YURTHABER

Kilis
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kilis’te gıda denetimleri sürüyor

Kilis’te Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri, gıda satışı yapan ve ürüten iş yerlerinde denetimler sürüyor.Tarım ve Orman İl Müdürü Songül Kadıoğlu, Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü’nün talimatlarıyla Ürün bazlı gıda denetimlerine devam ettiklerini ifade ederek, "Ürün bazlı gıda denetimlerimiz devam ediyor.

Kilis’te gıda denetimleri sürüyor

Kilis’te Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri, gıda satışı yapan ve ürüten iş yerlerinde denetimler sürüyor.
Tarım ve Orman İl Müdürü Songül Kadıoğlu, Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü’nün talimatlarıyla Ürün bazlı gıda denetimlerine devam ettiklerini ifade ederek, "Ürün bazlı gıda denetimlerimiz devam ediyor. Kilis’te bulunan et ve et ürünleri üreten iş yerleri, süt ve süt ürünleri üreten iş yerleri, ekmek ve ekmek çeşitleri ile unlu mamul üreten iş yerleri, kasap ve şarküteri ile bakkal, market, büfe tarzı iş yerleri, okul kantinleri ve yemekhaneleri, lokanta-restoran, dönerci, fast-food toplu tüketim yerlerini denetliyoruz” dedi.
Kadıoğlu, Tüketicinin sağlıklı ve güvenilir gıdaya ulaşımını sağlamak için denetimlerin süreceğini sözlerine ekledi.

Kilis’te gıda denetimleri sürüyor

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler