YURTHABER

Adıyaman
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kahta Belediyesinin Ramazan Etkinliği

Kahta Belediyesinin organizesi ile düzenlenen Ramazan etkinliğine binlerce kişi katıldı.

Kahta Belediyesinin organizesi ile düzenlenen Ramazan etkinliğine binlerce kişi katıldı.

  1. Yıl Parkı'nda düzenlenen etkinliğin açılışında konuşan Kahta Kaymakamı Metin Esen, Ramazan'ın ülkemize ve insanlığa hayırlar getirmesini diledi ve etkinliği düzenleyen belediye başkanı Turanlı'ya teşekkür etti.

    Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı ise yaptığı konuşmanın başında Suriye, Arakan, Filistin ve dünyanın çeşitli beldelerinde ezilen, öldürülen ve bombalar altında yaşamaya mahkum edilenler için, geceye iştirak eden vatandaşlardan onların kurtuluş ve refahı için dua istedi.

    Başkan Turanlı, şunları dile getirdi:

    "Belediye olarak bizim hizmet alanımız sadece alt yapı, yol su gibi görevlerin yanında sosyal etkinlik ve aktivelerde yapmalıyız. Bu gece bu güzel Ramazan ayında sizlerle buluşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Gördüğünüz gibi etkinliğimizi açık havada yaptık, buna rağmen göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı alanımız dar gelmektedir. Başbakanımızın da konuşmalarında sürekli ifade ettiği gibi bizler vatandaşımıza hizmet yaptıkça görevimizi yerine getirmiş sayılırız.

    Bunun için tüm çabalarımızı gösteriyoruz. İlçemizin en büyük sorularından olan içme suyu ve otogar projeleri hayata geçirildi. Her mahalleye bir park projesi ile tüm mahallelerimizde park yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Daha önce iftar ve ekmek yardımı yapılıyordu tüm muhtaç insanların yararlanmadığını öğrendiğimiz için onu iptal ettik. Kahta Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan aldığımız listeye göre 4 bin 500 aileye ekmek yardımında bulunduk. Halkımızın huzur, refah ve nezih bir ortamda yaşaması için çalışmalarımız devam edecektir. Hepinize gecemize katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Hayırlı Ramazanlar diliyorum."

    Kanal Urfa televizyonu tarafından canlı olarak yayınlanan etkinliğe telefon ile bağlanan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, geceye katılanlara ve televizyonları başında izleyen herkesin Ramazan'ını kutladı.

    Program Ömer Şefkatli, Özcan Güneş Doğdu ve Muhammed Fakirullah'ın seslendirdiği Türkçe ve Kürtçe ezgi ve ilahiler ile son buldu.

    Düzenlenen geceye AK Parti Kahta İlçe Başkanı Reşat Turanlı, İnlice Belde Belediye Başkanı Ebubekir Ümürhan,Belediye Başkan Yardımcıları, sivil toplum kuruluş ve dernek temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

    Muhabir: İsmail Kaya

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler