YURTHABER

Kahramanmaraş
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kahramanmaraşlı güreşçi olimpiyat üçüncüsü oldu

Arjantin’de düzenlenen ‘2018 Gençlik Olimpiyatları’nda Kahramanmaraşlı Güreşçi Halil Gökdeniz 48 kilogramda olimpiyat üçüncüsü oldu.Arjantin’in Buenos Aires kentinde düzenlenen ‘2018 Gençlik Olimpiyatları’na, 206 ülkeden yaklaşık 4 bin sporcu katıldı.Türkiye, 17 branşta 55 sporcu ile katıldığı yarışmalarda 10 madalya ile döndü.Olimpiyat 3’üncüsü olan Halil Gökdeniz, elde ettiğini başarısını akrabaları ile birlikte Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’u makamında ziyaret ederek, paylaştı.Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, “Halil kardeşimiz tebrik ediyoruz.

Kahramanmaraşlı güreşçi olimpiyat üçüncüsü oldu

Arjantin’de düzenlenen ‘2018 Gençlik Olimpiyatları’nda Kahramanmaraşlı Güreşçi Halil Gökdeniz 48 kilogramda olimpiyat üçüncüsü oldu.
Arjantin’in Buenos Aires kentinde düzenlenen ‘2018 Gençlik Olimpiyatları’na, 206 ülkeden yaklaşık 4 bin sporcu katıldı.
Türkiye, 17 branşta 55 sporcu ile katıldığı yarışmalarda 10 madalya ile döndü.
Olimpiyat 3’üncüsü olan Halil Gökdeniz, elde ettiğini başarısını akrabaları ile birlikte Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’u makamında ziyaret ederek, paylaştı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, “Halil kardeşimiz tebrik ediyoruz. Arjantin’de Türkiye’yi temsil etti. Arjantin’de Türkiye’miz adına çok önemli bir başarıya imza attı ve gençlik olimpiyatlarında bronz madalya aldı. Sürekli artan bir başarı grafiği var. İnşallah biz Halil’den olimpiyat şampiyonluğu bekliyoruz. Dünya şampiyonlukları bekliyoruz” dedi.
Halil Gökdeniz ise, başarıların her geçen gün arttığını ifade ederek, Belediye Başkanı Erkoç’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Kahramanmaraşlı güreşçi olimpiyat üçüncüsü oldu

Kahramanmaraşlı güreşçi olimpiyat üçüncüsü oldu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler