YURTHABER

Ordu
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kocaeli Valiliğine atanan Seddar Yavuz Ordu'dan ayrıldı

Kocaeli Valiliğine atanan Seddar Yavuz Ordu'dan ayrıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarıyla Kocaeli Valiliği görevine atanan Seddar Yavuz, Ordu'dan ayrıldı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, valilikte görev yapan mülki idare amirleri, birim müdürleri ve kurum personelini ziyaret eden Yavuz, kendisini uğurlamak üzere valiliğe gelen vatandaşlarla da toplantı salonunda bir araya geldi.

Makama gelen vatandaşlar ve şehit yakınlarıyla da görüşen Vali Yavuz, vedalaştığı herkesten helallik istedi.

Valilik önünde düzenlenen uğurlama töreninde, Vali Yardımcısı Ekrem Ballı, yeni görev yerinde başarılar dilediği Yavuz ve eşi Selda Yavuz'a çiçek takdim etti.

Seddar Yavuz, burada yaptığı konuşmada, Karadeniz'in incisi Ordu'ya veda ettiklerini ancak bu ayrılığın fiziki ayrılık olmaktan öteye geçmeyeceğini belirterek, "Çünkü biz bu şehre gönlümüzü verdik. 3 yıl bu şehre hizmet ettik. Ben herkese bir kez daha çok teşekkür ediyorum ve Kocaeli'nde bir evinizin olduğunu hatırlatmak istiyorum." dedi.

Mesafelerin ancak dostlukları pekiştirdiğini ve kuvvetlendirdiğini vurgulayan Yavuz, "Kapımız, gönlümüz size sonuna kadar açık. O yüzden yaptıklarımızla, yapamadıklarımızla, eksiklerimizle, kusurlarımızla hakkınızı helal edin. Allahaısmarladık, Allah'a emanet olun. Hoşçakalın." ifadesini kullandı.

Vali Yavuz, uğurlama programına katılan basın mensuplarıyla da helalleşerek, görev süresince çalışmalarından ötürü kendilerine teşekkür etti.

Yavuz, kendisini uğurlamaya gelen vatandaşlarla da tek tek selamlaştıktan sonra Ordu'dan ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler