YURTHABER

Konya
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Konya'da 23 Nisan, Coşkuyla Kutlandı

Mehmet Kayhan YILDIZ/ KONYA, Atatürk Anıt'ına çelenk sunumuyla başlayan kutlamalara Valilik makamında devam edildi. Temsili olarak Vali Muammer Erol’un yerine

Konya'da 23 Nisan, Coşkuyla Kutlandı

Mehmet Kayhan YILDIZ/ KONYA, Atatürk Anıt'ına çelenk sunumuyla başlayan kutlamalara Valilik makamında devam edildi. Temsili olarak Vali Muammer Erol’un yerine oturan Özel İdare 100'üncü Yıl İlkokul’u 4’üncü sınıf öğrencisi Onur Onat, ilk önce okullardaki fiziki koşulların değerlendirilerek altyapıların oluşturulmasını ve oyun alanı, spor salonu ve yüzme havuzu olması gerektiğini kaydetti. Temsili Vali Onat, şehrin ortasında kalan kötü görünümlü binaların kaldırılması ve bina kalabalığından ziyade daha çok yeşil alan oluşturulması, altyapı sorunlarının giderilmesi, trafiğin düzenlenmesi, turizmin geliştirilmesi Konya’nın, Türkiye’nin incisi haline gelmesinin en büyük dileği olduğunu söyledi. Kendi okuluna oyun parkı kurulması, okulun bahçesindeki eski binada öğrenci tuvaletleriyle yeni binalarındaki boya ve badana işlerinin yapılması talimatını verdi.
GÖSTERİLER İLGİ GÖRDÜ
Ardından Mevlana Kültür Merkezi'nde devam edilen kutlamalara ise Vali Muammer Erol, Garnizon Komutanı Hava Pilot Tümgeneral Muhittin Fatih Sert, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, öğrenciler ve aileleri katıldı. Kültür merkezini dolduran çocuklar, bayramlarını coşkuyla kutladı. Program çerçevesinde öğrencilerin yaptığı gösteriler ilgiyle izlendi. Günün anlam ve önemini belirten şiir ve konuşmaların yapıldığı kutlamalarda, çocukların halk oyunları gösterileri de ilgi gördü.
Büyükşehir Belediyesi Zihinsel Engelliler Mehter Takımı söylediği marşlarla törene katılanları coşturdu.

FOTOĞRAF

Konya'da 23 Nisan, Coşkuyla KutlandıKonya'da 23 Nisan, Coşkuyla KutlandıKonya'da 23 Nisan, Coşkuyla Kutlandı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler