Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 1. Lig takımlarından Torku Konyaspor’un 2012-2013 yılı fikstürü belli oldu. Buna göre yeşil-beyazlılar ilk maçta sahasında İzmir ekibi Bucaspor’u konuk edecek.
Torku Konyaspor teknik direktörü Hüsnü Özkara, fikstürün belli olmasının ardından değerlendirmelerde bulunarak, Konyaspor’un hedefi olan Süper Lig’e yükselmesi adına tüm mücadelelerini vereceklerini ve mutlu sona ulaşacaklarına inandığını belirtti. Özkara, “İyi fikstür veya kötü fikstür diye bir şey yoktur. Lige iyi başlamak hedefe ulaşmada önemli bir artı olacağını düşünüyorum. TFF 1.Lig’de mücadele edecek tüm takımlara, teknik adamlara ve oyunculara kazasız belasız, sakatlıkların yaşanmadığı iyi bir sezon geçirmelerini temenni ederim. Lig düşündüğümüz tarihte başlayacak. Çalışma takvimimizi bu tarihe göre yapmıştık ve bu doğrultuda hazırlıklarımıza Isparta Davraz’daki ikinci etap kampı ile devam ediyoruz. Bana göre iyi fikstür veya kötü fikstür diye bir şey yok. Takımlar performanslarıyla kendi kaderlerini belirliyorlar. Ama sezona taraftarımızın önünde iç sahada oynayacağımız maç ile başlamak avantaj. Başlangıcı iyi yapmak, moralli bir şekilde yola devam etmek hedefe giden yolda önemli bir artı olarak takımların hanesine yazılıyor. Torku Konyaspor’un hedefi tabiki de hak ettiği Süper Lig’e dönüş yapmak. Bunun için oyuncularımızla birlikte 1. haftadan son hafta son düdüğe kadar mücadelemizi sahaya yansıtacağız. Şehrin ve camiamızın vereceği destekle de Süper Lig hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz” şeklinde konuştu.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz