YURTHABER

Ankara
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karayollarında Durum

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün günlük yol durumu bültenine göre, İkizdere-İspir yolunun 22-44. kilometreleri arasındaki Ovit Dağı mevkisi kar, tipi ve çığ tehlikesine karşı, can ve mal güvenliği nedeniyle her gün 17.00-07.00 saatleri arasında trafiğe kapatılıp, 07.00-17.00 saatleri arasında ulaşım kontrollü olarak sağlanacak.

Kelkit-Erzincan yolu heyelan, Divriği-Arapgir yolu ise kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapalı.

Kumluca-Kemer-Antalya yolunun 56-57. kilometreleri arasında (Palmiye tatil köyü mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 31 Aralık 2012 tarihine kadar pazartesi, çarşamba ve cuma günleri 15.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Edremit-Ayvalık yolunun 20-34. kilometreleri arasında yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım aralıklarla tek şeritten sağlanıyor.

Söke-Milas yolunun 59-61. kilometreleri arasında 4 Mart 2013 tarihine kadar çarşamba ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol yapım çalışmaları esnasında patlatma yapılacağından yol ulaşıma kapatılacak.

Dursunbey-Balıkesir yolunun 27-28. kilometreleri arasında (Eyüpbükü mevkisi) 11 Aralık 2012 tarihinde 13.30-14.30 saatleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle yol trafiğe kapatılacak.

Milas-Yatağan yolunun 4-19. kilometreleri arasındaki (Kozağaç mevkisi, Boğayokuşu mevkisi ve Karaltı mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı ve perşembe günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Yusufeli-İspir yolunun 34-44. kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle yol aralıklı ve kontrollü olarak trafiğe kapatılacağından, 20 Kasım 2013 tarihine kadar trafiğe açık olan saatler; 10.00-10.30, 12.00-13.15, 14.30-15.00, 17.00-18.30, 20.00-20.30, 22.00-22.30, 22.30-10.00 olarak uygulanacak.

Beyşehir-Ilgın ayrımı kavşağı-Konya yolunun 3-13. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 15 Aralık'a kadar hafta içi her gün 14.00-17.00 saatleri arasında en fazla 2 saat süre ile yol ulaşıma kapatılacak.

Kumluca-Kemer-Antalya yolunun 47-48. kilometreleri (Çamyuva 1 Kavşağı sonrası) arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 31 Aralık'a kadar pazartesi, çarşamba ve cuma günleri 15.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 6-16 ve 80-87. kilometreleri arasındaki muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılıyor.

Söke-Milas yolunun 0-19. kilometreleri arasında (Bafa Gölü-Karacabel Tüneli mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle çarşamba ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılıyor.

(Söke-Milas) ayrımı-Akbük-Didim yolunun 6-11. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, perşembe ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Artvin-Erzurum yolunun 1-18. kilometreleri arasındaki (Ardanuç il yolu ayrımı-Oruçlu mevkisi arası) Deriner Barajı'nın su tutması nedeniyle yol trafiğe kapanırken, ulaşım Artvin Sanayi Mahallesi Oruçlu mevkisi arasındaki servis yolundan sağlanıyor.

Muhabir: Recep Demir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler