YURTHABER

Erzurum
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kutlu'ya "yılın Genel Müdürü" Ödülü

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürü Abdullah Kutlu, Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği...

Kutlu'ya "yılın Genel Müdürü" Ödülü

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürü Abdullah Kutlu, Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği (Kamu-Der) tarafından Yılın Genel Müdürü ödülüne layık görüldü.

Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği (Kamu-Der) tarafından 15 Ekim 2012 tarihinde düzenlenen ödül töreninde yılın ödülleri sahiplerini buldu.

Kamu-Der Genel Başkanı Cevdet Baştuğ, üç yıldır kamuda halk tarafından çalışmaları başarılı bulunan, bakan, milletvekili, bürokrat, belediye başkanı, kaymakam, sendika başkanı, emniyet müdürü ve başarılı basın mensuplarına başarı ödülleri verdiklerini belirterek, ödüle layık görülen isimleri, derneğin internet sitesinde vatandaşlardan gelen e-maillerdeki tercihler ile seçici kurulun belirlediği isimler arasından seçtiklerini kaydetti.

Ödüle layık görülenlerin farklı kesimlerden olduğunu ifade eden Kamu-Der Başkanı Cevdet Baştuğ, amaçlarının dayanışma ruhunu güçlendirmek olduğunu belirtti.

Ankara Sürmeli Otel'de düzenlenen ve 22 dalda toplam 51 kişinin ödüle layık görüldüğü ödül törenine siyaset, bürokrasi, sivil toplum, medya ve iş dünyasından çok sayıda isim katıldı.

Düzenlenen törende ‘Yılın Genel Müdürü’ Ödülü’ne layık görülen Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürü Abdullah Kutlu’nun ödülünü, Özel Kalem Müdürü Alper Verim eski Devlet Bakanı ve DSP Genel Başkanı Masum Türker’den aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler