YURTHABER

Malatya
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği, Tarım Müdürünü Ziyaret Etti

Malatya ili Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın ve beraberindeki heyet, Malatya’ya...

Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği, Tarım Müdürünü Ziyaret Etti

Malatya ili Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın ve beraberindeki heyet, Malatya’ya yeni atanan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ali Selvi' ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ali Selvi, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şunları söyledi: "Tarım ve hayvancılıkta bazı problemleri iyi bilen bir kişiyim. Tabi Malatya’da gördüğüm bir avantaj ise; yüzde 47'lik çayır mera alanımız var. Özellikle Malatya tarım ve hayvancılığı için bu avantaj çok önemli. Bu avantaj küçükbaş hayvancılığın artırılması gerekir anlamına gelir. Tarım Kırsal Kalkınma biriminin dışında bizim İl Müdürlüğümüz bünyesinde yapılan kırsal kalkınmada, yüzde 50'ye varan hibeler var. Herkesin burada destek alması ve proje üretmesi gerekir. Proje hazırlayın. Biz destek olacağız. Özellikle Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği ve diğer birliklerle devamlı istişare halinde olacağız. Sizlere her konuda destek olacağız. İstişare içerisinde problemleri hep birlikte çözeceğiz."

Malatya ili Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın ise, şunları dile getirdi: "Malatyamız içinde özellikle küçükbaş hayvancılık başta olmak üzere bütün sorunların çözümü için istişare yapılması gerekmektedir. Müdür bey, özellikle mera ve diğer problemlerin giderilmesi noktasında elinden gelen desteği sağlayacağını bizlere iletmiştir. Ortak akıl noktasında kendisinin koordine ettiği tüm proje ve programlara destek olacağımızı, yanında olacağımızı bilmesini istiyor, teşekkür ediyoruz."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler