Zuhal Topalla Yemekteyiz Kim Birinci Oldu Haberleri

Mansur Yavaş hakkında dikkat çeken iddia: ‘Çalışmaları bu yönde, 1 gününü alacaktır’

Yerel seçimlerden birinci parti olarak çıkan ve ardından yapılan anketlerde de aldığı oy oranını koruduğu görülen CHP’de cumhurbaşkanı adayının da kim olacağı şimdiden merak konusu oldu. 2028'de gerçekleşecek cumhurbaşkanlığı seçimleri için adı geçen Mansur Yavaş hakkında da dikkat çeken bir iddia geldi. Yavaş'ın 2028'de cumhurbaşkanı adayı olacağını ve çalışmalarının da bu yönde olduğu öne sürüldü. İşte dikkat çeken o iddianın detayları…

Manşet 2024-06-01 08:06:22

'Beni Reis gönderdi...' AK Parti'de Erdoğan'ın kibir çıkışı sonrası herkes onları arıyor! İlk ismi canlı yayında açıkladı

Yerel seçim sonuçları AK Parti için sürprizle sonuçlandı. CHP, Türkiye genelinde birinci parti oldu. Şanlıurfa, Yozgat, Sivas, Kütahya, Afyonkarahisar, Bursa gibi şehirler kaybedildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün akşam çok net bir açıklama yaparak 'Parti içindeki kibir abideleriyle hesaplaşma gereğini yapma' mesajı verdi. Bu isimler kim?

Finans 2024-04-03 13:18:40

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? 29 Aralık Cuma Yemekteyiz haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı belli oldu mu?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi ve büyük ödülün kazananına dair araştırmalar hızlandı. Yemekteyiz'de 29 Aralık Cuma akşamı final heyecanı yaşanıyor. Yemekteyiz programının sıkı takipçileri haftanın kazananı ve büyük ödülün sahibini merak ediyor. Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği program, hafta içi her gün TV8'de yayınlanıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 29 Aralık Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim oldu?

Magazin 2023-12-29 19:53:16

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? 22 Aralık Cuma Yemekteyiz haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı belli mi?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi ve büyük ödülün kazananı merak ediliyor. Yeni sezonu tüm hızıyla devam eden Yemekteyiz'de 22 Aralık Cuma akşamı final heyecanı yaşandı. Yemekteyiz programının sıkı takipçileri haftanın kazananı ve büyük ödülün sahibini merak ediyor. Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği program, hafta içi her gün TV8'de yayınlanıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 22 Aralık Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim?

Magazin 2023-12-22 21:55:26

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ BİRİNCİSİ 15 ARALIK 2023! Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi kim oldu, hangi yarışmacı kazandı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bu haftanın yarışmacıları Orhan Çingay, Bengisu Delioğlu, Koray Kalender, Alev Culha Özcan ve Ayşe Gökay Çalışkan 75 bin TL'nin sahibi olmak için hünerlerini sergiledi. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi kim oldu? 15 Aralık 2023 Cuma günü Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasını hangi yarışmacı kazandı?

Magazin 22-12-23 17:02

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? 8 Aralık Cuma Yemekteyiz haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı belli mi?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi ve büyük ödülün kazananı merak ediliyor. Yeni sezonu tüm hızıyla devam eden Yemekteyiz'de 8 Aralık Cuma akşamı final heyecanı yaşandı. Yemekteyiz programının sıkı takipçileri haftanın kazananı ve büyük ödülün sahibini merak ediyor. Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği program, hafta içi her gün TV8'de yayınlanıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 8 Aralık Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim?

Magazin 08-12-23 21:22

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? 1 Aralık Cuma Yemekteyiz haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı belli mi?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi ve büyük ödülün kazananı merak ediliyor. Yeni sezonu tüm hızıyla devam eden Yemekteyiz'de 1 Aralık Cuma akşamı final heyecanı yaşanıyor. Yemekteyiz programının sıkı takipçileri haftanın kazananı ve büyük ödülün sahibini merak ediyor. Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği program, hafta içi her gün TV8'de yayınlanıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 1 Aralık Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim?

Magazin 01-12-23 20:57

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? 24 Kasım Cuma Yemekteyiz haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı belli mi?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi ve büyük ödülün kazananı merak ediliyor. Yeni sezonu tüm hızıyla devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 24 Kasım Cuma akşamı final heyecanı yaşandı. Yemekteyiz programının sıkı takipçileri haftanın kazananı ve büyük ödülün sahibini merak ediyor. Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği program, haftaiçi her gün TV8'de yayınlanıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 24 Kasım Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim?

Magazin 24-11-23 11:47

MasterChef yarışmacısı Nalan Toprak Yemekteyiz'de ortaya çıktı! Son halini görenler tanıyamadı

Zuhal Topal'ın sunumuyla Tv8 ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Yemekteyiz her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Programdaki yarışmacılar arasında yaşanan tartışmalar ise sık sık gündem oluyor. Yemekteyiz'in bu haftaki yarışmacılarından biri de Nalan Toprak oldu. MasterChef 2019 sezonunda yarışan Nalan'ı görenler tanıyamadı. Değişimiyle sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 22-11-23 14:17

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? 17 Kasım Cuma Yemekteyiz haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı belli mi?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi ve büyük ödülün kazananı merak ediliyor. Yeni sezonu tüm hızıyla devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 17 Kasım Cuma akşamı final heyecanı yaşandı. Yemekteyiz programının sıkı takipçileri haftanın kazananı ve büyük ödülün sahibini merak ediyor. Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği program, haftaiçi her gün TV8'de yayınlanıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 17 Kasım Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim?

Magazin 17-11-23 20:48

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? 10 Kasım Cuma Yemekteyiz haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı belli oldu!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi ve büyük ödülün kazananı merak ediliyor. Yeni sezonu tüm hızıyla devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 10 Kasım Cuma akşamı final heyecanı yaşandı. Yemekteyiz programının sıkı takipçileri haftanın kazananı ve büyük ödülün sahibini merak ediyor. Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği program, haftaiçi her gün TV8'de yayınlanıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 10 Kasım Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim?

Magazin 10-11-23 20:02

Yemekteyiz'de gergin anlar! Bir anda kapı çaldı ve herkes şoke oldu! Yarışmacı yemeği beğenmeyince bakın ne yapmış

Tv8 ekanlarında hafta içi her gün izleyicisinin karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz her bölümüyle çok konuşuluyor. Renkli yarışmacıları ve yarışmadaki diyalogların gündem olduğu yarışmada bu defa aniden çalan kapı gündem oldu. Yarışmanın son gününde bir yarışmacı yemeği beğenmeyince bakın ne yaptı...

Magazin 10-11-23 14:12

Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi kim oldu? 3 Kasım 2023 Cuma Yemekteyiz'de kim kazandı? Yarışmacılar ve puan durumu!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi vatandaşlar tarafından merak edildi. Haftanın yarışmacılarıYeşim, Yusuf, Atakan, Hülya ve Aygül 75 bin TL'nin sahibi olmak için hünerlerini sergiledi. Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacısının birincisi bu akşam saat 16.00'da ekrana gelen bölümde belli oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi kim oldu? 3 Kasım 2023 Cuma Yemekteyiz'de kim kazandı?

Magazin 04-11-23 00:01

Reyting sonuçları açıklandı! Gönül Dağı, Kardeşlerim, Kader Bağları, MasterChef All Star 28 Ekim 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları belli oldu. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Bu akşam Gönül Dağı, Kardeşlerim, Kader Bağları, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 28 Ekim reyting sonuçlarına göre hangi yapım birinci oldu? Gönül Dağı, Kardeşlerim, Kader Bağları, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

Magazin 29-10-23 11:16

Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi belli oldu! 27 Ekim 2023 Cuma Yemekteyiz'de kim kazandı? Yarışmacılar ve puan durumu!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi ve büyük ödülün kazananı merak konusu oldu. Yeni sezonu tüm hızıyla devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 27 Ekim Cuma akşamı final heyecanı yaşanacak. Yemekteyiz programının sıkı takipçileri haftanın kazananı ve büyük ödülün sahibini merak ediyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi kim oldu? 27 Ekim 2023 Cuma Yemekteyiz'de kim kazandı?

Magazin 27-10-23 21:10

Yemekteyiz Kerim kimdir, nereli ve kaç yaşında? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kerim Uygur'un hayatı...

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasında 24 Ekim 2023 Salı günü yarışacak olan Kerim Uygur vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Kerim Bey yaptığı açıklamada "Yemeklerimin lezzetine doyamayacaklar" ifadesini kullandı. Peki, Yemekteyiz Kerim kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacısı Kerim Uygur kaç yaşında ve nereli?

Magazin 24-10-23 13:43

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kerim kimdir, nereli ve kaç yaşında? 24 Ekim 2023 Yemekteyiz yarışmacısı Kerim'in biyografisi

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında haftanın ikinci yarışmacısı Kerim oldu. Gündüz kuşağının sevilen yemek yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de her hafta kıran kırana bir mücadele yaşanıyor. En güzel yemeği yapıp en yüksek puanı almak için mücadele eden yarışmacılar 75 bin TL'lik büyük ödülün sahibi olabilmek için hünerlerini sergiliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kerim kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Yemekteyiz yarışmacısı Kerim'in hayatı...

Magazin 24-10-23 13:35

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yavuzhan kimdir, nereli ve kaç yaşında? Yavuzhan Ulucan'ın hayatı ve biyografisi!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının bu haftaki yarışmacılarından biri de Yavuzhan Ulucan oldu. Gündüz kuşağının sevilen yemek yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de her hafta kıran kırana bir mücadele yaşanıyor. En güzel yemeği yapıp en yüksek puanı almak için mücadele eden yarışmacılar 75 bin TL'lik büyük ödülün sahibi olabilmek için hünerlerini sergiliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yavuzhan kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Yavuzhan Ulucan'ın Instagram hesabı...

Magazin 23-10-23 15:30

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sevda kimdir? 23-27 Ekim 2023 Yemekteyiz yarışmacısı Sevda nereli ve kaç yaşında?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının bu haftaki yarışmacılarından biri de Sevda oldu. Gündüz kuşağının sevilen yemek yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de her hafta kıran kırana bir mücadele yaşanıyor. En güzel yemeği yapıp en yüksek puanı almak için mücadele eden yarışmacılar 75 bin TL'lik büyük ödülün sahibi olabilmek için hünerlerini sergiliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sevda kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Yemekteyiz yarışmacısı Sevda'nın biyografisi...

Magazin 23-10-23 15:29

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Erengül kimdir? 23-27 Ekim 2023 Yemekteyiz yarışmacısı Erengül nereli ve kaç yaşında?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının bu haftaki yarışmacılarından biri de Erengül oldu. Gündüz kuşağının sevilen yemek yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de her hafta kıran kırana bir mücadele yaşanıyor. En güzel yemeği yapıp en yüksek puanı almak için mücadele eden yarışmacılar 75 bin TL'lik büyük ödülün sahibi olabilmek için hünerlerini sergiliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Erengül kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Yemekteyiz yarışmacısı Erengül'ün biyografisi...

Magazin 23-10-23 15:28

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Fatemeh kimdir, nereli ve kaç yaşında? Fatemeh Behnaz Asghari'nin hayatı ve biyografisi

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının bu haftaki yarışmacılarından biri de Fatemeh ah Behnaz Asghari oldu. Gündüz kuşağının sevilen yemek yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de her hafta kıran kırana bir mücadele yaşanıyor. En güzel yemeği yapıp en yüksek puanı almak için mücadele eden yarışmacılar 75 bin TL'lik büyük ödülün sahibi olabilmek için hünerlerini sergiliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Fatemeh kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Fatemeh Behnaz Asghari'nin Instagram hesabı n

Magazin 23-10-23 15:28

Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 20 Ekim Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim oldu?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında 20 Ekim Cuma akşamı haftanın birincisi merak ediliyor. TV8 ekranlarında haftanın beş günü ekranlara gelen Yemekteyiz programı ilgiyle takip ediliyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında haftanın kazananı 75 bin TL'lik büyük ödülün sahibi olacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 20 Ekim Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim?

Magazin 20-10-23 17:30

MasterChef yarışmacısı Fikret'in Yemekteyiz menüsü sosyal medyada gündem oldu! 'Yeni virüsü Fikret yayacak'

Tv8 ekanlarında hafta içi her gün izleyicisinin karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz her bölümüyle sosyal medyada gündem oluyor. Renkli yarışmacıları ve yarışmadaki diyalogların çok konuşulduğu programa bu defa 2021 sezonunda MasterChef'te yarışan Fikret Tuğ'un menüsü damga vurdu. Fikret'in seçtiği yemeği duyanlar inanamadı.

Magazin 19-10-23 17:20

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Mehmet Yusuf kimdir, nereli, kaç yaşında? Yemekteyiz Mehmet Yusuf Türk'ün biyografisi

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının bugünkü yarışmacısı Mehmet Yusuf oldu. İlk gün Sema Hanım'ın sofrasında yaptığı yorumlar ile dikkat çeken genç yarışmacı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Mehmet Yusuf kimdir, kaç yaşında? Yemekteyiz Mehmet Yusuf Türk aslen nereli, ne iş yapıyor?

Magazin 18-10-23 15:24

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yeliz kimdir, kaç yaşında? Yemekteyiz Yeliz Sezgin aslen nereli?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yeliz Sezgin hakkında araştırmalar hız kazandı. Hafta içi her gün izleyicisinin karşısına çıkan yemek programına bu hafta Yeliz Hanım damga vurdu. Elinden düşürmediği yelpazesi ve açıklamalarıyla dikkat çeken Yeliz Hanım'ın kim olduğu da merak edilmeye başlandı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yeliz kimdir, kaç yaşında? Yemekteyiz Yeliz Sezgin aslen nereli? İşte hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 17-10-23 13:11

Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi belli oldu! 13 Ekim Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim oldu?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında 13 Ekim Cuma akşamı haftanın birincisi belli oldu. TV8 ekranlarında haftanın beş günü ekranlara gelen Yemekteyiz programı ilgiyle takip ediliyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında haftanın kazananı 75 bin TL'lik büyük ödülün sahibi oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 13 Ekim Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim?

Magazin 13-10-23 20:21

Yemekteyiz Özlem Karabuya kimdir, kaç yaşında? Yemekteyiz Özlem Karabuya nereli, ne iş yapıyor?

Yemekteyiz Özlem Karabuya kimdir, kaç yaşında gibi sorular merak edildi. Zuhal Topal'la Yemekteyiz adlı yemek yarışmasında bu hafta yarışan Özlem Karabuya dikkat çeken yarışmacılardan biri oldu. Peki, Yemekteyiz Özlem Karabuya kimdir, kaç yaşında? Yemekteyiz Özlem Karabuya nereli, ne iş yapıyor?

Magazin 28-09-23 17:18

Yemekteyiz'de haftanın birincisi belli oldu! 22 Eylül 2023 Cuma Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? Yarışmacılar ve puan durumu!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının birincisi, 22 Eylül 2023 Cuma günü Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 kanalında saat 16:00'da ekrana gelecek olan bölümde belli oldu. Faika, Zerrin, İsmail, Eren ve Büşra arasından kimin birinci olacağı merak konusu oldu. Kazanan yarışmacısı 75 bin TL'lik büyük ödülün sahibi oldu. Peki, Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim oldu? 22 Eylül 2023 Cuma Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? İşte detaylar...

Magazin 22-09-23 19:49

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yeni sezon ne zaman başlayacak? Zuhal Topal'la Yemekteyiz yeni sezon ödülü ne kadar, kaç TL?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yeni sezon tarihi merak ediliyor. Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği Yemekteyiz programı hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanıyor. Son olarak sezon finali ile yayın hayatına ara veren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni sezon tarihi belli oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz yeni sezon ne zaman başlayacak? Zuhal Topal'la Yemekteyiz yeni sezon ödülü ne kadar, kaç TL?

Magazin 25-08-23 15:51

REYTİNG SONUÇLARI açıklandı! Dönence, MasterChef All Star 22 Ağustos 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları merak konusu oldu. 22 Ağustos Salı günü televizyon ekranlarında Dönence, MasterChef All Star, Tehlikeli, Şaban Oğlu Şaban, Kim Milyoner Olmak İster, Recep İvedik 3 gibi yapımlar ekrana geldi. Reyting sonuçları açıklandı. Peki, 22 Ağustos reyting sonuçlarına göre hangi yapım birinci oldu? İşte detaylar...

Magazin 23-08-23 10:46

Zuhal Topal'la Yemekteyiz bakın ne zaman başlıyor! Tarih belli oldu

TV 8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz hafta içi her gün ekrana geliyor. Her hafta farklı isimlerin yer aldığı yarışma sezon finali yapmıştı. Yemeyiz’in başlayacağı tarih belli oldu ve fragmanı yayınlandı.

Magazin 22-08-23 12:42

Yemekteyiz yeni sezon ne zaman başlayacak? Zuhal Topal'la Yemekteyiz büyük ödül ne kadar oldu?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yeni sezon tarihi merak ediliyor. TV8'de yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz hafta içi hergün ekrana geliyordu. 7 Temmuz'da sezon finali yapan yarışma programının yeni sezon tanıtımı yayınlandı. Büyük ödülün değiştiği programa başvurular kabul edilmeye başlandı. Peki, Yemekteyiz yeni sezon ne zaman başlayacak? Zuhal Topal'la Yemekteyiz büyük ödül ne kadar oldu? İşte tüm detaylar...

Magazin 17-08-23 17:17

REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! 12 Ağustos Reyting sonuçlarında hangi yapım birinci oldu?

12 Ağustos reyting sonuçları araştırılıyor. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Bu akşam Sindirella, Yol Arkadaşım, Yüz Numaralı Adam, Kapımdaki Casus, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, REYTİNG SONUÇLARI açıklandı mı? Sindirella, Yol Arkadaşım, Yüz Numaralı Adam, Kapımdaki Casus, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

Magazin 13-08-23 14:09

3 AĞUSTOS REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! Ya Çok Seversen, Kendi Düşen Ağlamaz, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

3 Ağustos reyting sonuçları araştırılıyor. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Bu akşam Ya Çok Seversen, Kendi Düşen Ağlamaz, Kim Milyoner Olmak İster, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 3 Ağustos reyting sonuçlarında kim birinci oldu?

Magazin 04-08-23 10:42

REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! Maviye Sürgün, Benim Güzel Ailem MasterChef All Star 2 Ağustos reyting birincisi kim?

Reyting sonuçları ve en çok izlenen yapımlar seyirciler tarafından merak edilip gün gün takip ediliyor. 2 Ağustos Çarşamba günü televizyon ekranlarında Maviye Sürgün, MasterChef All Star, Tenet, Benim Güzel Ailem, Gökdelen gibi yapımlar yayınlandı. Peki, Reyting sonuçlarında kim birinci oldu?İşte 2 Ağustos reyting sonuçları...

Magazin 03-08-23 10:54

REYTİNG SONUÇLARI 29 TEMMUZ 2023 AÇIKLANDI! Dünün reyting birincisi kim oldu?

Reyting sonuçları ve en çok izlenen yapımlar seyirciler tarafından merak edilip gün gün takip ediliyor. 29 Temmuz Cumartesi günü televizyon ekranlarında MasterChef All Star, Malefiz, Güldür Güldür Show, Dedemin Fişi, gibi yapımlar yayınlandı. Peki, Reyting sonuçlarında hangi yapım birinci oldu? İşte 29 Temmuz reyting sonuçları...

Magazin 30-07-23 11:15

Kısmet, Hayatımın Neşesi, MasterChef All Star 28 Temmuz reyting birincisi kim? REYTİNG SONUÇLARI açıklandı mı?

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından arama motorlarında sorgulanıyor. 28 Temmuz Cuma gününe ilişkin reytinglerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. Peki, 28 Temmuz Reyting sonuçlarına göre en çok izlenen yapımlar hangileri? Hangi yapım, dizi reytinglerde birinci oldu? İşte 28 Temmuz Cuma günü reyting sonuçları ve detaylar...

Magazin 29-07-23 13:08

Gelinim Mutfakta'da kim kazandı, birinci oldu? 14 Temmuz Gelinim Mutfakta'da 5. sezon şampiyonu belli oldu

Gelinim Mutfakta'da kimin kazandığı ve şampiyon olduğu merak ediliyor. 14 Temmuz Cuma günü Gelinim Mutfakta yarışmasında sezon finali heyecanı yaşandı. Gelinler en güzel lahm-ı kiraz (vişne kebabı) tarifini yapabilmek için mücadele verdiler. Kaynanalar puan vermeye başladı. En yüksek puanı alan 5. sezonun birincisi olacak. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim kazandı, birinci oldu? 14 Temmuz Gelinim Mutfakta'da 5. sezon şampiyonu belli oldu mu?

Magazin 14-07-23 15:44

Yemekteyiz 7 Temmuz 2023 puan durumu! Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın kazananı kim oldu, ödülü kim kazandı?

Hafta içi her gün Tv8 ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bugün final heyecanı yaşanıyor. Haftanın son gününde verilecek olan puanlarla birinci olan isim açıklanacak. Tüm yarışma takipçileri de Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı, haftanın birincisi kim oldu? gibi soruların yanıtlarını araştırıyorlar. İşte tüm detaylar...

Magazin 07-07-23 14:17

MasterChef’te sevilen isim açık ara farkla birinci oldu! Kimse bunu beklemiyordu

MasterChef All Star sezonu için ana kadro seçmeleri tamamlandı. Yarışmacılar ana kadroya girebilmek için kıran kırana mücadele ettiler. Son yarışmacı ise perşembe günkü bölümle belli oldu. Açık ara farkla birinci olan yarışmacının kim olduğunu duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 07-07-23 09:53

REYTİNG SONUÇLARI açıklandı! Dönence, MasterChef All Star, Kim Milyoner Olmak İster 4 Temmuz 2023 REYTİNG SONUÇLARI BİRİNCİSİ

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından arama motorlarında sorgulanıyor. 4 Temmuz Salı gününe ilişkin reytinglerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Peki, 4 Temmuz Reyting sonuçlarına göre en çok izlenen yapımlar hangileri? Hangi yapım, dizi reytinglerde birinci oldu? İşte Dönence, MasterChef All Star, Kim Milyoner Olmak İster, Sahtekar İkili, Recep İvedik 3 gibi yapımların ekrana geldiği 4 Temmuz Salı gününün reyting sonuçları birincisi...

Magazin 05-07-23 15:55

Gazi Koşusu'nu kim kazandı? 97. Gazi Koşusu'nu hangi jokey ve at kazandı? Birinci belli oldu!

Gazi Koşusu'nu kim kazandı? Bu yıl 97. kez düzenlenen Veliefendi Hipodromu'ndaki dev organizasyon heyecanla takip edildi. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk onuruna 1927'den beri düzenlenen koşu ya ilişkin detaylar vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Peki, Gazi Koşusu'nu kim kazandı? 97. Gazi Koşusu'nu hangi jokey ve at kazandı?

Spor 25-06-23 17:39

2 Haziran Survivor'da eleme adayı kim oldu? Survivor'da birinci bireysel dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor 2023 finaline geri sayım devam ediyor. Survivor'ın 2 Haziran Cuma akşamı ekranlara gelen yeni bölümünde dokunulmazlık oyunu mücadelesi yaşandı Yarışmanın sıkı takipçileri dokunulmazlık oyunu ödülü, kazananı ve haftanın ilk eleme adayını sorgulamaya başladı. İşte 2 Haziran 2023 Survivor'da yaşananlar...

Magazin 03-06-23 10:23

Survivor'da birinci dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı? 27 Mayıs Survivor'da ilk eleme adayı!

Survivor'da ilk eleme adayı belli oluyor. 27 Mayıs Cumartesi akşamı Survivor'ın yeni bölümünde birinci dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Büyük finale az bir zaman kala yarışmaya devam eden son yedi yarışmacı canla başla mücadelesine devam ediyor. Peki, Survivor'da birinci dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı? 27 Mayıs Survivor'da ilk eleme adayı kim oldu?

Magazin 28-05-23 00:21

Doya Doya Moda şampiyonu Betül Böçkün Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de ortaya çıktı! İşte son hali

Doya Doya Moda 2020 birincisi Betül Böçkün şimdi de Zuhal Topal'la Yemekteyiz programına katıldı. Uzun zamandır ortalarda görünmeyen Betül Böçkün değişimiyle dikkat çekti. Ünlü ismin son hali sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 23-05-23 10:02

18 NİSAN REYTİNG SONUÇLARI: Reyting sonuçları açıklandı mı? Tetikçinin Oğlu, Aile, Yürek Çıkmazı 18 Nisan 2023 reyting birincisi kim oldu?

Dünün reyting sonuçlarına ilişkin araştırmalar hız kazandı. 18 Nisan Salı günü televizyon ekranlarında; Ben Bu Cihana Sığmazam, Tetikçinin Oğlu, Aile, Gecenin Ucunda, Üç Kız Kardeş, Survivor ve Yürek Çıkmazı gibi yapımlar yayınlandı. Peki, Reyting sonuçları açıklandı mı? Birinci kim oldu? İşte 18 Nisan reyting sonuçları...

Magazin 19-04-23 11:05

14 Nisan 2023 Cuma Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi belli oldu! Yemekteyiz'de haftanın kazananı kim oldu?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasında haftanın birincisi merak konusu oldu. Zeynep Hanım, Harun Bey, Sinem Hanım, Anıl Bey ve Dilber Hanım'ın hünerlerini sergilediği yarışmada kazanan belli oldu. 50 bin TL'lik ödülün sahibi Zuhal Topal tarafından açıklandı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi kim? 14 Nisan 2023 Cuma Yemekteyiz'de haftanın kazananı kim oldu?

Magazin 14-04-23 19:03

Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim oldu? İşte 7 Nisan 2023 Cuma Zuhal Topal’la Yemekteyiz birincisi ve puan durumu!

Zuhal Topal’la Yemekteyiz birincisi ve puan durumu, haftanın finali öncesi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Gülden Karabayır, Serpil Tuncer, İnanç Palta, Ramona Isan Vosoghi ve Güray Kerim Çankaya hünerlerini sergiledi. Peki, Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim oldu? İşte 7 Nisan 2023 Cuma Zuhal Topal’la Yemekteyiz birincisi ve puan durumu

Magazin 07-04-23 21:39

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de diskalifiye şoku! Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim diskalifiye oldu, kim elendi? Yarışmacı neden diskalifiye edildi?

Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmasında 7 Nisan Cuma günü bir diskalifiye yaşandı. Kullanıcılar hangi yarışmacının diskalifiye edildiğini araştırıyor. Sevilen yemek yarışmasında yarışmacılar arasında yaşanan bir olay nedeniyle Zuhal Topal'dan diskalifiye açıklaması geldi. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim diskalifiye oldu, kim elendi? Yarışmacı neden diskalifiye edildi? İşte detaylar...

Magazin 07-04-23 19:42