YURTHABER

Kilis
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kilis’te dezenfekte çalışmaları sürüyor

Kilis Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Kent genelinde dezenfekte işlemleri aralıksız sürdürülüyor.Tüm Türkiye’de olduğu gibi Pendami sürecinin kontrollü normalleşmesi nedeniyle Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Kilis’teki kamu kurum ve kuruluşlarının dezenfektasyon çalışmaları devam ediyor.Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan, Kent genelinde kamu kurum ve kuruluşlar ile halkın yoğun olarak bulunduğu yerlerde dezenfekte çalışmalarının devam ettiğini ifade ederek, “ Tüm vatandaşlarımızı, maske, mesafe ve temizlik konusunda daha duyarlı olmaya çağırıyorum.

Kilis’te dezenfekte çalışmaları sürüyor

Kilis Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Kent genelinde dezenfekte işlemleri aralıksız sürdürülüyor.
Tüm Türkiye’de olduğu gibi Pendami sürecinin kontrollü normalleşmesi nedeniyle Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Kilis’teki kamu kurum ve kuruluşlarının dezenfektasyon çalışmaları devam ediyor.
Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan, Kent genelinde kamu kurum ve kuruluşlar ile halkın yoğun olarak bulunduğu yerlerde dezenfekte çalışmalarının devam ettiğini ifade ederek, “ Tüm vatandaşlarımızı, maske, mesafe ve temizlik konusunda daha duyarlı olmaya çağırıyorum. Belediye olarak, bu salgının atlatılması için elimizden geleni yapıyoruz. Vatandaşlarımız bu hastalıktan korunması için maske üretip ücretsiz bir şekilde dağıtıyoruz. Dezenfekte çalışmalarımız artarak sürüyor. Temizlik konusunda çok hassas çalışıyoruz. Tüm vatandaşlarımızı devletimizin aldığı korona virüs kararlarına uymalarını istiyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler