YURTHABER

Muğla
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kızının projelerini gerçekleştirmek için aday oldu

-Muğla’nın Menteşe İlçesi Muslihittin Mahallesinde 2014 yerel seçimlerinde muhtar adayı olarak seçimi kaybeden Naz Kargın’ın babası Zekeriya Kargın, kızının projelerini gerçekleştirmek için aynı mahalleye muhtar adayı oldu.Muğla’nın Menteşe İlçesi Muslihittin Mahallesi’nde bir önceki yerel seçimlerde aday olan, ancak muhtarlık seçimini kaybeden Naz Kargın’ın babası emekli sendikacı Zekeriya Kargın, kızının projelerini hayata geçirmek için muhtar adayı oldu.

Kızının projelerini gerçekleştirmek için aday oldu

-Muğla’nın Menteşe İlçesi Muslihittin Mahallesinde 2014 yerel seçimlerinde muhtar adayı olarak seçimi kaybeden Naz Kargın’ın babası Zekeriya Kargın, kızının projelerini gerçekleştirmek için aynı mahalleye muhtar adayı oldu.
Muğla’nın Menteşe İlçesi Muslihittin Mahallesi’nde bir önceki yerel seçimlerde aday olan, ancak muhtarlık seçimini kaybeden Naz Kargın’ın babası emekli sendikacı Zekeriya Kargın, kızının projelerini hayata geçirmek için muhtar adayı oldu. 13 Bin 500 nüfuslu mahalleye 2019 yerel seçimleri için muhtar adayı olan Zekeriya Kargın, "Kızım seçimlere 25 gün kala böyle bir şey düşündü. Mahalleye kadın eli değmesi gerektiğini söyledi. Bir girişimde bulundu. Olmadı. Tabiki halkın takdiri. Bu dönem ben aday oldum. Mahallenin daha hızlı hizmet alması için aday oldum. Yaşadığım kenti ve mahallemi seviyorum. Mahalleme hizmet vermek istiyorum" dedi.
Babasının adaylık açıklamasına katılan Naz Kargın ise babasına bu süreçte destek vereceğini belirterek, "2014 yılında yerelde kadın muhtar adayı yoktu. Oturduğum mahallede ise yüzde 54 kadın seçmen vardı. Seçime az bir zaman kala aday oldum. Güzel bir ekiple sokak çalışmaları ve sokak toplantıları ile evlere ulaşmaya çalıştık. Avantaj ve dezavantajlarımız vardı. Genç olmam seçimi olumsuz etkiledi ve seçimi kaybettik. O dönemde bizim projelerimiz vardı. Projeleri hayata geçirmek gerekiyor. Üzerinden bir dönem geçti. Projelerin yarım kalmaması için bu seçim babamla devam edeceğiz" diye konuştu.

Kızının projelerini gerçekleştirmek için aday oldu

Kızının projelerini gerçekleştirmek için aday oldu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler