İstanbul’da yaşayan Kürt iş adamları, son günlerde sivillere ve güvenlik güçlerine karşı gerçekleştirilen terör eylemlerini kınamak için bir araya geliyor. “Benim için de öldürme” diyerek tepkilerini dile getirecek iş adamları, Kürt toplumu adına yapıldığı iddia edilen eylemleri kabul etmediklerini ifade edecek.
Son dönemde artan terör saldırılarına çok sayıda sivil toplum kuruluşu tepki gösterdi. Türkiye’nin çeşitli yerlerinde yürüyüşler yapıldı, terör lanetlendi. Tepkilerin en anlamlısı ise Kürt iş adamlarından geldi. İstanbul’daki bir grup Kürt iş adamı, son günlerde sivillere ve güvenlik güçlerine karşı gerçekleştirilen şiddet olaylarını kınamak için bir araya geliyor. İş adamları, Kürt toplumu adına yapıldığı iddia edilen bu eylemleri kabul etmediklerini ifade etmek amacıyla yarın saat 15.00’te Taksim Hill Hotel’de “Benim için de öldürme” diyerek tepkilerini dile getirecekler.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz