YURTHABER

Aydın
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kıskandıran Tablo

Aydın’ın kalkınıp gelişmesi için bütün projelerin altına birlikte imza atan AK Parti Aydın milletvekilleri Ali...

Kıskandıran Tablo

Aydın’ın kalkınıp gelişmesi için bütün projelerin altına birlikte imza atan AK Parti Aydın milletvekilleri Ali Gültekin Kılınç, Mehmet Erdem ve Semiha Öyüş’ün ortaya koyduğu dayanışma parmak ısırtıyor.

Meclis çalışmaları dışında öğle yemeğinde de bir araya gelen AK Parti Aydın milletvekilleri, Sultanhisar Belediye Başkanı Ertegün Ünal’ın getirdiği çileklerin tadına bakarken, yeni projelerin de yolda olduğunu söylediler.

Kısır siyasi çekişmelerin sıkça yaşandığı Türkiye’de Ak Partili milletvekillerinin ortaya koyduğu birlik dayanışma tablosu vatandaşın ‘’İşte yıllardır özlediğimiz tablo bu’’ demesine yol açıyor. Özellikle Ak Parti Aydın milletvekilleri Ali Gültekin Kılınç, Mehmet Erdem ve Semih Öyüş buna en güzel örneği teşkil ediyor. Başarı için birlikte hareket etmenin ve dayanışmanın çok önemli olduğunu söyleyen Ak Partili milletvekilleri, ayrılıkların çözümden çok sorun doğuracağını ifade ederek Türkiye’nin kalkınması için hükümetlerinin milletle birlikte el ele vererek yürüdüğünü kaydetti.

Aydın’ı ilgilendiren her konuda bir araya gelerek ortak tavır sergilediklerini sözlerine ekleyen Ak Parti Aydın milletvekilleri Ali Gültekin Kılınç, Mehmet Erdem ve Semiha Öyüş, öğle yemeğinde bile meclis lokantasında buluşup yeni projeleri istişare ediyor.

İlçesini ilgilendiren bir sorunun çözümü için Ankara’ya giden Sultanhisar Belediye Başkanı Ertegün Ünal’ın beraberinde getirdiği çileklerin tadına bakan Aydın milletvekilleri,’’ Bizim gayemiz doğup büyüdüğümüz Aydınımıza en güzel şekilde hizmet etmek. Türkiye coğrafyasının en güzel bölgelerinden birinde yaşıyoruz. Allah her türlü zenginliği bize bahşetmiş. Yapmamız gereken bunun kıymetini bilip memleketimizi daha ileri götürmek. Bunun için biz üç milletvekili ve Ak Parti Teşkilatlarımızla sık sık bir araya gelerek ortak hareket ediyoruz. Aydın’da ne yapılacaksa birlikte karar veriyoruz’’ şeklinde konuştular.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler