Ahsap Masa Haberleri

Tanju Özcan'ı küplere bindiren manzara: Yaratıklar deyip ateş püskürdü! İşin sonu hapishanede biter

Bolu'da çevreyi kirletenlerin yaptıkları yanlarına kar kalmıyor. Alkol içip çöplerini masa üzerinde bırakan 4 kişi tespit edildi, dudak uçuklatan miktarda ceza kesildi. Belediye Başkanı Tanju Özcan gece saatlerinde meydana gelen manzarayı görünce adeta küplere bindi. Özcan "Siz kirletmeye devam ederseniz işin sonu hapishanede bitecek" diyerek uyarıda bulundu.

Haber 2024-09-04 10:10:33

Bakan Şimşek hakkında çıkan haberlere bakanlıktan jet hamle: Masa başı uydurma haberler

Geçtiğimiz Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in istifa ettiğini iddia edilmişti. O iddianın üzerine Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden yalanlama geldi. Bugün ise Hazine ve Maliye Bakanlığı isim vererek bir açıklama daha yaptı.

Finans 2024-08-22 09:33:05

Makam odasına haciz gelmişti! Belediye başkanı plastik sandalye ve masada çalışıyor

Makam odasına haciz işlemi uygulanarak koltuk ve masa dahil tüm eşyaları yediemin deposuna kaldırılan CHP’li Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal, “Bizler makam odalarında doğmadık. Vaat ettiğimiz hizmetleri bir bir Döşemealtı’na kazandıracağız” dedi. Haciz sonrası makam koltuğu dahil makamında bulunan tüm eşyalar haczedilen Dal, yere serili Döşemealtı halısı ve plastik masa-sandalyeler ile yeniden oluşturulan makam odasında görevini sürdürüyor.

Haber 2024-08-21 17:10:41

Döşemealtı Belediye Başkanı Dal'ın odasındaki eşyalar ve makam koltuğu haczedildi! Kilim üzerinde poz verip açıkladı: 'Borcu biz yapmadık'

Antalya Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal'ın makam odasındaki eşyalar, alacaklı firmaya olan yaklaşık 100 milyon liralık borcun ödenmemesi gerekçesiyle haczedildi. Başkan Dal'ın kullandığı makam koltuğu, masa, bilgisayar, koltuk grubu, masaj koltuğu, televizyon, avize gibi eşyalar paketlenerek yediemin deposuna götürüldü. Boş kalan makam odasında kilim üzerinde poz veren Başkan Dal, "1,5 milyarlık borcu biz yaratmadık. Vicdanlı ve ahlaklı halkımız bu yapılanları unutmayacak" dedi.

Haber 2024-08-20 19:11:18

Masa başında çalışanların favorisi! Dik durmayı sağlıyor, ağrıları azaltıyor...

Belinizde, dizlerinizde veya ayak bileklerinizde ağrılar mı hissediyorsunuz? Doğru duruş pozisyonu elde etmek ve vücudunuzu desteklemek için ergonomik bir çözüm arıyorsanız, doğru yerdesiniz! Dik durmayı sağlayarak ağrıları azaltan ergonomik ayak desteği ile tanışmaya hazır mısınız?

Haber 09-08-24 15:27

Sağanak yağış ve rüzgar binaları uçurdu! Ağaçları devirdi

Marmara Bölgesi’nde Tekirdağ’da sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar etkisiyle ağaçlar devrildi, binaların çatıları uçtu, sahildeki iş yerlerinin masa ve sandalyeleri ile parklardaki oyun alanları hasar gördü.

Haber 05-08-24 17:31

Pavyonda köpeği için masa kurdurttu! O anlar sosyal medyada gündem yarattı... Köpek bizden mutlu

Ankara'da kaydedildiği iddia edilen görüntüler kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekerek popüler oldu. Görüntülerde bir kişinin köpeğiyle birlikte pavyona gitmesi ve köpeğine özel olarak masa kurdurması sosyal medya kullanıcıları tarafından ti'ye alındı. O anlara kullanıcılar binlerce yorum ve beğeni yaptı.

Trend 17-07-24 07:51

Sosyal medyada çok konuşulan görüntüler! Tramvayın içine masa kurup okey oynadılar... O anlara yorum yağdı

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü eğlenceli anlar yaşattı. Tramvay yolcuğu sırasında masa kurarak okey oynayan yolcular diğer yolcuların ilgisini çekti. O anlar sosyal medyadan paylaşılınca gündem yarattı.

Trend 05-07-24 08:55

Belediye başkanı odası haczedildi! Masa, sandalye ve kliması bile gitti

Samsun'un Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel'e şok! Türkel'in makam odası önceki dönemden kalan borçlar nedeniyle haczedildi. Eski Başkan Cemil Deveci döneminden kalma yaklaşık 21 milyon TL borç nedeniyle Başkan Türkel'in makam sandalyesi, makam masası, klima, televizyon ve misafir koltuklarına haciz işlemi uygulandı.

Haber 03-07-24 23:29

Kuşadası'nda plajda 'laf atma' kavgası! Dakikalarca birbirlerini bıçakladılar: 2 yaralı

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde laf atma meselesi yüzünden çıkan kavgada 2 şahıs bıçakla birbirine saldırdı. Vatandaşların masa ve sandalye ile ayırmaya çalıştığı kavgada 2 kişi yaralandı.

Haber 02-07-24 22:30

Masa çok kalabalık! Mehmet Şimşek 1 Temmuz’da hamleyi yapacak: Verginin payı artırılıyor

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, iş dünyasına ilişkin düzenlemeler içermesi nedeniyle 1 Temmuz Pazartesi günü reel sektörün önde gelen kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelerek, vergide adaleti ve etkinliği sağlamayı amaçlayan yeni vergi taslağı çalışmasını paylaşacak. Toplantıda 9 kurumun başkan ve yöneticileri de olacak.

Finans 29-06-24 12:09

Evden çalışırken konfor ve verimliliği artıran en yeni teknolojik ürünler

Evden çalışmak artık hayatımızın bir parçası. Ancak, uzun saatler masa başında oturmak ve yetersiz ekipmana sahip olmak, vücut sağlığımız üzerinde olumsuz etkiler yaratabiliyor. Bunun sonucunda boyun ve sırt ağrıları, duruş bozuklukları ve göz yorgunluğu gibi problemlerle karşı karşıya kalmak kaçınılmaz oluyor. Neyse ki bu sorunların üstesinden gelmenizi destekleyecek birçok harika ürün var. Sizin için listelediğimiz ürünlere bir göz atın ve home office olmanın keyfini çıkarın!

Haber 15-06-24 13:13

Son dakika | AK Parti ve CHP için ittifak mesajı! Bahçeli ilk kez gündeme getirdi: Altılı masa da destek versin

Son dakika haberi: Özgür Özel ile görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Cumhur İttifakı ortağı MHP lideri Devlet Bahçeli'den destek geldi! Çok konuşulacak bir açıklamaya imza atan Bahçeli 'AK Parti ile CHP arasında ittifak' mesajıyla dikkat çekti. Bahçeli mesajında 'altılı masa'nın diğer partileri için de ayrıca parantez açtı.

Haber 12-06-24 17:18

Ne sandalye kaldı ne de masa! Hepsi havada uçuştu... Restoran personeli ve müşteriler arasında kavga böyle kaydedildi

Hindistan'ın Delhi bölgesinde kaydedilen bir görüntüde müşteri ve restoran personeli arasında yaşanan kavga saniye saniye kameraya kaydedildi. Personel ve müşteriler arasındaki kavgada mekanda bulunan bütün sandalye ve masalar yer yerinden oynadı. O anlar sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Trend 29-05-24 14:07

Sürekli oturarak çalışanlar dikkat! Risk artıyor

Doç. Dr. Erkut Baha Bulduk hareketsiz yaşam, yoğun telefon kullanımı, travma ve sigara kullanımı artışı gibi nedenlerle kendini gösteren boyun fıtığının tüm toplumun sorunu haline geldiğini söyleyip “Telefon ve tabletle çok zaman harcıyor, sürekli masa başında çalışıp az hareket ediyoruz. Bu omurga sisteminde hasar oluşturuyor. Sürekli oturarak çalışmak, postürün uzun süre bozuk kalması fıtık riskini artırabilir. Bu faktörlerin bir veya birkaçı boyun fıtığına katkıda bulunuyor” dedi.

Kadin 29-05-24 12:04

Çocukların boyadığı duvarları tertemiz yapıyor! Bir daha asla dert etmeyeceksiniz... Duvar lekesinden eser bırakmayan yöntem

Çocukların en sevdiği aktivitelerden biri de duvar boyamak. Duvarları bir tuval olarak gören bir çocuğunuz varsa veya sandalye, masa gibi ürünlerin duvarı çizerek ortaya çıkardığı lekeden kurtulmak istiyorsanız bu sıvı tam size göre. İddialara göre bu yöntem hem duvardaki boya lekelerini hem de genel çizilme, sararma gibi durumları saniyeler içerisinde yok ediyor. Peki, duvarlar nasıl temizlenir?

Kadin 16-05-24 01:27

Arıcılıkla başladı, ürünlerinden içecek yaptı! Kilometrelerce yol geliyorlar... 'Masa sandalye yetmemeye başladı'

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde arıcılıkla uğraşan kadın girişimci, açtığı kafede arı ürünlerinden elde ettiği içecek karışımlarıyla ilgi görüyor. Ballı polenli süt, atom gibi karışımlardan içmek için ilçe dışından da birçok kişiyi ağırlıyor.

Kadin 10-05-24 11:40
bal

Bu yaygın alışkanlık penis sağlığınıza zarar veriyor olabilir! İşte çözümü

Bütün gün masa başında oturmanın sağlığınız için kötü olabileceğini, kalça kaslarının zayıflamasından kaygı ve depresyona kadar birçok rahatsızlığa neden olabileceğini çoğu kişi biliyor. Peki, bu durumun erkeklerde penise de zarar verebileceğini biliyor muydunuz? İşte detaylar...

Haber 13-04-24 15:13

Boyun fıtığı belirtileri nelerdir, boyun fıtığına ne iyi gelir? Boyun fıtığı tedavi edilmezse ne olur?

Günümüzde modern yaşam tarzının getirdiği uzun süreli masa başı çalışma, teknoloji kullanımı ve hareketsizlik gibi faktörler nedeniyle boyun fıtığı vakalarında artış görülmektedir. Boyun fıtığı, boyun omurlarındaki disklerin zayıflaması veya hasar görmesi sonucu ortaya çıkan bir durumdur. Bu durum boyun omurlarının arasındaki disklerin yer değiştirmesi veya sıkışmasıyla karakterizedir.

Haber 29-03-24 11:09

Fabrika gibi okulun iki aylık cirosu 11 milyon lira

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde okuyan öğrenciler, okullara sıra, masa ve dolap, il genelindeki park ve bahçelere de oturma bankı, çardak, kameriye, çöp kovası üreterek hem mesleki tecrübe kazandı hem de lisenin gelirini artırdı.

Yurthaber 26-03-24 11:17

ETTU Türkiye Gençlik Serisi Açık Masa Tenisi Müsabakaları Nevşehir'de başladı

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu (TMTF) tarafından düzenlenen "Avrupa Masa Tenisi Birliği (ETTU) Türkiye Gençlik Serisi Açık Masa Tenisi Müsabakaları" Nevşehir'de başladı.

Yurthaber 15-03-24 14:12

Masa başı çalışanlar bakmadan geçmeyin! İşte duruşunuzu düzeltecek dik duruş korseleri

Günümüzde, birçoğumuzun işi veya yaşam tarzı, uzun saatler boyunca masa başında oturmayı gerektiriyor. Bilgisayar ekranlarına veya işlere odaklanırken çoğu zaman doğru oturuşu korumayı unutulabiliyor ve zamanla duruşumuzda bozukluklar meydana gelebiliyor. Bu durum, sadece fiziksel sağlığımızı değil, aynı zamanda iş verimliliğimizi de olumsuz etkileyebiliyor. Biz de bunun önüne geçmenizi sağlayacak en iyi dik duruş korselerini bir araya getirdik. Gelin, hep birlikte göz atalım!

Haber 09-03-24 22:37

Masa başında, seyahatte, araba kullanırken ya da uyurken vazgeçilmeziniz olacak visco yastıklar

Günlük hayatın koşturmacası içinde, vücudumuzun ihtiyacı olan en önemli şeylerden biri konforlu bir dinlenme ve destek. Visco yastıklar tam da bu ihtiyacımızı karşılayan, konforunuzu maksimum seviyeye çıkaran ürünlerin başında geliyor. Vücudunuza doğru desteği sağlayan visco yastıklardan oluşan bir liste hazırladık.

Haber 02-03-24 19:13

İbo Show'un yıldızıydı... Oryantal Didem Kınalı'dan taciz itirafı geldi! Beni erkeklerden daha çok...

Dansözlüğün yanı sıra şarkıcılık yapmaya da başlayan Didem Kınalı 'Pembe Masa' programına konuk oldu. 37 yaşındaki Kınalı, kariyeriyle ilgili bilinmeyenleri anlattı.

Magazin 27-02-24 16:52

Uzun saatler masa başında oturanlar için vücut sağlığını destekleyecek ürünler

Saatlerce bilgisayar başında çalışmak veya oyun oynamak, bedenimizi ve zihnimizi yormakla kalmıyor, vücudumuzu olumsuz etkileyebilecek ağrı ve rahatsızlıklara da davetiye çıkarıyor. Ancak endişelenmeyin! Sizin için özel olarak hazırladığımız listede uzun süre bilgisayar başında otursanız dahi rahat olmanızı sağlayacak pek çok ürüne yer verdik. İşte, bilgisayar başında olduğunuz her anınızı daha rahat ve keyifli hale getirmenize yardımcı olacak 10 ürün!

Haber 14-02-24 16:15

Pas lekelerini anında söküp atıyor! Evde pas tutan eşyalarınızı tek malzemeyle parlatan yöntem

Günlük hayatta sıkça karşılaşılan pas lekeleri bazen can sıkıcı olabiliyor. Özelliklerde evlerde masa, sehpa ve sandalye ayakları, bıçak, lavabo, küvet ve kapı kolu gibi yüzeylerde oluşan pas lekelerinden kolayca kurtulmak mümkün. Her evde bulunan tek malzeme pas lekelerini çözmede oldukça başarılı.

Kadin 06-02-24 09:38

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Cumhurbaşkanı adaylarını ilk fırsatta siyasetten zorla emekli ettiler

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sivil Toplum Kuruluşları Bursa Buluşması Programı'nda açıklamalarda bulundu. Muhalefete yüklenen Erdoğan "Millete umut diye pazarladıkları cumhurbaşkanı adaylarını ellerine geçirdikleri ilk fırsatta siyasetten zorla emekli ettiler. Bay Kemal'e cüzzamlı muamelesi yaptılar. Tamamen siyaset mühendisliği ürünü bir proje olan 6'lı Masa kurgusunun organizatörleri eninde sonunda ortaya çıkacaktır." dedi.

Haber 02-02-24 17:41

Fatih Portakal'ın canlı yayındaki sözleri gündem oldu! Bizi adeta uyutmuşlar! İnanmıştım ama kandırıldığımı gördüm

Gazeteci Fatih Portakal'ın canlı yayındaki Altılı Masa ve 14-28 Mayıs seçimleriyle ilgili sözleri gündem oldu. Portakal, "Bizi adeta uyutmuşlar. Bu yürüyebilecek bir proje değilmiş. İnanmıştım ama kandırıldığımı gördüm" dedi.

Haber 20-01-24 00:02

İşçilere rekor ücret artışı

Özçelik-İş Sendikası ve Metal Sanayicileri İşverenleri Sendikası (MESS) arasında geçen Eylül ayından itibaren devam eden MESS Grup Toplu İş Sözleşme süreci, masa başında ve metal işçilerinin ücretlerine yüzde 98.8 oranında rekor bir ücret artışıyla imzalandı.

Yurthaber 18-01-24 08:14

Ofiste çalışanlar dikkat! Kısa molalarla ilgili önemli uyarı... O sorunları işaret etti

Günün büyük bölümünü masa başında çalışarak geçirenler, kas ve iskelet sistemini etkileyen sorunlarla karşılaşabiliyor. Bel, boyun ve sırt ağrıları yaşam kalitesini düşürüyor. Ortopedi ve Travmatoloji Bölümü’nden Op. Dr. Osman Görkem Muratoğlu, uzun süreli oturarak çalışmanın boyun düzleşmesi, kamburluk, bel ve boyun fıtığı gibi sorunlara yol açabildiğini belirterek, dikkat edilmesi gereken noktalarla ilgili bilgi verdi.

Kadin 15-01-24 11:37

Istakalarla birbirlerine saldırdılar! Çay ocağında ortalık karıştı... Polisin müdahalesiyle sonlandı

Şanlıurfa'da, çay ocağında çıkan iki grubun kavgasında taraflar, birbirlerine masa, sandalye ve oyun ıstakalarıyla saldırdı. Olay, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 13-01-24 16:35

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'tan il müdürlerine Sahada olun uyarısı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Masa başında olan il müdürleri değil sahada olan il müdürleri istiyorum. Zaman zaman bu tarz şeyler duyuyorum, bu beni rahatsız ediyor." ifadelerini kullandı.

Haber 05-01-24 15:41

Kadıköy Belediyesi'ne haciz! Kamulaştırmayı ödemeyince icralık oldu

Kadıköy Belediyesi, Düzenleme Ortaklık Payı (DOP) nedeniyle 2015 yılında kamulaştırma yaptı. Belediyenin kamulaştırmayı ödememesi nedeniyle icra işlemi uygulandı. Belediyeden alınan klima, televizyon, 12 adet masa ve sandalyeleri, 2 kamyona yüklenerek ihale yolu ile satılmak üzere yediemin deposuna götürüldü.

Haber 22-12-23 12:59

Meral Akşener'in o anları sosyal medyada gündem oldu: 'Şu hareketi yapasım var kendime'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 6'lı masanın detaylarını Trabzon'da anlattı. Bir mahalledeki çay ocağında vatandaşlarla buluşan Akşener, 6'lı masa ile ilgili "Şimdiki aklım olsa geri dönmezdim" ifadelerini kullandı. Akşener'in açıklamasını yaparken "Şu hareketi yapasım var kendime" diyerek kafasına vurma işareti yaptığı anlar sosyal medyada gündem oldu.

Haber 09-12-23 09:54

Ümit Özdağ sosyal medyadan paylaştı! Kılıçdaroğlu ile yapılan anlaşmanın ilk kez fotoğrafları ortaya çıktı

Millet İttifakı adayı eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasında yapılan ittifakın ilk kez fotoğrafları ortaya çıktı. Sosyal medyadan paylaşım yapan Özdağ, "Bu protokolü eleştiren 6’lı masa birleşenlerine ve CHP içinden protokole karşı çıkanlara cevap veriyorum" dedi.

Haber 23-11-23 11:20

Asgari ücret 2024 için masa toplanıyor! Rakamlar belli oldu: 15 bin ile 18 bin lira arasında…

Milyonlarca çalışanın cevabını merak ettiği soru, "2024'te asgari ücret ne kadar olacak? Pazarlık masasının kurulması için geri sayım hızlandı. Aralık ayında bir araya gelecek işçi ve işveren tarafına hükümet hakemlik yapacak. Şimdilik artıyı belirleyecek en net oran ise enflasyon verileri... İşte o verilere göre senaryolar ve olasılıklar...

Finans 10-11-23 08:30

Yer: İstanbul! Vatandaşlar panikle ayağa kalktı, sandalyeler adeta uçarak devrildi

Beylikdüzü’nde şiddetli rüzgar nedeniyle bir kafenin bahçe kısmında vatandaşların oturduğu masa ve sandalyeler etrafa savruldu. Vatandaşların paniği ve eşyaların savrulma anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Haber 05-11-23 09:12

Çalışma masasında vakit geçirmeyi sevenler için en iyi masa lambası modelleri

Masa lambaları, çalışırken sıkça kullandığımız araçlar. Bu ürünler sadece çalışma alanları için değil, dekoratif amaçlarla da tercih ediliyor. Bu nedenle doğru bir masa lambası seçimi hem aydınlatma ihtiyacını karşılayabilir hem yaşam alanlarına estetik katabilir. Siz de severek kullanacağınız bir masa lambası arıyorsanız, karşınızda en iyi modeller!

Haber 30-10-23 17:41

Facebook video indirme yöntemi - Facebook videosu nasıl indirilir?

2004 yılında kurulduğundan bugüne git gide gelişen ve kısa süre içinde dünya çapında milyarlarca kullanıcıya sahip olan Facebook, kişilerin birbirleri ile iletişim kurmasını sağlayan ve kişiler arası bilgi alışverişi amaçlayan bir sosyal ağ olarak tanımlanır. Günümüzde hem masa üstü ya da diz üstü bilgisayarlarda tarayıcı ile hem de mobil cihazlara indirilen uygulaması aracılığı ile kullanılabilmektedir.

Haber 28-10-23 17:31

WhatsApp'ta silinen mesajları geri getirme - WhatsApp silinen mesajlar geri gelir mi?

Akıllı telefonlar ile anlık mesajlaşma ve anlık iletişim sağlama amacı ile geliştirilmiş olan Whatsapp uygulaması platformlar arasında çalışabilme özelliğine sahiptir. Tüm cihazlarda, tüm marka ve modellerde tüm işletim sistemlerinde kullanabilirdir. Kablosuz ya da mobil ağlar aracılığı ile internete bağlanılan her durumda hem mobil cihazlarda hem masa üstü ya da diz üstü bilgisayarlarda Whatsapp iletişimi sağlanabilir.

Haber 28-10-23 16:56

Koltuk, masa, sandalye... Beşiktaş'ta hareketli anlar! Sinir krizi geçirip evdeki eşyaları camdan aşağı attı

Beşiktaş'ta siniz krizi geçiren bir kişi evin camlarını kırarak eşyaları sokağa attı. Uzun süre polisin eve girmesine izin vermeyen kişi, daha sonra polisin kapıyı açmasıyla ambulansa götürüldü. Evden atılan eşyalar ise 3 otomobilde hasar oluşmasına sebep oldu.

Haber 27-10-23 11:53

Gizli toplantı iddiasına 'AK Parti' yorumu! Fatih Altaylı iddialı konuştu: Kılıçdaroğlu özellikle tezgahladı! Bunun için yapmıyorsa yüzüme tükürsünler

Kılıçdaroğlu'nun altılı masa partilerinin örgüt yöneticileriyle gizli toplantı gerçekleştirdiği iddiaları hızla yayıldı. Toplantıda yerel seçimler için 'İstanbul ittifakı' meselesinin masaya yatırıldığı öne sürülürken gazeteci Fatih Altaylı, Kılıçdaroğlu'nun "bütün derdinin İstanbul'u AK Parti'ye vermek" olduğu yorumunda bulundu. Altaylı'nın "Kılıçdaroğlu ona önlem almıyorsa yüzüme tükürsünler" çıkışı da dikkat çekti.

Haber 24-10-23 10:08

Yerel seçim için 'altılı masa' sürprizi! CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan İstanbul'a çıkarma... İsimler gizli tutuluyor

Yaklaşan yerel seçimler öncesi kongreye gitmeye hazırlanan CHP'de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul’a sürpriz bir çıkarma yaptı. Muhalefetteki parti merkezlerinden ‘ittifak bitti' açıklamaları gelirken, Kılıçdaroğlu; 'altılı masa'yı oluşturan partilerin il ve ilçe yöneticileriyle 3 ayrı toplantı yaptı.

Haber 23-10-23 07:35

“Astral seyahatle uzaya gittim” demişti! Yusuf Güney pandeminin planlandığı 12'li masa toplantısına katıldığını söyledi, sosyal medya yıkıldı

Geçtiğimiz yıllarda "Astral seyahatle uzaya gittim, geldim" çıkışıyla gündem olan şarkıcı Yusuf Güney, dün Müge ile Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk oldu. Astral seyahatleri ile ilgili açıklamalar yapan Güney pandeminin planlandığı 12'li masa toplantısına katıldığını söyleyince, sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 06-10-23 07:51

Bilecik’te Cumhuriyetimizin 100. Yıl Kutlamaları Kamu Spor Oyunları projesi düzenlenecek

Gençlik Ve Spor Bilecik İl Müdürü Yasin Özdemir, Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı kutlamaları çerçvesinde voleybol, basketbol ve masa tenisi branşlarında düzenlenecek turnuvaların Bilecik etabı başvurularının başladığı söyledi.

Yurthaber 29-09-23 11:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biden'la görüşmelerde tıkanıklıkların önemli kısmını aştık

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler 78. Genel Kurulu'na katılmak üzere bulunduğu New York'ta, ABD'de faaliyet gösteren düşünce kuruluşu temsilcileriyle Türkevi'nde yuvarlak masa toplantısı yaptı. Burada açıklamalarda bulunan Erdoğan, "ABD ile işbirliğimizin gelişmesinden memnuniyet duyuyoruz. Biden'la görüşmelerde tıkanıklıkların önemli kısmını aştık, temaslarımızı arttırma kararı aldık" şeklinde konuştu. Erdoğan, Amerikan PBS kanalına da açıklamalarda bulundu.

Haber 18-09-23 20:56

Masa kırılma sesiyle aniden uyandı! Manzaraya inanamadı... Arka bahçesine göktaşı düştü

Fransa'nın Cher şehrinde yaşayan Communaute de Communes Sauldre et Sologne isimli kadının evinin arka bahçesine göktaşı düştü. 9 Eylül'ü 10 Eylül'e bağlayan gece şiddetli bir ses duyan genç kadın ertesi gün kontrol etmek için dışarı çıktığında bahçe masasını parçalayan büyük kaya parçaları fark etti. Durumu yetkililere haber veren kadın 21. yüzyılda Fransa'da üçüncü kez bulunan göktaşının sahibi oldu.

Trend 16-09-23 13:30

İnatçı lekelere son! Bu karışım tüm lekeleri anında çıkarıyor

Bir türlü çıkmak bilmeyen inatçı lekeler bazen can sıkıcı olabiliyor. Halı, koltuk ve masa örtüsü gibi ev eşyalarınızda veya kıyafetlerinizde oluşan lekeler bazen kurup kalabiliyor. Bu etkili temizlik karışımı hem kurumuş hem de inatçı lekeleri çıkarmada oldukça etkili.

Kadin 16-09-23 09:47

CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem'den canlı yayında dikkat çeken sözler! 'Kemal Bey susarak kan davasını önlüyor'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem canlı yayında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Erdem, Kılıçdaroğlu'nun susarak kan davasını önlediğini ifade ederek "Aslında Kemal Bey, yeniden masa kuruyor. Siyaset okuyucuları bunu iyi değerlendirecektir" dedi.

Haber 09-09-23 21:52