YURTHABER

Kayseri
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

“Hepimizin gayret etmesi gerekiyor"

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Pandemi ile ilgili kararlar ve kısıtlamalarda herhangi bir mağduriyet oluşmaması adına Melikgazi, Kocasinan, Talas, Hacılar belediye başkanları ile Sanayi, Ticaret, Borsa ve KESOB Başkanları ile temsilcilerinin katıldığı istişare toplantısı yaptı. Başkan Büyükkılıç, “Şehrimizin esenliğini, huzurunu ve üretime olan katkısını sürdürme adına hepimizin gayret etmesi gerekiyor” dedi.
İçişleri Bakanlığı yayınladığı genelge ile koronavirüs salgınını durdurma adına bir dizi tedbir ve kısıtlama kararı aldı. Bu kapsamda Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ilçe belediye başkanları, esnaf ve sanayi odaların temsilcileriyle birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni kısıtlamalarla ilgili istişare toplantısı gerçekleştirdi.
Başkan Büyükkılıç’ın başkanlığında Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Kayseri Ticaret Borsası Başkanı Recep Bağlamış, Kayseri Sanayi Odası’nı temsilen Başkan Yardımcısı Ahmet Gümüşçü, Kayseri Esnaf Sanatkârlar Odaları Birliği’ni temsilen Kenan Arslan katıldı.
“HEPİMİZİN GAYRET ETMESİ GEREKİYOR”
Son süreçte alınan Pandemi ile ilgili kararlar ve kısıtlamalardan kaynaklı bir mağduriyet oluşmaması adına ‘Ne yapabiliriz” konusunun istişare edildiği toplantı ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Büyükkılıç, “Sayın Valimiz ile görüşülmesi gereken boyutları ya da İl Hıfzıssıhha Kurulu ile istişare edilmesi boyutları konusunda değerlendirmeler yaptık. Şehrimizin esenliğini, huzurunu ve üretime olan katkısını sürdürme adına hepimizin gayret etmesi gerektiğini buradan belirtiyorum” dedi.
“KARŞIMIZDAKİNİN VE KENDİMİZİN RİSK TAŞIDIĞINI DÜŞÜNEREK HAREKET EDELİM”
Başkan Büyükkılıç, maske, mesafe ve temizlik uyarısı da yaparak, “Her karşınızda gördüğünüz kardeşinizin böyle bir risk taşıdığını düşünerek, kendimizin de risk taşıdığını düşünüp maske, mesafe ve temizlik kuralına lütfen uyalım, daha dikkatli, daha tedbirli olalım, hayatın akışı içerisinde çalışmalarımızı sürdürelim. Ayrıca Kamu çalışanlarının mesaisi konusunda Sayın Cumhurbaşkanımızın açıklamaları doğrultusunda, Valiliğimizin yayınladığı genelge ile s10.00 ile 16.00 saatleri 657 Sayılı Kanuna uygun olarak mesai kavramı gündeme geldi. Kurullar gerekli çalışmaları belirleyecektir. Herkese kolaylıklar diliyorum”
diye konuştu. Toplantı da Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan da hazır bulundu.

“Hepimizin gayret etmesi gerekiyor"

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler