Zamli Avukat Maasi Haberleri

Üsküdar'da dehşet! Emekli subay polise çekiçle saldırdı... Avukat oğlu silahla ateş etti! Görüntüler ortaya çıktı

Üsküdar’da polis tarafından durdurulan emekli subay ile polis arasında tartışma çıktı. Emekli subay polise çekiç ile saldırırken, avukat oğlu ise silahla ateş etti. Bunun üzerine görevli diğer polis memuru baba ve oğluna ateş ederek şüphelileri etkisiz hale getirdi. Yaralanan 1’i polis 3 kişi hastaneye kaldırıldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden olayla ilgili açıklama geldi. Öte yandan olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 2024-10-23 12:25:58

Ersan Şen sosyal medyadan tepki gösterdi! Güvenli sokak beklentisi bir hayalden öteye geçemez

Avukat Ersan Şen, kuralların ihlal edilmesiyle ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. 'Kural tanımamazlığın' bulaşıcı bir hastalık olduğunu söyleyen Şen, "Daha yere atılan çöpün, kaldırıma park edilmiş aracın gereğini yapamıyorsan, “güvenli sokak” beklentisi bir hayalden öteye geçemez. Güvenli sokaklar için kırık pencere metodu ve sıfır tolerans şart, kamu düzeni ve huzuru için başka bir yol yok!" ifadelerini kullanarak tepkisini sosyal medyadan dile getirdi.

Haber 2024-10-20 20:02:06

İstanbul Barosu başkanlığına avukat İbrahim Özden Kaboğlu seçildi!

İstanbul Barosu'nda 12 adayın yarıştığı başkanlık seçiminde oy verme işlemi sona erdi. Sandıklar saat 17.00 itibarıyla kapandı. Seçimde, Değişim İçin Avukatlar Grubu'ndan İbrahim Özden Kaboğlu 7 bin 219 oyla başkan seçildi.

Haber 2024-10-20 19:49:52

Cumhuriyet Başsavcısı sevgilisinin eski sevgililerini gözaltına aldırdı! Aralarında avukat ve askerler de var: Başsavcı hakkında inceleme başlatıldı

Zonguldak 'keyfi soruşturma' olayını konuşuyor. İddiaya göre Çaycuma Cumhuriyet Başsavcısı Y.C., sevgilisinin 5 eski sevgilisini gözaltına aldırdı. Gözaltına alınan arasında avukat ve askerler de yer alıyor. Gözaltı sebebi ise duyanları şaşkına çevirdi. Başsavcı hakkında Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un HSK Başkanı sıfatıyla verdiği izin doğrultusunda inceleme başlatıldı.

Haber 2024-10-17 18:47:24

SON DAKİKA! Kemal Kılıçdaroğlu hakkındaki zorla getirilme kararı kaldırıldı

Avukat Mustafa Doğan İnal'a hakaret ettiği gerekçesiyle yargılanan Kemal Kılıçdaroğlu hakkında zorla getirilme kararı alınmıştı. Konuyla ilgili sıcak bir gelişme yaşandı ve Kılıçdaroğlu'nun zorla getirilme kararı kaldırıldı.

Haber 17-10-24 14:42

Skandal olay! Kreşte uyuyan bebeğe tokat attı... Yüzünden parmak izleri çıktı, bir de arayıp böyle anlatmış

Gaziantep’te, özel bir kreşte öğretmen B.K., uyuyan 21 aylık M.D.Ö.’ye tokat attı. Olay güvenlik kamerasına yansırken bebeğin avukat annesi Gündoğdu Özer, kreşin ilişiğini kestiği öğretmen hakkında suç duyurusunda bulundu. Olay sonrası öğretmenin anneyi arayıp çocuğun yanağının üzerine uyuduğunu ve buna bağlı yüzünden iz oluştuğunu söylediği öğrenilirken aile kreşe gittiklerinde bebeklerinin yüzünde parmak izleri olduğunu gördü. Hastaneye gidip darp raporu da alındı.

Haber 17-10-24 11:42

CHP'li Ali Mahir Başarır 'Kemal Kılıçdaroğlu' kararını eleştirdi! Mustafa Doğan İnal'dan yanıt

Avukat Mustafa Doğan İnal'a hakaretten CHP'nin eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında bir sonraki duruşmaya zorla getirilme kararı verilmişti. Karara tepki gösteren CHP'li Ali Mahir Başarır'a, İnal yaptığı açıklamayla yanıt verdi.

Haber 16-10-24 21:21

Bankadaki kasayı açınca bomboş buldular! Gurbetçi çift '8 kilo altınımız kayboldu' diyerek polise başvurdu

Belçika'da yaşayan gurbetçi çift, Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesindeki bir kamu bankasına ait kasada 2014 yılından bu yana biriktirdikleri 8 kiloya yakın altının kaybolduğu iddiasıyla polise şikayette bulundu. Savcılığın da geniş çaplı soruşturma başlattığını belirten çiftin avukatı Samet Özaydın, altınların değerinin yaklaşık 25 milyon lirayı bulduğunu belirtti. Avukat Özaydın, "Müvekkil banka kasasından altın almak amacıyla bankaya başvuruyor. Banka kasası açılıyor ancak kasa bomboş." dedi.

Haber 16-10-24 18:36

Son dakika: Avukat Mustafa Doğan İnal'a hakaret ettiği gerekçesiyle yargılanan Kemal Kılıçdaroğlu hakkında zorla getirme kararı! Sosyal medyadan açıklama yaptı

Son dakika haberi: Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında, İstanbul 48. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından zorla getirilme kararı verildi. Kemal Kılıçdaroğlu, Avukat Mustafa Doğan İnal'a hakaret ettiği gerekçesiyle yargılanıyordu. Yaşanan gelişme sonrası İnal sosyal medyadan açıklama yaptı. Kararın ardından Kemal Kılıçdaroğlu da bir video paylaşarak açıklamalarda bulundu.

Haber 16-10-24 17:09

Sapık muavin durmak bilmedi! Otobüste gördüğü avukat kadına musallat oldu: Cinsel içerikli videolar iddiası mide bulandırdı

Otobüs muavini, yolcu olarak binen avukat kadınla seyahat sırasında önce not kağıdıyla iletişime geçti. Muavinin sorularına yanıt veren avukat Ş.G. (27) eve döndükten sonra tanımadığı numaradan iltifat dolu mesajlar aldı. Tanışmak istediğini söyleyen muavini engelleyen avukat ertesi gün bu kez cinsel içerikli mesaj ve videolar alınca konu yargıya taşındı.

Haber 09-10-24 16:00

Avukat Rezan Epözdemir, Cem Garipoğlu'nun mezarındaki poşetle ilgili inceleme istedi! Derin şüphe ve kuşkular uyandırıyor

Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu'nun mezarı açılmasıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Mezarda kefen parçası bulunmadığını açıklayan, ailenin avukatı Rezan Epözdemir bulunan şeffaf naylon poşet ile ilgili de "Kemiklerin ve kafatasının sonradan bir poşet vasıtasıyla mezarın içine konulduğuna dair derin şüphe ve kuşkular uyandırmaktadır" açıklamasını yaptı. Epözdemir 30x30 cm boyutundaki poşetle ilgili olarak DNA incelemesi yapılması talebinde bulunduklarını da açıkladı.

Haber 04-10-24 23:18

Cem Garipoğlu’nun mezarının açılmasına neden olan fotoğraf tüyler ürpertti! Rezan Epözdemir isyan ederek anlattı: ‘Böyle bir fotoğraf nasıl çekilebilir’

Cem Garipoğlu'nun kız kardeşinin 2 buçuk yıl önce paylaştığı ve mezarın yeniden açılmasının sebeplerinden de olan kan donduran ‘kanepe’ fotoğrafı yeniden gündem oldu. Münevver Karabulut’un katledildiği kanepede mutlu aile fotoğrafı veren Garipoğlu ailesi için avukat Razan Epözdemir gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. Epözdemir açıklamasında “Bu bizim fethi kabir isteme gerekçelerimizden bir tanesi. Böyle bir fotoğraf nasıl çekilebilir, bu nedir yani!” dedi.

Haber 04-10-24 08:02

Sinan Ateş davasında tek tahliye olan isimdi! Serdar Öktem ile ilgili yeni gelişme

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş, Ankara'da uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülmüştü. Cinayetle ilgili görülen davada mahkeme dün kararını açıklamıştı. Cezaların yağdığı davada avukat Serdar Öktem tahliye edilmişti. Davada yaşanan yeni gelişmeye göre savcı, Öktem'in tahliye kararına itiraz etti.

Haber 03-10-24 19:36

50 bin limit varken 500 bin kredi çekilmiş! Mobil bankacılıkta güvenlik açığı mı var? Her şey saat 1'le 7 arasında olmuş... Uyurken hesapları patlatmışlar

Borçsuz uyuyup, borçlu uyandılar... Mobil bankacılık kullananlar arasında mağdur sayısı giderek artıyor. Dolandırıldıklarını belirten yüzlerce kişi sosyal medya hesabından video paylaşarak sesini duyurmaya çalışırken, bankadan gelen açıklamaya rağmen sayı artıyor. Müşteriler tek tek hesaplarını kapatmaya başlarken, Avukat Fevzi Doğan'ın hatırlattığı mahkeme kararı ise dikkat çekti: "Mahkeme şunu söyledi; tüketici burada sorumlu değil dolayısıyla işleyen kredileri de ödememesi gerekiyor."

Finans 01-10-24 11:31

Adliyede katipti FETÖ'cüleri kurtarmak için sahte evrak düzenledi! Hem kendisi hem de Avukat Önder Alkurt tutuklandı

Söz konusu olay Gaziantep'te yaşandı. Adliyede katiplik yapan Muhammed K., FETÖ dosyalarında geriye dönük tarihli dilekçeler oluşturarak usulsüzlük yapıyordu. Bu ortaya çıktıktan sonra katip 16 Eylül tarihinde tutuklandı. Katip Muhammed K.'nın ortağı olduğu idddia edilen Avukat Önder Alkurt da tutuklandı.

Haber 25-09-24 13:08

Emekli maaşı alıp, çalışanlar dikkat! Bankalar binlerce kağıdın arasında saklayarak veriyordu: Yargıtay'dan emekli aylığına haciz kararı...

Yargıtay'ın son kararına göre, kredi borcu olan emeklilerin maaşlarına haciz uygulanamayacak. Avukat Mücahit Küçük, bankaların emekli maaşlarına bloke koymak için imzalattıkları muvafakatnamelerin artık geçersiz olduğunu belirtti. Ancak çalışan emeklilerin iş yerinden aldıkları maaşın bir kısmı haczedilebiliyor. İşte Yargıtay'ın dikkat çeken o kararı...

Finans 21-09-24 14:41

'Gerçekler ortaya çıktı' Özge Ulusoy'un babası kazada hayatını kaybetmişti! Sürücüyle ilgili yeni gelişme 'Bir nebze de olsa nefes alabiliyoruz şu an'

Ankara'da manken ve oyuncu Özge Ulusoy'un babası avukat Haydar Ulusoy'a (73) cipiyle çarparak ölümüne neden olduğu suçlamasıyla tutuksuz yargılanan E.N.'ye (21), 'Taksirle ölüme neden olma' suçundan verilen 3 yıl 9 ay hapis cezası kararını istinaf bozdu. Kazada bilinçli taksir bulunduğu gerekçesiyle sanığa takdir indirimi ile 4 yıl 5 ay 10 gün hapis cezası verildi. Kararı değerlendiren Özge Ulusoy, "Bir nebze olsun nefes alabiliyoruz şu an" dedi.

Haber 12-09-24 17:39

Konyaspor'un golcü oyuncusu Umut Nayir'e staj yeri bulundu! ''Avukat olabilmem için staj yapmam lazım

Kariyerine Konyaspor'da devam eden milli futbolcu Umut Nayir, bir yandan da eğitim hayatını sürdürüyor. Okuduğu Hukuk Fakültesinden mezun olan Umut Nayir, avukatlığa ilk adım olan stajyerlik için çağrıda bulundu ve iş yeri aradığını söyledi.

Spor 12-09-24 14:17

Daha önce bacağından vurulan avukat milyonluk uyuşturucuyla yakalandı: Aldım ama kime vereceğimi bilmiyordum

Ekipler durdurduğu bir otomobilin içinde 25 bin sentetik uyuşturucu hap ele geçirdi. Uyuşturucuyu taşıyanın bir avukat olduğu belirtilirken aynı avukatın 2021 yılında adliye otoparkında bacağından vurulduğu ortaya çıktı. Avukat ve yanındaki bir kişi tutuklandı.

Haber 12-09-24 10:25

Narin cinayetinde amca Salim Güran ile ilgili yeni gelişme! Avukatı davadan çekildi, ifadeleri dikkat çekti: 'Müvekkilim kardeşi için ölüme gider'

Diyarbakır'da Narin Güran'ın cansız bedeni bulunmuştu. Soruşturmanın derinleşmesiyle birlikte amca Salim Güran tutuklanmıştı. Soruşturmada yeni gelişmeler yaşanırken Güran'ın avukatından dikkat çeken bir karar geldi. Amcanın avukatı davadan çekildiğini açıkladı. Davadan çekilen Avukat Seda Toğrul'un ifadeleri de dikkat çekti. Toğrul, "Aileyi 14 yıldır tanıyorum müvekkilim kardeşi Arif için ölüme gider " ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Haber 10-09-24 23:37

Özel okul ile kırtasiye 'çeteleşmesi' Fahiş kitap fiyatlarına avukat veli ayarı ‘Bin liralık kitaba 30 bin lira para verdirmek dolandırıcılıktır'

2024 – 2025 eğitim ve öğretim yılında özel okullarda servis, yemek ücreti derken bir milyon aşıyor. 1 Eylül tarihinde başlayan okullarda bu kez fahiş kitap fiyatlarına veliler isyan etti. Adana’da avukat olan bir veli bin TL’lik kitaplar için 30 bin TL istendiğini fark edince hem okula dava açtı hem de yayınevi ve okul arasındaki vurgunu ortaya çıkardı.

Haber 05-09-24 11:00

Böylesi yeni değil... Düğününe gelmeyen arkadaşıyla davalık oldu! Daha öncesinde taktığı takıyı almak için mahkemeye başvurdu

Altın fiyatlarının yüksek olduğu bu zamanlarda düğün takılarının önemi de daha farklı olmaya başladı. Yeni evlenen bir kişi, daha öncesinde altın taktığı arkadaşı düğününe gelmeyince çareyi mahkemeye başvurmakta buldu. Kanuna göre düğün takılarının bağış olarak geçmesi ise mahkeme sonucunun merak edilmesine sebep oldu. Avukat Zafer İşeri, konu hakkında açıklamada bulundu.

Finans 04-09-24 12:00

Ünlü avukat Rezan Epözdemir'den Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e çağrı!

Ünlü avukat Rezan Epözdemir, sosyal medya hesabından son günlerde gündeme oturan karaborsa ve bilet yolsuzluğu ile ilgili Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e çağrıda bulundu.

Spor 01-09-24 16:55

Eşini öldürmeden önce Google'ı soru yağmuruna tutmuş! İnternet geçmişi her şeyi ele verdi: Senem Kıvrık cinayetinde akılalmaz savunma

Muğla'da eşini sokak ortasında bıçaklayarak öldüren katil zanlısının ifadesi 'pes' dedirtti. Cinayetten sonra ormanda yakalanıp tutuklanan Muhittin Kıvrık'ın (43) internette "Eşimin kusurlu olması için ne yapmalıyım?", "Barodan avukat nasıl bulunur?" şeklinde aramalar yaptığı ortaya çıktı. Bir de bu aramaları her vatandaşın yapabileceğini savundu!

Haber 28-08-24 16:01

Cüneyt Özdemir'den Ersan Şen ve Can Atalay ile ilgili dikkat çeken sözler: Türkiye'nin özeti budur

Gazeteci Cüneyt Özdemir, YouTube kanalındaki yayınında avukat Ersan Şen ve cezaevinde olan Can Atalay ile ilgili dikkat çeken sözler söyledi. Şen'in üstlendiği davalara dikkat çeken Özdemir, "Ersan Şen ne kadar ilginç bir kimlik. İYİ Parti’nin Cumhurbaşkanı Adayı oluyordu, şu anda çıkmadığı televizyon kanalı yok. Can Atalay da bir avukat, daha çok hak arayanların yanında olmuş. Biri stüdyolarda diğeri cezaevinde. Türkiye’nin özeti budur." ifadelerini kullandı.

Haber 26-08-24 18:45

Avukattan vatandaşa uyarı: 'İade yoktur' denmesine inanmayın... Hukukta bir karşılığı yok!

İnternette ve sosyal medyada satış yapan bazı siteler hukuki herhangi bir dayanakları olmamalarına rağmen iade ve değişim hakkını tüketiciye tanımıyor. Ancak hukuksal olarak hem online hem de fiziki satışlarda 14 gün içerisinde yapılan iadeyi işletme kabul etmek zorunda. Avukat Özlem Şen, konu ile ilgili tüketiciye bazı uyarılarda bulundu.

Finans 26-08-24 13:13

'Takılar kimin olacak' kavgası sona eriyor... Düğünde takılan altınlarla ilgili tartışmaları bitirecek emsal karar! Önceki karar değişti

Yargıtay düğünde takılan altının kime ait olacağına dair tartışmaları bitirecek yeni bir karara imza attı. Takı kime takıldıysa o kişide kalacağına hükmedildi. Avukat Buket Nurşah Tekışık erkeğe takılanların da kadına ait olduğu yönündeki görüşün 4 Nisan itibarıyla değiştiğini vurguladı. Emsal karara imza atan Yargıtay 2. Hukuk Dairesi bir davada, anlaşma bulunmadığında örf ve adetlerin varlığına göre, aksi takdirde kadın veya erkeğe takılan ziynetlerin kendilerine ait olduğu kararına hükmetti.

Finans 23-08-24 13:20

Dilan Polat'ın el konulan lüks araçları geri alınacak mı? Avukat tek tek açıkladı

Dilan Polat'ın tahliyesi sonrası çeşitli iddialar gündeme geldi. Avukat Sevinç Horoz'un lüks araçlar için başvuru yapacağı da bu iddialar arasında yer alıyordu. Haberler yayılınca avukat hemen açıklama yaptı.

Magazin 22-08-24 10:45

Tarkan'ın eski aşkı Bilge Öztürk kendisinden 22 yaş küçük sevgilisiyle ayrıldı

Tarkan ile yaşadığı aşkla tanınan Bilge Öztürk özel hayatıyla gündeme Avukat Bilge Öztürk, kendisinden 22 yaş küçük sevgilisi Daren Gerede ile ayrılık kararı aldı.

Magazin 22-08-24 09:44

Avukata ahlaksız teklif! İnternetten sipariş verdi, kabusu yaşadı: 'Benimle yatarsan paranı geri veririm'

İstanbul'da yaşayan avukat E.T. dolandırıcıların ağına düştü. Bir sitede gördüğü ilandaki bahçesi mobilyası almak isteyen E.T. , ödemeyi kendisine verilen hesaba yaptı. Kısa süre sonra E.T. ile temasa geçen dolandırıcılar, önce para iadesi yapacaklarını söylerken ardından da tehdit, hakaret, cinsel taciz ve şantaj yoluna başvurdu. E.T. , "Benimle yatarsan sana paranı veririm!" diyen şebeke üyeleri hakkında suç duyurusunda bulundu.

Haber 20-08-24 10:30

'Tüm deprem dosyaları bakımından emsal mahiyette' Avukat Rezan Epözdemir kararı duyurdu: Kusuru olan kamu görevlilerinin yargılanmasının önü açıldı

Kamuoyunda 'Ezgi Apartmanı Davası' olarak bilinen dosyayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Mağdur Aileler Vekili Av. Dr. Rezan Epözdemir, yaptığı açıklamada "İtirazlarımız kabul edilmiş ve aralarında Kahramanmaraş Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü, İmar ve Şehircilik Müdür Vekili’nin de bulunduğu 7 kişi hakkında soruşturma izni verilmiştir" dedi. Epözdemir, bu kararın tüm deprem dosyaları bakımından emsal mahiyette olduğunu söyledi.

Haber 16-08-24 15:45

AK Partili vekil Serkan Bayram Nobel Barış Ödülü’ne aday gösterildi! Engelsiz bir dünya ve Türkiye için çalışıyoruz

AK Parti İstanbul Milletvekili avukat Serkan Bayram, Avrupa Parlementosu (EES) Avrupa Ekonomik Senatosu tarafından Nobel Barış Ödülü’ne aday olarak gösterildi. Bayram Mynet'e açıklamalarda bulundu. "Engelli haklarına yönelik mücadelemizden dolayı bizi Nobel'e aday gösterdiler" diyen Bayram, "Engelsiz bir dünya ve Türkiye için çalışıyoruz" dedi.

Haber 07-08-24 18:36

Çağla Şıkel onunla el ele yakalandı! Görenler çok şaşırdı: 'Hani arkadaştınız?'

Özel hayatı, kusursuz fiziği ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Çağla Şıkel, Çeşme'de kameralara yakalandı. Şıkel uzun süre aşk yaşadığı ve geçtiğimiz aralık ayında ayrıldığı avukat Nail Gönenli ile el ele yakalandı. Çağla Şıkel ve Gönenli'yi böyle görenler çok şaşırdı.

Magazin 07-08-24 11:28

35 kişi hayatını kaybetmişti! Ezgi Apartmanı davasında tepki çeken yeni bilirkişi raporu!

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan ve 35 kişiye mezar olan Ezgi Apartmanı'nın beklenen bilirkişi raporu geldi. Fakat rapor mağdurların büyük tepkisini topladı. 5 sanıktan 4'ünün kusurunun bulunmadığı belirtilen raporda kesildiği öne sürülen kolonların da binanın yıkılması üzerinde herhangi bir etkisinin olmadığı belirtildi. Avukat Rezan Epözdemir ise bilirkişi raporunu 'hukuk cinayeti' olarak yorumladı.

Haber 02-08-24 12:57

100 bin liraydı 1 milyon liraya çıktı! E-Devlet’ten tek tık ile yapılabilecek

Aynı marka ürün, farklı marketlerde neredeyse 2-3 katı etiket fiyatıyla satışa sunuluyor. Fiyatlar arasındaki bu uçurumun ‘fahiş fiyat’ olduğunu belirten Avukat Özlem Şen, vatandaşın e-Devlet üzerinden veya ALO 175 hattını arayarak fahiş fiyat uygulayanları şikayet edebileceğini belirtti.

Finans 29-07-24 11:59

Seçil Erzan davasında yeni detay! İddianamede ortaya çıktı; Kayıp milyonlar nerede?

Seçil Erzan davası ile ilgili yeni detaylar çıkmaya devam ediyor. Futbol dünyasının ünlü isimlerini hayali fon yaratarak milyonlarca dolar dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan'ın yargılaması sürüyor. İddiaya göre kayıp milyonların Erzan'ın evindeki çelik kasada olduğu ve o dönem nişanlısı olan Avukat Candaş Gürol'un evine taşındığı öne sürüldü.

Haber 26-07-24 14:27

Silah sesini duyanlar polise haber verdi! Avukat, ofisinde başından vurulmuş halde bulundu

Kayseri'de avukat Kazım Selim Somtaş'ın ofisinden silah sesi geldiğini duyan vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipleri 40 yaşındaki Somtaş'ı tabancayla başından vurulmuş halde ölü olarak buldu.

Haber 26-07-24 00:56

Eski eşinin uygunsuz fotoğraflarını sızdırmakla suçlanmıştı! Berk Oktay ve Merve Şarapçıoğlu davasında yeni gelişme

Ünlü oyuncu Berk Oktay 2020 yılında avukat eşi Merve Şarapçıoğlu'ndan olaylı bir şekilde boşanmıştı. Eski eşi Merve Şarapçıoğlu, oyuncu Berk Oktay'ın sosyal medyada uygunsuz görüntülerini yayınladığı iddiasıyla uzun süredir yargılanıyordu. O davada yeni bir gelişme yaşandı ve Şarapçıoğlu'nun suçsuzluğu Yargıtay tarafından onaylandı.

Magazin 25-07-24 09:47

SON DAKİKA: Seçileli 5 gün olmuştu! İbrahim Hacıosmanoğlu yönetimindeki Bayram Saral istifa ettiğini açıkladı!

Son dakika... Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun listesinde bulunan Avukat Bayram Saral istifa ettiğini açıkladı.

Spor 23-07-24 12:12

Yunan adalarında yemek yiyenleri hedef alan Ersan Şen'e tepki yağıyor: Gelin Çeşme'ye, kazığı yiyince soluğu Barselona'da alırsınız

Sosyal medya Yunan adaları çıkışı üzerine hukukçu ve avukat Prof. Ersan Şen'i topa tutuyor. Yunan adalarına kapıda vize uygulamasının başlamasıyla adalardaki yemek fiyatları Türkiye ile karşılaştırılmaya başlamıştı. Şen, "Yorgo'da yemek yemenin cari açık olarak döneceğini ve adaların silahlandırılmasına katkı sağlayacağını" savununca tepkiler gecikmedi. Şen'in "Hasan Usta" tespitine kullanıcıların birçoğu katılmadı.

Haber 21-07-24 09:37

Avukatın uyuşturucu trafiği baş döndürdü: Cezaevine bile sokmuş! Kadın arkadaşının evini depoya çevirmişler

Adana'da avukat F.K.G'nin uyuşturucu ticareti trafiği baş döndürdü. Takside yakalanıp cebinden çıkardığı uyuşturucuyu polise teslim eden avukatın ev ve üst aramasında ele geçirilenler ağızları açık bıraktı. Avukatın ticaret yaptığı öne sürülen 1'i kadın 3 kişi arasında müvekkilleri de bulunuyor.

Haber 15-07-24 15:35

İBB Tülay Makbule Garipoğlu'na indirimli ev mi sattı? İddialar olay oldu, Avukat Dr. Epözdemir'den tepki geldi: Umarım doğru değildir!

Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun annesi Tülay Makbule Garipoğlu'yla ilgili ortaya atılan iddia olay oldu. Türkiye'yi sarsan cinayet sonrası 3 yıl hapis cezası alan anne Garipoğlu'na İBB'nin 'özel kampanya' dahilinde ev sattığı iddia edildi. Söz konusu haberlere isyan eden Karabulut ailesinin avukatı Dr. Rezan Epözdemir "Umut ediyorum ki bu haber doğru değildir. Tek kelimeyle sözün bittiği yerdeyiz. Yazık..." ifadelerini kullandı.

Haber 09-07-24 13:14

SON DAKİKA | UEFA'dan Merih Demiral'a 'Bozkurt' cezası! TFF, itiraz için CAS'a gidiyor... Hollanda maçında oynayacak mı?

Son dakika haberi: UEFA, Avusturya maçında bozkurt işareti yapan Merih Demiral'a 2 maç ceza verdi. TFF, cezaya itiraz için CAS'a gidiyor. Tüm Türkiye, yarınki çeyrek final maçında oynayıp oynayamayacağını merak ederken, Avukat Ercan Sevimdaş, "Merih Demiral Hollanda maçında oynayacak mı?" sorusuna yanıt verdi.

Spor 05-07-24 13:41

Hayat Bilgisi'nin Pikaçu'su Kerem Kupacı evlendi! İşte nikahtan ilk kareler...

Bir döneme damga vuran Hayat Bilgisi dizisinde hayat verdiği "Pikaçu Kerem" rolüyle hafızalara kazınan Kerem Kupacı son olarak Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ile ekranlarda boy göstermişti. Kerem Kupacı uzun zamandır gözlerden uzak aşk yaşadığı avukat sevgilisi Ece Ceyhanlı ile nikah masasına oturdu.

Magazin 04-07-24 09:12

Hayat Bilgisi'nin Pikaçu'su olarak hafızalara kazındı! Kerem Kupacı evleniyor

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Hayat Bilgisi dizisinde hayat verdiği 'Pikaçu Kerem' karakteri ile hafızalara kazınan Kerem Kupacı'dan müjdeli haber geldi. Kupacı yıllardır birlikte olduğu avukat sevgilisi Ece Ceylanlı ile bugün nikah masasına oturacak.

Kulis 03-07-24 11:29

Yılda 12’den fazla denetim! Kuyumcu bile ‘16 bin TL’ olarak bildiriyordu: Hükümet kasanın başına geçip ‘hasılat’ nöbeti tutacak

Kayıt dışı ekonomi ile mücadele kapsamında vergilendirilmeyecek alan bırakmamaya hazırlanan hükümetin yeni planını Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek dün açıkladı. Yeni düzenleme ile avukat, doktor, diş hekimi, restoran, kafe ve kuaför gibi serbest meslek çalışanlarına hasılat sorgusu geliyor. Detaylar ise belli oldu. Tespit edilen tutarlar ile mükellefin beyanı karşılaştırılarak buradaki fark yüzde 20'den fazla ise mükellef aradaki farkın izahı için davet edilecek.

Finans 02-07-24 09:01

SON DAKİKA: Haziran enflasyon beklentisi belli oldu: Kimi sadece 145 TL kimi ‘sıfır’ zam alacak! Memur maaşı ve emekli zammında son rakam değişti

Son dakika haberleri… Emekli zammı ve memur maaş zammı 3 gün sonra Haziran ayı enflasyon rakamının açıklanması ile netleşecek! 6 aylık memur enflasyon farkı ile öğretmen, polis, hemşire, avukat maaşları artacak. En düşük emekli maaşı için de düzenleme yapılması beklenirken son rakamlar için yeni ipucu geldi. Peki Temmuz zam döneminde kim, ne kadar maaş alacak? İşte merak edilen zamlı maaş listesi…

Finans 29-06-24 09:58

Bağcılar'da suç örgütüne operasyon! Müvekkilini görmeye gelen avukat polise küfür etti, arbede çıktı

İstanbul Bağcılar'da bir kafeye düzenlenen silahlı saldırıda, içerideki polis memuru başından yaralandı. 4 iş yerine silahlı saldırı gerçekleştirdikleri öğrenilen suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda, 15 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Müvekkillerini görmek için emniyete gelen avukatlar ile polis memurları arasında arbede çıktı. Avukat Ş.A., kendisini görüntüleyen polis memuruna küfür ederek saldırdı.

Haber 27-06-24 23:27

Avukatın soluk borusuna yemek kaçtı... Başsavcı Heimlich manevrasıyla kurtardı

Bursa'da, soluk borusuna yemek kaçan 79 yaşındaki avukat Güner Elçin'i, Orhangazi Cumhuriyet Başsavcısı Enis Tekgül, Heimlich manevrasıyla kurtardı. O anlar, güvenlik kamerasına yansıdı. Elçin, ocak ayında Türkiye Barolar Birliği Başkanı Avukat Erinç Sağkan tarafından meslekteki 50'nci yılı onuruna berat almıştı.

Haber 24-06-24 15:02