Konya'da gece yarısı sularında bir kadın kocasını öldürdü. Hayatını kaybeden Ömer Ç.'nin 10 gün önce cezaevinden tahliye olduğu öğrenildi. Ömer Ç.'nin cezaevinde görüşmelerinde ve tahliye olduktan sonra eşine psikolojik şiddet uyguladığı iddia edildi.
Mardin'de gece saatlerinde yaşananlar kan dondurdu. İki aile arasında kız isteme nedeniyle önce tartışma ardından silahlı kavga çıktı. Olayda 3 kişi hayatını kaybederken 7 kişi de yaralandı. Çok sayıda ekip bölgeye giderek güvenlik önlemi aldı. Soruşturma başlatılan olayla ilgili gözaltılar da var.
Edirne’de akılalmaz bir aile kavgası yaşandı! 19 yaşındaki K.K., eve geç geldiği için babasının hesap sormasına öfkelenerek onu bıçakladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle babasını yaralayan genç, olay yerinden kaçtı ancak polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı. Gözaltına alınan K.K., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hastaneye kaldırılan baba M.K.’nın tedavisinin devam ettiği öğrenildi.
İstanbul'da, yenidoğan çetesi bebekleri anlaşmalı özel hastanelere sevk ederek, haksız kazanç sağlayan ve ölümlerine sebep olan 46 sanığın yargılandığı davanın 3. duruşması Bakırköy Adliyesi’nde devam ediyor. Duruşma saat 10.40 sularında başladı. Dava devam ederken mahkeme salonunda yaşanan sanık ve avukat alışveriş sebebiyle tansiyon yükseldi.
Adana'da berberde borç tartışması kanlı bitti! Uğradığı silahlı saldırı sonucu ölen şahsı berber arkadaşının öldürdüğü ortaya çıktı. Berber ve ona yardım ettiği öne sürülen arkadaşı yakalanıp tutuklandı. Şahsı göğsünden 4 kez vuran katil zanlısının ifadesinde, "Bana saldırdı, kendimi korumak için ayağına ateş ettim" dediği öğrenildi.
Diyarbakır'da bir düğün salonunun önünde çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı.
Fatih'te pes dedirten olay! Taksi şoförü Ersin Cengiz, yol verme tartışması nedeniyle şoför Ali Güzel'in kullandığı İETT otobüsünün önünü kesti. Taksiden inen Cengiz, otobüse yumruk atarken otobüsteki bir yolcu ise “Bak ben polisim seni alırım" diyerek taksi şoförünü uzaklaştırmaya çalıştı. Yaşananlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Bolu'da bir dinlenme tesisinde iki takımın karşılaşması sonucu büyük olay çıktı. Fenerbahçeliler ile Amedspor destekçileri arasındaki tartışma büyüyüp kavgaya dönüştü. Jandarma araya girerek havaya ateş açmak zorunda kaldı. 2 kişi yaralanırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Esenyurt’taki AVM’de Çakal ve İbrahim Tilaver’in katıldığı film galasında kaos çıktı! Hayranlar önce birbirine girdi, ardından yangın tüpü sıkarak paniğe neden oldu. Polis ve güvenlik güçlükle müdahale etti.
Antalya'dan Kazakistan’ın Başkenti Astana’ya gitmekte olan bir uçak, yolcular arasında çıkan kavga nedeniyle Erzurum Havalimanı'na acil iniş yapmak zorunda kaldı. Olayın tüm detayları haberimizde…
İngiltere Premier Lig’de kötü hava şartları nedeniyle bugüne ertelenen Liverpool derbisi, Everton’ın 90+8. dakikada bulduğu golle 2-2 berabere sonuçlandı. Son düdüğün ardından iki takımın futbolcuları saha içinde tartışma yaşadı. Ev sahibinde Abdoulaye Doucoure kırmızı kart gördü.
İstanbul Büyükçekmece'de park yerinden çıkarken arkasından geçen kadına hafif şekilde çarpan 60 yaşındaki Numan Kol, çıkan tartışma sonrası iki kişi tarafından darp edildi. Aldığı darbelerin etkisiyle sert bir şekilde yere düşen Kol'un, kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği iddia edildi. Olayın ardından şüpheli, Kol’a kalp masajı yaparak hayata döndürmeye çalıştı.
Bursa'da 3 Şubat'ta meydana gelen olayda Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Ferhat D. ile Dahiliye Uzmanı Zeki Y. arasında otoparkta başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada Zeki Y.'nin burnu kırılırken Ferhat D.'nin de kolu ve dudağında şişikler meydana geldi. Doktorlar birbirinden şikayetçi oldu. Ferhat D. önce tutuklandı ardından tahliye edildi.
Bağcılar'da, ters yöne giren Hakan A., karşı yandan gelen sürücü Kadir D. ile yol verme kavgasına başladı. Hakan A., Kadir D.'yi ölümle tehdit edince Kadir D. cep telefonunu çıkardı ve olay anını kaydetmeye başladı. Hakan A., bunun üzerine "O telefonu kırarım" diyerek tartışmanın dozunu artırdı. Tartışma sırasında Kadir D.'nin yanında bulunan çocuğu ise hıçkırarak ağladı. O anlar kameralara yansıdı.
Trabzonspor ve Beşiktaş'ta forma giyen eski milli kaleci Tolga Zengin eğlenmek için gittiği mekanda tartıştığı kişinin kaşını patlattı. Güvenlik görevlileri ve müşterilerin araya girmesi sonrası sona eren kavganın ardından Zengin mekandan ayrıldı.
Bir fast food restoranında kadınlar arasında tavuk budu yüzünden anlaşmazlık yaşandı. Kadınlar arasında kavga birinin diğerindeki elinde çıtı tavuk tabağını almasıyla başladı. Olayda kadınları ayırmak hiç kolay olmadı. Kavga saniye saniye güvenlik kamerasına kaydedildi.
Denizli'nin Çivril ilçesinde, bir kişinin öldürüldüğü bıçaklı kavga güvenlik kamerasınca görüntülendi.
İstanbul Esenyurt'ta bir kadın, marketten alışveriş yaptıktan sonra dışarı çıktı. Çıkış kapısından tekrardan içeriye girdiğinde ise ortalık karıştı. Çalışanlar aldığı ürünlerin fişini görmek isteyince "Ben hırsız mıyım?" diyerek bağıran kadın sinir krizi geçirdi. O anlar ise kameraya yansıdı.
Ataşehir'de bir alışveriş merkezinde 2 grup arasında kavga çıktı. Sandalyelerin havada uçuştuğu kavga cep telefonu kamerasına yansıdı.
İstanbul Karaköy'de iki grup arasında silahlı araç park kavgası yaşandı. İşletme çalışanları ve valeler arasında güpegündüz bir vakitte çıkan kavga saniye saniye kameralara yansırken, kavgada birçok kez silah sesleri duyuldu. Ayrıca kavgaya karışan 4 kişinin toplamda 54 suç kaydının olması dikkat çekti.
Afyonkarahisar'da bir kadının pompalı tüfekle öldürülmesiyle ilgili oğlu ve arkadaşı gözaltına alındı.
Nevşehir'de iki kardeş arasında korkunç bir kavga yaşandı. İki kardeş arasında çıkan tartışma bir anda alevlenerek kavgaya dönüştü. Kardeşlerden küçük olan ağabeyini fırının önünde duran odunla feci şekilde darp ederek öldürdü. Kafasına odunla defalarca kez vurulan 65 yaşındaki ağabey Nevşehir Devlet Hastanesindeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaşanan korkunç anlar saniye saniye kameralara yansıdı.
Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde bir kişinin başına odunla vurduğu ağabeyini öldürdüğü kavganın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde komşular arasında "taciz" iddiasıyla çıkan kavgayla ilgili 6 kişi hakkında dava açıldı.
Zeytinburnu'nda, çıkan kavgada silahla vurularak öldürülen 25 yaşındaki Mert Kutluer'in ölümüne ilişkin 6 sanık hakkında başlatılan soruşturma kapsamında iddianame hazırlandı.
İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bıçaklı kavgada 1 kişi yaralandı, 6 şüpheli gözaltına alındı.
Esenyurt'ta bir düğünde, takı töreni erkene alınmak istendi. Bu istek damat ve kız tarafı arasında kavgaya neden oldu. Kısa sürede büyüyen olayda ortalık savaş alanına döndü. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu olay kısa sürede önce düğün salonunun dışına taştı, daha sonra mahalle arasına taşındı. Çok sayıda polis olaya müdahale ederken, kavga kameralara yansıdı.
İstanbul'da bir mekanda yaşanan kavga akıllara durgunluk verdi. Beylikdüzü Marina'da alkollü bir grup çevredeki müşterileri rahatsız etmeye başlayınca önce uyarıldı. Uyarıları dikkate almayan grup daha sonra mekandan çıkarıldı. Dışarıda tansiyon artınca bodyguardlar alkollü kalabalığı dövdü. Çok sayıda yaralanan olurken 2 kişinin de hayati tehlikesi var.
Kayseri’de 5 kişinin yaralandığı silahlı kavga davasında, Mustafa Işık’a 42,5 yıl, babası şarkıcı Metin Işık’a 4 yıl hapis cezası ve annesi Gülbahar Işık hakkındaki beraat kararı, Kayseri Bölge Adliye Mahkemesi tarafından eksik inceleme gerekçesiyle iptal edildi. Yeniden yargılama sürecinde sanıklar, kendilerine yöneltilen suçlamaları kabul etmedi. Mahkeme, olay yerindeki güvenlik kameralarına da yansıyan çatışma ile ilgili keşif yapılmasına karar vererek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.
Tek bir hareketiyle hasımlarının ayaklarını yerden kesip havada takla attırdı. Antalya'da iki grup arasında çıkan kavgada 3'ü ağır 4 kişi yaralandı. Grupların iki ayrı zaman diliminde gerçekleştirdikleri kavga anları güvenlik kamerasına yansıdı. Tarafların birbirine bıçak salladığı kavgada bir kişi olaya motosikletiyle karıştı.
İstanbul Maslak'ta yapımı devam eden rezidans inşaatında iddiaya göre işten çıkarılan işçilerle, çalışan işçiler arasında alacak verecek meselesi nedeniyle kavga çıktı. Bıçak, çivili demir sopaların kullanıldığı kavgada ağır yaralanan Alişan Dağlar (24) hayatını kaybetti. Olayda yaralanan 4 kişi hastaneye kaldırılırken, kavgayla ilgili 11 kişi gözaltına alındı.
Amerika Birleşik Devletleri'nin Ohio eyaletine bağlı Toledo kentinde kaydedilen şok edici bir güvenlik kamerası görüntüsü iki sürücü arasındaki tartışmayı gözler önüne serdi. Görüntülerde bir kadının arabasından inip diğer sürücünün yanına gittiği ve yüzüne vurduğu, sürücünün de kadını sertçe yere çarptığı anlar yer aldı.
Akılalmaz görüntülerin adresi bu kez İstanbul oldu. Geçtiğimiz Mart ayında yaşanan bir kavganın görüntüsü ortaya yeni çıktı. Husumetlilerini yolda gören 3 cani kılıç çekip bir kişiye saldırdı. Sandalyelerin havada uçuştuğu olayda şans eseri yaralanan olmazken saldırıya uğrayan kişi şikayetçi olmadı.
İstanbul Fatih'te çekilen Çukur dizisinin setinde kan aktı. Dizinin bölümlerinin çekildiği kahvehaneyi işleten kadın, dükkanının karşısında tezgah açan seyyar satıcıyı öldürdü. Gözaltına alınan kadınlar ifadesinde Çali'nin sözlü tacizi nedeniyle silaha sarıldıklarını ifade ettiler
Hindistan'ın Delhi bölgesindeki bir metroda kaydedilen görüntüler sosyal medyada paylaşılınca viral oldu. Görüntülerde iki kadın yolcu arasında yaşanan sözlü tartışma kısa sürede fiziksel kavgaya dönüştü. O anlar başka bir yolcu tarafından saniye saniye kaydedildi.
Ümraniye'de iki sürücünün trafikte yol verme kavgası cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Bursa'da bir metro istasyonunda omuz atma meselesi yüzünden tartışan iki kişi istasyon içerisinde tekme tokat kavgaya tutuştu. Birbirine giren şahısları belediyenin temizlik görevlisi ayırdı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.
Bursa’da park yeri yüzünden başlayan tartışma, sokak ortasında hararetli bir kavgaya dönüştü. İngiltere vatandaşı turist kadın, park yeri yüzünden diğer kadınla saç saça kavga etti. Kavgada, diğer sürücü kadını ezmeye çalıştı. O anlar, çevredeki vatandaşlar tarafından şaşkınlıkla izlendi. Olayın sonunda, kavga eden kadınlar birbirlerinden şikayetçi oldu ve "Burası Türkiye!" tepkisi yükseldi. Trafik kaosa dönerken, herkes yaşananlara tanıklık etti.
Pendik'te "yol verme" meselesi nedeniyle bir otomobil sürücüsü ile motosiklet sürücüsü arasında kavga çıktı. Motosiklet sürücüsünün kardeşi, otomobil sürücüsünü sırtından bıçaklayarak ölümüne sebep oldu. Olaya ilişkin konuşan bir görgü tanığı, "Adamın engelli bir çocuğu vardı. Arabada gezdiriyordu. Adam arabaya biniyorken arkadan ensesine bıçakla vurdu. Adam ensesini tuttu ‘beni hastaneye yetiştirin' dedi" ifadelerini kullandı. Olay anı ise çevredeki güvenlik kamerasına anbean yansıdı.
Vietnam'ın Can Tho bölgesinde sokak ortasında üç kadın arasında yaşanan tartışma kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşti. 2 kadın birlikte başka bir kadına saldırarak onu tekme tokat sokak ortasında darp etti. Çevredekiler kadınların kavgasını ayırmak yerine tezahürat yaparak olayı izlemeyi tercih etti.
İstanbul Güngören’de iki pazarcının tartışması silahlı kavgaya dönüştü. Pazarcının elindeki silahla bağırması ve bir kadının hayatını tehlikeye atarak saldırganı durdurmaya çalıştığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
Avcılar’dan Zincirlikuyu yönüne giden metrobüste boş koltuğa çanta bırakılması sonrasında oturma kavgası çıktığı iddia edildi. Cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde, bir kişinin aracın tutunma demirine tırmanarak başka birine yumruk ve tekme attığı görüldü.
İzmir'de yaşanan olay duyanların kanını dondurdu. Liseli kız öğrenciler arasında küfürleşmeyle başlayan kavgada 2 kız öğrenci çeşitli yerlerine aldıkları bıçak darbeleriyle yere yığıldı. Hastaneye kaldırılan kızların durumunun ağır olduğu belirtilirken saldırgan ise gözaltına alındı.
Mersin'in Akdeniz ilçesinde çıkan silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı.
Mardin'in Kızıltepe ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı. O anlar cep telefonu kamerasına yansırken, yaralılar hastanelere kaldırıldı. Şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.
Tayvan parlamentosu savaş alanına döndü. iktidardaki Demokratik İlerici Partisi (DPP) milletvekilleri tartışmalı yasa tasarılarının oylamaya sunulmasını engellemek amacıyla parlamento salonunun girişine ve kürsüsüne koltuklarla barikat kurdu. Muhalefet milletvekillerinin müdahalesi sonucu ortalık karıştı.
ABD'nin Illinois eyaletine bağlı Chicago Uluslararası Havalimanı'ndaki bilet satış alanının 3. Terminali'nde hareketli dakikalar yaşandı. Check-in yapmak isteyen bir yolcu arasında başlayan tartışma kısa sürede alevlendi. Saniye saniye kameralara yansıyan görüntülerde kavga edenlerden birinin diğerine 'ıslak zemin' uyarı levhasıyla vurduğu görüldü.
İngiltere'nin Norkfold bölgesinde bir okul otobüsü şoförü ve sürücü arasında 'yol vermeme' tartışması çıktı. İkisi de araçlarından inerek sokak ortasında kavga etti. Kavga anları okul servisinin içinde bulunan öğrencilerin cep telefonu kamerasına yansıdı. O anlar sosyal medyada gündem yarattı.
İstanbul Kavacık'ta 86 yaşındaki ünlü mimar Turgut Toydemir, trafikte aracıyla seyir halindeyken görev saati dışında kendi aracıyla seyir halinde olan polis memuru S.Ç. ile tartıştı. Toydemir'in aracını durdurmak isteyen polis memuru S.Ç., durmayan araca doğru tabancasıyla ateş açtı. Kurşunların hedefi olan Turgut Toydemir ağır yaralandı. Ünlü mimar ambulansla hastaneye kaldırılırken, polis S.Ç. silahıyla birlikte gözaltına alındı.
İstanbul'un turistik merkezlerinden Eminönü'nde ortalık karıştı. İki grup arasında yaşanan sopalı ve yumruklu kavga, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Dakikalarca süren kavgaya bölgede görevli asayiş ve trafik polisleri müdahale etti.
İstanbul'da son günlerinden en büyük kabuslarından biri de sahte içki oldu. Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da bir kadın içki içtikten sonra rahatsızlandı. Erkek arkadaşı da tekel bayiyi basarak kavga çıkardı. Sinirli gencin market sahibi ve marketteki bir kişi tarafından darbedilmesi kameralara yansıdı.
Süper Lig'in 16. haftası muhteşem bir derbiye sahne oldu. Lider Galatasaray sahasında pek de iyi bir sezon geçirmeyen Karadeniz ekibi Trabzonspor'u konuk etti. Tam 7 golün atıldığı karşılaşmada kazanan 4-3'lük skorla ev sahibi ekip Galatasaray olurken, Bordo-mavililerde son düdükle birlikte gergin anlar yaşandı. İşte detaylar...
Rüyada babayla kavga etmek, bilinçaltında var olan içsel çatışmaları ya da otoriteyi sorgulama isteğini yansıtabilir. Genellikle bu tür rüyalar, bireyin yaşamında çözülmemiş duygusal meselelerin veya anlaşmazlıkların sembolü olarak algılanır.
Rüyada arkadaşla kavga etmek, genellikle kişinin içsel çatışmalarını veya ilişkilerindeki gerilimleri yansıtan güçlü bir sembol olarak yorumlanabilir. Bu rüya, zaman zaman bilinçaltında bastırılmış duyguların su yüzüne çıkmasına ya da uzun süredir devam eden anlaşmazlıkların artık çözüme kavuşturulması gerektiğine işaret edebilir. Arkadaşla yaşanan bu tür bir çekişme, gerçek hayatta da iletişim problemlerine veya farklı beklentilerin çatışmasına işaret ediyor olabilir.
Amerika Birleşik Devletleri'nin Georgia bölgesindeki bir ortaokul öğretmeni ve 11 yaşındaki öğrenci arasında sınıfta kavga çıktı. Öğretmenin annesine küfür ettiğini iddia eden öğrenci ona saldırdı. 11 yaşındaki öğrencinin yakasından tutan öğretmen onu diğer öğrencilerin gözü önünde diğer köşeye fırlattı. O anlar saniye saniye cep telefonuyla kaydedildi.
İstanbul'da Bakırköy'de kedisinin tıraşını beğenmeyen bir kişi sinirlenerek tıraşı yapan veterinere saldırdı. 'Kedimi kesmişsiniz' diyen kadın hakaretlerin ardından tokat attı. Yetmedi bir de üstüne 'Seni hamile hamile dövdüm' dedi. Neye uğradığını şaşıran veteriner hamile kadından şikayetçi oldu.
Avcılar'daki bir alışveriş merkezinde ortalık fena halde karıştı. İki kişi ile özel güvenlik görevlileri arasında yumruklu, tekmeli, sopalı kavga çıktı. Güvenlik görevlilerinin cop ile müdahale ettiği kavgada, şüphelilerden biri sandalye ile saldırdı. Yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
Husumetli aileler arasında çıkan tartışma büyüdükçe büyüdü, silahlı, sopalı ve bıçaklı saldırıya dönüştü. Olay sırasında kimin ateş ettiği belli olmayan bir silahtan çıkan kurşunlar 11 yaşındaki çocuk ve 27 yaşındaki hamile kadına isabet etti. İkisi de kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti.
Adana'nın Kozan ilçesinde çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı.
Rüyada ablayla kavga etmek, genellikle ilişkilerde yaşanan gerilimlerin ve çözülmemiş duygusal çatışmaların simgesi olarak yorumlanır. Bu tür rüyalar kişinin iç dünyasında biriken stres veya anlaşmazlıklara işaret edebilir. Rüya sahibi için önemli bir uyarı niteliği taşıyan bu durum aile içindeki dinamiklerin gözden geçirilmesi gerektiğini düşündürür.
Rüyada abiyle kavga etmek kişisel ilişkilerde var olan gerilimlerin bilinçaltına yansıması olarak yorumlanabilir. Aile içi bağların gücü ve bu ilişkilerdeki çözülmemiş meselelerle ilgili ipuçları verir. Kardeşle yaşanan bu tür bir çatışma gerçek yaşamda ifade edilemeyen duyguların ve bastırılmış öfkenin bir simgesi olabilir. Bu rüya bireyin içsel çatışmalarını çözme ihtiyacını ve sevdikleriyle daha sağlıklı iletişim kurma arzusunu da temsil edebilir.
Bolu’da üniversite öğrencileri tarafından düzenlenen geleneksel hamsi festivalinde ortalık karıştı. İki grup arasında çıkan kavgada yumruklar havada uçuştu.
Beylikdüzü E-5'te çıkan trafik tartışması, kavgaya dönüştü. Akan trafiğe aldırmayan şahıslar yumruk yumruğa birbirine saldırırken, hamile bir kadın fenalaştı. Yaşanan o anlar ise kameraya yansıdı.
Adana’nın Seyhan ilçesinde iki grup arasında elektroşok ve kemerli kavga çıktı. O anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Sarıyer'de tartışma sonrası çıkan silahla kavgada 1 kişi yaralandı.
Adana’da bir kadın öğretmenin ağabeyi, kardeşinin okulda tartıştığı 2 öğretmeni tekme tokat dövdü. O anlar saniye saniye görüntülendi.
Şanlıurfa'da 16 yaşındaki çocuk, tartıştığı babasını silahla vurarak yaraladı.
Kocaeli'de Yunus Şen, babasından uyuşturucu parası isteyip alamayınca da saldırmış ve ölümle tehdit etmişti. Olay büyümüş, Şakir Şen’in kendine saldıran oğlu Yunus Şen'in boğazını sıkıp öldürmüştü. Ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanan Şakir Şen için mahkeme, sanığın olayı heyecan, korku veya telaş nedeniyle gerçekleştirdiği gerekçesiyle cezalandırılmasına yer olmadığına hükmetti.
Batman'da ev sahibi ile kiracı arasında yaşanan kavgaya tarafların yakınları da katıldı. Ortalığın savaş alanına döndüğü kavgada 3 kişi yaralandı.
Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda Bodrum FK ile oynadığı zorlu mücadelede rakibini tek golle geçen Galatasaray'da karşılaşmanın son düdüğünün ardından iki futbolcu arasında yaşanan tartışma geceye damga vurdu. İşte detaylar...
Sultangazi’de kardeşler arasında çıkan kavgada bir kişi anne ve iki kardeşini bıçakladı. Önce ağabeyini bıçaklayan şahıs ardından da kavgayı ayırmaya çalışan annesiyle kardeşini bıçakladı. Ağır yaralanan anne kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
14 yaşındaki Suriye uyruklu Selim Attal, yanına aldığı abisi ve arkadaşıyla alacaklısının karşısına çıkmış, tartışma kısa sürede kavgaya dönüşmüştü. Bıçak çekilip silahlar patlayınca Salim Attal hayatını kaybetmiş, Samet ayağından vurulmuştu. Kavganın sebebi ortaya çıktı. Elektronik sigara alışverişinden doğan 500 liralık alacak verecek meselesi ölüme neden oldu. Gençlerin önce sosyal medya üzerinden tartıştıkları ardından kavga için randevulaştıkları belirlendi.
Bursa'da bir AVM'de güvenlik görevlisi ile bir kişi arasında çıkan tartışma, ilginç anlara yol açtı. Güvenlik görevlisi, kavga sırasında vatandaşın bacağını tutarak ısırarak etkisiz hale getirmeye çalıştı. O anlar bir kişi tarafından cep telefonuyla kaydedildi.
Eskişehir’de apartman temizliği nedeniyle komşular arasında çıkan kavga kanlı bitti. 68 yaşındaki bir kişi, komşusunun 13 yaşındaki çocuğunu karnından bıçaklayarak ağır yaraladı.
Ev sahibi kiracı kavgaları artık farklı boyutlara taşındı. Ankara'da yaşanan olay ise neredeyse büyük bir faciayla sonuçlanacaktı. 4 bin 200 liralık kiranın 20 bin lira olması gerektiğini savunan bir ev sahibi kiracısıyla kızını öldüresiye dövdü. 'Hükümeti de mahkemeyi de tanımam' diyen saldırgan ev sahibi yüzünden aile korkulu günler yaşamaya devam ediyor. Saldırgan gözaltında.
İngiltere'nin Batı Midlands bölgesindeki ismi açıklanmayan bir ilkokulun önünde veliler arasında kavga çıktı. Üç annenin çivi yüzünden tartışmasıyla başlayan kavga kısa sürede şiddetlendi. Çevredekilerin ayırmakta büyük bir zorluk yaşadığı kavgada veliler yerde birbirlerinin üzerine çıkarak saç saça baş başa kavga etti. O anlar çevredekiler tarafından saniye saniye cep telefonuyla kaydedildi.
İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde iki çocuk arasında çıkan silahlı kavga kanlı bitti. 14 yaşındaki çocuk hayatını kaybederken, 17 yaşındaki çocuk yaralandı.
Bursa'da Gülay K., halk otobüsünde tartıştığı kişi tarafından bacağından bıçaklandı. Diğer yolcuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis, kaçan erkek şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.
Bursa'nın Orhangazi ilçesinde motosikletlileri denetleyen polis ekipleri, plakasız gezen bir sürücüye idari ceza uygulayınca tansiyon arttı. Sürücü ile polis arasında çıkan tartışmada yumruklar konuşurken, o anlar kameraya anbean yansıdı.
Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde çıkan bıçaklı kavgada ağır yaralanan kişi hastanede tedavi altına alındı.
Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti.
Çorlu'da 3 kişi arasında çıkan sebebi bilinmeyen kavgada baba dayağı gündem oldu. Bağıra çağıra kavga eden taraflar arasında oğlunun sakinleşmesini isteyen baba, saniyelerce bastonla dövdü.
İstanbul'da akıl almaz kavga! Kiracısına geçmişte ses yaptığı için sinirlendi, uyarıda bulundu. Taraflar arasında tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Ev sahibi kiracısını kolundan vurdu. Bunu gören yaralı adamın eşi camdan ev sahiplerine saksı fırlattı.
İstanbul'da park yeri tartışması büyüyüp kavgaya dönüşünce işin içine tornavida karıştı ve dehşete düşüren bir görüntü ortaya çıktı. Şahıslardan biri diğerinin boynuna tornavida sapladı, bu sırada kendi de gözünden yaralandı. Boynuna tornavida saplanan şahıs hastaneye kendi imkanlarıyla gitmek durumunda kaldı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi kasım ayı toplantısının birinci birleşiminde AK Parti ve CHP üyeleri arasında şiddetli bir kavga yaşandı. Taraflar birbirlerine eline gelirse fırlattı. Su şişeleri ve dosyalar kavga anında havada uçuştu.
Adana'da tartışma sonucu bıçaklanan kişi olay yerinde hayatını kaybetti.
Çorum'da akrabalar arasında çıkan kavga kanlı bitti. Olay sırasında akrabası tarafından sokak ortasında 7 kurşunla vurulan Metin Koçak hayatını kaybetti.
Zonguldak'ta trafikte başlayan kavga mahalleye sıçradı. Kavgada 2 kişiyi bıçaklayarak yaralayan kişi, mahallede linç girişimine maruz kaldı. Bıçaklı saldırgan savcılık ifadesinin ardından serbest bırakılırken, linç girişiminde bulunduğu iddia edilen 7 kişiden 6'sı tutuklandı.
Çankırı'da çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi yaralandı.
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi toplantısında, Büyükşehir Belediyesince 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenen konserin gündeme geldiği sırada meclis üyeleri arasında kavga çıktı. Meclis üyeleri kürsünün önünde tekme tokat birbirine girdi. Arbedenin büyümesi üzerine oturum sona erdirildi.