YURTHABER

Antalya
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Katil Zanlısı Adliyede

Antalya’nın Alanya ilçesinde, dün 29 yaşındaki üç aylık hamile Sevilay Cevkiroğlu'nu boğazını keserek öldüren ve...

Antalya’nın Alanya ilçesinde, dün 29 yaşındaki üç aylık hamile Sevilay Cevkiroğlu'nu boğazını keserek öldüren ve kısa sürede yakalanan zanlı H.S, adliyeye sevk edildi.

Gazipaşa İlçesinde, Adana'ya kaçmak için bindiği otobüste yakalanan H.S, Alanya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'nde uzun süre sorgulandı. Zanlı H.S, polise verdiği ifadesinde pişman olduğunu söyledi.

AMCANIN İSYANI

Antalya Adli Tıp Kurumu'nda otopsisi tamamlanan Sevilay Cevkiroğlu'nun cenazesi Alanya'ya getirildi. Belediye morgu önüne yanaşan cenaze aracından talihsiz kadının tabutu çıkarıldı.

Tahir Cevkiroğlu'nun amcası Turgut Cevkiroğlu yaşananlara isyan ederek “Bu yaşananlar ibret olsun, bugün bizim canımız yandı. Gelinimiz kızımız karnında bebeği ile öldürüldü. Bu insanlar cezaevinde yaşatılacak. Ben devleti göreve çağırıyorum. Ya devlet ya adalet görevini yapsın ya da bırakın biz cezasını verelim. İdam geri gelsin” dedi.

Basında yer alan telefonda son nefesi kocasına dinletildi haberlerinin asılsız olduğunu belirten amca Cevkiroğlu, “O binada annem, babam ve akrabalarımız oturuyor. Böyle bir durum olsaydı, kaçmasına fırsat mı verirdik" diye konuştu.

ÖLDÜRÜLEN EŞİNİ SON KEZ GÖRMEK İSTEDİ

Yakınlarının desteğiyle ayakta zor duran Tahir Cevkiroğlu, morga gelerek son bir kez eşini görmek istedi. Morga giren Cevkiroğlu, son bir kez eşini görürken gözyaşlarına boğuldu.

Sevilay Cevkiroğlu'nun cenazesi morgdan alınarak helallik istenmek üzere cinayetin işlendiği eve götürüldü. Tahir Cevkiroğlu da cenaze aracına binerek eşinin son yolculuğunda yanında bulundu. Şekerhane Mahallesi'ndeki eve getirilen ve burada helallik istenen cenaze daha sonra toğrağa verilmek üzere Gazipaşa İlçesi Hasdere köyündeki aile mezarlığına götürüldü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler