YURTHABER

Karabük
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

KBÜ aşçılık öğrencileri, Uluslararası Gastronomi Festivali’nde ödül aldı

Karabük Üniversitesi Aşçılık Bölümü öğrencileri, İzmir’de düzenlenen Uluslararası Gastronomi Festivali’nden ödülle döndüler.Karabük Üniversitesi Eflani Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı öğrencileri, Ege Profesyonel Aşçılar Derneği (EPAD) tarafından düzenlenen 3.

KBÜ aşçılık öğrencileri, Uluslararası Gastronomi Festivali’nde ödül aldı

Karabük Üniversitesi Aşçılık Bölümü öğrencileri, İzmir’de düzenlenen Uluslararası Gastronomi Festivali’nden ödülle döndüler.
Karabük Üniversitesi Eflani Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı öğrencileri, Ege Profesyonel Aşçılar Derneği (EPAD) tarafından düzenlenen 3. İzmir Uluslararası Gastronomi Festivali’nde, “Yılın En İyi Üniversite Ekip Yarışması” kategorisinde ikinci olarak gümüş madalya aldılar.
KBÜ Aşçılık Programı öğrencileri Uğur Çakır, Yasin Erkmen ve Sadık Ümit Gülbahar yarışmada hazırladıkları başlangıç olarak ‘avakado tartar’, ana yemek için ‘kuzu pirzola’ ve tatlıda ‘krem brül’ ile 36 grup arasından derece elde ettiler.
Ödüllü öğrenciler en son, Antalya Gastronomi ve Eğitimciler Birliği tarafından düzenlenen 2. Gelenekten Geleceğe Yemek Yarışması’nda da Türkiye ikincisi olmuşlardı.

KBÜ aşçılık öğrencileri, Uluslararası Gastronomi Festivali’nde ödül aldı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler