YURTHABER

İstanbul
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Logo Yazılım, "Bilişim 500"de 3 kategoride birincilik ödülü aldı

Logo Yazılım Türkiye Genel Müdürü Akın Sertcan: - "Böyle önemli bir ödül almayı çok kıymetli buluyoruz. Böylesi ödüller bizler için yaptığımız işin sağlaması niteliği taşıyor ve hepimiz için bir motivasyon kaynağı oluyor"

İSTANBUL (AA) - Türkiye'nin yazılım markalarından Logo Yazılım, BT Haber tarafından düzenlenen "Bilişim 500 Plus-Türkiye İlk 500 Bilişim Şirketi Araştırması"nda 3 kategoride birincilik ödülü aldı.

Şirket açıklamasına göre, Logo Yazılım, Türkiye Merkezli Üretici kategorisinde; "Yılın bulut hizmetleri kategori birincisi", "Yılın e-fatura, e-defter, e-arşiv hizmeti kategori birincisi” ve “Yılın ERP yazılımı kategori birincisi” ödüllerinin sahibi oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Logo Yazılım Türkiye Genel Müdürü Akın Sertcan, Logo Yazılım'ın 36 yıllık geçmişi, bin 200'den fazla çalışan ve 800'den fazla iş ortağıyla birlikte bu ödülü aldığını belirterek, şunları kaydetti:

"36 yılı geride bırakan, Türkiye'nin köklü teknoloji firmalarından olan Logo Yazılım olarak ülkemiz yazılım ekosistemine yüksek katma değerli ürünler sunma gayretiyle çalışıyoruz. Bu bağlamda ülkemizin önemli bilişim yayınlarından BT Haber'den böyle önemli bir ödül almayı çok kıymetli buluyoruz. Böylesi ödüller bizler için yaptığımız işin sağlaması niteliği taşıyor ve hepimiz için bir motivasyon kaynağı oluyor."

Türkiye bilişim sektöründe ciroları bakımından en büyük 500 şirketin, genel ve faaliyet gösterdiği alt kategoriler itibarıyla sıralayan, pazar hakkında öngörü ve özellikleri belirleyen detaylı bir çalışmayı içeren Bilişim 500 Plus Araştırması, bilişim şirketlerinin yanı sıra kamu ve özel sektör alımlarında ve yabancı yatırımcılar nezdinde bir referans olarak kabul ediliyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler