YURTHABER

Balıkesir
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kazdağları’nda sürpriz kar yağışı

Balıkesir’in Havran ve Edremit ilçesi yükseklerinde gece başlayan sürpriz kar yağışı Kazdağları’nı beyaza bürüdü. Kazdağları’nın beyaz güzelliği dron ile havadan görüntülendi.

Gece saatlerinde Kazdağları’nda başlayan kar yağışı kısa sürede etkili oldu. Sabah saatlerine kadar süren kar yağışı bölgeyi beyaza bürüdü. Kazdağları’nın Kumluca, Hanlar, Eybek bölgelerinde kar yüksekliği yer yer 5 santimetreye ulaştı. Kazdağları’nda kar güzelliği dron ile havadan görüntülendi.

Kazdağları’nda yaşayan Gülsüm Yalazı “Kar yağışı gece başladı. Beklemiyorduk bu kar yağışını. Bu sene çok kar olmadı. Keşke bu kar daha önce yağsaydı. Bölgede bahar geldi çiçekler açtı. İnşallah don olayı olmaz” dedi.

Yetkililer Edremit Yenice Karayolu’nu kullanan sürücülere buzlanmaya karşı dikkatli olmalarını isterken ekipler ise bölgede tuzlama ve küreme çalışmalarını sürdürüyor.

En Çok Aranan Haberler