YURTHABER

Sivas
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İki tır dolusu yardım kolisi yola çıktı

Sivas’ta hayırseverlerin katkısıyla hazırlanan 2 tır dolusu yardım kolisi ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere yola çıktı.Sivas Valiliğinin himayelerinde hayırseverlerin katkılarıyla 2 bin 205 adet gıda kolisi hazırlandı.

Sivas’ta hayırseverlerin katkısıyla hazırlanan 2 tır dolusu yardım kolisi ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere yola çıktı.
Sivas Valiliğinin himayelerinde hayırseverlerin katkılarıyla 2 bin 205 adet gıda kolisi hazırlandı. İki tıra yüklenen yardım kolileri tarihi kent meydanın da düzenlenen programla Suriye’de ki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere yola çıktı. Etkinliğe Sivas Valisi Salih Ayhan, Sivas AFAD İl Müdürü Nazif Ekinci ve bazı il protokol üyeleri ve hayırseverler katıldı.
Programda konuşsan Sivas Valisi Salih Ayhan, “Nakit olarak 400 bin lira ve 2 bin 205 koliyi şimdi hep beraber dualarla uğurlayacağız. Rabbim bol bereketli eylesin kazasız belasız bir şekilde Sivas’ımızın hayırseverliğini, yardımlaşmasını, dayanışmasını gönül coğrafyamızın bir parçası olan Suriye’ye göndereceğiz. Bu milletin özelliği budur paylaşmaktır, dayanışmaktır hamdolsun bu meydanda yıllardır bu tür kolileri gönderiyoruz Rabbim kaza bela vermesin bereketli olsun hayırlı olsun hayırseverimizden de Allah razı olsun” şeklinde konuştu.

İki tır dolusu yardım kolisi yola çıktı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler