YURTHABER

İzmir
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kayınpederinin yaraladığı damat eşine tazminat ödeyecek

İzmir'de kayınpederi tarafından vurulan kişinin boşanma davasında eşine 40 bin lira tazminat ödemesine hükmedildi

İZMİR (AA) - İzmir'in Karabağlar ilçesinde kayınpederi tarafından vurularak yaralanan kişinin boşanma davasında eşine 40 bin lira maddi ve manevi tazminat ödemesine karar verildi.

İzmir 4. Aile Mahkemesinde görülen duruşmada davacı Sinem Selek ile davalı Sezgin Selek ve avukatları katıldı.

Hakim, kararda Selek'in kayınpederi tarafından pompalı tüfekle vurulmasıyla boşanma davası arasında bir bağlantı olmadığına, boşanmaya sebebiyet veren olayda kocanın eşine göre ağır kusurlu, kadının ise daha az kusurlu olduğuna kanaat getirdi.

Kararda kocanın eşini istemediğini belirttiği, kadına ait eşyaları evin önüne bıraktığı, evden kovduğu, arayıp sormadığı, bu durumun her iki taraf yönünden evlilik birliğini devam ettiremez hale getirdiği belirtildi.

Hakim, tarafların boşanmasına, davalının davacıya 40 bin lira maddi ve manevi tazminat ödemesine hükmetti.

İzmir'in Karabağlar ilçesinde çıkan silahlı kavgada Fahrettin Özel tartıştığı damadı ile onun kardeşini yaralamıştı. Mahkeme heyeti "Tasarlayarak öldürmeye teşebbüs" suçundan 16 yıl 8 ay, "kasten yaralama" suçundan 1 yıl 3 ay, "iş yeri dokunulmazlığını ihlal" suçundan 1 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırdığı Özel'in tutukluluk halinin devamına karar vermişti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler