Yunus Emre Gecti Haberleri

Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe itirafı! “En-Nesyri’yi Osimhen’e benzetiyorum”

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde Union Saint-Gilloise'yı 2-1 mağlup ettiği maçın ardından, müsabakayı değerlendiren Emre Belözoğlu’nun En-Nesyri hakkındaki sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Spor 2024-09-27 17:58:46

6 yaşındaki Emre servis aracının altında ezildi, şoför kucaklayıp site kapısına götürdü! Küçük çocuk yoğun bakımda hayat mücadelesi verirken servis şoförü serbest bırakıldı

Erzurum'da 6 yaşındaki ilkokul 1. sınıf öğrencisi Emre Kara, eve dönmek için bindiği servis aracının altında kaldı. Servis şoförü küçük çocuğu siteye taşıyıp balkondan düştü süsü verdi. 6 yaşındaki Emre yoğun bakımda hayat mücadelesi veriyor. Şoför ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber 2024-09-26 17:37:20

Polis katili Yunus Emre Geçti ile ilgili infial yaratan detaylar ortaya çıktı! 12 gün önce de annesine saldırmış ama…

Polis memuru Şeyda Yılmaz’ın canice şehit edilmesinin ardından ortaya çıkan detaylar gündem yaratmaya devam ediyor. Polis katili Yunus Emre Geçti’nin cinayetten 12 gün önce annesine saldırdığı ve hakkında 2 yıl 1 ay hapis cezası istenerek dava açıldığı öğrenildi. Ancak polis Geçti’yi adresinde bulamadığı için yakalayamadı. Annesini yaralayan cani 12 gün boyunca sokaklarda elini kolunu sallayarak gezdi ardından da bir polisimizi şehit etti. İşte vahim olaya ilişkin ortaya çıkan son detaylar…

Haber 2024-09-26 15:51:47

Polis Şeyda Yılmaz'ı şehit etmişti! Yunus Emre Geçti'nin görüntüleri ortaya çıktı

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da polis memuru Şeyda Yılmaz'ı, hırsızlık suçuyla aranan 26 suç kaydı bulunan 19 yaşındaki Yunus Emre Geçti şehit etmişti. Geçti, polisi şehit etmeden 3 önce motosiklet çalarken güvenlik kamera kayıtlarına yakalandı. Güvenlik kamerasına hırsızlık yaparken yakalanan Geçti’nin rahat tavırları dikkatlerden kaçmadı.

Haber 2024-09-26 15:44:01

MYNET ÖZEL | İstanbul Valisi Davut Gül tek tek anlattı: Faili meçhul bir cinayet bile yok, millet birbirini kesiyor algısı yapılıyor devlet hiçbir şeyi unutmaz!

İstanbul Valisi Davut Gül, gündemdeki birçok konuyla ilgili Mynet'in sorularını yanıtladı. Vali Davut Gül; Yunus Emre Geçti isimli katilin polisimiz Şeyda Yılmaz'ı şehit etmesi sonucu kamuoyundaki 'suç kaydı' tartışmasını, İstanbul'daki şiddet olaylarını, suça teşvik eden dizileri ve paylaşımları, İstanbul'un bir numaralı idari amiri olarak yaşadıklarını değerlendirdi.

Haber 26-09-24 11:47

Yunus Akgün takımının ikinci golünü attı, PAOK karşısında bir ilki başardı!

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, ilk hafta mücadelesinde PAOK'u 3-1 mağlup ederken Sarı-Kırmızılılar'ın ikinci golü Yunus Akgün'ün ayağından geldi. Başarılı oyuncu attığı bu golle bir ilki de başarmış oldu. İşte detaylar...

Spor 26-09-24 09:57

Yunus Akgün, Paok karşılaşmasının ardından hayalini açıkladı! '' Hayallerimi yaşıyorum, 2000'deki gibi...''

Galatasaraylı futbolcu Yunus Akgün, PAOK karşılaşması sonrası konuştu. Hayalini açıklayan milli yıldız, son zamanlardaki performansına da değindi.

Spor 26-09-24 00:33

Sagopa Kajmer ve Kamuran Akkor'dan hayranlarına müjde! Düet yapacağını duyurdular

Sagopa Kajmer mahlaslı Samsunlu ünlü rap sanatçısı Yunus Özyavuz ve ünlü şarkıcı Kamuran Akkor, yeni bir şarkı yapacaklarını açıkladı.

Magazin 25-09-24 21:08

Tanju Özcan'dan dikkat çeken açıklama! Türkiye'de idam cezasının tekrar gündeme gelmesi lazım

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan idam cezası çıkışı geldi. Özcan, polis memuru Şeyma Yılmaz'ın 26 suç kaydı olan 19 yaşındaki Yunus Emre Geçit tarafından şehit edilmesine ilişkin, "Çöp poşetiyle adamı niye götürüyorsunuz demek bana göre sapkınlık. Çünkü bunlar çöp gibi mal gibi adamlar. Polisin tenkit edilebilir bir tarafı da yok. Türkiye'de idam cezasının tekrar gündeme gelmesi lazım" dedi.

Haber 25-09-24 19:17

Polis katili Yunus Emre Geçti'nin kuzeni evinden alındı! Sosyal medya paylaşımları ortaya çıkınca düğmeye basıldı

Türkiye polis katili Yunus Emre Geçti'nin 26 suç kaydı olduğu halde serbest olmasını konuşurken şimdi de kuzeni evinde tutuklandı. Geçti'nin kuzeni K.G.'nin sosyal medya hesapları incelendi. Kuzen K.G. de tıpkı katil Yunus Emre Geçti gibi bol bol silahlı paylaşım yapmış!

Haber 25-09-24 16:03

Polis katili Yunus Emre Geçti'nin ifadesi ortaya çıktı! Kendini böyle savundu 'Telefonumu ve paramı çaldılar'

Kahraman polis memuru Şeyda Yılmaz'ın İstanbul'da bir suç makinesi tarafından şehit edilmesi tüm Türkiye'nin yüreğini yaktı. Ümraniye'deki operasyonda polis memuru Şeyda Yılmaz'ın şehit olmasına neden olan katil Yunus Emre Geçti'nin ifadesi ortaya çıktı. Katil ifadesinde "Orada bir varil vardı. Oradan bir silahın ucunu gördüm. Onların polis olduğunu görmedim. Üzerinde üniforma olduğunu sonra kameralardan izleyince fark ettim. O varile doğru 2 el ateş ettim" dedi.

Haber 25-09-24 14:28

Sapık katil Yunus Emre Geçti'yi sahiplenip küstahça paylaşım yaptılar: Sizde memur casperlarda kardeş bitmez

Türkiye, Ümraniye'de sapık hırsız Yunus Emre Geçti tarafından şehit edilen polis Şeyda Yılmaz'a ağlarken sosyal medyada yine kendini bilmez hesaplardan akıldışı paylaşımlar yapıldı. Bunlardan en tepki çekeni ise kendilerine 'Casperlar' diyen gruptan geldi. Yunus Emre Geçti'yi sahiplenen illegal oluşum, "Sizde memur Casperlarda kardeş bitmez" paylaşımı yaptı. İnfial yaratan paylaşım kullanıcılar tarafından şikayet yağmuruna tutuldu.

Haber 25-09-24 12:20

Polis katili sapık Yunus Emre Geçti olayında ihmal üstüne ihmal! Kendi imzaya gitmiyor, polis savcılığa bildirmiyor

Kahraman polis memur Şeyda Yılmaz'ın Ümraniye'de bir suç makinesi tarafından şehit edilmesi akıllarda birçok soru işareti bıraktı. Bu kadar sabıkası olan biri nasıl hapiste olmaz? Olayın detayları incelendiğinde ihmaller gün yüzüne çıktı. Sapık katil Yunus Emre Geçti'nin 15 kez adli işlem gördüğü tespit edildi. Devam eden 5 davasıyla birlikte haftada iki kere imzaya gitmesi gereken Geçti bu görevini bile yerine getirmedi. Polisin de bu ihlali savcılığa bildirmediği ortaya çıktı.

Haber 25-09-24 08:26

Yunus Akgün'den çarpıcı derbi Açıklaması! Benim Pozisyonum Daha Penaltıydı

Galatasaraylı futbolcu Yunus Akgün, PAOK maçı öncesi basın toplantısında açıklamalar yaptı.

Spor 24-09-24 18:23

Polis katili Yunus Emre Geçti, akıllara 'Canavar Köşkü'nü getirdi: Hapse bir giren bir daha çıkamadı! Cani ise 26 suç işleyip serbest kaldı

19 yaşındaki Yunus Emre Geçti'nin 26 suç kaydı olmasına karşın polis katili olana dek serbest dolaşabilmesi akıllara İngiltere'de 2012'ye dek uygulanan bir ceza sistemini getirdi. Bu ceza sistemiyle hapse atılanlar "Canavar Köşkü" olarak adlandırılan hapishaneye atıldı. Ağır suçlulara uygulanan bu sistemle hapis cezası süresiz olarak verildi. Örneğin 17 yaşında bu cezayla hapse giren Luke Ings, şimdi 36 yaşında ve tahliye tarihi hala yok.

Haber 24-09-24 15:56

Polis katili Yunus Emre Geçti'nin annesi Bunu herkese söyleyin diyerek isyan etti: Çocuğum düne kadar niye elini kolunu salladı?

İstanbul'da polis memuru Şeyda Yılmaz'ı öldüren katil zanlısı Yunus Emre Geçti'nin annesi ilk kez konuştu. Geçti'nin 26 suç kaydı olduğu halde serbest kalması tartışma yaratmıştı. Anne Pınar Geçti, "Benim çocuğumun 26 suçtan kaydı varsa devlet niye bunu alıp götürmedi? Niye düne kadar elini kolunu salladı" diye sitem etti. Anne Geçti'nin ayrıca "Polisimiz ölene kadar ben ölseydim, o silahı ben yeseydim, kurşunlara ben gelseydim keşke" sözleri dikkat çekti.

Haber 24-09-24 14:24

Şehit polis memuru Şeyda Yılmaz'ın eşinin paylaşımı yürekleri sızlattı! “Sevdamız vatan uğruna yarım kalan sevdalardan oldu”

26 suç kaydı olan 19 yaşındaki Yunus Emre Geçti'nin şehit ettiği polis memuru Şeyda Yılmaz’ın kendisi gibi polis olan kocası Semih Yılmaz duygu dolu bir paylaşımda bulundu. Şehidin kocası, “Bizim sevdamız vatan uğruna yarım kalan sevdalardan oldu” diyerek yürekleri sızlattı.

Haber 24-09-24 13:17

Polis Şeyda Yılmaz'ın ölümü sırasında kameraya yansımıştı! Eski FBI ajanı Erdal Kaya Bu olay tamamıyla farklı çözülebilirdi deyip sitem etti

Kahraman polisimiz Şeyda Yılmaz'ın hemen her türlü suça bulaşmış bir sapkının kurşunuyla hayata veda etmesi sırasında yaşananlar gündem oldu. Yunus Emre Geçti adlı 19 yaşındaki cani, operasyon sırasında bir polisin silahını alıp Yılmaz’a doğru ateş ederek polis katili oldu. Eski FBI ajanı Erdal Kaya, 'orantılı müdahale' kuralına tepki gösterip "Bu olay tamamıyla farklı çözülebilirdi" dedi.

Haber 24-09-24 12:39

Polis katili Yunus Emre Geçti 'Piton 82' grubu üyesi çıktı! Götürülürken böyle bağırdı: Serbestim ben!

Polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden Yunus Emre Geçti'yle ortaya çıkan yeni detaylar 'yeni nesil suç ağı' iddialarını gündeme getirdi. Geçti'nin 'PİTON 822' isimli gruba dahil olduğu iddia edilirken, gazeteci İsmail Saymaz "2014'ten bugüne giderek büyüdüler" diyerek 'Kamikaze dronu' detayına dikkat çekti. Öte yandan tutuklanan Geçti'nin götürülürken "Ben serbestim. Nereye götürüyorsunuz" dediği görüldü.

Haber 24-09-24 09:10

Türkiye'deki adalet sistemi sorgulanıyor! Bu kadar sabıkası olan Yunus Emre Geçti, polisimizi nasıl şehit edebiliyor... İşte dünyada olmayan sadece bizde olan sistem

Ümraniye'de şehit edilen Şeyda Yılmaz tüm Türkiye'yi ağlatırken onlarca sabıkası bulunan cani Yunus Emre Geçti'nin sokaklarda elini kolunu sallayarak gezmesi adalet sistemini bir kez daha sorgulattı. Uzmanlar hem sapık hem hırsız hem katil Geçti'nin dışarıda olma sebebini anlattı. Uygulama yönteminin değişmesini isteyen uzmanlar, 'Dünyada hiçbir kanunda olmayan bizde olan bir sistem var.' diyerek tepki gösterdi.

Haber 24-09-24 08:00

Polis Şeyda Yılmaz'ı şehit etmişti! Çöp poşeti giydirilmesine Fatih Portakal'dan tepki: Bununla mı tatmin oluyorsunuz?

İstanbul Ümraniye'de 27 yaşındaki polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden Yunus Emre Geçti, çıkarıldığı hakimlik tarafından tutuklandı. Polis katili Geçti'nin emniyetten çıkarıldığı anda çöp poşetine giydirilmiş hali ve hayvan taşıma aracına bindirilmesi çok konuşuldu. Söz konusu görüntülere Fatih Portakal'dan ise tepki geldi: "Bununla mı tatmin oluyorsunuz?"

Haber 24-09-24 06:38

Son dakika | Polis katili Yunus Emre Geçti'ye çöp poşeti giydirilmesi ses getirmişti! Soruşturma iddiasını Bakan Yerlikaya yalanladı

Son dakika haberi: Polis memuru Şeyda Yılmaz'ı öldüren katil Yunus Emre Geçti'nin adliyeye sevk edilme şekli büyük ses getirdi. Bunun üzerine polisler hakkında soruşturma açıldığı iddiası ortaya atıldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya iddiayı yalanlayıp sert tepki gösterdi.

Haber 23-09-24 17:54

Eşi tabutu öptü! Şehit polis Şeyda Yılmaz memleketinde son yolculuğuna uğurlandı: Cenazede yürek yakan anlar

Türkiye bugün şehit polisimiz Şeyda Yılmaz'ın (27) yasını tutuyor. Sapık katil Yunus Emre Geçti'nin öldürdüğü polis memuru Yılmaz memleketi Sivas'ta son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazı öncesi yaşanan duygusal anlar kameralara yansıdı.

Haber 23-09-24 16:50

Sapık katil Yunus Emre Geçti hak ettiği muameleyi gördü! Çöp poşeti giydirilip Hayvan Büro Amirliği aracına bindirildi

Ümraniye'de operasyon sırasında kahraman polisimiz Şeyda Yılmaz'ı belindeki silahı alarak şehit eden sapık katil Yunus Emre Geçti, kadın polisler tarafından siyah poşet giydirilerek Hayvan Büro Amirliği'nin aracının arkasına bindirildi. Adliyeye getirilen Geçti, bir muhabirin 'Pişman mısın?' sorusuna da yanıt verdi. İşte o görüntüler!

Haber 23-09-24 13:43

‘Güzel Aşklar Diyarı’na geri sayım başladı! Özgür Emre Yıldırım, 'Cihangir'i anlattı...

Sezonun merakla beklenen dizilerinden biri olan ‘Güzel Aşklar Diyarı’ 23 Eylül Pazartesi (bugün) Kanal D ekranlarında yayımlanacak ilk bölümüyle izleyicinin karşısına çıkacak.

Magazin 23-09-24 11:55

Sapık katil Yunus Emre Geçti'nin şehit ettiği kahraman polis Şeyda Yılmaz hakkında kahreden detay!

İstanbul Ümraniye'de suç makinesi Yunus Emre Geçti motor hırsızlığı yapma suçundan yakalandı. Ardından firar eden Geçti'ye düzenlenen operasyonda kahraman polis Şeyda Yılmaz şehit oldu. Geçti'nin sabıka kaydının kabarık olduğu gerçeği sonrası Türkiye ayağa kalkarken şehit polis Şeyda Yılmaz'ın sabah izne ayrılacağı öğrenildi. Gece düzenlenen operasyonda şehit düşen Yılmaz tüm Türkiye'yi yasa boğdu...

Haber 23-09-24 11:53

Silah, lüks araçlar! Bir polis katilinin anatomisi... Yunus Emre Geçti'nin TikTok paylaşımındaki polis detayı ortaya çıktı: Bir dahakine kafasına basarım

Ümraniye'de 27 yaşındaki kahraman polisimiz Şeyda Yılmaz'ı şehit eden 19 yaşındaki Yunus Emre Geçti'nin TikTok paylaşımları ortaya çıktı. Hem hırsız hem de sapık olduğu belirlenen ve 26 suç kaydı bulunan Geçti'nin silah ve lüks araçlarla yaptığı paylaşımlar dikkat çekerken, son paylaşımındaki polis detayı ise gündem oldu. Geçti'nin "Bir dahaki sefere kafasına basarım" diyerek tehdit ettiği de görüldü.

Haber 23-09-24 11:20

Kahraman polisimiz Şeyda Yılmaz'ı şehit eden katil Yunus Emre Geçti azılı bir sapık çıktı! Sabıkası her şeyi anlatıyor

Türkiye kahreden bir sabaha uyandı. Dün gece Ümraniye'den gelen haberle yüreklerimiz bir kez daha yandı. Motor hırsızlığı suçundan yakalanan ardından firar eden Yunus Emre Geçti operasyon sırasında kahraman polisimiz Şeyda Yılmaz'ı şehit etti. Fotoğrafları sosyal medyaya düşen caninin aynı zamanda gözü dönmüş bir sapık olduğu ortaya çıktı. Kabarık sabıkalı caninin yakalanma anı da kameralara yansıdı.

Haber 23-09-24 10:41

12 yeni oyuncu katıldı! Kuruluş Osman 6. sezon tarihi belli oldu

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kuruluş Osman 6. sezon tarihi merak ediliyor. Oyuncuları arasında Burak Özçivit, Özge Törer, Emre Bey, Çağrı Şensoy ve Yiğit Uçan gibi ünlü oyuncuların yer aldığı diziye 12 yeni isim daha dahil oldu. Kuruluş Osman'ın merakla beklenen 6. sezon tarihi belli oldu. İşte detaylar...

Magazin 21-09-24 18:52

Biri 'gözüme kitlendi' dedi, diğeri 'Ölmesi aklımda yoktu' diye kendini savundu! Müzisyen Umut Emre Aytekin davasında anneyi isyan ettiren sözler

İstanbul Güngören'deki restoranda müzisyen Umut Emre Aytekin'i döverek ölümüne neden oldukları öne sürülen 2 sanığın "kasten öldürme" suçundan müebbet hapis cezası istemiyle yargılandığı davanın ilk duruşması yapıldı. Tutuklu sanık Hayrettin Öztaşçı, "Gözleriyle gözümüze kitlendi, küfürler etti" derken, Ceyhun Tuzcu da "Maktul yerdeyken ben 3-4 tekme vurdum. Ben Hayrettin'i ayırdım. Ölmesi hiç aklımda yoktu." sözleriyle kendini savundu. Sanıkların ifadesi acılı anneyi isyan ettirdi.

Haber 18-09-24 18:43

Yunus Akgün: Fenerbahçe maçını kazanmak için gideceğiz

Galatasaray’ın başarılı futbolcusu Yunus Akgün, Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında deplasmanda oynayacakları Fenerbahçe maçını kazanmak istediklerini söyledi.

Spor 18-09-24 09:46

Volkan Demirel'den şaşırtan Emre Mor iddiası! ''Hepsinden iyi futbolcu''

Fenerbahçe'nin efsane oyuncusu Volkan Demirel, teknik direktörlüğe ara verdiği şu dönemde yorumculuk yapıyor. Sarı-lacivertlilerin kadrosunu değerlendiren Demirel, Emre Mor hakkında ilginç bir ifade kullandı.

Spor 17-09-24 08:04

Makas atarak giderken hızla çarptı! Eski milli kürekçi hayatını kaybetti... Sürücünün serbest bırakılmasına aileden tepki

İstanbul'da meydana gelen kazada eski milli kürekçi Emre Başkan'ın ölümüne sebep olan otomobil sürücüsü, bilirkişi raporunda 'tam kusurlu' çıkarken adli kontrolle serbest bırakıldı. Bu karara Emre Başkan'ın ailesi tepki gösterdi. Başkan'ın babası, "MOBESE kameralarında kesin hatalı olduğu net ve açık şekilde belirgin, bilirkişi raporu da belli fakat hala elini kolunu sallayarak geziyor evladımın ölümüne sebep olan kişi" dedi.

Haber 16-09-24 17:49

Galatasaray - Çaykur Rizespor maçının VAR’ı Emre Kargın

Trendyol Süper Lig’de bugün oynanacak Galatasaray-Çaykur Rizespor maçının Video Yardımcı Hakemi (VAR) Emre Kargın oldu.

Spor 14-09-24 14:10

Transfer dönemi tam biterken Emre Mor, İstanbul ekibine 1 yıllığına kiralandı!

Eyüpspor, Fenerbahçe’den 27 yaşındaki kanat oyuncusu Emre Mor’u sezon sonuna dek kiralık olarak kadrosuna dahil ettiğini duyurdu. Transfer döneminin tam biteceği saatlerde duyurulan bu transfer aynı zamanda Süper Lig'de yaşanan son transfer oldu.

Spor 14-09-24 07:26

Emre Mor için resmi açıklama geldi! Hatay, Sivas, Eyüp derken herkes ters köşe oldu! Fenerbahçe Emre Mor'un sözleşmesini 2026'ya kadar uzattı

Fenerbahçe'de takımda kalıp kalmayacağı merak edilen isimlerden Emre Mor için Sarı-Lacivertliler'den resmi açıklama geldi. İsmi birçok kulüple anılan Mor için kulüpten yapılan açıklamada sözleşmesinin 2026 yılına kadar uzatıldığı duyuruldu. İşte detaylar...

Spor 13-09-24 23:09

Önce Buçe'yi şimdi Pelin'i taciz ettiler! Yalı Çapkını fanları Pelin Akil'i isyan ettirdi!

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Emre Altuğ, Gözde Kansu gibi başarılı isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını dizisine yeni sezonda Ferit'in sevgilisi Diyar olarak katılan Pelin Akil'i dizinin fanları rahat bırakmadı. Sosyal medyada birçok çirkin yoruma maruz kalan ünlü oyuncu sonunda isyan etti.

Magazin 13-09-24 10:17

Yalı Çapkını'nın senaryosu onlar yüzünden değişti dendi... Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir biten aşkları hakkında konuşmadı ama Emre Altuğ sette yaşananları açık açık anlattı

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nın yeni sezon bölümleri büyük bir heyecanla bekleniyor. Cuma günü 74. bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak olan dizinin son yayınlanan fragmanı büyük ses getirdi. Gerçek hayatta aşk yaşayan ancak yazın ayrılan Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in biten aşkının senaryoyu değiştirip değiştirmediği merak konusuydu. Emre Altuğ ise sette yaşananları açık açık anlattı...

Magazin 12-09-24 11:28

Rıza Çalımbay'dan dikkat çeken açıklamalar! ''Emre Mor'u çok istiyoruz'' Aboubakar transferi...

Hatayspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Emre Mor ve Enis Bardhi'yi transfer etmek istediklerinin altını çizen tecrübeli çalıştırıcı Türk futbolcuyu çok istediklerini dile getirdi. İşte detaylar...

Spor 11-09-24 19:19

Fenerbahçe'nin iki yıldızına teklif yağıyor! Rıza Çalımbay o ismi istedi...

Sarı-Lacivertliler'de Portekizli çalıştırıcı Jose Mourinho'nun 'gitsin' dediği isimlerden Serdar Aziz ve Emre Mor'a Süper Lig'den adeta teklif yağıyor. İşte detaylar...

Spor 11-09-24 15:23

Milli basketbolcu İlkan Karaman'a çarpan alkollü sürücü ilk kez açıkladı: Amacım kaçmak değildi! Hastanede beni yakaladılar

Milli basketbolcu İlkan Karaman'a çarparak yaşamını yitirmesine yol açan alkollü sürücünün ifadesi ortaya çıktı. Karaman'a çarptıktan sonra arabayı terk edip olay yerinden ayrılan Emre Ali Önder yaralandığı için hastaneye gittiğini belirtip "Amacım olay yerinden kaçmak değildi" dedi. Olay nedeniyle üzgün olduğunu kaydeden Önder aldığı alkolle ilgili de açıklama yaptı.

Spor 10-09-24 11:45

Ne Avrupa, ne Arabistan! Emre Mor Süper Lig'de kalıyor... İşte yeni takımı

Fenerbahçe'ye büyük umutlarla gelen ancak bir türlü bekleneni veremeyen isimlerden Emre Mor ile yollar ayrılıyor. Kısa süre önce kendisine takım bulması söylenen 27 yaşındaki oyuncunun yeni adresi belli oldu. İşte detaylar...

Spor 09-09-24 08:17

Emre Mor, Suudi Arabistan'dan gelen serveti elinin tersiyle itti! Fenerbahçe için sürpriz karar...

Fenerbahçe'de iç transferde de hareketli günler yaşanıyor. Jose Mourinho'nun kadroda düşünmediği oyuncularla teker teker yolları ayıran sarı-lacivertlilerde sıra Emre Mor'a geldi. Suudi Arabistan'dan büyük bir teklif alan Emre Mor, bu teklifi elinin tersiyle itti.

Spor 07-09-24 09:48

Pelin Akil Yalı Çapkını setinden paylaştı! Ferit ve Diyar'dan ilk poz

Ekranların sevilen dizisi Yalı Çapkını'nın yeni sezon çekimleri geçtiğimiz günlerde başladı. Dizide yeni isimler hikayeye dahil olurken hikayede iki yıl zaman atlaması yaşanacağı öğrenildi. Oyuncuları arasında Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Beril Pozam ve Emre Altuğ gibi ünlü isimlerin yer aldığı kadroya Pelin Akil Diyar rolü ile dahil oldu. Setten ilk paylaşımını yapan Akil, Mert Ramazan Demir ile poz verdi.

Magazin 06-09-24 23:52

Herkes onu arıyordu! Nehirde yüzerken timsah tarafından korkunç bir saldırı sonucu ikiye bölündü... Üst gövdesi, başı ve kolları henüz bulunamadı

Endonezya'nın Açe eyaletinin Doğu Açe Bölgesi'ndeki evlerinin arkasındaki Peureulak Nehri'nde yıkanmaya gideceğini söyleyen 68 yaşındaki Yunus ismindeki adam nehirde yüzerken timsah saldırısına uğradı. Timsah saldırısında vücudu iki parçaya bölünen Yunus'un günlerdir devam eden arama-kurtarma çalışmalarında üst gövdesi, başı ve kolları henüz bulunamadı.

Trend 05-09-24 15:43

Yalı Çapkını dizisine bomba isim! Ferit'in gözdesi Diyar geliyor

Ekranların sevilen dizisi Yalı Çapkını'nın yeni sezon çekimleri başladı. Dizinin yeni sezonunda iki yıl zaman atlaması yaşanırken yeni isimler de hikayeye farklı bir soluk getirecek. Oyuncuları arasında Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Beril Pozam ve Emre Altuğ gibi ünlü isimlerin yer aldığı kadroya bomba bir isim dahil oldu. Yeni oyuncu dizide Diyar rolünü canlandıracak.

Magazin 04-09-24 16:40

Araç alım satım işlemlerinde devreye giriyor! Sürpriz 'noter' kararı: Bir kez daha ücretlendirilecek

Araç alım, satım ve tescil işlemleriyle ilgili yeni bir düzenleme devreye giriyor. Bu işlemlerin vekaleten yapılması durumunda vekaletname dijital ortamda kayıtlı olsa dahi vekaletname aslının işlem sırasında hazır bulunması gerekecek. Noterler vekaletname aslını sistemden çıkartıp tasdik ederek ücretlendirecek. Otomotiv yazarı Emre Özpeynirci'nin paylaştığı düzenlemenin hayata geçeceği tarih de belli oldu.

Finans 31-08-24 09:33

Filistinli fenomen 'Medo' İsrail'in saldırısında hayatını kaybetti

Gazze’de çadırda kalan ve günlük hayatını paylaşan içerik üreticisi Medo Halimi İsrail’in Han Yunus kentine düzenlediği hava saldırısında hayatını kaybetti.

Haber 30-08-24 14:27

Jose Mourinho'nun gözden çıkardığı Emre Mor'u havada kaptılar! Süper Lig ekibi anlaşma sağladı...

Fenerbahçe'de iç transferde de hareketli günler yaşanıyor. Jose Mourinho'nun kadroda düşünmediği oyuncularla teker teker yolları ayıran sarı-lacivertlilerde sıra Emre Mor'a geldi. Antrenman performansı beğenilmeyen Emre Mor, satış listesine konulmuştu.

Spor 29-08-24 08:14