YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kaçak Çayın Içinden Eroin Çıktı

Bolu'da gerçekleştirilen kaçaklılık operasyonunda 25 kilo eroin, 12 bin paket gümrük kaçağı sigara ve 22...

Kaçak Çayın Içinden Eroin Çıktı

Bolu'da gerçekleştirilen kaçaklılık operasyonunda 25 kilo eroin, 12 bin paket gümrük kaçağı sigara ve 22 ton kaçak çay ele geçirildi. Operasyonda 2 kişi gözaltına alındı.

Doğu illerinden İstanbul'a eroin sevkiyatı yapıldığı ihbarını değerlendiren Bolu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 34 ZL 6138 plakalı TIR'a operasyon düzenledi. 17.00 sularında kent merkezinde durdurulan TIR'da yapılan aramada gümrük kaçağı 22 ton çayın içerisine gizlenmiş 25 kilogram eroin ve 12 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Bolu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 34 ZL 6138 plakalı TIR'ı kent merkezinde durdurdu. Narkotik köpeğinin kullanıldığı operasyonda çay yüklü TIR, Sanayi Sitesi'ne çekilerek aramalara detaylı olarak devam edildi.

Yapılan aramalarda 25 kilo eroin, 12 bin paket gümrük kaçağı sigara ve 22 ton kaçak çay ele geçirilirken TIR'ın sürücüsü Y.Y ile yanında bulunan E.D. gözaltına alındı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler