YURTHABER

Isparta
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Isparta'da göçük; 1 ölü, 1 yaralı

Isparta'da bir caminin su tesisatı çalışması sırasında meydana gelen göçüğün altında kalan 56 yaşındaki Kemal Kaplan yaşamını yitirdi, oğlu 26 yaşındaki Fatih Kaplan ağır yaralandı.

Isparta'da göçük; 1 ölü, 1 yaralı

Isparta'da bir caminin su tesisatı çalışması sırasında meydana gelen göçüğün altında kalan 56 yaşındaki Kemal Kaplan yaşamını yitirdi, oğlu 26 yaşındaki Fatih Kaplan ağır yaralandı.

Olay, saat 16.00 sıralarında Vatan Mahallesi'ndeki Eyüp Sultan Camii'nde meydana geldi. Cami önündeki şadırvana su tesisatı bağlayan Kemal Kaplan ve oğlu Fatih Kaplan, boruları döşemek için yaklaşık 2 metre derinliğinde çukur açtı. Baba ve oğlu, çukurda çalıştıkları sırada meydana gelen göçüğün altında kaldı. Yakında bir inşaatta çalışan işçiler olayı farkederek yardıma geldi. İşçiler, toprağı kazıyarak baba ile oğlunun hava almasını sağladı. Haber verilmesi üzerine gelen İl Afet Acil Durum Müdürlüğü ve Isparta Belediyesi İtfaiyesi ekipleri, yaptıkları çalışmanın ardından yaralıları kurtardı.

Hazır bekleyen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından baba ve oğlu Isparta Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Ağır yaralanan Kemal Kaplan müdahaleye rağmen yaşamını yitirirken, ağır yaralanan Fatih Kaplan'ın tedavisi sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler