YURTHABER

Ordu
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İlküvez’e Hazır Beton Santrali Kuruluyor

Ordu İlküvez Belediyesi tarafından yapılacak olan hazır beton santrali için, yüklenici firma tarafından son aşamaya...

İlküvez’e Hazır Beton Santrali Kuruluyor

Ordu İlküvez Belediyesi tarafından yapılacak olan hazır beton santrali için, yüklenici firma tarafından son aşamaya gelindi.

İlküvez Belediye Başkanı İsmet Yanık, kurulacak hazır beton santrali için son hazırlıklar yapılmaktadır. Yüklenici firma gerekli olan hazırlıklarını yaparak önümüzdeki ay içerisinde makinelerini kurarak, test üretimine başlayacaktır. Ayrıca geçtiğimiz günlerde Devlet Malzeme Ofisi'nde de mikser için kamyonları alarak yine ilgili firma tarafından mikserleri yapılmaktadır.” diye konuştu.

Kuralacak olan santralin saatte 60 metre küp beton üretileceğini belirten Başkan İsmet Yanık, “Beton santralini kurmamızdaki amacımız, bölgemizin bol yağış alması ve kış şartlarının ağır geçmesinden dolayı, mahallelerimizdeki bozulan yolların her yıl bakım ve onarım çalışmaları belediye olarak bize ağır bir külfet getiriyordu. Kurulacak hazır beton santrali sayesinde tüm mahalle yollarınızı beton yol yaparak vatandaşlarımıza daha rahat bir ulaşım kolaylığı sağlamış olacağız ve aynı zamanda da her yıl yol bakım ve onarım masrafından kurtulmuş olacağız. Gerekli çalışmalarımızı yaptık. İnşallah önümüzdeki ay içerisinde yüklenici firma gerekli makinelerini kurarak test çalışmasına başlayacak. Yüksek kesimli yerlerin en büyük sıkıntısı daima yol sorunudur. Kışları çetin geçer, yazları yağmurlu olur. Dolayısıyla yollarımız bozulmaya çok müsait bir durumda olur. Zaten biz belediye olarak her kıştan çıkışta ilk işimiz yol bakım ve onarım işlerimizi yapmak oluyordu. İnşallah İlküvez beldemize kazandıracağımız bu hizmet ile hem bu sorunun önüne geçmiş olacağız, hem de kendi işimiz kendimiz yapıp işin maliyetinden de kurtulmuş olacağız. Santralimiz sadece beldemize değil, bunun yanında komşu belde ve ya ilçelerimize de hizmet sunacaktır.” şeklinde konuştu.

Başkan Yanık, “Beton santrali ve ilaveten aldığımız 2 adet kamyon mikser İlküvez’e ve bölgemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler