YURTHABER

Adana
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kavak: "Güçlü ve birlik olursak mazlum kalmaz"

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Adana Şube Başkanı Burhan Kavak, güçlü ve birlik olmayı başaran Türkiye oldukça gerek Filistin’de gerekse dünyanın bir başka noktasında mazlumların katledilemeyeceğini söylediBurhan Kavak, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Adana Şubesi’nin gelenekseliftar yemeğinde yaptığı konuşmada, Müslüman dünyasının bu Ramazan’da her zamankinden fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğunu belirterek, “Müslüman ülkelerin tek yürek olduğu bir dünyada Filistin’de zulüm yaşanmaz.

Kavak: "Güçlü ve birlik olursak mazlum kalmaz"

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Adana Şube Başkanı Burhan Kavak, güçlü ve birlik olmayı başaran Türkiye oldukça gerek Filistin’de gerekse dünyanın bir başka noktasında mazlumların katledilemeyeceğini söyledi
Burhan Kavak, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Adana Şubesi’nin geleneksel
iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, Müslüman dünyasının bu Ramazan’da her zamankinden fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğunu belirterek, “Müslüman ülkelerin tek yürek olduğu bir dünyada Filistin’de zulüm yaşanmaz. Katliam yapılamaz, masum çocuklar öldürülmez. Filistin’de kardeşlerimiz şehit olurken İslam dünyasının hala tek yürek olamamasını ibretle izliyoruz. O yüzden bu Ramazan ayının dünyadaki tüm Müslümanlara ‘birlik ruhu’ kazandırması için de dua etmemiz gerektiğine inanıyorum” dedi
Derneğin Kurucu Genel Başkanı Erol Yarar’ın da katıldığı iftar programında ekonomide yaşanan gelişmelere de dikkat çeken Başkan Kavak, “Bizler, Yeni Ekonomik Program sonrası ortaya konacak ekonomik reformların bir an önce netleşmesini bekliyoruz. Ekonominin geleceğinde ümitliyiz. Her zaman olduğu gibi iyimseriz. Ülkemizin yeniden büyüme trendini yakalaması adına üzerimize düşen ne varsa sonuna kadar yapmaya hazırız. Kalıcı, uzun vadeli ve çok yönlü yapısal değişimlerin hayata geçirilmesi adına, MÜSİAD olarak çok daha güçlü bir paydaş olacağız. Medeniyetimiz için, değerlerimiz için, evlatlarımız ve nesillerimiz için her zamankinden fazla çalışacağız. Biz MÜSİAD Ailesi’nin her bir ferdi olarak şirketlerimizi büyütürken şehrimizin, bölgemizi büyütürken de ülkemizin geliştiğinin bilincindeyiz. O yüzden yaşadığımız, yatırımlarımızı yaptığımız şehir Adana’nın gelişmesine yönelik projelere destek vermeye devam edeceğiz. Meslek odalarımızın, yerel yönetimimizin ve kamu kuruluşlarımızın bu şehrin geleceğine yönelik doğru projelerine destek vermeye, kendi projelerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz. Bu çerçevede Adana coğrafyasına yakınlık avantajını değerlendirerek Ortadoğulu iş insanlarımızla ticari ilişkilerimizi daha da artıracağız. Bugün aramızda bu coğrafyadan misafirlerimizin de olduğunu hatırlatıyor, onlara aramızda oldukları için ‘hoş geldiniz’ diyorum” diye konuştu.
İftar programına Adana milletvekilleri Tamer Dağlı, Abdullah Doğru, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdakul, Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Sabri Beytorun, Çukurova Kaymakamı Osman Sarı, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, Adana Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Tunalı, Adana Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Bekir Sütcü, sivil toplum kuruluşu yöneticileri ve çok sayıda iş insanı katıldı.

Kavak:

Kavak:

Kavak:

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler