YURTHABER

Şanlıurfa
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

HRÜ’de madde bağımlılığı paneli

Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından sigara, alkol ve madde bağımlılığı paneli düzenlendi.Fen Edebiyat Fakültesi amfisinde, Tütün ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele Kurulu tarafından organize edilen panel Tıp Fakültesi Dekanı Prof.

HRÜ’de madde bağımlılığı paneli

Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından sigara, alkol ve madde bağımlılığı paneli düzenlendi.
Fen Edebiyat Fakültesi amfisinde, Tütün ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele Kurulu tarafından organize edilen panel Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Deniz’in açılış konuşmasıyla başladı. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de sigara ve sigaraya bağlı hastalıkların önemli bir halk sağlığı sorunu olduğuna değinen Dekan Deniz, tütün, alkol ve madde bağımlılığı ile mücadelenin ciddi bir şekilde ele alınması gerektiğini belirtti. Özellikle gençlerde bu mücadelenin önemine vurgu yaparak, günümüzün tehditlerinden biri olan internet bağımlılığına da dikkat çekti. Panelde, Tıp Fakültesi öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Dursun Çadırcı, Tütün Bağımlılığı ve Tedavisi, Dr. Öğr. Üyesi Şerif Kurtuluş, Sigara Bağımlılığında Gizli Tehdit, Tütün Endüstrisi ve Dr. Öğr. Üyesi Alparslan Cansız ise Alkol ve Madde Bağımlılığı ile ilgili birer sunum gerçekleştirdiler. Ayrıca panelde İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Başkanlığı tarafından katılımcılara karbonmonoksit düzeyi ölçümü yapıldı. Sigaranın zararları konusunda bilgilendirici broşür dağıtıldı.
Yaklaşık 2 saat süren panelde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Esra Siverekli, akademik, idari personel ve öğrenciler katıldı.

HRÜ’de madde bağımlılığı paneli

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler