YURTHABER

Edirne
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İYİ Parti Grup Başkan Vekili Lütfü Türkkan Edirne’de

İYİ Parti Grup Başkan Vekili Lütfü Türkkan, "Trakya’da toprağın el değiştirmesi, yerinde istihdamı ortadan kaldırıyor" dedi.2019’da yerel seçimleri çalışmasına, “İYİ’lik kervanı yola çıkıyor” projesiyle start veren İYİ Parti’nin ilk durağı Edirne oldu.

İYİ Parti Grup Başkan Vekili Lütfü Türkkan Edirne’de

İYİ Parti Grup Başkan Vekili Lütfü Türkkan, "Trakya’da toprağın el değiştirmesi, yerinde istihdamı ortadan kaldırıyor" dedi.
2019’da yerel seçimleri çalışmasına, “İYİ’lik kervanı yola çıkıyor” projesiyle start veren İYİ Parti’nin ilk durağı Edirne oldu. İYİ Parti Grup Başkan Vekili Lütfü Türkkan, parti binasında basın toplantısı düzenledi.
Basın toplantısında Trakya’daki toprakların el değiştirdiğini ifade eden Türkan, “Trakya’da toprak el değiştirdi. Yerinde istihdam dediğimiz var ya herkes kendi köyünde yaşayacak ve iş yapacak. Toprağın el değiştirmesi yerinde istihdamı ortadan kaldırıyor. Anadolu’dan büyük şehirlere olan göç Edirne’de de başladı. Gençler artık köyde kalmamaya başladı. Edirneli gençlerin Edirne dışına çıkmak için bir takım yollar aradığını görüyoruz. Büyük kentlerde kendilerine umut aradığını görüyoruz. Buralarla alakalı yeni vizyon aranması gerekiyor. Bu yerel yönetimler açısından da önemli. Yerel yönetimler sadece Kırkpınar şenliklerin arkasına sığınarak iyi bir yöneticilik yapıyorum anlamına gelmemeli. Edirne sınır kent. Edirne tarım kenti. Edirne sanayi kenti. Bunların hepsinin meç edilmesiyle. Edirne hem sosyal hayatıyla hem de kültürel hayatıyla çok önemli bir metropol olabilir. Bunu farkına varabilen yöneticilerle Edirne sınırda çok önemli. Osmanlı dönemindeki kadar önemli bir kent haline gelebilir. Biz iddia ediyoruz önümüzdeki yerel seçimlerde bu vizyona sahip belediye başkan adayı ile yola çıkacağız” dedi.

İYİ Parti Grup Başkan Vekili Lütfü Türkkan Edirne’de

İYİ Parti Grup Başkan Vekili Lütfü Türkkan Edirne’de

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler