YURTHABER

Kastamonu
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kastamonu'dan yangın bölgesine ihtiyaç malzemeleri gönderildi

Kastamonu'dan yangın bölgesine ihtiyaç malzemeleri gönderildi

Kastamonu'dan yangın bölgesine ihtiyaç malzemeleri gönderildi

KASTAMOUN (AA) - Kastamonu Belediyesi tarafından orman yangınlarından etkilenen vatandaşlara ulaştırılmak üzere toplanan ihtiyaç malzemeleri Antalya'ya gönderildi.

Sosyal Yardım Market Vakfı aracılığıyla toplanan malzemeler, Kastamonu Belediyesi ekipleri tarafından paketlenip kamyonlara yüklendi.

En çok ihtiyaç duyulan konserve, paketli gıda, su ve içecek, battaniye, hayvan yemi, el feneri, bebek maması gibi ürünlerin yer aldığı yardım malzemeleri, Manavgat Çeltikçi köyündeki kriz merkezine ulaştırılmak üzere yola çıkartıldı.

Kastamonu Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, yangınların tüm vatandaşları olduğu gibi kendisini de derinden etkilediğini belirtti.

Ormanların "yeşil vatan" olduğunu ifade eden Vidinloğlu, "Türk milleti olarak birlikte buraları yeniden yeşerteceğiz. Yangılardan etkilenen köylerimiz oldu. Kastamonu Belediyesi olarak yangın bölgesinde mağdur olan vatandaşlarımız için geçtiğimiz hafta bir kampanya başlattık. Hemşehrilerimiz kampanyaya ilk gün itibariyle yoğun ilgi gösterdi. Sosyal Market Vakfı aracılığıyla gelen yardımları topladık ve ekiplerimiz gerekli paketleme işlemini gerçekleştirdi. 'Birlikte güçlüyüz' demiştik kampanyayı başlatırken, gördüm ki düşündüğümüzden de güçlüyüz. Yaraları hep birlikte saracağız." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler