayımlanmasının ardından başlayacak. Adaylar YKS taban puanları ve başarı sıralamalarını dikkate alarak tercih yapacaklar. Peki, 2023 YKS taban puanları açıklandı mı?

Egitim 17-07-23 09:18

YKS TERCİH TARİHLERİ 2023: YKS tercihleri ne zaman, adayların kaç tercih hakkı var? Gözler ÖSYM'de

YKS tercih tarihleri günün en çok araştırılan konu başlıkları arasında yer alıyor. ÖSYM tarafından yapılan açıklamaya göre 3 milyon 527 bin 463 aday üniversite sınavına katılmak için başvurdu. TYT, AYT ve YDT olmak üzere 3 oturumda gerçekleştirilen üniversite sınavı sonrası gözler sonuç ve tercih tarihinde. Peki, YKS tercihleri ne zaman yapılacak, kaç tercih hakkı var? İşte 2023 YKS tercih tarihleri...

Egitim 20-06-23 08:06

YDT SAAT KAÇTA BİTİYOR 2023? YKS YDT sınavı kaç dakika sürdü, kaç soru soruldu?

YDT saat kaçta bitiyor? YKS sınavının son ayağı AYT ve YDT bugün gerçekleştirildi. Sabah 10.15'te başlayan sınav heyecanı 17.45'te sona erdi. Bilindiği üzere ÖSYM tarafından 81 il ve Lefkoşa'da düzenlenen YKS'ye , 3 milyon 527 bin 466 aday başvurdu. Üniversitede okumak isteyen birçok öğrenci arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. ÖSYM'den konuya ilişkin açıklamada bulunuldu. Peki YDT saat kaçta bitiyor? YKS'de YDT kaç dakika sürecek, kaç soru sorulacak?

Egitim 18-06-23 18:40

2023 YKS'ye kaç gün kaldı, ne zaman? YKS giriş yerleri ne zaman açıklanacak, sınav giriş belgesi nasıl alınır? Geri sayım başladı!

2023 YKS için geri sayım devam ediyor. Üniversite hayallerini gerçekleştirmek isteyen milyonlarca aday sınav tarihinin dışında sınav giriş yerlerinin açıklanmasını heyecanla bekliyor. 6 Şubat Kahramanmaraş depremleri sonrasında sınav tarihlerinde değişikliğe gidilip gidilmeyeceği merak konusu olmuştu. Peki, 2023 YKS'ye kaç gün kaldı, ne zaman? YKS giriş yerleri ne zaman açıklanacak, sınav giriş belgesi nasıl alınır? Ayrıntılar haberimizde...

Egitim 23-05-23 20:53

YKS'de tüm zamanların rekoru! Yaklaşık 3,5 milyon kişi başvurdu

Bu yıl 17-18 Haziran tarihlerinde yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) rekor başvuru gerçekleşti. YKS’nin birinci oturumu olan TYT’ye 3 milyon 498 bin 18 aday, ikinci oturum AYT’ye 2 milyon 556 bin 350 aday, üçüncü oturum olan YDT’ye 335 bin 786 aday başvurdu.

Egitim 25-04-23 10:34
yks

2023 YKS başvurusu nasıl yapılır, kaç gün kaldı? YKS ücreti ne kadar? 2023 ÖSYM sınav takvimi

2023 YKS tarihlerinin açıklanmasının ardından sınavla ilgili araştırmalar hız kazandı. Üniversite sınavına girecek milyonlarca aday YKS başvuru tarihi ve YKS ücreti konularını araştırıyor. Tarihler 17-18 Haziran 2023 olarak açıklanmıştı. Peki 2023 YKS başvurusu nasıl yapılır, kaç gün kaldı? YKS ücreti ne kadar? İşte 2023 ÖSYM sınav takvimi...

Egitim 15-03-23 09:03

YKS başvuru ücreti ne kadar, kaç TL? 2023 YKS parası ne zaman yatırılıyor? ÖSYM duyurdu!

YKS tarihinin açıklanmasıyla sınav ücreti ve başvuru ekranı araştırmaları yoğunluk kazandı. Üniversite sınavına girecek olan milyonlarca aday ÖSYM'den gelecek açıklamayı bekliyordu. Ek olarak da depremlerin yaşandığı Hatay, Adıyaman, Kahramanmaraş ve Malatya'da YKS yapılmayacağı ve adayların istedikleri illeri tercih edip sınava girebileceği açıklandı. Peki YKS başvuru ücreti ne kadar, kaç TL? 2023 YKS parası ne zaman yatırılıyor? İşte detaylar...

Finans 08-03-23 14:47

YKS 2023 ne zaman? TYT - AYT - YDT sınav tarihleri belli oldu mu? 2023 ÖSYM takvimi

YKS 2023 tarihi sınava girecek adaylar tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Milyonlarca aday YKS, TYT, AYT ve YDT tarihlerinin açıklanmasını bekliyor. Seçim tarihiyle çakışma ihtimali nedeniyle sınav tarihlerinde ertelemeye gidilmişti. Peki YKS 2023 ne zaman? TYT - AYT - YDT sınav tarihleri belli oldu mu? İşte 2023 ÖSYM sınav takvimi...

Egitim 07-03-23 09:03

YKS 2023 başvuruları başladı mı? TYT - AYT - YDT sınavları hangi tarihte olacak? İşte 2023 ÖSYM sınav takvimi

Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde depremler meydana geldi ve 11 ilde yıkımlara neden oldu. Deprem nedeniyle bazı sınavların başvurularında değişikliğe gidildi. Okulların ertelenmesiyle sınavlar da ertelenecek mi sorusu akıllara geldi. YKS'ye girecek milyonlarca aday, sınav başvuru tarihini araştırıyor. Peki YKS başvuruları ne zaman yapılacak? TYT - AYT - YDT sınavları hangi tarihte olacak? Ayrıntılar haberimizde...

Egitim 27-02-23 16:01

YKS Milli Sporcu tercih sonuçları açıklandı! YKS Milli Sporcu yerleştirme sonuçları sorgulama ekranı!

YKS Milli Sporcu yerleştirme sonuçları bugün itibariyle açıklandı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan açıklama sonrası YKS Sporcu yerleştirme sonuçları adayların erişimine açıldı. Birçok aday konuya ilişkin arama motorlarında sorgulama yapıyor. İşte 2022 YKS Milli Sporcu yerleştirme sonuçları ekranı...

Egitim 28-09-22 21:33

2022 YKS EK TERCİH İŞLEMİ NASIL YAPILIR? YKS ek tercih ücreti ne kadar?

YKS ek tercih süreci ÖSYM tarafından yapılan açıklamanın ardından 7 Eylül 2022 Çarşamba günü başladı. Üniversitelerin 2 ve 4 yıllık bölümlerine yerleşemeyen adaylar tarafından araştırılıyor. YKS ek tercih süreci ile ilgili son dakika açıklaması 7 Eylül 2022 Çarşamba günü ÖSYM tarafından yapıldı. Peki, YKS ek tercih işlemi nasıl yapılır, YKS ek tercih ücreti ne kadar?

Egitim 08-09-22 09:18

2022-YKS Ek Yerleştirme takvimi belli oldu

Adaylar, tercihlerini 7-13 Eylül arasında ÖSYM'nin internet adresinden veya ÖSYM aday işlemleri mobil uygulamasından yapabilecek

Yurthaber 04-09-22 19:57

YKS 2022 tercihleri son gün ne zaman? YKS tercihleri nereden, nasıl yapılır? İşte YKS üniversite tercih ekranı!

YKS tercihlerinde son gün, tercih dönemine giren adaylar tarafından merak konusu oldu. Geçtiğimiz gün Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün üniversite tercih sürecine ilişkin açıklamada bulundu. Üniversite tercih dönemine giren binlerce aday YKS tercih tarihleri hakkında araştırmalarını sürdürüyor. Peki, YKS 2022 tercihleri son gün ne zaman? YKS tercihleri nereden, nasıl yapılır? İşte YKS üniversite tercih ekranı...

Egitim 28-07-22 11:56

YKS tercih kodu nedir, nasıl bulunur? YKS tercih adı ne demek? 2 ve 4 yıllık üniversite program kodları 2022!

YKS tercih kodu, YKS tercih döneminin başlamasıyla beraber merak edilen bir konu oldu. Üniversite tercihi yapacak olan binlerce aday üniversite tercih sürecine ilişkin daha iyi bilgi edinmek için internette araştırma yapmayı sürdürüyor. YKS tercihlerinde önemli bir nokta olan YKS tercih ve program kodu, internette araştırmaya başlandı. Peki YKS tercih kodu nasıl bulunur? YKS tercih kodu nedir? Tercih adı ne anlama geliyor? 2 ve 4 yıllık üniversite program kodları ve detaylar haberimizde...

Egitim 28-07-22 11:54

YKS tercihleri nasıl yapılır, ne zaman bitiyor 2022? İşte ÖSYM YKS tercih kılavuzu ve YKS tercih ekranı...

YKS tercihleri hakkında merak edilen sorular, adaylar tarafından sorgulanıyor. Üniversite tercihi yapacak olan binlerce aday YKS tercih tarihleri ve süreç hakkındaki detayları araştırıyor.2022 YKS tercihleri başladı. Peki YKS tercihleri nereden, nasıl yapılır? İşte Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) ile YKS tercihleri hakkında detaylı bilgiler...

Egitim 27-07-22 15:00

YKS tercihleri ne zaman bitiyor? YKS tercih süreci hangi gün bitecek, kaç gün sürecek?

YKS tercih sürecinin kaç gün süreceği ve ne zaman sona ereceği üniversite sınavına giren çok sayıda aday tarafından merak edildi. ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün 27 Temmuz 2022 Çarşamba günü tercih sürecinin başladığını belirterek tercih kılavuzunun yayımlandığını duyurdu. Peki YKS tercihleri ne zaman bitiyor? YKS tercih süreci hangi gün bitecek, kaç gün sürecek? İşte üniversite tercih sürecinin sona ereceği tarih...

Egitim 27-07-22 14:44

2022 YKS tercihleri hangi puana göre yapılacak? Yerleştirme puanı nedir, YKS ek puanlı yerleştirme ne demek?

YKS tercihlerinin hangi puana göre yapılacağı, üniversite tercih sürecinin başlamasının ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün tercih sürecinin başladığını belirterek tercih kılavuzunun yayımlandığını ifade etti. Çok sayıda aday, internette "YKS tercihleri hangi puana göre yapılacak?", "Yerleştirme puanı nedir?", "YKS ek puanlı yerleştirme ne demek?" soru ve konu başlıklarını araştırıyor. İşte merak edilen soruların cevabı...

Egitim 27-07-22 14:39

YKS tercih sonuçları ne zaman belli olacak? Üniversite tercih sonuçları ne zaman açıklanır, hangi gün belli olur?

YKS tercih sonuçlarının ne zaman belli olacağı adaylar tarafından merak edildi. Çok sayıda aday, üniversite tercih sürecinin ilk günü olan 27 Temmuz 2022 Çarşamba günü konuya ilişkin araştırma yapmaya başladı. Peki YKS tercih sonuçları ne zaman belli olacak? Üniversite tercih sonuçları ne zaman açıklanır, hangi gün belli olur? İşte üniversite tercih sonuçları ile ilgili merak edilen soruların yanıtı...

Egitim 27-07-22 12:27

2022 YKS üniversite tercihleri başladı! YKS'de kaç tercih hakkı var? 2022 YKS üniversite tercih kılavuzu!

Üniversite tercihleri için beklenen gün geldi. İyi bir üniversitede hayalini kurduğu bölümde öğrenim görmek isteyen çok sayıda aday YKS tercih süreci hakkında araştırmalarına devam ediyor. 2022 YKS üniversite tercihleri başladı. Peki kaç tercih hakkı var? İşte YKS tercih kılavuzu...

Egitim 27-07-22 10:26

Erciyes Üniversitesi taban puanları 2022: ÖSYM Erciyes Üniversitesi taban puanları, başarı sıralaması ve kontenjanları listesi!

Erciyes Üniversitesi taban puanları merak konusu oldu. YKS 2022 sonuçları 18 Temmuz tarihinde açıklandı. Tercih yapacak adaylar taban puanları, başarı sıralamaları ve üniversitelerin kontenjanlarını araştırmayı sürdürüyor. Erciyes Üniversitesi'ni hayal eden birçok aday da bu soruların cevabını merak ediyor. Peki Erciyes Üniversitesi 2022 taban puanları, başarı sıralaması belli mi? İşte detaylar...

Egitim 20-07-22 11:20

Gaziantep Üniversitesi taban puanları 2022: ÖSYM Gaziantep Üniversitesi taban puanları, başarı sıralaması ve kontenjanları açıklandı mı?

Gaziantep Üniversitesi taban puanları merak konusu oldu. YKS 2022 sonuçları 18 Temmuz tarihinde açıklandı. Tercih yapacak adaylar taban puanları, başarı sıralamaları ve üniversitelerin kontenjanlarını araştırmayı sürdürüyor. Gaziantep Üniversitesi'ni hayal eden birçok aday da bu soruların cevabını merak ediyor. Peki Gaziantep Üniversitesi 2022 taban puanları, başarı sıralaması belli mi? İşte detaylar...

Egitim 20-07-22 11:19

Adnan Menderes Üniversitesi taban puanları 2022: ÖSYM Adnan Menderes Üniversitesi taban puanları, başarı sıralaması ve kontenjanları açıklandı mı?

Adnan Menderes Üniversitesi taban puanları merak konusu oldu. YKS 2022 sonuçları 18 Temmuz tarihinde açıklandı. Tercih yapacak adaylar taban puanları, başarı sıralamaları ve üniversitelerin kontenjanlarını araştırmayı sürdürüyor. Adnan Menderes Üniversitesi'ni hayal eden birçok aday da bu soruların cevabını merak ediyor. Peki Adnan Menderes Üniversitesi 2022 taban puanları, başarı sıralaması belli mi? İşte detaylar...

Egitim 20-07-22 11:06

Okan Üniversitesi taban puanları 2022: ÖSYM Okan Üniversitesi taban puanları, başarı sıralaması ve kontenjanları açıklandı mı?

YKS sınav sonuçları ilanı sonrası Okan Üniversitesi taban puanları merak konusu oldu.YKS 2022 sonuçları ÖSYM'nin internet sitesinde 18 Temmuz Pazartesi günü sabah saatlerinde erişime açıldı. Tercih yapacak adaylar taban puanları, başarı sıralamaları ve üniversitelerin kontenjanlarını araştırmaya devam ediyor. Okan Üniversitesini hayal eden birçok aday da bu soruların cevabını merak ediyor. Peki Okan Üniversitesi 2022 taban puanları, başarı sıralaması belli mi? İşte detaylar...

Egitim 19-07-22 17:01

Işık Üniversitesi taban puanları 2022: ÖSYM Işık Üniversitesi taban puanları, başarı sıralaması ve kontenjanları açıklandı mı?

Işık Üniversitesi taban puanları merak konusu oldu. YKS 2022 sonuçları ÖSYM'nin internet sitesinde 18 Temmuz Pazartesi günü sabah saatlerinde erişime açıldı. Tercih yapacak adaylar taban puanları, başarı sıralamaları ve üniversitelerin kontenjanlarını araştırmaya devam ediyor. Işık Üniversitesini hayal eden birçok aday da bu soruların cevabını merak ediyor. Peki Işık Üniversitesi 2022 taban puanları, başarı sıralaması belli mi? İşte detaylar...

Egitim 19-07-22 17:00

İstanbul Ticaret Üniversitesi taban puanları 2022: ÖSYM İstanbul Ticaret Üniversitesi taban puanları, başarı sıralaması ve kontenjanları açıklandı mı?

İstanbul Ticaret Üniversitesi taban puanları merak konusu oldu. YKS 2022 sonuçları ÖSYM'nin internet sitesinde 18 Temmuz Pazartesi günü sabah saatlerinde erişime açıldı. Tercih yapacak adaylar taban puanları, başarı sıralamaları ve üniversitelerin kontenjanlarını araştırmaya devam ediyor. İstanbul Ticaret Üniversitesini hayal eden birçok aday da bu soruların cevabını merak ediyor. Peki İstanbul Ticaret Üniversitesi 2022 taban puanları, başarı sıralaması belli mi? İşte detaylar...

Egitim 19-07-22 16:58

Gazi Üniversitesi taban puanları 2022: ÖSYM Gazi Üniversitesi taban puanları, başarı sıralaması ve kontenjanları açıklandı mı?

Gazi Üniversitesi taban puanları merak konusu oldu. YKS 2022 sonuçları ÖSYM'nin internet sitesinde 18 Temmuz Pazartesi günü sabah saatlerinde erişime açıldı. Tercih yapacak adaylar taban puanları, başarı sıralamaları ve üniversitelerin kontenjanlarını araştırmaya devam ediyor. Gazi Üniversitesini hayal eden birçok aday da bu soruların cevabını merak ediyor. Peki Gazi Üniversitesi 2022 taban puanları, başarı sıralaması belli mi? İşte detaylar...

Egitim 19-07-22 16:58

Ege Üniversitesi taban puanları 2022: ÖSYM Ege Üniversitesi taban puanları, başarı sıralaması ve kontenjanları açıklandı mı?

Ege Üniversitesi taban puanları merak konusu oldu. YKS 2022 sonuçları ÖSYM'nin internet sitesinde 18 Temmuz Pazartesi günü sabah saatlerinde erişime açıldı. Tercih yapacak adaylar taban puanları, başarı sıralamaları ve üniversitelerin kontenjanlarını araştırmaya devam ediyor. Ege Üniversitesini hayal eden birçok aday da bu soruların cevabını merak ediyor. Peki Ege Üniversitesi 2022 taban puanları, başarı sıralaması belli mi? Ayrıntılar haberimizde...

Egitim 19-07-22 16:55