Ytd Ne Demek Haberleri

AJet'ten bilet almışlardı, yine kötü sürpriz! Havalimanında isyan ettiler: Dalga mı geçiyorsunuz? O uçak kalkacak

Son günlerde yolcu mağduriyetleriyle gündeme gelen AJet, yine yaşanan bir uçak iptaliyle tepkilerin odağı oldu. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, uçakları iptal olan vatandaşların havalimanındaki görevlilere "İnsanlar burada ne halde ya? Dalga mı geçiyorsunuz? O uçak kalkacak." diyerek tepki gösterdiği görüldü.

Manşet 2024-07-04 10:31:46

04 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 04 Temmuz Perşembe dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 04 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 04 Temmuz Perşembe dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 2024-07-04 09:20:09

ÖTV sonrası zamlı sigara fiyatları ne kadar? İşte en ucuz ve en pahalı sigara

Sigara fiyatları ÖTV artışı ile zamlandı. Sigaraya son dakika zam haberleri gündemdeki yerini korurken Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar zamlı sigara fiyatları için sosyal medyadan bir paylaşım yaptı. En pahalı sigara 80 TL, en ucuz sigara ise 71 TL oldu.

Finans 2024-07-04 09:01:12

Daha dün 2 liradan fazla ÖTV zammı gelmişti: Benzin ve motorin için endişe veren yükseliş: Petrol 2 ayın zirvesine çıktı

Akaryakıta gelen 2 liradan fazla ÖTV zammı sonrası fiyatlar üzerinde asıl etkiye sahip petrolde dikkat çeken bir hareketlilik yaşandı. Petrol fiyatı 2 ayın en yüksek seviyesine yükseldi. Peki 4 Temmuz 2024 Perşembe benzin, motorin (mazot), Otogaz (LPG) fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte İstanbul, Ankara, İzmir güncel akaryakıt fiyatları...

Finans 2024-07-04 08:44:17

Yeniden Bakan olan Murat Kurum ilk hamlesinin ne olacağını açıkladı

Yerel seçimlerin ardından yeniden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olan Muram Kurum, ilk ziyaretini deprem bölgesine yapacak. Kurum açıklamasında “Yegane önceliğimiz milletimiz, ilk işimiz depremzede kardeşlerimizin mutluluğu. Depremden etkilenen tüm şehirlerimizde, sokak sokak, hane hane arı gibi çalışacağız” dedi.

Haber 04-07-24 07:52

TV yayın akışı 4 Temmuz 2024 Perşembe! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

4 Temmuz 2024 Perşembe günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 4 Temmuz Perşembe akşamı Dünya Güzellerim Tatilde, Aşk-ı Memnu, Alan, Yol Arkadaşım, Sen Türkülerini Söyle, Eski Köye Yeni Adet ve MasterChef Türkiye programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1,NOW yayın akışı nasıl?

Trend 04-07-24 07:47

SON DAKİKA: Maaş zamları netleşti, sıra en düşük emekli maaşında! 3 formülle rakamlar belirdi! Masadaki en güçlü ihtimal! 17 Temmuz detayı…

Son dakika haberi… Türkiye İstatistik Kurumu, maaş zamlarını etkileyecek son veriyi açıkladı. Haziran enflasyonu belli oldu, memur ve emeklinin zam oranı netleşti. Emekliler şimdi de en düşük emekli maaşının ne kadar olacağını merak ediyor. En düşük emekli maaşı için 3 formül masada. Peki bu formüller arasında en öne çıkan hangisi oldu? En düşük maaşta 17 Temmuz detayı… SGK Uzmanı Emin Yılmaz Mynet’e anlattı.

Finans 04-07-24 07:18

MTV ikinci taksit ödeme dönemi geldi! Araç sahibi herkesi ilgilendiriyor: 31 Temmuz'u kaçırana yüzde 4,5 gecikme faizi var

Ocak ve Temmuz ayları olmak üzere yılda 2 kez ödenen Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ikinci taksit ödemesi 1 Temmuz’da başladı. MTV 2024 ücreti bu yıl Yeniden Değerleme Oranı (YDO) kadar yani yüzde 58,46 oranında zamlanmıştı. Peki kim ne kadar Motorlu Taşıtlar Vergisi ödeyecek? İşte kalem kalem o liste ve haberin detayları…

Finans 03-07-24 15:51
MTV

DİSK'ten TÜİK önünde protesto: Görevi enflasyonu düşük göstermek değil

Türkiye İstatistik Kurumu, bugün haziran ayına ilişkin enflasyon rakamlarını paylaştı. Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu maaş zamlarını da etkileyen haziran ayı enflasyonunun yüzde 1.64 olarak açıklanmasını protesto etti. DİSK Başkanı Çerkezoğlu, "Bugün açıklanan rakamının gerçekle ne kadar ilişkisi olduğunu bu ülkede yaşayan herkes biliyor" dedi. Emekli Memur Sen de seyyanen zam çağrısı yaptı.

Finans 03-07-24 14:44

Fed Başkanı konuştu, altında rota yeniden oluştu! (3 Temmuz 2024 güncel gram altın çeyrek altın fiyatları)

Son dakika: Küresel piyasaların yakından takip ettiği açıklama dün gerçekleşti. ABD Merkez Bankası Başkanı (Fed) Jerome Powell'ın dezenflasyon ve faiz indirimi açıklamalarının ardından piyasalar hareketlendi. Altın fiyatları için de açıklamalar öncü oldu. (3 Temmuz 2024 Çarşamba güncel gram altın çeyrek altın ne kadar oldu?)

Finans 03-07-24 12:28

İki çocuk annesi eşini sokak ortasında öldürdü! Evine çıkıp pencereden tehditler savurdu: Yaklaşmayın

Pendik'te 2 çocuk annesi Safiye Bıçak boşanma aşamasındaki eşi Vedat Bıçak tarafından sokak ortasında silahla öldürüldü. Polis, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Cinayet anını anlatan mahalle sakini Şenay Yelden, "Silah sesine çıktık, ne olduğunu anlamadık. Kadını yerde, yatıyor olduğunu gördüm. Eşi de üst kattan bağırıyordu 'Yaklaşmayın öldürürüm hepinizi' diye." ifadelerini kullandı.

Haber 03-07-24 12:03

Son dakika: Bedelli askerlik ücret 2024 ne kadar oldu? Memur maaş katsayısına endekslenmişti: İşte yeni rakam

Son dakika: Milyonlar Temmuz 2024 memur maaş zammı dönemini bekliyordu. Nihayet 6 aylık enflasyon farkı bugün belli oldu. Maaş zammı bazı kişileri sevindirse de bazı kişileri de üzecek. Bu kapsamda 182 bin liranın üzerinde bulunan, 2024 Temmuz ayından Ocak 2025’e kadar geçerli olacak bedelli askerlik ücreti 217 bin 870 lira oldu.

Finans 03-07-24 10:29

MEMUR EMEKLİ MAAŞI ZAMMI SON DAKİKA! Temmuz 2024 için belli oldu: 6 aylık enflasyon farkı sonrası maaş tablosu değişti... Gözler en düşük emekli maaşında!

Son dakika haberi: SSK, Bağ-Kur, memur emekli zammı ile memur maaş zammı refah payı ve seyyanen zam hariç belli oldu. Temmuz 2024’te ne kadar emekli maaşı alırım? Memur Temmuz maaş zammı ne kadar oldu? soruları Haziran ayı TÜFE verileri sonrası 6 aylık enflasyon farkının netleşmesi ile yanıt buldu. İşte yeni emekli maaşları ve yüzde 10 toplu sözleşme dahil meslek meslek memur maaşları tablosu…

Finans 03-07-24 10:05

03 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 03 Temmuz Çarşamba dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 03 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 03 Temmuz Çarşamba dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 03-07-24 09:20

Ibiza'nın deniz kızı! Demi Rose yine adından söz ettirdi

Sosyal medya paylaşımlarıyla ünlenen kıvrımlı model Demi Rose ne yapsa olay oluyor. Gerek itirafları gerek paylaşımlarıyla adından söz ettiren Rose Ibiza tatilinden paylaşım yaptı.

Magazin 03-07-24 09:09

Yunus Emre'ye karısının yanında Aleyna sorulunca... Eşim yanımda dedi Beria Özden kendini tutamadı!

Survivor All Star yarışmasında Aleyna ile yaşadığı dostluk sürecinde eşinden "Uzak dur" mesajı alan Yunus Emre Beria Özden ile bir yayına çıktı. Çifte Aleyna sorusu sorulunca ortam biraz gerildi. Yunus Emre "Yanımda eşim var" derken Beria Özden ise bakın ne dedi.

Magazin 03-07-24 07:54

TV yayın akışı 3 Temmuz 2024 Çarşamba! Bugün kanallarda ne var? TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

3 Temmuz Çarşamba akşamı Güldür Güldür Show, Turnike, Tenet, Köyden İndim Şehire, Deliler Fatih'in Fermanı, Yanlış Anlama 2 ve MasterChef Türkiye programları ekranda olacak. Kanal D, TV8, NOW, Show TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 3 Temmuz Çarşamba TV yayın akışı...

Trend 03-07-24 07:41

MEMUR EMEKLİ MAAŞI TEMMUZ ZAMMI için artık dakikalar sayılıyor: Haziran ayı enflasyonu ile 6 aylık enflasyon farkı ne olacak? 'Bu dönemsel oluyor' diyerek o formülü işaret etti

Son dakika haberi... Memur maaş zammı ve emekli zammı bugün Haziran ayı enflasyon verisi sonrası belli olacak. SSK ve Bağ-Kur emekli maaşı 6 aylık enflasyon oranında artacak. Memur emeklisi ve memur maaşı da yüzde 10 toplu sözleşme zammı ile 6 aylık memur enflasyon farkı ile şekillenecek. Peki memura emekliye Temmuz 2024 zammı ne olacak? Uzman isim geçtiğimiz yıl uygulanan o formüle değinerek oranları açıkladı. İşte detaylar...

Finans 03-07-24 07:14

Maçın yıldızı Merih Demiral konuştu! ''Ne mutlu Türk'üm diyene!

Milli futbolcu Merih Demiral, Avusturya maçında attığı gollerle A Milli Futbol Takımı’ndaki gol sayısını 4 yaptı. A Milli Takım'da Merih Demiral, Avusturya maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Spor 03-07-24 00:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: 'Bayrağımıza ve ülkemize sığınan mazlumlara uzanan elleri kırmasını biliriz'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısının ardından açıklamalar yaptı. Erdoğan, "Kayseri'de son derece iğrenç rezil bir taciz olayı üzerinde kaos planı tasarlandı. Bayrağımıza uzanan mülevves elleri kırmasını bildiğimiz gibi, ülkemize sığınan mazlumlara uzanan elleri de kırmasını biliriz. Bölücü terör örgütü artıklarıyla kotarılan oyunu kimin yazdığını iyi biliyoruz. Ne biz ne milletimiz ne de Suriyeli kardeşlerimiz bu sinsi tuzağa düşmeyecek" dedi.

Haber 02-07-24 20:03

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı! Yeni bakanlar Kurum ve Memişoğlu da katıldı! İşte masadaki konular

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki basına kapalı toplantıya, dün Sağlık Bakanlığına atanan Kemal Memişoğlu ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına atanan Murat Kurum da katıldı. Yeni kabinenin gündeminde memur zammı ile emekli aylıklarındaki artış oranının da olacağı öğrenildi. En düşük emekli aylığının ne kadar olacağının da bu toplantıda netleşmesi bekleniyor.

Haber 02-07-24 17:46

Neyi ne zaman içmelisiniz? Limonlu su, maden suyu, Türk kahvesi...

Hangi içeceği ne zaman tükettiğiniz, hem sağlık hem de günlük enerji seviyeleriniz üzerinde büyük bir etkiye sahiptir. Limonlu su, maden suyu, Türk kahvesi gibi içecekler, farklı zamanlarda tüketildiğinde vücudunuzun ihtiyaçlarına yanıt verecektir.

Kadin 02-07-24 14:24

Milyonlar artık saatler sayıyor! Emekli zammını değiştirebilecek ayrıntı! En düşük emekli maaşı için 3 formül: Mutlaka refah payı veya seyyanen zam verilmeli

Milyonlarca emeklinin gözü kulağı 3 Temmuz'da. 6 aylık enflasyon verisinin gelmesiyle zam oranları da netleşecek. Emekliler maaşlarına refah payı beklerken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan hayalleri suya düşürecek açıklama geldi. Uzmanlar Bakan Işıkhan'ın açıklamasına karşın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan bir sürpriz geleceği görüşünde. En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Masadaki formüller neler?

Finans 02-07-24 10:00

Küresel piyasalar Fed Başkanı'na odaklandı

Küresel piyasalarda gözler Fed Başkanı Powell'a çevrildi.Dünya genelinde bazı merkez bankaları uzun bir aranın ardından yılın ilk yarısında faiz indirimi adımı atarken, yılın ikinci yarısında söz konusu adımların ne sıklıkla atılacağı sorusu varlık fiyatlarını etkiliyor.

Finans 02-07-24 09:32

02 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 02 Temmuz Salı dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 02 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 02 Temmuz Salı dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 02-07-24 09:20

Gram altın bugün ne kadar? Altın fiyatlarının gözü saat 16.30'da: Piyasalar paranın patronunu bekliyor

Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatları bugün de yatırımcıların takibinde. Ancak piyasalar yurt dışından gelecek haberlere odaklanmış durumda. Bugün saat 16.30’da konuşma yapacak Fed Başkanı Powell’ın açıklamaları kritik önem taşıyor. Ardından Cuma günü açıklanacak ABD tarım dışı istihdam verileri takip edilecek. Uzmanlar ise altın fiyatlarında yükseliş için senaryoyu açıkladı. İşte 2 Temmuz Salı güncel altın fiyatları grafiği…

Finans 02-07-24 08:37

Milyonların gözü Kabine toplantısında! Emekli aylıklarındaki artış oranı ve en düşük emekli maaşı masada! İşte detaylar…

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi dün gece yaşanan görev değişikliklerinin ardından yeni Sağlık ve Çevre Bakanlıkları ile toplanacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında toplanacak yeni kabinenin gündeminde memur zammı ile emekli aylıklarındaki artış oranının da olacağı öğrenildi. En düşük emekli aylığının ne kadar olacağının da bu toplantıda netleşmesi bekleniyor. İşte detaylar…

Finans 02-07-24 07:38

TV yayın akışı 2 Temmuz 2024 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, NOW, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

2 Temmuz 2024 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı merakla araştırılıyor. 2 Temmuz Salı Ay Lav Yu, Black Panther, Çılgın Ortak, Dedemin Fişi, UEFA EURO 2024 Avrupa Şampiyonası Son 16 Maçları "Romanya-Hollanda" ve MasterChef Türkiye programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 , NOW yayın akışı nasıl? İşte 2 Temmuz Salı 2024 TV yayın akışı...

Trend 02-07-24 07:33

MEMUR EMEKLİ MAAŞI TEMMUZ ZAMMI: SSK’lısı, Bağ-Kur’lusu, memur emeklisi… En düşük maaşa tek çözümü açıkladı: İşte Haziran enflasyon tahmini ile zamlı maaş tabloları

Son dakika: Emekli maaşı zammı ve memur zammı Çarşamba günü TÜİK’in Haziran ayı enflasyon rakamlarını açıklaması ile refah payı ve seyyanen zam olmadan belli olacak. 6 aylık enflasyon farkı kadar zam alacak milyonların gözü o saatten sonra en düşük emekli maaşı düzenlemesine çevrilecek. Peki öğretmen, hemşire, polis maaşları 2024 Temmuz’da ne kadar olacak? İşte emekliye zam düzenlemesi ile haberin detayları…

Finans 01-07-24 13:45

Mahkeme başkanını kızdırdı, gazetecilere kafa salladı! Sinan Ateş cinayeti duruşmasında anlattı: '10 kişiyi vurduk'

Sinan Ateş suikastının azmettiricisi olarak yargılanan Doğukan Çep, duruşma sırasında mahkeme başkanını kızdırdı. Daha önce Hasan Ferit Gedik'in öldürüldüğü olaylarda 10 kişiyi vurduğunu söyleyen Çep'e mahkeme başkanı "Ne anlatıyorsun sen?" diyerek tepki gösterdi. Sinan Ateş'le aralarında geçtiğini iddia eden olayları da anlatan Çep, gazetecilere ise tehditvari bir şekilde kafa salladı.

Haber 01-07-24 13:39

Haziran enflasyonu ne olacak? Ekonomistlerin TÜFE beklentisi ortaya çıktı: 3 Temmuz öncesi son tahmin

AA Finans Enflasyon Beklenti Anketi'ne katılan ekonomistler, haziran ayında Tüketici Fiyat Endeksi'nin (TÜFE) yüzde 2,28 artacağını tahmin ediyor.

Finans 01-07-24 11:31

01 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 01 Temmuz Pazartesi dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 01 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 01 Temmuz Pazartesi dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 01-07-24 09:20

50 yaşına girdi! Doğuş'un eşi Hoşkedem Hidayetkızı aşka geldi... Yorumlar şaşırttı

"Gamsız" ve "Ben Sensiz Ne Yaparım?" gibi hit olmuş şarkılarla tanınan Doğuş 50. yaşını kutladı. Doğuş'un eşi Hoşkedem Hidayetkızı ailesiyle pozunu paylaşarak dikkat çekti.

Magazin 01-07-24 08:08

Kirada yüzde 25 sınırı bugün bitti: İkinci düzenleme yolda… 23 bin 450 TL detayına dikkat!

8 Haziran 2022 yılında getirilmişti konut kiralarına yüzde 25 zam sınırı. Aradan 2 yıl geçti ve bu dönem artık kapandı. Bugünden itibaren konut kiralarına yapılacak zamlar yeniden tüketici fiyat endeksine göre ayarlanacak. Peki yeni dönemde kiracıları ve ev sahiplerini neler bekliyor? Temmuz kira zammı ne olacak? Detaylar belli oldu. Öte yandan kira zam sınırından sonra yeni bir uygulama daha devreye alınacak. Kirasını elden ödeyenler için düzenleme vergi paketine girdi…

Finans 01-07-24 07:44

Hamilelik belirtileri nelerdir? Hamilelik belirtileri ne zaman başlar?

Hamilelik, bir kadının rahminde bir bebeğin geliştiği süreçtir. Bu süreç, genellikle 40 hafta (yaklaşık 9 ay) sürer. Hamilelik dönemi üç ana evreye ayrılır. Peki, hamilelik belirtileri nelerdir? Hamilelik belirtileri ne zaman başlar?

Haber 30-06-24 23:00

Banka reklamında yer alan Nejat İşler para yerine bakın ne istedi

Son olarak Aile dizisiyle ekranda yer alan Nejat İşler yine adından söz ettirdi. İddiaya göre bir bankanın reklam filminde yer alan İşler para yerine bakın ne istedi.

Kulis 30-06-24 13:58

Dünyaca ünlü dev bankalardan Merkez Bankası tahmini! İşte faiz indiriminde işaret edilen tarih!

Merkez Bankası, 27 Haziran'da yapılan son Para Politikası Kurulu toplantısında beklentilerle paralel faizi yüzde 50 seviyesinde sabit bıraktı. Dünyaca ünlü bankalardan da Merkez Bankası'nın faiz indirimine ilişkin yeni tahminler geldi. Merkez Bankası faiz indirimine en yakın ne zaman gider? Piyasaların odaklandığı tahminler...

Finans 30-06-24 11:48

İspanya'nın yıldızı Lamine Yamal, saat 23.00'ten sonra oynayabilecek mi? Alman yasaları ne diyor?

İspanya Milli Takımı Teknik Direktörü Luis de la Fuente, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turunda yarın karşılaşacakları Gürcistan'a karşı dikkatli olmaları gerektiğini söyledi. Kendisine Lamine Yamal ile ilgili sorulan soruya da cevap veren De La Fuente, genç oyuncunun maçta oynayabileceğini söyledi.

Spor 29-06-24 23:40

Bayramda başladı! Bakan Özhaseki detayları anlattı: ‘Belki senelerce sürecek…’

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki Depozito Yönetim Sistemi hakkında detayları anlattı. Geri dönüşümde fiş uygulamasının başlayacağını bildirdi. Ayrıca Denizler Halkındır projesi ile bayramda sahillerde yıkımlara başlandığını kaydetti. “Bu ne kadar devam edecek derseniz belki senelerce, bitene kadar” dedi.

Finans 29-06-24 14:56

250 liralık düşüş sonrası kuyumcular rakam verdi! Gram altın fiyatlarında yeni dönemin başlangıcı: ‘Yıl sonunda 3 bin TL üzerinde olabilir…’

Gram altın fiyatı için kuyumcular son bir ayda 200-250 TL kayıp olduğunu dile getirdi. Altın fiyatlarındaki düşüş sonrası altın gram fiyatı için yeni bir tahmin geldi. Kuyumcular sektörün Temmuz ayı ile canlanacağının altını çizerken, “Bu demek değil ki hep böyle gidecek. Tahminimiz yıl sonu ya da daha erken 3 bin TL ve üzerinde olabilir” ifadelerini kullandılar.

Finans 29-06-24 14:15

Deniz Baysal'ın yeni projesi belli oldu! O dizi ile geri dönüyor

Son olarak "Ne Gemiler Yaktım" dizisinde hayat verdiği 'Yasemin Durulmaz' karakteri ile izleyicisinin karşısına çıkan ünlü oyuncu Deniz Baysal'ın yeni adresi belli oldu. Deniz Baysal O3 Medya’yla el sıkıştı.

Magazin 29-06-24 11:57

SON DAKİKA: Haziran enflasyon beklentisi belli oldu: Kimi sadece 145 TL kimi ‘sıfır’ zam alacak! Memur maaşı ve emekli zammında son rakam değişti

Son dakika haberleri… Emekli zammı ve memur maaş zammı 3 gün sonra Haziran ayı enflasyon rakamının açıklanması ile netleşecek! 6 aylık memur enflasyon farkı ile öğretmen, polis, hemşire, avukat maaşları artacak. En düşük emekli maaşı için de düzenleme yapılması beklenirken son rakamlar için yeni ipucu geldi. Peki Temmuz zam döneminde kim, ne kadar maaş alacak? İşte merak edilen zamlı maaş listesi…

Finans 29-06-24 09:58

TV yayın akışı 29 Haziran 2024 Cumartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV yayın akışı...

29 Haziran 2024 Cumartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 29 Haziran 2024 Cumartesi akşamı Güldür Güldür Show, Yalan, Sen Çal Kapımı, Bumblebee, Çok Güzel Hareketler 2, UEFA EURO 2024 Avrupa Şampiyonası Son 16 Maçları "İsviçre-İtalya" ve MasterChef Türkiye programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?

Trend 29-06-24 07:58

Yer: Balıkesir! Kimse ne olduğunu anlamadı, cami önünde kıyafetlerini çıkardı

Balıkesir Edremit'te bir kadın, cami önünde tuhaf söylem ve tutarsız hareketler sergiledi. Daha sonra kadın kıyafetlerini çıkarıp kendine zarar vermeye başladı. Kadın, polis tarafından gözaltına alındı.

Haber 28-06-24 22:22

Nihal ve Bahar Candan günler sonra bir araya geldi! Bahar'ın ilk sözü bakın ne oldu

Cezaevi doktoru Bahar Candan'ı ruh ve sinir hastalıkları hastanesine sevk etmişti. Bahar Candan günlerdir hastaneydi. Ailesi bayram sonrası ilk kez gitti ziyaretine. Cam paravanın arkasından görüştüler. Ablası Nihal'i karşısında gören Bahar, "Beni niye bırakıp gittin" diye sitem etti.

Kulis 28-06-24 21:47

Senin bir villada aradığın şeyin ne olduğunu tahmin ediyoruz!

Tatil planları yapmaya başladın ama nasıl bir villada kalmak istediğine karar veremedin mi? Merak etme, bu test tam sana göre! Soruları cevaplamaya başla ve villanda aradığın şey neymiş öğrenelim!

Trend 28-06-24 19:40

Fatih Altaylı ortaya çıkardı: Aylardır medyada boykot çağrısı yapıp, Coca Cola sponsorluğunda otele, ulaşıma tek kuruş ödemeden Almanya'ya gidip maçı izlediler!

Fatih Altaylı bugünkü programında çok konuşulacak bir bilgiyi paylaştı. Yöneticisi oldukları internet sitelerinde, Youtube kanallarında İsrail ürünlerine boykot çağrısı yapıp vatandaşı Coca Cola almamaya davet ettiler. Gün sonunda ne oldu? Bu medya mensupları Coca Cola sponsorluğunda Almanya'ya gitti! Üstelik uçak bileti, konaklama ve maç bileti dahil 1 TL bile ödemeden! Hükümete yakın isimler arasında hem çok şaşıracağınız hem de hiç şaşırmayacağınız kişiler var.

Haber 28-06-24 13:28

Hipokalsemi (Kalsiyum eksikliği) nedir, hipokalsemiye ne neden olur? Hipokalsemi belirtileri ve tedavisi

Kalsiyum, kemik ve dişlerin yapı taşıdır ve vücutta bir dizi biyolojik fonksiyonun sağlıklı bir şekilde sürdürülmesinde kritik bir rol oynar. Kemik sağlığı için önemli olmasının yanı sıra kas fonksiyonları, sinir iletimi, kan pıhtılaşması ve hücresel sinyal iletimi gibi birçok süreçte de gereklidir. Kalsiyumun bu çok yönlü kullanım alanları, günlük beslenmede yeterli miktarda alınmasını gerektirir. Peki, kalsiyum eksikliği nedir ve neden olur?

Haber 28-06-24 12:41

Kan gazı nedir, neden istenir? Kan gazı yükselirse ne olur, düşüklüğü ne anlama gelir?

Kan gazı analizi, tıbbi teşhis ve tedavi planlamasında vazgeçilmez bir araçtır. Bu test, solunum ve metabolik işlevlerin değerlendirilmesinde önemli bilgiler sağlar. Sağlık profesyonelleri, kan gazı analizi sonuçlarını kullanarak hastaların durumunu izler, tedavi planlarını belirler ve acil durumlarda hızlı müdahalelerde bulunur. Kan gazı analizi, modern tıbbın temel taşlarından biri olarak kabul edilir ve doğru tanı ve tedavi süreçlerinde kritik bir rol oynar. Peki, kan gazı nedir?

Haber 28-06-24 12:12