YURTHABER

Malatya
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Maçın ardından

Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek: "Bugün olmayan bir penaltı verildi" - "Hakemler de hata yapabilir ama bugün VAR sistemine başvurulmaması bizim kafamızda soru işareti yaratıyor"

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında konuk ettiği Medipol Başakşehir'e 2-0 yenilen Evkur Yeni Malatyaspor'un kulüp başkanı Adil Gevrek, konuk takım lehine verilen penaltı kararıyla ilgili hakem yönetimini eleştirdi.

Karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Adil Gevrek, kendilerine karşı büyük adaletsizlik yapıldığını savunarak, "Bugün olmayan bir penaltı verildi. Ben kararı kamuoyuna bırakıyorum. Video Yardımcı Hakem'e (VAR) gidilmiyor. Hiçbir şekilde VAR'ın başındaki hakemler uyarmıyor mu? Bu yapılan haksızlıktır. Şimdi burada konuşacağız, 'Niye konuştun?' diye ceza kesecekler. O zaman susalım, koyun gibi konuşmayalım. Bütün bu futbolcuların ve şehrin emeği bir kişi tarafından çalınsın. Artık yeter." ifadelerini kullandı.

VAR'ın olması gerektiğini her zaman söylediklerini aktaran Gevrek, sözlerini şöyle tamamladı:

"VAR sistemi doğru kullanılmıyor. İlk senesinde hatalar olabileceğini söyledik. Hakemlerde hata yapabilir ama bugün VAR sistemine başvurulmaması bizim kafamızda soru işareti yaratıyor. Gerçekten bugüne kadar hep sustuk. 'Hakemler hakkında konuşmayalım.' dedik. Bugün yapılan hata o kadar bariz ki. Yorumcular ve kamuoyu konuşacak. Bunun penaltı olmadığını bütün Türkiye biliyor."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler